Deleted
Deleted Member
|
Post by Deleted on Apr 13, 2020 20:46:09 GMT 1
Pan Gigachad wjechał na pełnej od pierwszej strony, a teraz spokojnie się tłumaczy, dość drastyczna zmiana taktyki, z jakiegóż to powodu? Nie sądzisz że lepiej nam to wyjdzie jeśli zamiast agresywnie i pod wpływem emocji głosować i krzyczeć kogo to teraz mamy zlinczować, to na spokojnie zwolnimy i wytłumaczymy co nam leży na duszy? Po prostu to dość drastyczna zmiana, od nazywania postów innych - i to kreacyjnych - potokiem gówna, do wstawiania w swoje posty. Jestem ciekaw jej powodu, tyle.
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 20:46:38 GMT 1
Ja się z Housem zgadzam, że Gigachad jest zbyt buńczuczny i aktywny, jak na mafiozę.
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:47:35 GMT 1
Drastyczna zmiana to jest od tytułu magistra inżyniera AGH do tytułu samozwańczego doktora medycyny
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:48:16 GMT 1
Oohohhoho, teraz się wojewódzki obudziłeś?
|
|
|
Post by maklowicz on Apr 13, 2020 20:48:21 GMT 1
Gigachad przede wszystkim by się tak nie wpierdolił z impetem we mnie pierwszego wieczora, bo po co to komu. Chyba, że to jakiś fenomenalny gracz.
|
|
|
Post by Gregory House on Apr 13, 2020 20:49:09 GMT 1
No ja też na Ziębę. Skłania mnie ku temu postawa, że był oskarżany i co zrobił? Spokojnie wszedł pod koniec i napisał posta oczerniającego Gigachada - ma to sens z perspektywy mafiozy, zamiast się wdawać w przepychanki, które sprawiają, że graczom miga twój awatar i zwiększa się szansa na zgon, lepiej dojebać się do celu, który kilka głosów zgarnie, przegłosować go - a co będzie jutro, to się pomartwimy później. Mnie się to nie podoba. Foreman, proszę podać morfinę
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 20:49:45 GMT 1
Przeczytałem posty Zięby i wydają mi się one zbyt wyważone i ostrożne. Zresztą podpina pod wcale nie tak oczywisty typ jakim jest Gigachad. Zresztą mało czasu do linczu, a jednak Gigachad się broni, co prędzej jest postawą antymafijną. Także posłałem swój głos na Ziębę.
|
|
|
Post by Khada on Apr 13, 2020 20:49:53 GMT 1
Po prostu to dość drastyczna zmiana, od nazywania postów innych - i to kreacyjnych - potokiem gówna, do wstawiania w swoje posty. Jestem ciekaw jej powodu, tyle. Dziwnym by było gdyby teraz dalej tak robił. Nie sądzisz? Mamy moment w którym musi przemyśleć nasze głosy, kto na kogo zagłosuje. Naprawdę dziwnie by to wyglądało gdyby ludzie dalej pluji jadem ot tak.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:49:58 GMT 1
Gigachad nie jest dobrym celem na dzisiejsze głosowanie z chociażby jednego prostego powodu - jeśli jest w mafii i prezentuje taką postawą, to ja nie rozumiem jego gry (w sensie, że zdaje mi się antymafijna - bo jakby prowadzi do tego, by jednak głosy zebrał, a on mógł po tym zjebać prowodyrów - nawet znam tę postawę z autopsji). Ta, oczywiście, jest możliwe, że to dobry mafioza i stosuje odwróconą psychologię (i pisze teraz na mafijnym 'spokojnie, przeżyję. poczekajcie, zaraz jakiś samozwańczy greenhorn odciągnie od linczu ode mnie za tę wyjebańczą konsekwencję xD'), więc to nie jest uniewinnienie na zawsze, zwłaszcza że nie pamiętam jego gry wstecz. No ale już sam fakt, że trzeba gryźć temat z tej strony skłania ku temu, że głosowanie na niego w linczu pierwszym jest z deka absurdalne, a pewnie i szkodliwe. Zachęcam więc do tego, by Giga się wypowiedział na temat trójki którą sobie wyselekcjonowałem (lub o kimś tam innym) i na kogo bym głosował, ja chyba z przeczucia skłaniam się ku Ziębie. Wyczuwam nieczyste intencje i jakąś taką sztuczność w postawie, którą prezentuje w temacie. Konstantinus jest zbyt zretardziały, by coś wyrokować, no ale też jest to niezły cel na głos. Tak myślę Dzięki za odpowiedź, ja najchętniej bym walnął w Juliana, bo to jak się podpiął pod Gigachada i potem spierdolił sugeruje, że to będzie najgorszego typu glon.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 20:50:17 GMT 1
ZIĘBA NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIEWINNY ZOSTAWCIE GO W SPOKOJU
|
|
|
Post by geraltzrivii on Apr 13, 2020 20:50:49 GMT 1
ZIĘBA NAJPRAWDOPODOBNIEJ NIEWINNY ZOSTAWCIE GO W SPOKOJU A to czemu tak sądzisz?
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 20:51:38 GMT 1
Kto jest matematykiem i potrafi na szybko w 10 minut obliczyć prawdopodobieństwo, że wskazany przeze mnie glon okaże się mafiozą (a jest pewne raczej, że wśród nich jakiś jest)?
|
|
|
Post by Gigachad on Apr 13, 2020 20:51:51 GMT 1
Najbardziej niewinni najmniej podejrzani są jak dla mnie póki co maklowicz, House, Cesar Gandia i coś mi mówi, że też Madrisso.
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 20:53:22 GMT 1
Typowe wrzucenie na świecznik pół godziny przed linczem słabej jednostki która nie może się obronić, a próbuje. Wszystko wchodzi jak w masło, mafia się podpina i wybroni swojego
|
|
|
Post by Kuba Wojewódzki on Apr 13, 2020 20:54:06 GMT 1
Kto jako pierwszy wrzucił Ziebę na świecznik?
|
|
|
Post by Khada on Apr 13, 2020 20:54:42 GMT 1
Typowe wrzucenie na świecznik pół godziny przed linczem słabej jednostki która nie może się obronić, a próbuje. Wszystko wchodzi jak w masło, mafia się podpina i wybroni swojego Zgodzę się wygląda to zbyt pięknie. Co jeśli mafia to nasi aktualni krzykacze którzy tylko czekali na to aż ktoś się podepnie pod lincz.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:55:33 GMT 1
Walić w Gigachada czy Juliana, który ma większe szanse paść?
|
|
|
Post by Zwycięzca Śmierci on Apr 13, 2020 20:55:44 GMT 1
Już lepszym wyborem będzie konstantinus, którego szanse na winę są identyczne, a szanse na przydatność mniejsze niż w przypadku Zięby
|
|
|
Post by Antura on Apr 13, 2020 20:56:03 GMT 1
pegazus zostaje zabity za całkowity brak aktywności i ignorowanie admina na innym środku komunikacji, mimo przeczytania tam wiadomości.
Niewinny miastowy.
|
|
|
Post by capone on Apr 13, 2020 20:56:51 GMT 1
Nie ukrywam, że Julian to typ gracza, którym gardzę najbardziej, więc choć Gigachad mi dalej nieładnie pachnie, to jednak gra, więc zasługuje na danie mu szansy.
|
|