|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 14:34:16 GMT 1
Makłowicz wiesz,że takim pytaniem coraz mocniej kopiesz pod sobą dołek
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 14:34:42 GMT 1
Kto normalnie na początku gry wjeżdża na kogoś, że jest z mafii? Egze w swoich kolegów z mafii. Ostatnio zdaje się Anna Shirley będąc w mafii tak wjechała.
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 14:34:56 GMT 1
to który atencjusz na pierwszy strzał? Wojewódzki coś tam próbuje podszczypywać, liczy na reakcje i niczego o sobie mówi, bardzo logiczne i wygodne, szczególnie na tym etapie gry, nie ma co się wdawać w przepychanki Makłowicz bez ładu i składu, sztuczna aktywność, jak na razie, w sumie nic dziwnego, ale, ale, kto wie Gigachad zaczął takim postem, że można na nim budować zarówno bycie winnym, jak i niewinnym, także tutaj bym czekał o reszcie to na razie można wróżyć z fusów, głosowanie nam powie nieco więcej niż shitposting absolutnie mi nie potrzeba takiego sojusznika, bo gość za dużo shitpostuje jak na miastowego, zawsze to śmierdzi w jakimś stopniu, bo nigdy nie jest tak, jak pisze Cesar Gandia, że cała mafia przechodzi po cichaczu, zawsze ktoś od początku sieje zamet - czy to KW? Nie wiem, może tak, może nie, ale z reguły mam podejrzenia, co do takich typkow, ktorzy "rozkręcają grę", a wnoszą pytania do kreacji, lol tzn nie jest to osoba dla odstrzału ani nie sugeruję głosów, ale też daleko mi do wybielania gościa No elo, zamykam edycje, otwieram podsumowanie.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:36:51 GMT 1
Czyli każdy analityk, który oskarża, od razu musi być z mafii?
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 14:38:31 GMT 1
Przypominam, że wciąż są miejsca w Radzie Miastowych Mędrców
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:39:15 GMT 1
W takim razie już więcej nikogo nie oskarżam i nie zadaję głupich pytań
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 14:39:34 GMT 1
Rada Miastowych Mędrców, czemu jak ktoś o tym wspomina zazwyczaj jest w mafii?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 14:39:54 GMT 1
Czyli każdy analityk, który oskarża, od razu musi być z mafii? Nie, nie musi. W sumie nawet częściej jednak oskarżają miastowi, bo mafiozi się boją zrobić sobie wroga z kogoś.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:40:03 GMT 1
W takim razie już więcej nikogo nie oskarżam i nie zadaję głupich pytań, shitposting only
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 14:40:10 GMT 1
Adresuj swoje pytania Kupa
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:41:57 GMT 1
Adresat: Madrisso
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 14:41:58 GMT 1
Rada Miastowych Mędrców, czemu jak ktoś o tym wspomina zazwyczaj jest w mafii? Pewnie dlatego, że tak nie jest, nice try
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 14:42:28 GMT 1
W sposób empiryczny. Moje metody działają w praktyce, nie zabijają ludzi, jak trucizny sprzedawane w aptekach ! Kto według ciebie jest w mafii? Poza Gregorym Housem, który jest sprzymierzeńcem Big Pharmy? Ciężko powiedzieć, biorąc pod uwagę, że to klasyczne przepychanki dnia pierwszego. Muszę się dokładniej przyjrzeć przepychance Gigachada i Roberta.
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 14:44:36 GMT 1
Gramporazpierwszywzyciu nikogo nie oskarżył, a wręcz przeciwnie, poświęcił trochę miejsca na upewnienie innych, że nikogo nie oskarża
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 14:45:49 GMT 1
A grampierwszyraz to akurat moim zdaniem po prostu jest słaby, pisze takie typowe posty ala (pozdrawiam też olę) mafioza Anno Domini 2013. Zachęcam go jednak, by wyprowadził mnie z błędu A to ja nie przeczę, że to może być ktoś słaby, natomiast kreacja sama w sobie jest skrojona pod kilka osób, które mają tendencję do wyglądania w mafii jak jakiś debiutant, który nie wie, co się dzieje i wkopują się każdym kolejnym postem. Co sądzisz o Gigachadzie i Makłowiczu? Debile zwykli czy mafijni? Makłowicz miesza grę debilną z pożyteczną. Wczoraj mi podpadł, ale dzisiaj już dużo lepiej. Przede wszystkim Makłowicz nie boi się pisać rzeczy, co do których (tak się wydaje) jest świadomy, że mogą go wepchnąć na świecznik, a mimo to robi to w imię jego jakichś tam ideałów gry w mafię, które sobie założył. Tak wygląda mi jego gra dzisiaj (wczoraj mniej), dlatego dzisiaj nie zagłosuję. Aczkolwiek pomysł głosowania na Gregorego (głosowania, nie podejrzewania, to drugie spoko xD) debilny, nawet jeśli to prowo, tyle że on jeszcze pewnie jebnie dzisiaj ze 40 postów i ze 3 razy będzie zmieniał cele do szczypania, więc nawet w poczet minusów mu tego jakoś bardzo bym nie zapisywał.
