|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:25:03 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Mar 13, 2023 22:25:03 GMT 1
No i Jan Ewangelista, 7 zagubiony mafiozo 😅
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:25:20 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 13, 2023 22:25:20 GMT 1
Zmarzlik, Anastazja mafia. Kto jeszcze? Gary masz pomysł? Muszę się zastanowić. Pewnie jeden z glonów, bo nie ma szans, żeby wszystkie 3 były niewinne. A ja chyba wrócę do typów z wczoraj: czyli Anastazja,Zmarzlik,Taco wykluczając już odpadniętych Rojta i Pijo. Na ostatniego nie mam pomysłu. Znaczy i tak Taco/Anastazję miałem nadal za mafię a u Zmarzlika liczyłem że po prostu padnie za pasywność.
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:40:34 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 13, 2023 22:40:34 GMT 1
O KURWA
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:42:47 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 13, 2023 22:42:47 GMT 1
Nie no, nie wierzę w ten post, ni chuja.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:43:35 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:43:35 GMT 1
Nic ciekawego, trochę Cię podjudzałem, żebyś bardziej w nią wszedł bo od początku mi śmierdziała - oczywiście powzięte z grubsza założenie było błędne (zagubiony), ale przecież teraz to top cel. Generalnie szkoda mi i faktu, że nie było siły przebicia na Anastazję, i tego, że nie walnęliśmy Zmarzlika pierwszego, o co produkowałem się przez całą nockę. Ewangelista faktycznie może być snajperem, ślizga się strasznie, ale jeśli to prawda - dramat. Fatalne decyzje, brak próby gry, tylko oparcie na roli i złe strzały. Kolejny zawodnik mafii. Ja jednak optuję za Taco-snajperem nadal, który dzisiaj zrobił switcha z podejrzeniami na mnie po raz kolejny, a tuż po mordzie napisał 'ups, parabole nie w mafii, dziwne'. No kurwa. Top niewinnych, w końcu miałem pozycję, która pozwala na przeprowadzenie szturmów i heros mnie odjebał. Generalnie dużo można wytłumaczyć mu jeśli nie jest w mafii, ale styl gry to jak zderzenie systemu imperialnego z systemem metrycznym. Po chwili gadki z nim zamiast metrem próbujesz mierzyć chuja stopami. Co do zasady stwierdziłem, że zagram to co z Generałem, ale edycja większa, więc miałem więcej możliwości zrobienia stopu i zastanowienia się w którą stronę iść. Zobaczymy jak z celnością, ale z Anastazji jestem póki co zadowolony, ze Zmarzlika bardzo, a z Ewangelisty chyba też, bo to co odjebał z Jasiem przed linczem było horrendalne. Zrobiłem zarzutkę z Jill i poszli jak pelikany bez własnego zdania. Miastowy tak nie robi przy takiej sytuacji. Taki styl też zwiększa przeżywalność - jesteś agresywny, jesteś wkurwiający, na początku ciężko się przebić jako lider, ale zbierasz MNÓŚTWO danych. Lekkim odbiciem tego jest Jacek z którym grało mi się wybitnie, ale jest o wiele łagodniejszy, więc szybciej złapał łatkę niewinnego. Jak jest w mafii, to czapy z głów, bo jak pisałem - myśleliśmy i pisaliśmy to samo w tym samym momencie, ale jednak brak tego przebicia przy obecnym linczu dziwny maksymalnie. Glony dramat, bardzo trudna edycja dla miasta pod tym kątem. Co do wulgaryzmów - no mnie niestety punkt karny wytrącił z równowagi na prawie pół dnia, bo trochę kij w szprychy, ale myślę, że warto to poruszyć jakoś ogólnie po edycji. Szkoda jeszcze raz, bo jak przez dwa ostatnie dni miałem rozkminę, że ta edycja jest dla mnie bardzo angażująca, tak dzisiaj było bardzo mocne flow, co też było widać w reakcjach zawodników na mnie, mógłbym zrobić jednak dużo więcej do jutra/pojutrza. Zmarzlik oczywiście ślizgacz maksymalny, mam tylko nadzieję, że mafia nie idzie po linii najmniejszego oporu, bo jeśli i on, i Wiadomojaki się tak naprodukowali płaczliwie i są w mafii - DRAMAT. Wiem, że cel uświęca środki, ale jednak kurde, nie przystoi. Karlos, ja bym Cię naprawdę uniewinnił i też byłoby inaczej, ale ten błąd z odpuszczeniem rozgrywki tuż przed linczem kardynalny. Nawet mogłeś napisać, że jesteś księdzem w ostateczności, zawsze byłby to dodatkowy plus dla miasta. Ale rozumiem, że doświadczenia nie ma jakiegoś olbrzymiego? Więc trudno, spoko. Yesik, fajne vibe, ale szkoda, że nie dołożyłeś jednak czegoś więcej do tego, naprawdę chciałem odjebać dzisiaj najpierw Wiadomojakiego. Losco - gituwa, ale brak czasu. Leosia - pięknie, mieliśmy ze dwie spiny, ale generalnie grałaś jako jedna z najbardziej miastowych, a takich osób w tej edycji jest w mojej opinii bardzo mało. Eneldo - kurde, po backupie rozumiem lekkie wycofanie, ale czy wcześniej też planowałeś grę pod kątem rozważnego obserwatora? Dobrze się Ciebie czytało, ale brakowało mi mięsa. Gmerek - nic nie zdążyłem zarejestrować. W zależności od tego kto padnie jutro IMO miasto nadal ma całkiem okej szanse. Zdecydowanie większe jeśli Jaworek jest miastowym. Jak Zmarzlik jest snajperem to proszę MVP. Jak Jasio i Ewangelista w mafii to też. Ten fortel Jillowy wymyśliłem na poczekaniu.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:45:21 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:45:21 GMT 1
W ogóle lipa z tymi testamentami Volv. Nikt jeszcze nie zwrócił uwagi na to co napisałem z Jackiem o 20:59. XD
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:45:57 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 13, 2023 22:45:57 GMT 1
Aaaa, moim zdaniem Anastazja właśnie się wkopuje. Ten Capibara to jakiś jego kumpel, razem chleją - tak pisał w temacie. Tymczasem teraz, choć Capibara zaczął trochę grać, każe mu wypierdalać. No jako niewinny moim zdaniem by tak nie robił, jak zjebany nie jest. Czyli to musi być udawana złość ze strony mafiozy. Byłbym bardzo zdziwiony, gdyby było inaczej. I w takiej sytuacji jednak wszystkie glony niewinne (Zmarzlika nie uważam za glona).
