parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:41:55 GMT 1
Licznik postów pomaga w tworzeniu mapy gry. Mi przynajmniej. Czemu gadasz sam ze sobą? xD Bo nikt inny go nie słucha.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:41:59 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:41:59 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Panie Riquelme wytłumacz się Pan proszę z tego. Co Panem kierowało żeby to wysmażyć? Odpowiadam - bo jest mafii Pzdr
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:42:28 GMT 1
Nie wiem, co myśleć o liście ebenezera. Z jednej strony który normalny niewinny robi listę najlepszych kreacji pierwszego dnia? Ale z drugije pewnie sam bym napisał jakbym był znudzony. Tylko, że sporo się w temacie dzieje od początku nie trzeba było wymyślać żadnej udawanej aktywnośic Panie Riquelme wytłumacz się Pan proszę z tego. Co Panem kierowało żeby to wysmażyć? To oczywiste, miałem nadzieję, że ktoś się odniesie do posta blogera i pomoże mi to rozkminić
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:43:17 GMT 1
Chciałbym wypomnieć Anastazji, że zajarana odświeżała temat, żeby napisać pierwszego posta, a potem znikła. Na bank czyta teraz. A za to Karetka, którego zresztą mam za rozsądnego gracza na razie, mi plusuje, totalnie zapomniałem o tym- też to zauważyłem ale raz praca a dwa tyle postów tu leci że bez szans o wszystkim pamiętać. Też bym chciał poznać odpowiedź na to pytanie. A, no i dalej się nie dowiedziałem czemu jestem niewinny zdaniem Juana. Myślałem, że self-explanatory. Wcale tak nie uważam, tylko chciałem zobaczyć, czy mafia się przywali do tego posta. Wygląda na to, że niestety nie tym razem
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:43:21 GMT 1
Haha, Jacek dostał lekki wpierdol, więc poszedł prikaz żeby wysmażył zaczepnego posta.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:44:07 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:44:15 GMT 1
Haha, Jacek dostał lekki wpierdol, więc poszedł prikaz żeby wysmażył zaczepnego posta. Najpierw wytłumacz się z oskarżeń Taco zanim zaczniesz do mnie rozmawiać.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:44:42 GMT 1
Myślałem przed edycją, że Parabole to będzie fajna kreacja.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:44:54 GMT 1
A moim zdaniem dobry post Jacka, ja bym za tym szedł
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:45:06 GMT 1
Proszę Państwa. Oto mafijny post. Chcący się odnieść do prowokacyjnej listy ebenezera, ale nie wnoszący kompletnie nic. Stan na 09.03.2023 godz. 20:38 Riquelme mafia Ebenezer miasto Jeśli chcemy mierzyć tą miarą, to Twoje posty mają ujemny wkład w rozgrywkę, bo tylko nabijają licznik xd Nie nie nie. Normalny miastowy nie odnosiłby się do listy ebenezera dla samego lania wody bo po prostu by mu się nie chciało. Twoje odniesienie było dla mnie absolutnie mafijne. I nie uciekaj od mojego ataku deprecjonując mój wkład w grę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:45:19 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:45:19 GMT 1
Myślałem przed edycją, że Parabole to będzie fajna kreacja. Jego poziom gry to parabola, tylko na razie jest w lokalnym minimum
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:45:53 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:45:53 GMT 1
Haha, Jacek dostał lekki wpierdol, więc poszedł prikaz żeby wysmażył zaczepnego posta. Najpierw wytłumacz się z oskarżeń Taco zanim zaczniesz do mnie rozmawiać. Ej a z czego ma się tłumaczyć, z posta "parabole mafia, ale nie czytałem"?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:46:06 GMT 1
Haha, Jacek dostał lekki wpierdol, więc poszedł prikaz żeby wysmażył zaczepnego posta. Najpierw wytłumacz się z oskarżeń Taco zanim zaczniesz do mnie rozmawiać. Haha, co Ty pleciesz człeniu, ludziów jak mrówków w edycji a ja mam odpowiadać typowi, którego życiowym osiągnięciem jest to, że był w Kyoto i wyciska siódme poty z Polki Lis Boisz się konfrontacji?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:47:03 GMT 1
Myślałem przed edycją, że Parabole to będzie fajna kreacja. Ja od początku wiedziałem, że Ebenezer Rojt nie będzie fajną kreacją.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:48:14 GMT 1
Myślałem przed edycją, że Parabole to będzie fajna kreacja. Ja od początku wiedziałem, że Ebenezer Rojt nie będzie fajną kreacją. Zrazu widać, że nie czytasz mojego bloga, którego kieruję do subtelnych intelektualistów, filozofów, górnego 3%, ludzi nie bez racji.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:48:30 GMT 1
Jeśli chcemy mierzyć tą miarą, to Twoje posty mają ujemny wkład w rozgrywkę, bo tylko nabijają licznik xd Nie nie nie. Normalny miastowy nie odnosiłby się do listy ebenezera dla samego lania wody bo po prostu by mu się nie chciało. Twoje odniesienie było dla mnie absolutnie mafijne. I nie uciekaj od mojego ataku deprecjonując mój wkład w grę. to chyba mało miastowych w życiu widziałeś, bo Ci mogę kilkadziesiąt takich przykładów dać. Miastowych którzy myślą, zastanawiają się i poruszają tematy na mieście.
Wygodna, typowo mafijna strategia, żeby się akurat do tego przypierdolić
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:48:51 GMT 1
Najpierw wytłumacz się z oskarżeń Taco zanim zaczniesz do mnie rozmawiać. Ej a z czego ma się tłumaczyć, z posta "parabole mafia, ale nie czytałem"? No właśnie nie ma z czego i to każdy kurwa widzi, więc poprawnie zadanym pytaniem byłoby: dlaczego taki luzak jak parabole nie wszedł w ten oczywisty żart i w ogóle nie chce na ten temat rozmawiać?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 9, 2023 20:49:17 GMT 1
Ebenezer niewinny
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 9, 2023 20:49:39 GMT 1
Nie nie nie. Normalny miastowy nie odnosiłby się do listy ebenezera dla samego lania wody bo po prostu by mu się nie chciało. Twoje odniesienie było dla mnie absolutnie mafijne. I nie uciekaj od mojego ataku deprecjonując mój wkład w grę. to chyba mało miastowych w życiu widziałeś, bo Ci mogę kilkadziesiąt takich przykładów dać. Miastowych którzy myślą, zastanawiają się i poruszają tematy na mieście.
Daj mi te kilkadziesiąt przykładów. Mówię poważnie.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:51:14 GMT 1
Nie nie nie. Normalny miastowy nie odnosiłby się do listy ebenezera dla samego lania wody bo po prostu by mu się nie chciało. Twoje odniesienie było dla mnie absolutnie mafijne. I nie uciekaj od mojego ataku deprecjonując mój wkład w grę. to chyba mało miastowych w życiu widziałeś, bo Ci mogę kilkadziesiąt takich przykładów dać. Miastowych którzy myślą, zastanawiają się i poruszają tematy na mieście.
Ludzie, którzy analizują wpisane bez kontekstu mafijności listy graczy, nie zasługują nawet na BePowery 1+1 gratis...
|
|