|
Post by Antura on Apr 20, 2020 21:01:55 GMT 1
LINCZ 8 DNIA: JERZY ZIĘBA, winny!
4 głosy: Jerzy Zięba - capone, Cesar Gandia, Julian, kubawojewodzki
1 głos: Cesar Gandia - Jerzy Zięba
TESTAMENT DENATA
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 21:03:04 GMT 1
Haha, jeszcze opryszka udaje. Gdyby był opryszkiem, to by się właśnie gra skończyła.
Dobra, to teraz Julian czy Gandia?
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 21:07:43 GMT 1
Haha, jeszcze opryszka udaje. Gdyby był opryszkiem, to by się właśnie gra skończyła. Dobra, to teraz Julian czy Gandia? Ty.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 21:08:59 GMT 1
Masz na mnie sprawdzenie? W takim razie jestem opryszkiem. Haha, padło na mnie. Podczas poprzedniej edycji Antura usunął mi konto przed rozpoczęciem, a teraz nazwał mnie opryszkiem. No nie ma bardziej zjebanej nazwy niż opryszek.
|
|
|
Post by julian on Apr 20, 2020 21:09:54 GMT 1
Haha, jeszcze opryszka udaje. Gdyby był opryszkiem, to by się właśnie gra skończyła. Dobra, to teraz Julian czy Gandia? Ty. Jesteś pewny, że nie Gandia?
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 21:11:16 GMT 1
Masz na mnie sprawdzenie? W takim razie jestem opryszkiem. Haha, padło na mnie. Podczas poprzedniej edycji Antura usunął mi konto przed rozpoczęciem, a teraz nazwał mnie opryszkiem. No nie ma bardziej zjebanej nazwy niż opryszek. Opryszka to Ty szanuj, miałem kreację Opryszek w jednej z edycji.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 21:12:07 GMT 1
Jesteś pewny, że nie Gandia? Mam na niego sprawdzenie, wyszło winny.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 21:12:58 GMT 1
Według mnie na 100% w mafii jest Capone i jest on podszywanym detem. Przecież to niemożliwe, że mafiozo Zięba dałby mu się tak łatwo urobić z tym trollowaniem. Najpierw napisał, że zielony, potem napisał, że winny. No przecież gdyby nie działali razem, to Zięba by się mógł dzięki temu jakoś łatwo obronić. A się nie obronił. Wygląda mi to trochę tak jakby mafia wiedziała, że Zięba jest stracony, ale trzeba maksymalnie wybielić Capone i w ten sposób doprowadzić do zwycięstwa.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 21:15:03 GMT 1
A gdzie w takim układzie jest prawdziwy det?
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 20, 2020 21:16:25 GMT 1
Capone rozumiem że masz sprawdzonego Kubę. Jesteś pewien że nie dostał tego opryszka i mamy jutro walić w niego? Bo jeśli tak to możemy po mordzie zrobić przyspieszony lincz i skończyć te grę. Chyba że Wojewódzki będzie chciał jutro maglować cały dzień Juliana że jest opryszkiem i naganiać na mnie.
|
|
|
Post by capone on Apr 20, 2020 21:25:03 GMT 1
Capone rozumiem że masz sprawdzonego Kubę. Jesteś pewien że nie dostał tego opryszka i mamy jutro walić w niego? Bo jeśli tak to możemy po mordzie zrobić przyspieszony lincz i skończyć te grę. Chyba że Wojewódzki będzie chciał jutro maglować cały dzień Juliana że jest opryszkiem i naganiać na mnie. A sugerujesz, że mam rozpatrzyć opcję, że jest opryszkiem? Ale to wtedy znaczy, że winny jesteś Ty, wiesz o tym?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 20, 2020 21:26:35 GMT 1
A gdzie w takim układzie jest prawdziwy det? Kurwa, szkoda, że nie zajarzyłeś o co mi chodzi. Myślałem, że Gandia to podłapie, wyda się, że jest prawdziwym mafiozą, a w mordzie odjebią Juliana.
|
|
|
Post by Antura on Apr 20, 2020 21:29:23 GMT 1
4 MORD: JULIAN
|
|