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:46:30 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:46:30 GMT 1
Ale hucpa ja pierdolę.
Anastazja, kapibara, Zmarzlik.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:46:44 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:46:44 GMT 1
Ja chyba jednak wolę się nie otwierać tak bardzo na nowych.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:49:05 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:49:05 GMT 1
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:49:22 GMT 1
Post by Squbaniec on Mar 13, 2023 22:49:22 GMT 1
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:49:50 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:49:50 GMT 1
wiedziałem, kocham cb low
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:52:45 GMT 1
Post by Volverin on Mar 13, 2023 22:52:45 GMT 1
W ogóle lipa z tymi testamentami Volv. Nikt jeszcze nie zwrócił uwagi na to co napisałem z Jackiem o 20:59. XD W sensie te testamenty wklejone minutę przed zabójstwami? No poniekąd o to chodzi, żeby zmniejszyć znaczenie testamentów i ludzie grali w temacie, a nie sobie ogar siedzi cicho, a potem ma 24h żeby rozpisać wielką analizę na każdego gracza
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:54:15 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:54:15 GMT 1
Ewangelista jaki zimny chuj po tym co odjebał. XD
Widzę to i teraz w każdej edycji w której zagram zrobię wszystko żeby Cię zidentyfikować i zajebać.
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:56:24 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 13, 2023 22:56:24 GMT 1
wiedziałem, kocham cb low Poprzednio tak wojowaliście, a teraz super współpraca. Ja też Cię od początku miałem za względnie czystego. Nowa edycja, nowe podejście.
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:57:49 GMT 1
Post by Zagubiony on Mar 13, 2023 22:57:49 GMT 1
Nic ciekawego, trochę Cię podjudzałem, żebyś bardziej w nią wszedł bo od początku mi śmierdziała - oczywiście powzięte z grubsza założenie było błędne (zagubiony), ale przecież teraz to top cel. Naprawdę chlałem, nie było szans, tak to bym chętnie nakręcił lincz.
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:58:02 GMT 1
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 13, 2023 22:58:02 GMT 1
Zmiany powinny być do zamknięta watku przez volva. Zakłada kłódkę, koniec głosowania, a nie jakieś nanosekundy się będą liczyć XD Natomiast żeby takie akcje ominąć w przyszłości, to jest dobry pomysł. To nadal pozostawia opcje na proby wstrzelenia sie. Dodalbym zasade, ze post/glos, ktory ma chronic przed dostaniem punktow, musi byc do 19:50, zeby gracze mieli chociaz 10 minut zeby zareagowac. Dla mnie zmarzlik ewidentnie gral swoja smiercia (tj. jej domniemaniem).
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:58:41 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 22:58:41 GMT 1
Ooo, o Tobie zapomniałem, Gary!
Super gra, z miejsca u mnie nie do odwalenia, naprawdę nie wiem dzisiaj skąd te złe vibe w poprzedniej edycji, bo z przyjemnością się współpracowało i tylko szkoda, że tak krótko. Props!
|
|
|
Ogólny
Mar 13, 2023 22:59:53 GMT 1
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 13, 2023 22:59:53 GMT 1
Pjona ziomki, mysle ze jednak parabole polecial z rak miastowego. W young leosie nie wyobrazam sobie strzelac. W parabole w sumie tez nie w tym momencie, ale mysle ze to bardziej prawdopodobne.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Ogólny
Mar 13, 2023 23:00:17 GMT 1
Post by parabole on Mar 13, 2023 23:00:17 GMT 1
Natomiast żeby takie akcje ominąć w przyszłości, to jest dobry pomysł. To nadal pozostawia opcje na proby wstrzelenia sie. Dodalbym zasade, ze post/glos, ktory ma chronic przed dostaniem punktow, musi byc do 19:50, zeby gracze mieli chociaz 10 minut zeby zareagowac. Dla mnie zmarzlik ewidentnie gral swoja smiercia (tj. jej domniemaniem). Ja bym też jednak dodał zasadę, że te posty muszą być merytoryczne. Niech MG ocenia, ale takie prześlizgiwanie się działa zdecydowanie na nerwy, bo jest duża grupa która się stara i poświęca wolny czas, są ludzie, którzy trochę grają a trochę nie mają czasu. A jest Kapibara, czy Mucha, którzy po prostu śmieją się ludziom w ryjce. Jak ma być dobra atmosfera, to ciężko o przyzwolenie na takie zachowanie, nawet jeśli tam siedzi jakiś ogar, który do D5 zdecydował się, że będzie tylko czytał.
|
|