|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 15:47:47 GMT 1
Postów dużo. Esencji w nich dla mnie mało. Sztuki z tego nie zrobię. Także czekam i obserwuję. To gdzie niby znajdziesz tą swoją esencję, by zrobić sztukę?
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 15:56:35 GMT 1
Postów dużo. Esencji w nich dla mnie mało. Sztuki z tego nie zrobię. Także czekam i obserwuję. To gdzie niby znajdziesz tą swoją esencję, by zrobić sztukę? I na cóż nam sztuka, skoro pierw trzeba pozbyć się ciemnych charakterów?
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 15:58:44 GMT 1
Jakże słaby był to wiersz Egzegezy w nim tak mało Ryczeć także po nim słabo Zewsząd słychać zapytania Yyyy? Jakże kto to?
Zewsząd słychać zapytania I po co nam to było? Ęęęęęęęę Bo ja wiem? Ad astra, per aspera.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 16:08:34 GMT 1
Madrisso, chyba każdy widzi, jaki poziom zaprezentował gramporazpierwszywżyciu, odnotujmy to wszyscy w głowach i poczekajmy na jego dalsze wpisy, nie warto tutaj dzielić włosa na czworo. już sie nie zesrajcie z tym poziomem gry i podsumowywaniem edycji, bo na te chwilę to mozecie sobie poanalizować posty kurwa zięby i shitposting, a wiekszosc postow - tak jak zawsze na poczatku - mozna rozumiec dwojako, co za debilne czepiactwo
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 16:10:03 GMT 1
No i to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości, że tamte posty były fo' real.
/topic
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 13, 2020 16:11:47 GMT 1
Makłowicz człowiek renansansu. Wiersz napisze, schabowego usmaży. Masz pan jeszcze jakieś nieujawnione talenty?
Konstantinus, podzielisz się jeszcze jakimiś złotymi myślami?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 16:13:26 GMT 1
Jednak synowie jego umiłowani-Gigachad i Madrisso-znowu czynili zło w oczach Pana. Opuścili Pana i nie służyli mu.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 16:14:08 GMT 1
Makłowicz człowiek renansansu. Wiersz napisze, schabowego usmaży. Masz pan jeszcze jakieś nieujawnione talenty? Jeszcze w mafii jest, ale to już ujawniony talent.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 16:14:30 GMT 1
Strzeżcie się też fałszywych mędrców, którzy przychodzą do was w owczej skórze, a wewnątrz są drapieżnymi wilkami. Poznacie ich po ich owocach.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 16:14:43 GMT 1
No i to chyba rozwiewa wszelkie wątpliwości, że tamte posty były fo' real. /topic powiedz teraz lepiej co chcesz podsumowac, gagatku
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 16:15:28 GMT 1
Co to za wymuszona agresja?
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 16:16:29 GMT 1
a bo bedzie mi tu pierdolił
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 16:17:49 GMT 1
Makłowicz człowiek renansansu. Wiersz napisze, schabowego usmaży. Masz pan jeszcze jakieś nieujawnione talenty? Konstantinus, podzielisz się jeszcze jakimiś złotymi myślami? Co ma wspólnego flaga Anarchii i Cesar Gandia? Po wyzwoleniu spod kapitalizmu oboje zawisną 😁🤣
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 16:18:00 GMT 1
Będę, bo mogę.
2 punkty karne, elo.
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 13, 2020 16:20:04 GMT 1
Makłowicz człowiek renansansu. Wiersz napisze, schabowego usmaży. Masz pan jeszcze jakieś nieujawnione talenty? Jeszcze w mafii jest, ale to już ujawniony talent. Mogłeś nie podpowiadać
|
|
|
Post by Cesar Gandia on Apr 13, 2020 16:21:14 GMT 1
Makłowicz człowiek renansansu. Wiersz napisze, schabowego usmaży. Masz pan jeszcze jakieś nieujawnione talenty? Konstantinus, podzielisz się jeszcze jakimiś złotymi myślami? Co ma wspólnego flaga Anarchii i Cesar Gandia? Po wyzwoleniu spod kapitalizmu oboje zawisną 😁🤣 Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 16:23:37 GMT 1
Co ma wspólnego flaga Anarchii i Cesar Gandia? Po wyzwoleniu spod kapitalizmu oboje zawisną 😁🤣 Dzięki, właśnie o coś takiego mi chodziło Żaden problem. Cała przyjemność po mojej stronie. Trzeba trochę atmosferę rozluźnić, bo po przeczytaniu postów grampierwszyraz atmosfera jest tak gęsta, że można ją kroić nożem🙈
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 16:30:55 GMT 1
Nie dziwię się takim postom, Big Pharma wpoiła wam nieufność do mnie. Panie Robercie, dlaczego zakłada Pan, że jestem z mafii? Jeżeli tylko wymienienie Pańskiego nicku prowokuje takie oskarżenia, zakładam, że pan Gigachad powinien mieć priorytet nade mną - w końcu zaatakował dużo bardziej otwarcie i bezpardonowo. No chyba że to jednak ustawka. w którym momencie mnie Pan zaatakował? Bo nie przypominam sobie. W żadnym, tylko wymieniłem Pański nick w kontekście przepychanki z Panem Gigachadem. Dlatego jestem tak zdumiony gwałtowną reakcją.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 16:31:25 GMT 1
Będę, bo mogę. 2 punkty karne, elo. daj lepiej to podsumowanie edycji
|
|
Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 16:33:50 GMT 1
Z całym Szacunkiem, Panie Kubo - do show zawsze przyjmę zaproszenie - ale samokrytycznie powiem, że był to dopiero pierwszy mój post, wnoszący coś konkretnego do dyskusji. Rozumiem, że podlizywaniem się można coś dla siebie ugrać, ale moje krytyczne oko jest na takie zagrywki wrażliwe. Czyżby próba wystawienia pana Roberta na świecznik?
|
|