|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:01:34 GMT 1
No ale czego ty się właściwie laska boisz? Z policji jestem. Lepiej mów co z tym MVP.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:03:52 GMT 1
W mafii - jak w ogrodzie - ważne są korzenie. Tak jak trudno sobie wyobrazić oczko wodne bez glonów, tak ciężko podejrzewać, że w mafii nie znajdzie się żaden z nich. On jednak już po losowaniu zdecydował się na ryzykowną kreację. To najwyraźniej uniewinniło go w oczach naszych widzów...
Miejsce dziewiąte w pierwszym Plebiscycie Przeglądu Mafijnego zdobywa...GLON
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:06:14 GMT 1
No w sumie kmina z Glonem mi się podoba.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:06:50 GMT 1
Niestety Glona nie ma z nami na tegorocznej gali. Czy kitra się w mafijnej norce? Tego dowiemy się w najbliższych dniach.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:08:03 GMT 1
A ty go przed chwilą nie uniewinniłaś, czy jak ja mam rozumieć ten plebiscyt?
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:13:43 GMT 1
Nasi widzowie wyraźnie go uniewinniają. Przypominam jednak, że Paweł Fajdek w plebiscycie na najlepszego sportowca 2022 r. też zajął dopiero 9. miejsce. Wyników plebiscytu nie można traktować jak prawdy objawionej.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:14:39 GMT 1
Statuetkę za ósme miejsce w tegorocznym plebiscycie wręczy Magdalena Ogórek
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:17:54 GMT 1
Nasi widzowie wyraźnie go uniewinniają. Przypominam jednak, że Paweł Fajdek w plebiscycie na najlepszego sportowca 2022 r. też zajął dopiero 9. miejsce. Wyników plebiscytu nie można traktować jak prawdy objawionej. Zajął 9 miejsce no i co z tego wynika? Czyli twój plebiscyt też mam traktować jako takie trochę jaja ta?
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:24:57 GMT 1
W dzieciństwie na każdym kroku słyszałam zwrotkę "Ogórek, ogórek, ogórek, zielony ma garniturek", dlatego pozwoliłam sobie na dzisiejszą galę przyjść na czerwono - pozdrawiam Leszka Millera. Postać, która zajęła ósme miejsce w tegorocznym Plebiscycie na Najpewniejszego Mafiozę zdaniem wielu ma jednak kolor zielony. Nie przedłużając: Miejsce ósme... green69
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:30:31 GMT 1
Nasi widzowie wyraźnie go uniewinniają. Przypominam jednak, że Paweł Fajdek w plebiscycie na najlepszego sportowca 2022 r. też zajął dopiero 9. miejsce. Wyników plebiscytu nie można traktować jak prawdy objawionej. Zajął 9 miejsce no i co z tego wynika? Czyli twój plebiscyt też mam traktować jako takie trochę jaja ta? Plebiscyt jak sama nazwa wskazuje to głos plebsu. Dobrze się w niego wsłuchać, ale nie należy wyciągać daleko idących wniosków. Na twoim miejscu skupiłbym się na szukaniu mafiozów lub spaniu.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:31:14 GMT 1
Spierdalam spać.
|
|
|
Post by Despero on Feb 26, 2023 5:32:15 GMT 1
Ale pogadamy jeszcze jutro.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 5:32:55 GMT 1
via mobile
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 5:32:55 GMT 1
Tłum kandydatów na MVP biegnie przez mój pokój Każdy chce powiedzieć to Co doskonale wiem A przeciez miał być, miał być spokój Chwila głuchej ciszy, twardy sen
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:33:37 GMT 1
Na naszej gali pojawił się Kwiat Jabłoni. Witam serdecznie.
|
|
|
Rozgrywka
Feb 26, 2023 5:35:00 GMT 1
via mobile
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 5:35:00 GMT 1
Kasia: Dziękujemy za zaproszenie. To dla nas zaszczyt wystąpić przed tak zacną publiką.
Jacek: I prowadzącą.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:37:42 GMT 1
Po krótkiej przerwie na występ zespołu potomków popularnego Kuby Sienkiewicza pora na wręczenie kolejnej statuetki.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:38:40 GMT 1
Na scenę zapraszam Prezydenta RP Andrzeja Dudę.
|
|
|
Post by Kwiat Jabłoni on Feb 26, 2023 5:45:49 GMT 1
Kasia: Ach, ale my nie wiedzieliśmy, że na gali zjawi się fałszywy Prezydent RP. Nie chcemy legitymizować działalności oszusta. Prezydentem Polski jest Jerzy Owsiak! W tym momencie wychodzimy z gali i udajemy się na spoczynek. Dobranoc.
Jacek: Dokładnie tak jak Kasia powiedziała. Dobranoc.
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:50:00 GMT 1
Szanowni Państwo, drodzy rodacy. Walka z mafią zawsze była, jest i będzie priorytetem polityki państwa wartości, prawa i sprawiedliwości, jakim jest najjaśniejsza Rzeczpospolita. Chcę powiedzieć jasno - w polskim wojsku nie ma miejsca dla oszustów, kłamców, morderców.
Mając to na uwadze miło mi ogłosić, że miejsce siódme w plebiscycie Przeglądu Mafijnego otrzymuje propagator walki z onucamiGeneral Raymund
|
|
|
Post by Aldona Marciniak on Feb 26, 2023 5:52:52 GMT 1
Kasia: Ach, ale my nie wiedzieliśmy, że na gali zjawi się fałszywy Prezydent RP. Nie chcemy legitymizować działalności oszusta. Prezydentem Polski jest Jerzy Owsiak! W tym momencie wychodzimy z gali i udajemy się na spoczynek. Dobranoc. Jacek: Dokładnie tak jak Kasia powiedziała. Dobranoc. Żegnając się z naszym sympatycznym duetem przypominam państwu, że tegoroczna gala transmitowana jest w Polsacie, nie TVN. Czy rodzeństwo Sienkiewiczów znajdzie się na podium plebiscytu, kto będzie musiał zadowolić się miejscami tuż za podium. O tym po krótkiej przerwie reklamowej.
|
|