|
Post by Wodnik Szuwarek on Feb 26, 2023 0:37:15 GMT 1
Rákosníček a jeho rybník
Režie: Zdeněk Smetana
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 0:38:29 GMT 1
via mobile
Post by General Raymund on Feb 26, 2023 0:38:29 GMT 1
Z dwójki memvipi i MVP po następnym dniu powinien zostać tylko jeden. Dla klarowności i z szacunku do uczestników.
|
|
|
Post by General Raymund on Feb 26, 2023 1:22:28 GMT 1
Zapowiada się bardzo dobra edycja , (wliczając w to nawet potencjalne błędy) - trudno będzie o[...] Mój głos na gracza: Most Valuable Player, ponieważ nie mam pojęcia co trzeba mieć w głowie, żeby tak postawić przecinek - a następnie łącznik. Wniosek - nie zna języka polskiego. Ergo - onuca.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 2:17:59 GMT 1
Trochę kurz opadł, więc takie moje podsumowanie dotyczące ogólnych wrażeń po pierwszym dniu. Sorry za opóźnienie, ale wyjątkowo dużo obowiązków mam ostatnio, a i niektóre rozrywki potrafiły mnie na chwilę odciągnąć od pisania. memvipi - MVP wieczoru, idealnie dopasował się do pierwszego dnia. Bardzo niewinnie, popełniane błędy np. niewielkiej aktywności nie zniechęcają go przed dalszym graniem i szukaniem. Poświęcę mu pewnie chwilkę dłużej w rozszerzeniu
Rick Grimes - również bardzo dobry dzień, nr 2 po stronie miasta. Po prostu grał sobie swoje, bez żadnych większych wpadek, na równym stabilnym poziomie, co ukrywająca się mafia
green69 - Brawo, fantastyczny dzień. Rzecz na pewno do zmiany – zbytnio emocjonalnie i egoistycznie (przez pryzmat samego siebie) podchodzisz do rozgrywki, więcej spokoju i akceptacji.
Anturaż - moim zdaniem przeciętny dzień Anturażu, by nie powiedzieć, słaby, ale koniec końców taki jednostkowy wypad wystarczył przy tak słabym pressingu miasta
Wodnik Szuwarek - nic dodać, nic ująć - obok memvipi (i mnie xd) najpewniejszy miastowy
Kwiat Jabłoni - zła taktyka gry, próbuje grać na kreacji, a nie ma na to specjalnie czasu co w połączeniu z byciem w mafii od razu go skreślająGlon - szkoda, mimo wszystko zapraszam do kolejnego dnia, jeśli znajdzie więcej czasu Aldona Marciniak - dzień bez gry, bez komentarza Despero - [*]
Powodzenia. Wracajcie w edycji do kluczowych postów pierwszego dnia, wtedy widać więcej.
|
|
|
Post by Most Valuable Player on Feb 26, 2023 3:03:28 GMT 1
(Jak ktoś czeka na więcej, to wrzucę jutrzejszej nocy, więc polecam zajrzeć tutaj rano w poniedziałek )
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:09:26 GMT 1
Dzień dobry państwu. Ja się nazywam Aldona Marciniak i jestem dziennikarką Przeglądu Mafijnego i Mafiaplay.pl. Już dzisiejszej nocy poznamy 10 najpewniejszych mafiozów w Polsce.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:19:48 GMT 1
Zapraszam na scenę Patryka Vegę, który wręczy statuetkę za 10 miejsce w tegorocznym plebiscycie
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:24:16 GMT 1
Sławek Desperski ksywa Despero, robię w wydziale zabójstw.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:25:17 GMT 1
Przyszedłem pijany do pracy i zaraz zaczynam dochodzenie.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:27:22 GMT 1
Ktoś chce mi pomóc czy sam mam tak siedzieć?
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:39:27 GMT 1
Trochę kurz opadł, więc takie moje podsumowanie dotyczące ogólnych wrażeń po pierwszym dniu. Sorry za opóźnienie, ale wyjątkowo dużo obowiązków mam ostatnio, a i niektóre rozrywki potrafiły mnie na chwilę odciągnąć od pisania. memvipi - MVP wieczoru, idealnie dopasował się do pierwszego dnia. Bardzo niewinnie, popełniane błędy np. niewielkiej aktywności nie zniechęcają go przed dalszym graniem i szukaniem. Poświęcę mu pewnie chwilkę dłużej w rozszerzeniu
Rick Grimes - również bardzo dobry dzień, nr 2 po stronie miasta. Po prostu grał sobie swoje, bez żadnych większych wpadek, na równym stabilnym poziomie, co ukrywająca się mafia
green69 - Brawo, fantastyczny dzień. Rzecz na pewno do zmiany – zbytnio emocjonalnie i egoistycznie (przez pryzmat samego siebie) podchodzisz do rozgrywki, więcej spokoju i akceptacji.
Anturaż - moim zdaniem przeciętny dzień Anturażu, by nie powiedzieć, słaby, ale koniec końców taki jednostkowy wypad wystarczył przy tak słabym pressingu miasta
Wodnik Szuwarek - nic dodać, nic ująć - obok memvipi (i mnie xd) najpewniejszy miastowy
Kwiat Jabłoni - zła taktyka gry, próbuje grać na kreacji, a nie ma na to specjalnie czasu co w połączeniu z byciem w mafii od razu go skreślająGlon - szkoda, mimo wszystko zapraszam do kolejnego dnia, jeśli znajdzie więcej czasu Aldona Marciniak - dzień bez gry, bez komentarza Despero - [*]
Powodzenia. Wracajcie w edycji do kluczowych postów pierwszego dnia, wtedy widać więcej.
Ewidentnie gracz, który zna prawidła gry, zlinczowałbym go, ponieważ jego testament mógłby okazać się bardzo pomocny.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:41:19 GMT 1
Mówi się, że ostatni będą pierwszymi. Pierwsi ostatnimi. Pierwszy zarejestrowany, ostatni wpisany. Wróbelki ćwierkają, że jako jedyny osobiście stawił się na gali. Chyba nie spodziewał się, że zdobędzie dopiero 10. miejsce.
Nie byłoby go beze mnie. Mnie nie byłoby bez niego.
Drodzy Państwo
10 miejsce w 1. Plebiscycie na najpewniejszego mafiozę Przeglądu Mafijnego zdobywa...DESPERO
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:45:00 GMT 1
Despero czy chciałbyś jakoś skomentować swoje 10. miejsce w tegorocznym plebiscycie? Komuś podziękować?
Kto twoim zdaniem znajdzie się na podium?
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:46:09 GMT 1
Aldono a, które miejsce zajmuje Most Valuable Player w tym plebiscycie?
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:47:17 GMT 1
Mnie intryguje znicz, który wystawił mi ten gracz i na razie nie chcę odsłaniać swoich kart, wolę znać twoją opinię.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:48:47 GMT 1
To ja tu prowadzę dochodzenie, ty tylko plebiscyt, pamiętaj o tym.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:53:09 GMT 1
Aldono a, które miejsce zajmuje Most Valuable Player w tym plebiscycie? Odpowiedź na to i kilka innych pytań zaraz po przerwie reklamowej. Wtedy też na scenie przywitamy Maję Popielarską.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:56:34 GMT 1
A co ty myślisz, że ja mam czas na reklamy?
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 4:57:41 GMT 1
Pojebało cię?
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 4:58:46 GMT 1
Halo ochrona, proszę wyprowadzić awanturującego się Despero z Gali Mistrzów Mafii.
|
|