|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 13:43:30 GMT 1
Ale co? Oczekujesz że na tym etapie będziemy wyciągać haki na tych najbardziej aktywnych/liderów miasta? To absolutnie nie ten etap. Z graczy drugoplanowych w zasadzie każdy bardziej się zieleni niż czerwieni poza Rojtem. Dajmy mafii się wykazać w mordach/strzałach ich snajpera, wtedy będzie łatwiej ogarnąć który z ogarniających stara się nas robić w chuja. Najlepsze co możemy teraz zrobić to pozbyć się na tym etapie graczy, których i tak większość podejrzewa. Mowie, ewidentnie kieruje mna do pewnego stopnia bol dupy po orbisonie, ktorego bardzo latwo bylo wrzucic do worka nieogarniety niewinny. Niemniej, podoba mi sie twoj post i typy. Szczegolnie Rojt na pierwszym miejscu. Tez mi sie czerwieni, ale sie cykam, ze jednak aktywny gracz i moze byc na niego wczesnie.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 13:47:09 GMT 1
Ja dziś w Ojca Pijo, choć boję się błędu Magnusena. Nie mam jednak czasu na cokolwiek więcej.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 13:47:58 GMT 1
Jędrek, po pierwsze napisałem, że na dwoje babka wróżyła i dałem też pozytywne aspekty działania snajpera.
Po drugie, widziałeś, jak grał Roman Riquelme. Gdyby dociągnął do trzeciego, mógłby wyświetlić nam całą mafię.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 13:48:36 GMT 1
No cały ambaras polega na tym, by graczom takim jak Orbison dać czas na to, by się zaczerwienili, a nie celować po nich przypadkowo na etapie gdy większość z nich raczej się zieleni. Im dalej w las, tym trudniej ukryć mafijne usposobienie.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 13:50:03 GMT 1
jestem na 54 stronie czytam sobie na kacyku i mysle sobie ze przeczyatnie tego to bedzie droga przez meke
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 13:50:39 GMT 1
Jest Anastazja!
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 13:51:57 GMT 1
Jestem srogo zawiedziony, że czytasz temat, aczkolwiek przyganiał kocioł garnkowi. Sam się dziś złamałem i przeczytałem kilkadziesiąt stron.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 13:52:11 GMT 1
hello hello siedze sobie na w wykladach
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 13:53:10 GMT 1
Kto wykłada i co?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 11, 2023 13:56:03 GMT 1
Rojta miało dziś nie być, a - być może po kompromitacji i odpadnięciu Juana Romana Riquelme - robi za głównego rozgrywającego.
A teraz skierujmy swe spojrzenia na Estadio Santiago Bernabeu.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 13:56:05 GMT 1
statystyka, calkiem mloda hotowa jak na wykladowce w casual tweedowej marynarcie
, i tak czytam ze wiesz, sobie po prostu przegladam, emocje i szczerosc a nie jakies wielkie taktyki do niewykrycai na 30 graczy
juz widze ze od tego 55 tematu wchodzi jakas wajcha na carlosa wiec temat tam pewnie sie bedzie ciagnal przze 30 storn
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 13:59:13 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 13:59:13 GMT 1
Ojciec pijo od wczoraj chuja na grę, hehs Trochę zaczęłam się bać, że moja analiza na Zmarzlika to może być odpowednik analizy na memvipi sprzed tygodnia (ten sam zawodnik w sensie) i wtedy jego podążanie za głosami miasta nie byłoby już takie podejrzane. Nk potwierdzi, czy mam rację. Bo jak tak, to można ten jeden dzień więcej dać.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 14:01:18 GMT 1
Nie, na 100% inny zawodnik.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 14:01:46 GMT 1
ze zmarzlik na 100% winny?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 14:05:18 GMT 1
Ja widzę że macie inny pomysł na Anastazję niż zagubienie, ale z chęcią bym poczytał coś mocniejszego od Zagubionego na jej temat. Uczciwie mówiąc - nie chce mi się pisać dłuższej analizy, nie mam na to czasu, bo zaraz wychodzę z pracy, jem obiad i idę chlać, więc i tak mnie przy linczu nie będzie. Ale w skrócie: Anastazja wyraźnie czekała na edycję, ale postanowiła po przywitaniu się schować. Potem najebała w nocy postów (tak jakby chciała wejść do grona aktywnych, ale bez wchodzenia w dużą liczbę interakcji), a jak robiąc plan na dziś zaliczyłem ją do celów dobrych do linczu, bo mało aktywnych, to zaczęła pruć mordę, że manipuluję i chcę w ten sposób przetrwać, po czym stwierdziła, że i tak jestem niewinny. No mnie takie zachowanie trochę śmierdzi mafią, ale może to po prostu jakiś miastowy z zaburzeniami. Tylko problem jest taki, że typ powołuje się na poprzednie edycje, więc to nie jest jakiś