|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:57:13 GMT 1
Na scenę zapraszam Pana Prezesa Cezarego Kuleszę.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:04:08 GMT 1
Yyyy Dzień yyy Dobry. Z wieloma yyy z was yyy piłem wódkę. Znacie yyy mój program. Głosujcie na yyy MVP. Na podsumowania yyy przyjdzie jeszcze ghrrr pora. Miejsce szóste Most Valuable Player
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:06:05 GMT 1
Kolejną statuetkę wręczy mój brat Szymon.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:07:52 GMT 1
Z wozu VAR dochodzą mnie słuchy, że oglądalność naszej transmisji rośnie. Ogląda nas aż 7 osób. Zapraszam do zabierania głosu.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:13:17 GMT 1
W pracy sędziego ważny jest nie tylko przegląd sytuacji, ale też dobre czytanie gry. Grę tego zawodnika o tyle trudno rozczytać, że zaginął gdzieś na ławce rezerwowych. Nie jest to jeszcze czerwona kartka, ale z taką aktywnością bliżej mu do mafijnego glona niż do MVP turnieju.
Miejsce piąteMemvipi
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:17:34 GMT 1
Jeśli dobrze widzę, gotowy do wejścia na scenę jest już legendarny Krzysztof Ibisz.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:26:13 GMT 1
Dzień dobry, z miłą chęcią poprowadzę kolejną edycję Tańca z Mafiozami na antenie Polsatu. Laureat czwartego miejsca w naszym plebiscycie chciałby prowadzić grę, lecz brak mu do tego kompentencji. Szybkie dwa posty - uniewinnienie i oskarżenie - nasi widzowie odebrali najwyraźniej bardziej jako nieudolną próbę przejęcia przez mafiozę narracji w mieście, niż jako naturalne wejście w krótką rozgrywkę.Miejsce czwarte Anturaż
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:29:09 GMT 1
Na placu boju pozostała już tylko finałowa trójka. Czy znajduje się w niej dwóch mafiozów? A może troje skoro mamy do czynienia z jednym duetem.
O tym kto stanie na najniższym stopniu podium dowiecie się państwo po kolejnej krótkiej przerwie reklamowej.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:31:49 GMT 1
Statuetkę za miejsce trzecie wręczy Detektyw Krzysztof Rutkowski
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:41:45 GMT 1
Drodzy państwo wraz z moimi ludźmi przeprowadziliśmy wnikliwe śledztwo w środowisku tzw. showbiznesu. Z naszych ustaleń wynika niezbicie, że jednym z pociągających za sznurki w tej edycji mafii jest Rick Grimes. Wpadliśmy na jego trop tuż po tym jak nazwał Greena69 mafią. Zapraszam na codzienne konferencje prasowe, na których będę państwu przybliżał kulisy naszego śledztwa i jego wyniki.
Miejsce trzecieRick Grimes
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:45:04 GMT 1
Niespodzianka - nagrodę za miejsce drugie wręczy... Kuba Sienkiewicz
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:51:05 GMT 1
Moim kochanym dzieciom dedykuję słowa piosenki
Już każdy powiedział to co wiedział
Trzy razy wysłuchał dobrze mnie
Wszyscy zgadzają się ze sobą
A będzie nadal tak jak jest
To, że nie wychodzą ze swej roli to jedno. Ważniejsze jest to, że weszli na nocną inspekcję forum. Czy miastowym by się chciało?
Miejsce drugieKwiat Jabłoni
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 6:54:37 GMT 1
Już prawie wszystko jasne. Mariuszu zapraszam.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 7:03:43 GMT 1
Kiedyś mogliście porozmawiać ze mną na każdy temat. Dzisiaj głównie zajmuję się tematyką czeską. Zakochałem się w tym kraju, w tym narodzie, w jego odmienności, niemal od pierwszego wejrzenia. Tym smutniej mi, że widzowie zdecydowali, że pierwszą edycję Plebiscytu na najbardziej Pewnego Mafiozę Przeglądu Mafijnego wygrywa kolega zza naszej południowej granicy. Najwidoczniej polskie chłopaki nie lubią czeskich glonów.
Miesce pierwsze:WODNIK SZUWAREK
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 7:06:04 GMT 1
Tych wszystkich, którzy wytrwali z nami do końca pierwszej Gali Mistrzów Mafii zapraszam na tradycyjną poranną jajecznicę. Dziękuję za uwagę.
Aldona Marciniak
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 7:57:47 GMT 1
via mobile
Post by Anturaż on Feb 26, 2023 7:57:47 GMT 1
Serio, nawet w edycji na 11 graczy musiał znaleźć się ktoś, kto zrobił taki syf z tematu?
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 8:33:59 GMT 1
via mobile
Post by Anturaż on Feb 26, 2023 8:33:59 GMT 1
Może w sumie ją wyjebmy? To takie udawane postaranko, które nic nie kosztuje, niewiele wnosi i w sumie to można takie przygotowac nawet przed edycją. Specjalnie w nocy, żeby nie było wiele osób, które mogłoby to wyrzucić.
Najebała tyle postów, a właściwie nic nie dała od siebie.
Ja dodam, że ostatnim graczem, który robił plebiscyt w wątku z grą był mafiozo Gienek Loska, zapewne dlstego, ze to bardzo ładnie pozoruje aktywność i udaje naturalność.
Nawet jakieś porównanie do Słowackiego ostatnio można dać
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 8:39:11 GMT 1
Mnie to bardziej zastanawia jakim cudem ten frustrat Grimes trzecie miejsce zajął. Chyba, że głosowali telewidzowie, wtedy jest to zrozumiałe.
|
|
|
Post by green69 on Feb 26, 2023 8:44:19 GMT 1
Ja to bym powiedział, że w mafii jest Generał. Tylko szkoda mi na chłopa głosować pierwszego dnia, bo będzie dolara w plecy.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 9:15:10 GMT 1
Jeśli nie widzisz w tym co napisałam żadnych moich własnych przemyceń, to twój problem Anturażu.
|
|