|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:57:56 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 12:57:56 GMT 1
Ogólnie edycja jest duża, jest dużo mafijnych, długofalowo to by mogła być katastrofa uniewinnić kogoś teraz i tak grać do końca. Ale na ten moment warto uniewinniać mało prawdopodobnych mafiozów i wrócić do nich dopiero jak wybijemy resztę mafiozów. W sensie warto sobie pozwolić na zwyżkową pewność siebie w uniewinnianiu i nawet uniewinnić jakiegoś mafiozę po to żeby sensownie ograniczyć pole linczowanych. Tylko trzeba pamiętać że potem być może trzeba się będzie zresetować, ale to dopiero jak trafimy z 2 mafiozów. To ten post jakby co.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:59:07 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:59:07 GMT 1
Wypuszczam Barabasza.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 12:59:25 GMT 1
Losco, Oceniacz - problem mam taki, że: - samodzielnie podejrzewałem Gmerke - niecelnie - posłuchałem autorytetu (Ebenezer) w sprawie Magnusa - niecelnie - chciałem posłuchać autorytetu Losci w sprawie JRR, ten sam przyznał, że celowo odpuścił chwilowo - nie wyłapałem i stąd brak jakiejś pewności siebie w moje typy, a jak zdaję się na dwa autorytety, to jest 50% szans, nie wiem, czy to dobra czy zjebana strategia, ale autentycznie deprymuje mnie krzesanie czegoś samemu po wczoraj to na chuj nam taki gracz jak ty?
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:08:44 GMT 1
Ogolnie jestem troche apprehensive z ta gra. Powiedzmy, ze jest z 2 mafiosow w glonach i z 2 w ogarnietych miastowych. Tych pierwszych wylapiemy, z tymi drugimi mam spory problem poki co.
Dla mnie mozemy zaczac od: - Glona, ale uwaznie przy tylu rolnych. - Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose (np. jaworka). Jakos ta opcja podoba mi sie bardziej, bo szansa na rolnych jest minimalna, a i nadal mam bol dupy po orbisonie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 13:13:15 GMT 1
Ogolnie jestem troche apprehensive z ta gra. Powiedzmy, ze jest z 2 mafiosow w glonach i z 2 w ogarnietych miastowych. Tych pierwszych wylapiemy, z tymi drugimi mam spory problem poki co. Dla mnie mozemy zaczac od: - Glona, ale uwaznie przy tylu rolnych. - Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose (np. jaworka). Jakos ta opcja podoba mi sie bardziej, bo szansa na rolnych jest minimalna, a i nadal mam bol dupy po orbisonie. no dobrze, ale gdzie jest ten szósty?
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:15:10 GMT 1
Moze to nie do konca argument, bo glonujacych jest tak kurwa duzo, ze szanse, ze kogos tam trafimy i tak jest marginalna. Tylko pewnie sporo z nich spadnie za brak aktywnosci. Mozemy jebnac kogos kto utrzymuje mininmalna aktywnosc na chama.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:15:30 GMT 1
Ogolnie jestem troche apprehensive z ta gra. Powiedzmy, ze jest z 2 mafiosow w glonach i z 2 w ogarnietych miastowych. Tych pierwszych wylapiemy, z tymi drugimi mam spory problem poki co. Dla mnie mozemy zaczac od: - Glona, ale uwaznie przy tylu rolnych. - Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose (np. jaworka). Jakos ta opcja podoba mi sie bardziej, bo szansa na rolnych jest minimalna, a i nadal mam bol dupy po orbisonie. no dobrze, ale gdzie jest ten szósty? pjo
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 13:16:51 GMT 1
a do grupy "Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose" kogo byś wrzucił?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 13:19:43 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 13:19:43 GMT 1
Dzisiaj będę z doskoku na telefonie. Na ten moment wolałbyn walnąć w Pijo niż Zmarzlika. Jeśli Zmarzlik jest w mafii, to mając go w garści i tak jest to na nasz plus. Pijo będzie pyszczyć i walić dalej w Stankiewicza. Bartkowi natomiast język się rozwiązał i powinno być to. Korzyścia dla miasta.