Gigachad wydaje mi się postacią grającą bardziej przemyślanie, to zdecydowanie nie jest debil - jego jakieś tam 'głupie' posty odczytuje bardziej jako prowokacje, a napisał kilka takich które dają mi podstawy do twierdzenia, że to jeden z bardziej kumatych graczy w stawce. Z tej dwójki Gigachad wydaje mi się bardziej mafijny (jeśli w ogóle), ale na żadnego bym póki co nie głosował.
Nie podoba mi się Konstantinus i tak na teraz wokół takich person szukałbym celów na pierwsze głosowanie. Wzorowe wpisy, żeby się wpisać, przemknąć i nie narobić smrodku wokół własnej osoby (zakładam tutaj brak jakiejś drastycznej zmiany do końca głosowania, no ale chuj wie). Jasne, tak może się też wpisać miastowy mający póki co wyjebane lub/i miejski rolny, no ale taką logiką nigdzie nie zajdziemy - przerobiliśmy już chyba wszystkie możliwe taktyki na rolnych i trzeba by było nie atakować nikogo, bo może tak se zagrał 'rolny'. Nieuniknione ryzyko zawodowe, Konstantinus na świecznik.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 14:48:30 GMT 1
to który atencjusz na pierwszy strzał? Wojewódzki coś tam próbuje podszczypywać, liczy na reakcje i niczego o sobie mówi, bardzo logiczne i wygodne, szczególnie na tym etapie gry, nie ma co się wdawać w przepychanki Makłowicz bez ładu i składu, sztuczna aktywność, jak na razie, w sumie nic dziwnego, ale, ale, kto wie Gigachad zaczął takim postem, że można na nim budować zarówno bycie winnym, jak i niewinnym, także tutaj bym czekał o reszcie to na razie można wróżyć z fusów, głosowanie nam powie nieco więcej niż shitposting absolutnie mi nie potrzeba takiego sojusznika, bo gość za dużo shitpostuje jak na miastowego, zawsze to śmierdzi w jakimś stopniu, bo nigdy nie jest tak, jak pisze Cesar Gandia, że cała mafia przechodzi po cichaczu, zawsze ktoś od początku sieje zamet - czy to KW? Nie wiem, może tak, może nie, ale z reguły mam podejrzenia, co do takich typkow, ktorzy "rozkręcają grę", a wnoszą pytania do kreacji, lol tzn nie jest to osoba dla odstrzału ani nie sugeruję głosów, ale też daleko mi do wybielania gościa No elo, zamykam edycje, otwieram podsumowanie. Madrylu, mnie się akurat te posty gracza srampierwszyraz wydały celowo takie mafijne, ja je odczytałem jako posty kreacyjne, nie traktowałbym więc ich jako niepodważalny dowód mafijności.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 14:48:37 GMT 1
Madrisso, chyba każdy widzi, jaki poziom zaprezentował gramporazpierwszywżyciu, odnotujmy to wszyscy w głowach i poczekajmy na jego dalsze wpisy, nie warto tutaj dzielić włosa na czworo.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 14:48:43 GMT 1
Zięba kolejny ananas. Musi się przyjrzeć przepychankom. Czyli co? Widział je czy ich nie widział? Jeśli nie widział to skąd o nich wie? Jeśli widział, to co tam widzi do przyglądania się?
W ogóle post opisujący co muszę zrobić to kolejna typowa mafia, już nawet mocniejsza od tej Capone.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 14:49:19 GMT 1
Geralt z Rivii? Bardzo aktywny, a jednak ciężko coś o nim powiedzieć.
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 14:51:46 GMT 1
Zięba chyba zastanawia się co napisać, by z tego nie wyszły kocopoły
|
|