|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:29:56 GMT 1
Post by memvipi on Mar 1, 2023 13:29:56 GMT 1
no jak MVP będzie winny, to mnie popierdoli xd
w ogóle ja wiem, że niewiele wniosłem, przemykałem obok (chociaż, kurwa, serio poprzeczka bardzo wysoko podniesiona i wymaganie jakichś głębokich analiz w D2 to gruba sprawa, no nie wiem, może za głupi na tę grę jestem po prostu albo za mało grałem), ale ten lincz totalnie nic nie wniósł do gry, ani nie byłem w żadnej grupce, ani nie forsowałem żadnego frontu, rozpierdoli mi łeb, jak w mafii będzie despero z aldoną (jak mafia to super wygodna taktyka, ngl), bo się okaże, ze miasto zrobiło overthinking
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:30:48 GMT 1
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 13:30:48 GMT 1
jak w ogóle można było coś takiego napisać przecież jeżeli jest w mafii, to tym bardziej powinien się pilnować, tylko jakiś totalny idiota by się mógł na to nabrać w meczówce może mu rzeczywiście taka rezygnacja wjechała po wczoraj, że już chce to skończyć jak najszybciej i elo
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:31:58 GMT 1
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 13:31:58 GMT 1
no jak MVP będzie winny, to mnie popierdoli xd w ogóle ja wiem, że niewiele wniosłem, przemykałem obok (chociaż, kurwa, serio poprzeczka bardzo wysoko podniesiona i wymaganie jakichś głębokich analiz w D2 to gruba sprawa, no nie wiem, może za głupi na tę grę jestem po prostu albo za mało grałem), ale ten lincz totalnie nic nie wniósł do gry, ani nie byłem w żadnej grupce, ani nie forsowałem żadnego frontu, rozpierdoli mi łeb, jak w mafii będzie despero z aldoną (jak mafia to super wygodna taktyka, ngl), bo się okaże, ze miasto zrobiło overthinking Jak MVP będzie winny, to mnie pokurwi [2] składam wtedy oficjalną dymisję i tak trzeba było go zlinczować zamiast ciebie, bo bez względu na rolę mi w chuj nerwów napsuł xd
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:32:50 GMT 1
Post by green69 on Mar 1, 2023 13:32:50 GMT 1
no jak generał jednak winny to wtedy zapomnijcie o powyższym poście bo odpierdolę taki samochwalczy taniec zwycięstwa jakiego jeszcze to forum nie widziało ale sam zaczynam w to wątpić Jeśli generał winny to kogo drugiego byś typował do tej mafii? jeżeli generał jest winny to tak jak pisałem w temacie (chociaż żałuję, że nie napisałem tego mocniej), to byłem na takie 70-30 MVP-Despero, ale gdyby wczoraj poleciał winny Generał, to dzisiaj bym na pewno nad MVP się jeszcze zastanawiał, bo z jednej strony oni sobie kurewsko pomagali, a z drugiej strony zacząłem już przedwczoraj dopuszczać możliwość że chłop po prostu gra w kontrze do miasta jako niewinny wydaje mi się, że interakcje po mojej śmierci zmniejszają szanse na parę Generał+MVP
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:35:02 GMT 1
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 13:35:02 GMT 1
w ogóle Despero to jest jedna z większych porażek miasta w tej edycji, chłop nie został NIJAK dociśnięty wszyscy uznali że niewinny i elo to już Fraser w poprzedniej edycji był bardziej przydatny jeżeli chodzi o wyciąganie jakichś wniosków co do jego przynależności
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:38:03 GMT 1
Post by green69 on Mar 1, 2023 13:38:03 GMT 1
no jak MVP będzie winny, to mnie popierdoli xd w ogóle ja wiem, że niewiele wniosłem, przemykałem obok (chociaż, kurwa, serio poprzeczka bardzo wysoko podniesiona i wymaganie jakichś głębokich analiz w D2 to gruba sprawa, no nie wiem, może za głupi na tę grę jestem po prostu albo za mało grałem), ale ten lincz totalnie nic nie wniósł do gry, ani nie byłem w żadnej grupce, ani nie forsowałem żadnego frontu, rozpierdoli mi łeb, jak w mafii będzie despero z aldoną (jak mafia to super wygodna taktyka, ngl), bo się okaże, ze miasto zrobiło overthinking Ja generalnie doszedłem do wniosku, że dotychczasowe lincze były bardzo zabawne z perspektywy tego jak to wyglądało z boku. I twój, i na Anturażu pod kątem sprawdźmy czy jest winny bo w sumie są brudy na niego się broniły, natomiast wg mnie obaj byliście przede wszystkim ofiarami braku w tej edycji jakichkolwiek przysłowiowych glonów, rozsądnych bezpiecznych celów i obaj stanowiliście w tamtym momencie chyba najłatwiejszy cel. Złe (przynajmniej w efektach, czy założenie było błędne jeszcze nie mam zdania) przeniesienie 1:1 prawideł z dużych edycji. No do wyciągnięcia twojego tematu przez Grimesa faktycznie nabijałeś trochę pustą aktywność, komentarze i śmieszki i dopiero koło 19 przed linczem napisałeś faktycznie te 2-3 growe posty (na pewno o mnie i o glonie, może był jeszcze trzeci). W większej edycji by to przeszło, bo byłyby lepsze cele, tutaj byłeś najłatwiejszym. No ale i tak, albo ja powinienem zobaczyć nieopłacalność strategiczność tego linczu, albo ktokolwiek powinien zauważyć, że właśnie zacząłeś grać, więc lepiej sprawdzić MVP czy to mafia, czy griefer.
