|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 16:35:19 GMT 1
Będę, bo mogę. 2 punkty karne, elo. daj lepiej to podsumowanie edycji Edycja XXII, podsumowanie:gramporazpierwszywtęgre - winny
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 16:38:05 GMT 1
eleganckie podsumowanie
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 16:38:54 GMT 1
Zwycięzca Śmierci jest bardzo kategoryczny w swoich ocenach. Najpierw wskazał dwóch przyjaciół, a potem dwóch wrogów. O co mu chodzi? Uważam, że jeśli nie jest mafią (ciężko powiedzieć na razie), to ze względu na specyfikę kreacji może być bardzo ważną postacią dla mafii. Pionek z własnej woli?
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 16:42:54 GMT 1
Zwycięzca Śmierci jest bardzo kategoryczny w swoich ocenach. Najpierw wskazał dwóch przyjaciół, a potem dwóch wrogów. O co mu chodzi? Uważam, że jeśli nie jest mafią (ciężko powiedzieć na razie), to ze względu na specyfikę kreacji może być bardzo ważną postacią dla mafii. Pionek z własnej woli? Być może. Albo pionek z narzuconego mu wyboru dokonanego przez resztę mafijnych kolegów, by odrzucić podejrzenia od reszty.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 16:43:41 GMT 1
Jestem na 17tej stronie i chciałbym tylko zwrócić uwagę, że Gregory House, wywołany do tablicy i zapytany o zdanie na temat mnie i maklowicza, jak na mój gust trochę aż za bardzo postarał się z odpowiedzią, biorąc pod uwagę na jakim etapie rozgrywki jesteśmy i zakładając, że nawet nie wie, czy pyta go mafia czy miastowy.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 16:53:51 GMT 1
Zięba, sorry, myślałem, że House pisał wówczas na odwrót:
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 17:00:12 GMT 1
Natomiast jeśli chodzi o Gigachada, to ja go wcale nie odbieram jako jednego z bardziej kumatych w stawce, w sumie to on mi przypomina pewną osobę swoją twórczością i zdecydowanie nie jest to top stawki, jeśli dobrze poznałem. W każdym razie w postach Gigachada bardzo mnie razi ta jego poza "nie chce mi się myśleć, nie muszę ważyć słów, bo jako niewinny nie muszę się zastanawiać, co piszę". Tylko to nie jest tak, że on coś lekko pomiesza, tylko buduje na tym swoje oskarżenia lub uniewinnienia, a potem jak mu się to wytknie, to nie ma żadnej szerszej refleksji, zmiany stanowiska. Chodzi mi tu o jego post na temat winy/niewinności Makłowicza - że musi być niewinny, bo tyle osób w niego napierdalało, co nie było prawdą. >buduje oskarżenia i uniewinnienia 2h po starcie rozgrywki
weź Ty się capone za grę lepiej, bo ręce nogi i piersi opadają; nawet jeśli widzisz we mnie nierozsądnego miastowego, który "buduje" nieprzemyślane i nieuzasadnione oskarżenia lub uniewinnienia, to pragnę ci przypomnieć, że o ile jesteś w mieście, dalej bardziej powinno cię interesować szukanie mafii, niż zajmowanie się takim miastowym.
Wobec powyższego, które jak widać nie dla wszystkich jest oczywiste, uroczyście informuję, że na chwilę obecną nie mam praktycznie żadnego stanowiska i dalej wszyscy są dla mnie mniej więcej tak samo podejrzani. Jak sobie poczytam posty dokładniej to może mi wyjdzie, że capone, a może jednak makłowicz, grampierwszyraz bądź Madrisso. Nie wiem, to pierwszy dzień i nikt się spektakularnie nie wjebał póki co, więc tradycyjnie będzie to mniejszy lub większy strzał dla każdego. I podjęty pewnie na ostatnią chwilę.
|
|
|
Post by julian on Apr 13, 2020 17:04:51 GMT 1
Wobec powyższego, które jak widać nie dla wszystkich jest oczywiste, uroczyście informuję, że na chwilę obecną nie mam praktycznie żadnego stanowiska
Praktycznie żadne stanowisko to już jakieś stanowisko.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 17:05:36 GMT 1
Akurat jestem w stanie uwierzyć, że Gigachada bardziej boli oskarżenie o bycie nierozsądnym niż bycie debilem, bo kto z wysoką pewnością siebie nazwałby siebie Gigachadem?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 17:06:27 GMT 1
Niż bycie mafią ofc
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 17:08:39 GMT 1
Wybitny posting zarówno juliana, jak i wojewódzkiego.
Problemem wojewódzkiego jest to, że w przeciwieństwie do Juliana to już jego któryśnasty jałowy post.
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 17:10:40 GMT 1
Siema Julian, co u Rickiego?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 17:14:42 GMT 1
Pan jest wspaniałym pasterzem i nie brak wam niczego wszystkie owce traktuje równo i nie ma wśród nich przyjaciół ni wrogów każda jest w stanie sama odkryć prawdę objawioną w postach Pańskich nie dajcie się zwieść zatem fałszywym prorokom próbującym wam je tłumaczyć
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 17:16:59 GMT 1
Siema Julian, co u Rickiego? O co chodzi? To przez to, że nie interesuję się sportem?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 17:17:05 GMT 1
Czyli mamy przestać pisać i czekać na głosowanie bez uzgadniania, kogo linczujemy? Przecież to wystawka dla mafii. Pionek z własnej woli czy mafiozo? Kim jest Zwycięzca Śmierci?
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 17:18:43 GMT 1
Dobra Zwycięzco Śmierci kiedy przestaniesz się kreować i pisać takie kocopoły? Kto dla ciebie jest podejrzanym i dlaczego?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 17:20:06 GMT 1
Jak pies do wymiotów powraca, tak głupi powtarza szaleństwa.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 17:20:49 GMT 1
Zwycięzca Śmierci ma jakieś swoje przemyślenia, ale nie chce ich dosłownie przedstawić, bo jego kreacja wymaga języka biblijnego i aury tajemniczości. Gość pewnie dobrze się bawi, tonąc w poczuciu zajebistości i unikalności, ale tak naprawdę pomaga mafii. A może mu na tym zależy, bo jest mafiozą? Czekamy na konkrety
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 17:22:18 GMT 1
Jak pies do wymiotów powraca, tak głupi powtarza szaleństwa. Konkretniej please, bo sam sobie szkodzisz XD
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 17:22:20 GMT 1
Jam jest ten, który niweczy znaki wróżów i wykazuje głupotę wieszczków, wstecz odrzuca mędrców i wiedzę ich czyni głupstwem.
|
|