debiutant czy osoba, która od dawna nie grała z nami, tylko ktoś kto jest w miarę na bieżąco. I tyle się ostatnio mówiło o dobrej selekcji celów na lincz a typ skupia się na tym, żeby się kłócić o to czy powinna być grupa nietykalna w dniu pierwszym czy nie. Za to jakiej analizy graczy jak na lekarstwo. Jako że wychodzę i mogę nawet z telefonu nie zerkać od 18, to nie będę nakręcać jakoś mocno tego linczu na niej, ale głos na razie zostawiam. Dla mnie dalej fajny cel do odjebania. mistrz gry volverin mowil by uwazac z postami to sluchalam na starcie ale wy sie nie posluchaliscie i zrobilo sie to co zrobilo potem zylam sobie zyciem swoim spoko fajnym, ale bylam aktywna i nie chcialam byc jak ci co po prostu pisza posty typu "hympf" dlatego w nocy pisalam z tymi co byli w nocy wtedy i posluchalam mistrza gry a potem nagle sie pojawiasz i mowisz by mnnie linczowac mimo iz gram miastowo i mam tyle postow co ty, tylko napisanych w nocy a nie wieczorem gdzie tak srednio moglam i na pwno nie chcialam sie dodawac do tego amoku
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 14:07:36 GMT 1
i nie zrobie ci analizy 30 graczy po szesciu godzinach gry, przeciez ty tez nie zrobiles, nikt nie zrobil, wieczorem jan mi dal zmarzlika do analizy, to go zrobilam, mam od razu cale miasto zrobic mimo iz 4 osoby dziennie odpadaja?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 14:09:58 GMT 1
A Anastazja gra w nocy bo tylko wtedy może. tak i nie, wtedy moglam bo chillek ze znajomymi na miescie, ale juz wczoraj hardo poszlismy po miejscowkach i fon byl off, tylko podczas linczu weszlam bo podjarka byla nie powiem
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 14:12:04 GMT 1
Ale w skrócie: Anastazja wyraźnie czekała na edycję, ale postanowiła po przywitaniu się schować. Potem najebała w nocy postów (tak jakby chciała wejść do grona aktywnych, ale bez wchodzenia w dużą liczbę interakcji), a jak robiąc plan na dziś zaliczyłem ją do celów dobrych do linczu, bo mało aktywnych, to zaczęła pruć mordę, że manipuluję i chcę w ten sposób przetrwać, po czym stwierdziła, że i tak jestem niewinny. No mnie takie zachowanie trochę śmierdzi mafią, ale może to po prostu jakiś miastowy z zaburzeniami. Tylko problem jest taki, że typ powołuje się na poprzednie edycje, więc to nie jest jakiś debiutant czy osoba, która od dawna nie grała z nami, tylko ktoś kto jest w miarę na bieżąco. W mojej opinii gdyby Anaztazja była w mafii to na 90% poszłaby do odciny i nie zabierała sobie potencjalnego winnego w którego może napierdalać - szczególnie jeśli Zagubiony jest niewinny mafiowy ye dobrze piszacy ze jestem niewinna bo wie to z forum mafijnego mimo iz faktycznie tak bez szalu zagralam. Przeciez dobrze ze gracze jak leosia czy tam te zagubiony czy kto ze mnie wzieli na tapete bo wtedy sie bronilam i okazalam aktywnosc, i sobie dorabia argumenty pod teorie lololo a to wygodnie mu sie sklada. wiec ye, tym uniewinnieniem mnie tylko jeszcze bardziej siebie spalasz
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 11, 2023 14:17:51 GMT 1
Wojskowa Karetka co wejście to podpinka xdddddd karetka wzor miastowosi i to takiego czasem troche durnego ale z pelnym sercem pelna checia i pelnym zyciem a ten typ co za oskarzenie
takich miastowych w miesice jak najwiecej zycze
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 11, 2023 14:19:06 GMT 1
Sam Losco, Ebenezer Rojt, Wojskowa Karetka, Spóżnialski Jasiu, Skoro kwintet został zawiązany, a jak pokazała historia triumwiratu i Spice Girls, nic nie może wiecznie trwać - najwyższa pora pójść za ciosem, dopóty jeszcze mamy do siebie odrobinę szacunku. Wymienilibyście mi po trzy (na osobę) najbardziej mafijne zachowania, jakie według Was pojawiają się w tej edycji? Wolałbym odniesienie do praktyki, czyli np. 'wybielanie się na potencjalnej winie Riquelme jeszcze przed strzałem snajpera w niego', ale jeśli braknie Wam przykładów i zostanie np. 'nadzwyczajna aktywność, ale bez przełożenia i próby wpływu na kierunek i grę miasta' lub 'dyskredytacja oponenta w dyskusji bez próby wejścia w dyskusję i podania argumentów bądź przykładów' to też spoko. Jak już napiszecie, to wyboldowalibyście najbardziej istotny według Was czynnik? Czyli ten, który w skali mafijności zyskuje w Waszych oczach największy score? Chodzi mi o przykłady bezosobowe, oparte tylko na zagrywkach, takie lekkie przeciwieństwo Karetkowych plejsów. Do zabawy zapraszam też Jacek Jaworek, a jeśli komuś jeszcze chce się napisać, to przeczytam, ale najbardziej zależy mi na wypowiedziach kwintetu i Jacka. Dzięki!
|
|