|
Post by capone on Apr 19, 2020 19:00:15 GMT 1
W ogóle, Makłowicz, to jakoś strasznie Ci zaczęło zależeć. A przecież całą edycję przechodziłeś obok gry, wbrew temu, co twierdzisz. A przecież mamy 2 lincze na trafienie. Okażesz się dziś niewinny, to pójdę za Twoją legendarną czutką i po Ziębie odjebiemy Cezara, Tobie jednak strasznie zależy na tym, żeby Zięba poleciał przed Tobą.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 19:23:19 GMT 1
Zmieni się coś jeszcze, mam być czujny? Bo film chciałbym obejrzeć.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 19:26:29 GMT 1
Głosuj na Makłowicza i idź oglądać. Najwyżej zajrzyj koło 21.45.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 19:39:27 GMT 1
Dobra. Czyli rozumiem że dziś jednak Makłowicz. No niech ci będzie ale ja dalej uważam że Zięba też jest umoczony. Postaram się być koło tej 22.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 19:44:13 GMT 1
To jest bardzo możliwe, że w mafii są obaj, przecież egze (Makłowicz) jest znany z walenia w swoich. Natomiast jeśli jest w tej mafii tylko jeden z nich (a jestem przekonany, że jest co najmniej jeden), to po prostu łatwiej jest zabić dziś Makłowicza, gdy jest zapas, niż mieć go na karku jutro. Bo jak Zięba jest niewinny, to Makłowicz zrobi wszystko, żeby zamącić w głowie Julianowi, żeby to wygrać. Wiarygodność Zięby jest zerowa, po prostu jak się okaże, że Makłowicz jest niewinny, to każdy wyśle na Ziębę głos i nie będzie z nim rozmawiał.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 20:00:57 GMT 1
To jest bardzo możliwe, że w mafii są obaj, przecież egze (Makłowicz) jest znany z walenia w swoich. Natomiast jeśli jest w tej mafii tylko jeden z nich (a jestem przekonany, że jest co najmniej jeden), to po prostu łatwiej jest zabić dziś Makłowicza, gdy jest zapas, niż mieć go na karku jutro. Bo jak Zięba jest niewinny, to Makłowicz zrobi wszystko, żeby zamącić w głowie Julianowi, żeby to wygrać. Wiarygodność Zięby jest zerowa, po prostu jak się okaże, że Makłowicz jest niewinny, to każdy wyśle na Ziębę głos i nie będzie z nim rozmawiał. Masz plan kogo dzisiaj sprawdzić?
|
|
|
Post by julian on Apr 19, 2020 20:25:39 GMT 1
Czyli dzisiaj Makłowicz?
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 20:49:46 GMT 1
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 20:50:54 GMT 1
To jest bardzo możliwe, że w mafii są obaj, przecież egze (Makłowicz) jest znany z walenia w swoich. Natomiast jeśli jest w tej mafii tylko jeden z nich (a jestem przekonany, że jest co najmniej jeden), to po prostu łatwiej jest zabić dziś Makłowicza, gdy jest zapas, niż mieć go na karku jutro. Bo jak Zięba jest niewinny, to Makłowicz zrobi wszystko, żeby zamącić w głowie Julianowi, żeby to wygrać. Wiarygodność Zięby jest zerowa, po prostu jak się okaże, że Makłowicz jest niewinny, to każdy wyśle na Ziębę głos i nie będzie z nim rozmawiał. Masz plan kogo dzisiaj sprawdzić? Tak, ale wolę zatrzymać tę informację na razie dla siebie.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 20:56:05 GMT 1
Masz plan kogo dzisiaj sprawdzić? Tak, ale wolę zatrzymać tę informację na razie dla siebie. Nie prosiłem o szczegóły, po prostu plan, by automatycznie głosować jutro na mnie z mojej perspektywy pomijał ewentualne skutki sprawdzenia.
|
|
|
Post by Antura on Apr 19, 2020 21:00:53 GMT 1
LINCZ 7 DNIA: MAKŁOWICZ, niewinny!
5 głosów: Makłowicz - capone, Cesar Gandia, Jerzy Zięba, Julian, kubawojewodzki
1 głos: Jerzy Zięba - Maklowicz
TESTAMENT DENATA
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:01:28 GMT 1
Zięba ty chuju
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:02:26 GMT 1
Od jebanego ppoczątku mafiozo jest na świeczniku, a jakoś zawsze się wyślizgnie podczas linczu. Niesamowite kurwa i jutro trzeba zadać temu kres.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:04:09 GMT 1
No kurwa, jak chcecie przegrać grę, to droga wolna, ale poczekajmy, co napisze capone o sprawdzeniu.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:04:15 GMT 1
No dobra, to ja już wysyłam głos na Ziębę, Wam też to polecam.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 19, 2020 21:05:56 GMT 1
Jutro Zięba, pojutrze Gandia. Jak tam sprawdzenie, Capone?
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 19, 2020 21:08:20 GMT 1
Chuj a nie Gandia. Kurwa jeszcze mi powiedzcie że Julian dostał OC.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:08:45 GMT 1
Nic nie napiszę o sprawdzeniu. Chcę zobaczyć jak gracie bez tej wiedzy.
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 19, 2020 21:10:43 GMT 1
Kurwa, przecież i tak wszyscy na mnie zagłosujecie, to po co to przedłużać? Wyjebcie mnie, zobaczymy napis "mafia wins" i do widzenia.
|
|
|
Post by capone on Apr 19, 2020 21:11:48 GMT 1
Ależ oczywiste jest, że zagłosujemy jutro na Ciebie. Teraz kwestia tego, kto jest tym ostatnim.
|
|