Czekam na Taco. Zamierasz coś zmienic w swojej grze?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 13:21:25 GMT 1
uważam, że przynajmniej 3 mafiozów jest w szóstce Rojt, Pijo, Cyclop, Zmarzlik, Anastazja, Taco. Daję jakieś szanse, że jeden z pozostałych aktywnych graczy robi mnie w chuja lub nie zarejestrowałem jego postów, a jeden z mafiozów może być wśród glonów totalnych.
nie spodobała mi się wczorajsza uwaga Ewangelisty o tym, że snajper źle zrobił celując w JRR, otóż zrobił doskonale, dzięki takiej postawie mamy de facto 2 lincze dziennie a nie lincz i przypadkowy strzał. Oby drugi snajper okazał się równie ogarnięty i nie celował gdzieś po graczach, których nikt nie podejrzewa i ich niewinność gówno nam powie.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 13:23:43 GMT 1
Aha pominąłem w rozważaniach Capibarę, który nie pasuje mi na podstawie tego kto na niego głosuje, ale oczywiście też może być w mafii. Choć on też się nadaje do grona "glonów totalnych" póki co.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:23:44 GMT 1
a do grupy "Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose" kogo byś wrzucił? zasadniczo najmocniej ciebie, poza tym powiedzmy zmarzlika, anastazje i moze jeszcze z 1-2 osoby, ale im daje wiecej kredytu zaufania
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 13:28:06 GMT 1
a do grupy "Miastowego, ktory juz sie wychylil i slabo gra, wiec jest de facto spolaryzowany na gracza drugoplanowego - ogarnietego mafiose" kogo byś wrzucił? zasadniczo najmocniej ciebie, poza tym powiedzmy zmarzlika, anastazje i moze jeszcze z 1-2 osoby, ale im daje wiecej kredytu zaufania A jak dla mnie to wysmażyłeś kurwa pierda, żeby mnie zaczepić, bo o ile z anastazją jeszcze jestem w stanie się od biedy zgodzić, tak zmarzlik i te mityczne 1-2 osoby to tam mają chyba za tłum tylko robić. Poza tym, masz Pijo za mafię, ale jednak chcesz zaczynać od gracza "drugoplanowego", de facto chyba ode mnie xD, gdzie to nie ma żadnego sensu, bo za takie dwa dni wydarzy się jedna z trzech opcji: 1) będę krystalicznie czysty, 2) będę martwy po strzale mafii, 3) będę na świeczniku bo chore z nienawiści parabole stwierdzą, że chuja gram.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 13:29:08 GMT 1
uważam, że przynajmniej 3 mafiozów jest w szóstce Rojt, Pijo, Cyclop, Zmarzlik, Anastazja, Taco. Daję jakieś szanse, że jeden z pozostałych aktywnych graczy robi mnie w chuja lub nie zarejestrowałem jego postów, a jeden z mafiozów może być wśród glonów totalnych. nie spodobała mi się wczorajsza uwaga Ewangelisty o tym, że snajper źle zrobił celując w JRR, otóż zrobił doskonale, dzięki takiej postawie mamy de facto 2 lincze dziennie a nie lincz i przypadkowy strzał. Oby drugi snajper okazał się równie ogarnięty i nie celował gdzieś po graczach, których nikt nie podejrzewa i ich niewinność gówno nam powie. Może mam syndrom sztokholmski po poprzedniej ale się zgadzam.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:29:36 GMT 1
Nie po prostu pisze luzne mysli, a ciebie tak dotknelo moje oskarzenie, ze probujesz mnie rozpierdolic logika jak korwin mikke
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 13:30:32 GMT 1
No pozostałych już albo zaatakowałem, albo nie ma to w tym momencie większego sensu, więc skoro się już nawinąłeś na monitor to trzeba sprawdzić co jest pięć.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:30:46 GMT 1
Z reszta pisalem juz wczesniej, ze jak pijo zleci to bede szczesliwy. Tylko co dalej.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 13:39:12 GMT 1
Na ten moment wolałbyn walnąć w Pijo niż Zmarzlika. Jeśli Zmarzlik jest w mafii, to mając go w garści i tak jest to na nasz plus. Pijo będzie pyszczyć i walić dalej w Stankiewicza. Bartkowi natomiast język się rozwiązał i powinno być to. Korzyścia dla miasta.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 13:39:50 GMT 1
Ale co? Oczekujesz że na tym etapie będziemy wyciągać haki na tych najbardziej aktywnych/liderów miasta? To absolutnie nie ten etap. Z graczy drugoplanowych w zasadzie każdy bardziej się zieleni niż czerwieni poza Rojtem. Dajmy mafii się wykazać w mordach/strzałach ich snajpera, wtedy będzie łatwiej ogarnąć który z ogarniających stara się nas robić w chuja. Najlepsze co możemy teraz zrobić to pozbyć się na tym etapie graczy, których i tak większość podejrzewa.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 13:42:15 GMT 1
Na miejscu snajpera strzelałbym dziś w Taco/Anastazję/Oceniacza Akrobacji, na miejscu księdza modliłbym się za Parabole.
|
|