|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:15:59 GMT 1
ZATEM OJCIEC TWÓJ JEST NIEWINNY.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 19:16:22 GMT 1
Możesz grać z kartami blisko ciała tak jak ja, ale wtedy nie oczekuj zażynania dobrych owiec pierszej nocy albowiem nie jest to zgodne z nauczaniem Pana.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:17:47 GMT 1
UWAŻAM, ŻE PARĘ WILKÓW W OWCZEJ SKÓRZE JEST JUŻ CAŁKIEM DOBRZE WIDOCZNYCH.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 19:19:10 GMT 1
Czasami owca upierdoli się w gównie i tylko przypomina wilka w owczej skórze
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 19:19:52 GMT 1
Wystarczy zlinczować Gigachada, do czego serdecznie zachęcam, wtedy nie trzeba będzie się zastanawiać nad przekręcaniem (lub nie) jego nicku. Gigachad wydaje się najsensowniejszą opcją. A jakie inne opcje rozważasz?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:20:01 GMT 1
Brawo deafdeath, sprowokowałeś Zwycięzcę do porzucenia kreacji, a to przyspieszy rozgrywkę.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:20:08 GMT 1
ALE WTEDY I TAK LEPIEJ JĄ ZARŻNĄC, BO JEJ FUTRO JEST NIC NIE WARTE, A MOŻE JESZCZE UPIERDOLIĆ RESZTĘ STADA.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 19:20:56 GMT 1
>buduje oskarżenia i uniewinnienia 2h po starcie rozgrywki
weź Ty się capone za grę lepiej, bo ręce nogi i piersi opadają; nawet jeśli widzisz we mnie nierozsądnego miastowego, który "buduje" nieprzemyślane i nieuzasadnione oskarżenia lub uniewinnienia, to pragnę ci przypomnieć, że o ile jesteś w mieście, dalej bardziej powinno cię interesować szukanie mafii, niż zajmowanie się takim miastowym.
Wobec powyższego, które jak widać nie dla wszystkich jest oczywiste, uroczyście informuję, że na chwilę obecną nie mam praktycznie żadnego stanowiska i dalej wszyscy są dla mnie mniej więcej tak samo podejrzani. Jak sobie poczytam posty dokładniej to może mi wyjdzie, że capone, a może jednak makłowicz, grampierwszyraz bądź Madrisso. Nie wiem, to pierwszy dzień i nikt się spektakularnie nie wjebał póki co, więc tradycyjnie będzie to mniejszy lub większy strzał dla każdego. I podjęty pewnie na ostatnią chwilę.
Najwyraźniej nie zrozumiałeś mojej wypowiedzi. Nigdzie nie napisałem, że jesteś miastowym. Ja Cię dalej mam za mafię. Nie zgodziłem się z Gregorym, że jesteś top graczem tutaj. Mam w ogóle wrażenie, że House próbował tym trochę od Ciebie odciągać (na zasadzie: to dobry gracz, więc szkoda go teraz linczować, może być w mafii, ale może być niewinny, a w takim wypadku warto dać mu pograć). No więc ja się nie zgadzam z tezą House'a, żeś dobry grajek, co pozwala mi bez wyrzutów sumienia na Ciebie głosować, bo moim zdaniem dajesz ku temu podstawy. A dajesz ku temu podstawy, bo stawiasz nieprzemyślane tezy (na podstawie błędnych przesłanek), a jak Ci się to wytknie, to zamiast się zastanowić, że się jednak zjebało i przeprowadzić jakiś miastowy tok rozumowania typu "hmm uznałem Makłowicza, bo wszyscy w niego napierdalają, ale jednak wcale nie napierdalają, więc Makłowicz może być winny", to zaczynasz się drzeć, że się nie zastanawiasz się nad tym, co piszesz, bo jako miastowy masz prawo. To zachowanie jest dla mnie tak niespójne, że naprawdę mam ochotę posłać na Ciebie głos.strasznie śmierdzący akapit jak dla mnie nieprzemyślane tezy na podstawie błędnych przesłanek to esencja miastowej gry na początku rozgrywki mało tego - przekonanie, że czyjaś teza opiera się na błędnych przesłankach na tym etapie rozgrywki samo w sobie jest podejrzane
|
|
|
Post by Konstantinus on Apr 13, 2020 19:21:13 GMT 1
Raczej rozkminy zatroskanego mieszkańca😅
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:21:46 GMT 1
To się okaże
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:22:21 GMT 1
Lincz lub reakcje na daną sytuację to rozstrzygną Konstantinusie.
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 19:22:37 GMT 1
Ciekawie Capone zaczepił Juliana, śmierdzi rozmową dwóch mafiozów.
|
|
|
Post by deafdeath on Apr 13, 2020 19:22:50 GMT 1
DLACZEGO TAK USILNIE POWTARZASZ SWĄ PRZYNALEŻNOŚĆ DO MIASTA, KONSTANTINUSIE?
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 19:22:50 GMT 1
Jak na tym forum przejrzeć wszystkie posty konkretnego użytkownika? Nie mogę tego nigdzie znaleźć
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 19:23:53 GMT 1
Jak na tym forum przejrzeć wszystkie posty konkretnego użytkownika? Nie mogę tego nigdzie znaleźć Members>klikasz na danego użytkownika>view this member's recent posts.
|
|
|
Post by Madrisso on Apr 13, 2020 19:24:30 GMT 1
Jezu, McŁowicz, czy ty czytasz w ogóle to, co produkujesz? E: cytowanie mnie pokonało, chodzi o ten fragment: "przekonanie, że czyjaś teza opiera się na błędnych przesłankach na tym etapie rozgrywki samo w sobie jest podejrzane"
|
|
|
Post by Specjalista ds. kwarantanny on Apr 13, 2020 19:25:12 GMT 1
Cześć wszystkim Myślałem, aby wnieść coś ciekawego, ale pomyślałem, że nie będę wychodzić przed szereg. W tej grze najważniejsza jest przynależność do tej dobrej grupy Na razie wszyscy są w grupie niskiego ryzyka dobrych postów, więc ja też w niej zostanę
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 19:25:40 GMT 1
Ten z jakiej przyczajki
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 19:26:06 GMT 1
16/17, jeszcze Pegazus
|
|
|
Post by julian on Apr 13, 2020 19:26:32 GMT 1
Gigachad wydaje się najsensowniejszą opcją. A jakie inne opcje rozważasz? Chyba już żadnych Gigachad sam się przyznał że nie ma jeszcze żadnej roli, od 21 już będzie miał.
|
|