|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:19:53 GMT 1
Skoro Raymond to mafia, a skoro cała gra została ułożona pod to, by mnie zabić w meczówce, to chyba kurwa oczywiste, że nie dam zrobić przyśpieszonego, bo trzeba zluzować emocje i wejść do meczówki na świeżo i z jak najmniej emocjonalnym podejściem, co wszystkie edycje z trójkowym finałem nam udowadniają. Nie robię tego po złości. ja całą rozgrywkę czekam na ten argument, że Raymond to mafia
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:19:56 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:19:56 GMT 1
Przypomnę Ci te posty jak będziesz kiedyś prowadził grę. +1 W tej chwili MVP to dla mnie pewna mafia. Przecież normalnie gość jest totalnym służbistą, a tu wypisuje takie rzeczy.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:20:03 GMT 1
Oczywiście w tym momencie tylko i tylko Raymond wie, czy mafia wygrała, czy miasto ma szanse, wiec jak on wie, że Mafia wygrała - to może walnąć samobója, bo i tak nic się nie zmieni w ramach głosowania na niego. A jak jest mafiozą, no to elo, lecimy dalej. Wariant imho najlepszy - bo przyśpieszając na mafijnym Raymondzie tylko sobie robimy pod górkę, a ja robić pod górkę miastu nie będę.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:20:05 GMT 1
MVP zrobił to nieraz w tej edycji.
|
|
|
Post by Despero on Mar 1, 2023 0:20:13 GMT 1
Skoro Raymond to mafia, a skoro cała gra została ułożona pod to, by mnie zabić w meczówce, to chyba kurwa oczywiste, że nie dam zrobić przyśpieszonego, bo trzeba zluzować emocje i wejść do meczówki na świeżo i z jak najmniej emocjonalnym podejściem, co wszystkie edycje z trójkowym finałem nam udowadniają. Nie robię tego po złości. To jest logiczne.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:20:51 GMT 1
MVP to Anturka?
nie uwierzę
|
|
|
Post by Despero on Mar 1, 2023 0:21:06 GMT 1
No ja tak obstawiam od dawna.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:21:28 GMT 1
zawiodłeś mnie strasznie Antura, gdzie ten Pikachowy sznyt...
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:21:57 GMT 1
przecież jakbym wiedział to bym w Ciebie strzelał z grubej berty
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:22:11 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:22:11 GMT 1
MVP to Anturka? nie uwierzę MVP to Gorti a ja jestem Lewkoń, tylko podałem lewy nick.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:22:57 GMT 1
MVP to Anturka? nie uwierzę MVP to Gorti a ja jestem Lewkoń, tylko podałem lewy nick. kurwa a ja byłem pewien że jesteś kosa_słupsk bo potencjał intelektualny mi pasował jak ulał...
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:23:18 GMT 1
Szkoda mi mojego czerwonego bracha kwadracika I szkoda mi, że Tomuś wybrał takiego chujowego gracza na kreację no to chyba jasne przyznanie się do tożsamosci bylo wczoraj
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:23:55 GMT 1
Szkoda mi mojego czerwonego bracha kwadracika I szkoda mi, że Tomuś wybrał takiego chujowego gracza na kreację no to chyba jasne przyznanie się do tożsamosci bylo wczoraj no ja tego w ogóle nie łapię i tbh biorąc pod uwagę Wasz sposób metagry czyni to analizę zdecydowanie uboższą
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:24:00 GMT 1
To był post kreacyjny z perspektywy Reda.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:24:36 GMT 1
63 viewing a tu się dożynki odbywają
|
|
|
Post by Despero on Mar 1, 2023 0:25:42 GMT 1
No ja już jestem zmęczony i chciałbym się serio dowiedzieć jaką masz rolę. Rozumiem też jednak MVP, że nie chce tego jeszcze puścić.
Zabawna sytuacja jak jesteście razem w mafii.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Mar 1, 2023 0:26:37 GMT 1
no to chyba jasne przyznanie się do tożsamosci bylo wczoraj no ja tego w ogóle nie łapię i tbh biorąc pod uwagę Wasz sposób metagry czyni to analizę zdecydowanie uboższą juz pomijajac to ze jestescie obaj w mafii, to nie trzeba przesadnie uwaznie sledzic rozgrywki by zauwazyc ze Anturaż to Tomuś, a skoro MVP narzekał na to, że Tomuś wzial tak chujowego gracza na kreacje to chyba sprawa jest jasna.
|
|
|
Post by General Raymund on Mar 1, 2023 0:27:00 GMT 1
No ja już jestem zmęczony i chciałbym się serio dowiedzieć jaką masz rolę. Rozumiem też jednak MVP, że nie chce tego jeszcze puścić. Zabawna sytuacja jak jesteście razem w mafii. no ja Ci mówię z ręką na serduchu, że jestem niewinny nic to nie zmieni absolutnie, więc jaki jest sens, żebym kłamał zacznij sobie kminić co wtedy, to będzie Ci jutro łatwiej
|
|
Glon
Edycja#28
|
Rozgrywka
Mar 1, 2023 0:27:34 GMT 1
via mobile
Post by Glon on Mar 1, 2023 0:27:34 GMT 1
No ja już jestem zmęczony i chciałbym się serio dowiedzieć jaką masz rolę. Rozumiem też jednak MVP, że nie chce tego jeszcze puścić. Zabawna sytuacja jak jesteście razem w mafii. No są, jedyna opcja, że nie są to moim zdaniem brak mafii, ale tego by Red nie zrobił moim zdaniem.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Mar 1, 2023 0:27:45 GMT 1
Przypomnę Ci te posty jak będziesz kiedyś prowadził grę. +1 W tej chwili MVP to dla mnie pewna mafia. Przecież normalnie gość jest totalnym służbistą, a tu wypisuje takie rzeczy. Jeżeli możemy mówić o naszych przeszłych edycjach jawnie i wprost - to odniosę się do tego postu.
|
|