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:42:02 GMT 1
via mobile
Post by Anturaż on Mar 1, 2023 13:42:02 GMT 1
Prawda z tym linczem na Anturażu, chociaż skisnę, jeśli okaże się, że trafiłem z analizą na Aldonę, miała lecieć a na pół godziny przed końcem Szubak przekręcił wajchę i przez to przegraliśmy xd
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:43:56 GMT 1
Post by Emma Watson on Mar 1, 2023 13:43:56 GMT 1
Jeśli generał winny to kogo drugiego byś typował do tej mafii? jeżeli generał jest winny to tak jak pisałem w temacie (chociaż żałuję, że nie napisałem tego mocniej), to byłem na takie 70-30 MVP-Despero, ale gdyby wczoraj poleciał winny Generał, to dzisiaj bym na pewno nad MVP się jeszcze zastanawiał, bo z jednej strony oni sobie kurewsko pomagali, a z drugiej strony zacząłem już przedwczoraj dopuszczać możliwość że chłop po prostu gra w kontrze do miasta jako niewinny wydaje mi się, że interakcje po mojej śmierci zmniejszają szanse na parę Generał+MVP Już na cmentarzu pisałem wcześniej że front ty+Glon vs Generał+MVP jest bardzo niebezpieczny i narażony na błędy. Tu dodam że jeśli nie ma żadnego mafiozy w tej czwórce to gra jest przegrana praktycznie od d1( nadal mam nadzieję że MVP to mafia). Pamiętam jak w 24 edycji na początku wytworzył się taki front częściowo w d1 Shiffin+Marlowe vs Akwarelista+Osiecka który również na błędy mocno był narażony, a co potem się stało to inna kwestia. W takiej walce uczestniczyli sami niewinni wtedy. Mafia wtedy nie musiała nic robić by podsycać ten ogień i tutaj może być podobnie. Brak linczu na MVP odbija się teraz szerokim echem. memvipi jedynie d1 mógł być zlinczowany zamiast Anturażu. Obecnie skład z Generałem czy z Glonem w ogóle na podstawie gry mi się nie klei z kimkolwiek. Bardzo się zdziwię jeśli będzie jakiś niestandardowy skład mafii.
