|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 18:57:47 GMT 1
MÓJ BZDUROMETR NA TEJ STRONIE WYJEBAŁ POZA SKALĘ.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 18:58:16 GMT 1
JEDNAK JUŻ NA POPRZEDNIEJ.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:01:10 GMT 1
ZWYCIĘZCO ŚMIERCI, A NIE MOŻNA PO PROSTU ZLINCZOWAĆ KOGOŚ AKTYWNEGO, ALE SUGERUJĄCEGO SWĄ GRĄ BYCIE W MAFII?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 19:03:31 GMT 1
no może i tak, mordo, ale co zbierzesz lincz na jakimś przechodzącym obok gry zawodniku w pierwszym linczowanku? przecież to marnacja głosu, już lepiej dać na mnie, bo to chociaż cokolwiek powie Nie myl odwagi z odważnikiem i słuchaj pasterza swego. Twoja śmierć nic nikomu nie powie, a Madrisso nie padnie bo jest silniejszą owcą. Przeczytaj i zrozum posta, którego cytowałeś bowiem tam są odpowiedzi na dręczące Cię pytania
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:04:55 GMT 1
Zwycięzco Śmierci, ten brak znaków interpunkcyjnych to po to, żeby trudniej Cię było zdemaskować?
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:04:55 GMT 1
MÓWIONO TEŻ, ŻE ZOSTANIE W REALU DO KOŃCA KARIERY, A WYSZŁO JAK WYSZŁO.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:05:43 GMT 1
MARNE PRZYPIERDOLENIE SIĘ, HUBO BUBO.
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 19:06:06 GMT 1
no może i tak, mordo, ale co zbierzesz lincz na jakimś przechodzącym obok gry zawodniku w pierwszym linczowanku? przecież to marnacja głosu, już lepiej dać na mnie, bo to chociaż cokolwiek powie Nie myl odwagi z odważnikiem i słuchaj pasterza swego. Twoja śmierć nic nikomu nie powie, a Madrisso nie padnie bo jest silniejszą owcą. Przeczytaj i zrozum posta, którego cytowałeś bowiem tam są odpowiedzi na dręczące Cię pytania Mi powie, bo jak czerwony, to zbieram szable na Gigachada (nie przekręcam tej ksywy wyłącznie dlatego, że nic lepszego niż giga dach mi nie przychodzi do głowy, a to McŁowicz wymyślił)
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:06:17 GMT 1
To nie jest przypierdolenie.
|
|
|
Post by grampierwszyraz on Apr 13, 2020 19:06:36 GMT 1
no może i tak, mordo, ale co zbierzesz lincz na jakimś przechodzącym obok gry zawodniku w pierwszym linczowanku? przecież to marnacja głosu, już lepiej dać na mnie, bo to chociaż cokolwiek powie Czemu to marnowanie głosu? Przecież graczy takich jak Julian czy Khada też prawdopodobnie trzeba będzie kiedyś sprawdzić, więc czemu nie można zrobić tego dziś? Tzn. jak zbierzecie grupę (mówię wy, bo ja daję na madrisso) na jednego z nich to okej, kumam, że warto sprawdzić, choć równie dobrze można poczekać i dać im szansę na częstsze postowanie, jakby nie patrzeć są święta, to mogą nie siedzieć przy kompie non stop jak ja, makłowicz, kuba czy Ty. Z czasem na pewno któryś z nich będzie do sprawdzenia, czy dziś? No nie wiem, nawet jak się trafi któregoś przypadkiem, to wiele wniosków z tego nie wyciągniesz. niemniej tam wyżej chodziło mi o to, że jeśli Ty dasz na Khada, Zwyciezca na Juliana, a Kuba na Cesara Gandię i te głosy się rozbiją na kilku nieaktywnych to przecież mafia sobie łatwiutko ustawi to głosowanie (i w dalszym etapie gry będzie można coś z tego wyciągnąć). także jak już chcecie nieaktywnego, to raczej solidarnie, a nie każdy strzela na ślepo kostantinus - mówisz o tych ostrzezeniach za nieaktywność, ale raczej to będzie tak, ze oni bedą postowac po 1-2 posty dziennie, tłumaczyć się brakiem czasu, a jednak będa głosować i "przemykać" właśnie, ale dałbym większą próbę czasu
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:07:34 GMT 1
MOŻE BYĆ GIGASZKRAB?
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:10:22 GMT 1
Nie myl odwagi z odważnikiem i słuchaj pasterza swego. Twoja śmierć nic nikomu nie powie, a Madrisso nie padnie bo jest silniejszą owcą. Przeczytaj i zrozum posta, którego cytowałeś bowiem tam są odpowiedzi na dręczące Cię pytania Mi powie, bo jak czerwony, to zbieram szable na Gigachada (nie przekręcam tej ksywy wyłącznie dlatego, że nic lepszego niż giga dach mi nie przychodzi do głowy, a to McŁowicz wymyślił) Wystarczy zlinczować Gigachada, do czego serdecznie zachęcam, wtedy nie trzeba będzie się zastanawiać nad przekręcaniem (lub nie) jego nicku.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:11:26 GMT 1
Gregory House - jak będzie, to daj znać.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:12:51 GMT 1
Ciężko mi rozstrzygnąć tę bitwę, bo jest w niej strasznie dużo emocji. Wniosek mój taki, że z prawdopodobieństwem graniczącym z pewnością, można stwierdzić, iż nie jesteście razem w mafii. Jeśli już któryś miałby być, to tylko jeden z Waszej dwójki. Oczywiście, "jeśli". Dlatego, jak zlinczujemy jednego, to mamy prawie(!) pewność, że drugi jest czysty. To przysłuży się nam wszystkim, mieszkańcom tego biednego miasta. MOGĘ BYĆ GŁUCHY NA WSZYSTKO, ALE NIE NA TEN WSPANIAŁY POST.
|
|
|
Post by julian on Apr 13, 2020 19:13:20 GMT 1
Mi powie, bo jak czerwony, to zbieram szable na Gigachada (nie przekręcam tej ksywy wyłącznie dlatego, że nic lepszego niż giga dach mi nie przychodzi do głowy, a to McŁowicz wymyślił) Wystarczy zlinczować Gigachada, do czego serdecznie zachęcam, wtedy nie trzeba będzie się zastanawiać nad przekręcaniem (lub nie) jego nicku. Gigachad wydaje się najsensowniejszą opcją.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 19:13:23 GMT 1
ZWYCIĘZCO ŚMIERCI, A NIE MOŻNA PO PROSTU ZLINCZOWAĆ KOGOŚ AKTYWNEGO, ALE SUGERUJĄCEGO SWĄ GRĄ BYCIE W MAFII? Zależy to od tego kogo masz na myśli oraz z jakiego powodu. Nie podzieliłeś się tym z braćmi swymi
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:14:11 GMT 1
JAK WIDZĘ ZBYT POBIEŻNIE CZYTASZ ROZGRYWKĘ PŁAWIĄC SIĘ SWYM ZWYCIĘSTWEM.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 19:14:33 GMT 1
Dziś Jerzy - nie mylić z Włodkiem - Zięba.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:15:14 GMT 1
POWODY SĄ DLA AMATORÓW.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 19:15:15 GMT 1
Nie czytam jej w ogóle, ojciec mi pisze posty
|
|