|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:21:36 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:21:36 GMT 1
no ja nie mam takiej legilimencji, żeby w pierwszym czyimś poście postkreacyjnym walić wprost "oto mafia", zwłaszcza że przed pierwszym linczem tabula rasa, jedyne, kogo podejrzewałem samodzielnie to gmerke, a tu klops xD
więc wolę nie przeszkadzać i ewentualnie rozstrzygać między dwoma konsensusami
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:29:33 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 12:29:33 GMT 1
no ja nie mam takiej legilimencji, żeby w pierwszym czyimś poście postkreacyjnym walić wprost "oto mafia", zwłaszcza że przed pierwszym linczem tabula rasa, jedyne, kogo podejrzewałem samodzielnie to gmerke, a tu klops xD więc wolę nie przeszkadzać i ewentualnie rozstrzygać między dwoma konsensusami W sensie że co, w d0/d1 boisz się interakcji i spudłowanych typów?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:32:19 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:32:19 GMT 1
interakcji nie, typów tak
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:33:28 GMT 1
Juan Roman Riquelme rzadko gubił się na boisku, ale jednak czytając jego posty zapomniałem wziąć pod uwagę, że mógł być zagubionym... Hmm... Czy napis przy mordzie, że Riquelme był szeregowym wyklucza jego zagubienie? Tak teraz to do mnie doszło i niech ktoś mądry wypowie się na ten temat.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 12:38:50 GMT 1
Polskie trio ERR - Ewangelista, Riquelme. Rojt. Musimy zdywersyfikować ryzyko i zagłosować każdy na innego. jaki był cel napisania tego posta?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:40:15 GMT 1
Polskie trio ERR - Ewangelista, Riquelme. Rojt. Musimy zdywersyfikować ryzyko i zagłosować każdy na innego. jaki był cel napisania tego posta? Metagra.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 12:42:02 GMT 1
jaki był cel napisania tego posta? Metagra. po chuj?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:44:27 GMT 1
Ten sam powód, co przy Duchu Trójmiasta.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 12:46:28 GMT 1
Karetka, Biden - ale na co ja mam się zgodzić, na zostanie jakimś resource'em do głosowania, punkcikiem w grze RPG, żeby tylko nie paść? a to pierdolę taką grę będę głosował wybiórczo i podstępnie No dlatego napisałem, że ten pomysł Karetki zupełnie absurdalny. Mnie w to nie mieszaj w każdym razie. Spóźniłeś się Jasiu, już mi to wyjaśnili. Przyznacie, że jest w tym pewien komizm.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 11, 2023 12:47:39 GMT 1
Przyznaję.
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 11, 2023 12:48:26 GMT 1
Dziękuję.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 12:49:08 GMT 1
Nie będzie rundy drugiej, bo znowu spierdolisz z ringu, a potem będziesz krzyczał na twitterze o moralnym zwycięstwie. Niech mi lepiej ktoś rozeznany powie, czy przeglądając posty da się kliknąć na post, żeby przeniosło do miejsca w temacie, w którym był opublikowany, czy trzeba kopiować link, ewentualnie co najwyżej przejść do cytowania. godzina w cytowanym poście
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:50:01 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 12:50:01 GMT 1
no ja nie mam takiej legilimencji, żeby w pierwszym czyimś poście postkreacyjnym walić wprost "oto mafia", zwłaszcza że przed pierwszym linczem tabula rasa, jedyne, kogo podejrzewałem samodzielnie to gmerke, a tu klops xD więc wolę nie przeszkadzać i ewentualnie rozstrzygać między dwoma konsensusami No ale to nie jest jakaś wybitna sztuka dla wtajemniczonych. Czytasz jakiś post i od razu to zaznaczasz i w zależności od poziomu swojej buty atakujesz mocniej lub lżej. Nie podoba mi się Twoje wykręcanie i argumentowanie, że masz takich umiejętności. Bardziej tu może chodzić o mentalny hamulec. A często taki hamulec cechuje zestresowanych mafiozów lub zestresowanych rolnych. Jeśli wychodzisz z założenia, że wolisz nie przeszkadzać i tylko przytakiwać, to taka gra nie ma żadnej frajdy, bo byłoby to błotne taplanko dziesięcu odważnych. A co do tego dlaczego odstąpiłem od głosu na Riquelme. Chciałem mu dać jeszcze jeden dzień na pozostawienie śladów, w żadnym wypadku nie uniewinniły mnie jego poranne wpisy. Po prostu chciałem go nagrodzić za to, że starał się coś podziałać i przy okazji obserwować, gdzie zostawia odciaki palców. Natomiast Taco chciałem i w dalszym ciągu chcę się pozbyć ze względu na to, że jest przeszkodą w fajnej zabawie.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 12:51:55 GMT 1
więc wolę nie przeszkadzać i ewentualnie rozstrzygać między dwoma konsensusami Predzej polecisz za niewinnosc jak bedziesz bezpiecznie wybierac miedzy konsensuami, a nie starajac sie cos wyprodukowac.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 12:52:29 GMT 1
Z reszta no kurwa w d1 to strzelasz nadal mocno na opak.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 12:53:46 GMT 1
Czy nie odnosicie wrażenia, że Oceniacz Akrobacji to potencjalnie bardzo dobry cel dla snajpera? Nie odnosimy
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 12:54:03 GMT 1
Słowo daję, jakby wyświetlić sobie posty Oceniacza Akrobacji i Ojca Pijo bez pokazywania autora, to byłbym gotów pomyśleć, że napisała je ta sama osoba.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 11, 2023 12:55:54 GMT 1
To lepiej tak nie rob, bo jeszcze Ci jakies glupie pomysly wpadna do glowy.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:56:41 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 12:56:41 GMT 1
Po mordach jakiś Twój ogólnikowy post, z którego wynikało, że 2+2=4. Takie trochę lanie wody. Miałem to wczoraj w zakładkach, ale jakoś uciekło. Ale w następnej wiadomości wkleję ten cytat. I jeszcze takie szufladkowanie się w swojej teorii. Moim zdaniem jest to błędne podejście, bo zakłada schematyczność działań zawodników. A uważam, że na tym poziomie wiele osób działa absolutnie poza nimi.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 12:57:40 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 11, 2023 12:57:40 GMT 1
Losco, Oceniacz - problem mam taki, że: - samodzielnie podejrzewałem Gmerke - niecelnie - posłuchałem autorytetu (Ebenezer) w sprawie Magnusa - niecelnie - chciałem posłuchać autorytetu Losci w sprawie JRR, ten sam przyznał, że celowo odpuścił chwilowo - nie wyłapałem
i stąd brak jakiejś pewności siebie w moje typy, a jak zdaję się na dwa autorytety, to jest 50% szans, nie wiem, czy to dobra czy zjebana strategia, ale autentycznie deprymuje mnie krzesanie czegoś samemu po wczoraj
|
|