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:44:56 GMT 1
Post by green69 on Mar 1, 2023 13:44:56 GMT 1
no jak MVP będzie winny, to mnie popierdoli xd w ogóle ja wiem, że niewiele wniosłem, przemykałem obok (chociaż, kurwa, serio poprzeczka bardzo wysoko podniesiona i wymaganie jakichś głębokich analiz w D2 to gruba sprawa, no nie wiem, może za głupi na tę grę jestem po prostu albo za mało grałem), ale ten lincz totalnie nic nie wniósł do gry, ani nie byłem w żadnej grupce, ani nie forsowałem żadnego frontu, rozpierdoli mi łeb, jak w mafii będzie despero z aldoną (jak mafia to super wygodna taktyka, ngl), bo się okaże, ze miasto zrobiło overthinking Ja generalnie doszedłem do wniosku, że dotychczasowe lincze były bardzo zabawne z perspektywy tego jak to wyglądało z boku. I twój, i na Anturażu pod kątem sprawdźmy czy jest winny bo w sumie są brudy na niego się broniły, natomiast wg mnie obaj byliście przede wszystkim ofiarami braku w tej edycji jakichkolwiek przysłowiowych glonów, rozsądnych bezpiecznych celów i obaj stanowiliście w tamtym momencie chyba najłatwiejszy cel. Złe (przynajmniej w efektach, czy założenie było błędne jeszcze nie mam zdania) przeniesienie 1:1 prawideł z dużych edycji. No do wyciągnięcia twojego tematu przez Grimesa faktycznie nabijałeś trochę pustą aktywność, komentarze i śmieszki i dopiero koło 19 przed linczem napisałeś faktycznie te 2-3 growe posty (na pewno o mnie i o glonie, może był jeszcze trzeci). W większej edycji by to przeszło, bo byłyby lepsze cele, tutaj byłeś najłatwiejszym. No ale i tak, albo ja powinienem zobaczyć nieopłacalność strategiczność tego linczu, albo ktokolwiek powinien zauważyć, że właśnie zacząłeś grać, więc lepiej sprawdzić MVP czy to mafia, czy griefer. a bo nie skończyłem: no i wczoraj trzeci zabawny lincz (chyba zabawny) na mnie, gdzie było Glon/Generał a ja byłem na tyle przekonany o niewinności Glona i winie generała, że dałem łeb za Gareckiego, żeby tylko poleciał dzisiaj Generał. e: co przy winie generała mogło być chyba zajebistym zagraniem, skoro na cmentarzu był względy konsensus, że jestem podejrzany, to jakby moja śmierć przyklepała śmierć generała i zieleń glona - wtedy 200 iq jeżeli generał niewinny, no to wtedy jest to trochę frapujące i nie rozmawiajmy o tym
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 13:47:00 GMT 1
Post by malyfarciarz on Mar 1, 2023 13:47:00 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 14:29:13 GMT 1
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 14:29:13 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 17:05:31 GMT 1
Post by malyfarciarz on Mar 1, 2023 17:05:31 GMT 1
Zajebałbym Despero dla zasady tak szczerze. Postuje, że "Ja bym Most Valuable lub Kwiat Jabłoni dziś linczował." a potem leci głosem w memvipi
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 17:12:50 GMT 1
Post by Emma Watson on Mar 1, 2023 17:12:50 GMT 1
Na razie przy meczówce miasto się zachowuje tak jakby miało linczować ostatniego oczywistego mafiozę ( sorry volv musiałem ) Jeśli w następnych godzinach nie zrobią produktywnej dyskusji to należy im się po prostu bura za takie zachowanie. Też dla zasady bym dzisiaj odjebał Despero, ale miasto nie będzie miało jaj go zajebać.
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 17:15:48 GMT 1
Post by Szarlej on Mar 1, 2023 17:15:48 GMT 1
Względem tych ostatnich wpisów Generała, przynajmniej tłumaczy to, dlaczego chciał się dać odjebać (jeśli faktycznie jest niewinny, w co nie wierzę specjalnie)
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 17:21:29 GMT 1
Post by malyfarciarz on Mar 1, 2023 17:21:29 GMT 1
Jedyne czego jeszcze nie rozkminiłem (dobrze lub źle) to Gary aka Glon... ale jego postów nigdy nie chce mi się czytać... nudna ściana tekstu polegająca na odbijaniu piłeczki między nim a jakimś innym graczem (często miastowym) i to nie zwykły mecz, a jebany pięciosetowy szlem ;p
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 18:21:48 GMT 1
Post by Rick Grimes on Mar 1, 2023 18:21:48 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 18:27:18 GMT 1
Post by green69 on Mar 1, 2023 18:27:18 GMT 1
obudźcie mnie jak małysz będzie skakał będzie lincz
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 19:00:46 GMT 1
Post by Emma Watson on Mar 1, 2023 19:00:46 GMT 1
Ale nudy na 2 godziny przed linczem.
|
|
|
Ogólny
Mar 1, 2023 19:31:45 GMT 1
Post by malyfarciarz on Mar 1, 2023 19:31:45 GMT 1
Kurde, zapomniałem jaką bazę gry ma Gary i nie potrafię ocenić czy jest dla mnie niewinny, czy winny... Nie skończę czytać, ale mafia dla mnie to MVP i Despero (ale jakby mi dwie osoby potwierdziły, że Despero niewinny po to gracz x, to bym zaufał)
|
|
Red
Gracz
|
Ogólny
Mar 1, 2023 19:33:26 GMT 1
Post by Red on Mar 1, 2023 19:33:26 GMT 1
Despero to niewinny Lewkoń.
|
|