parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:17:12 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:17:12 GMT 1
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 16:18:22 GMT 1
Okay. Ja dziś, tak czy inaczej, na Wiadomego.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:19:41 GMT 1
No to wiadomo a jutro glonobicie, spoko.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:20:37 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:20:37 GMT 1
czekajcie, ale ze Zmarzlikiem sprawa jest prosta. jeśli snajper wie że w niego strzelał, to wie, że kamizelka została zużyta więc jutro poprawi. nie ma sensu go linczować. Na ten moment wychodzi mi, że jutro linczujemy kogoś innego niż Zmarzlik.
Jeżeli snajper parzysty wczoraj strzelał do Zmarzlika i poszła kamizelka - niech kończy robotę. Jeżeli snajper parzysty wczoraj strzelił do Oceniacza Akrobacji, to sprawa jutrzejszego strzału jest na teraz otwarta. Jeszcze się zastanawiam czy możemy zagrać na około scenariusza "snajper strzelił w Oceniacza a Zmarzlik faktycznie jest w mafii", no ale to dopiero wstępna koncepcja. przypomnę najważniejsze dzisiejsze posty jeśli snajper jest zaspany
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 16:20:43 GMT 1
Na chybił-trafił? Alfabetycznie? Czy w kogoś konkretnego?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:21:45 GMT 1
Jutro? Zobaczymy czy wasze Proroctwo sie spełni i czy ktoś odpadnie, albo czy nagle ktos sie zaktywizuje i da swoje przemyslenia dot. gry, a nie jakies jednozdaniowe pierdy.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:21:55 GMT 1
przypomnę najważniejsze dzisiejsze posty jeśli snajper jest zaspany Plus sprawa tego snajpera.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:22:11 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:22:11 GMT 1
ja bym bardzo chciał żeby snajper dziś strzelił, ale w kogo to niech sam sobie wybierze
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:22:18 GMT 1
Dzisiaj sie moze wyjasnic sporo... albo nic bo moze sie utrzymac status quo, i bedzie nas tylko mniej, lol.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 16:23:12 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 16:23:12 GMT 1
ja czekam aż ye znajdzie te mafię po 15
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 16:27:29 GMT 1
Pozostaje mi tylko przeprosić za swoją grę. Sam nie jestem pewien co to, późne wejście, duża rozgrywka, poświęcanie jej mniej czasu, niż powinienem, czy, co chyba najbardziej prawdopodobne, brak zajawki po tych kilku latach. Byłem bardzo podekscytowany tą edycją, ale gdy przyszło co do czego i się zaczęła, to cały zapał wyparował, a konieczność czytania postów traktowałem bardziej jako przykry obowiązek. Próbowałem to trochę negować i się przekonywać, że e tam, kiepskie wejście, e tam, słaby dzień, no ale widać było, jak to się kończyło. Aktywność niska, szukania mafii tyle co nic.
Jestem całkiem kontent, że chcecie mnie odjebać dziś, kiedy sytuacja jest jeszcze w miarę bezpieczna. Nie ma co mnie zostawiać na potem, zawsze będę u kogoś z tyłu głowy, a jeśli w dodatku wyklaruje wam to sytuację względem przerzucania głosów w pierwszym linczu i drugim linczu, to proszę bardzo.
Do 19 postaram się wrzucić jakąś krótką listę, kogo mam za winnego/niewinnego/niepewnego. Nie zamierzam popełniać taktycznego samobójstwa, o tym od razu daję znać. Na razie znikam na jakąś godzinkę, peace out
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:28:13 GMT 1
Bartek Zmarzlik jeżeli jesteś miastem i nie będziesz miał jakiegoś Genialnego Zagrania, to nie pisz nic dzisiaj ani nie głosuj i odpadnij sobie ;p Nic wczoraj od 10 rano nie pisales, wiec nie wpadaj tutaj z zadnymi pierdami i wytlumaczeniami i jezeli faktycnzie jestes miastowy - sobie grzecznie odpadnij, tyle
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 16:38:57 GMT 1
W ogóle to przypominam, że zaoferowalam ze za głosy na Windmilla zajme sie jakimkolwiek tematem wytyczonym przez tych, co glosowali na Windmilla I jedyna osoba, ktora mi cokolwiek napisala - to Leosia To pokazuje jak ludzie wyjebane maja podczas tej edycji xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:02:54 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 17:02:54 GMT 1
ja czekam aż ye znajdzie te mafię po 15 Kurwa mać jak ty mi podnosisz ciśnienie Może jeszcze kolejny raz dojeb mi niskim wpływem na rozgrywkę? Wszyscy teraz jak jebane gołębie siedzicie i zmieniacie głos na wiadomo niewinny a przez cały dzień w temacie nie widziałem jednego jebanego argumentu oprócz tego jednego wielkiego ogólnika którego napisał Stankiewicz a tam też ciężko mówić o zarzutach. I siedzicie tak i pierdolicie swoje głupoty Ty mnie niby podejrzewasz ale oczywiście ze masz głowę na karku i coraz mniej i teraz myślisz ze będziesz mi stawiał wymagania? Może mam za wszystkich dookoła robić robotę żeby potem ponosić tego przykre konsekwencje? A jak nie to będę w Twoich oczach winny i będziesz na mnie głosował? W dupie mam taką role w mieście Tak mnie wkurwiles ze na tą chwile wejdę sobie w gagatków których wyselekcjonowałem metodą eliminacji na mid-game żeby sprawdzić ich posty. Jeżeli dokopie się do czegoś ciekawego to będę redagował to na postać swojego final posta testamentowego. Jeżeli zobaczę od chociaż jakieś części z was argumenty, cytaty, przemyślenia dlaczego głosujecie na przykład na Wiadomego w tej chwili to wyrzucę od siebie to co ja znalazłem o tej samej postaci. Nie będę z siebie robił jebanej małpy która mimo, że ma w życiu aż nadto do roboty to będzie wykonywać prace w internecie dla 15stu leniwych kutasów którym chce się tylko bieżąco pisać głupoty na temacie forumowym - bo w takiej formule jedyne co to zabiera mi to przyjemność z rozgrywki. Tyle, jeżeli będziecie grali jak gołębie, dostaniecie testament Jak zaczniecie coś dawać od siebie to ja zacznę produkować I pisze to jako zarzut nie tylko do Ciebie ale do wszystkich którzy dzisiaj dużo napisali a mało zrobili. Ty jak mówisz swoich podejrzanych przeczytałeś po 5 razy. Nie wiem zatem gdzie są Twoje przemyślenia na temat niewinnego spóźnionego Jasia czy szejkomatu. I nie mówię tu o winny/niewinny. Liczy się burza mózgów i argumenty i Ty akurat o tym wiesz
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:03:49 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 17:03:49 GMT 1
W ogóle to przypominam, że zaoferowalam ze za głosy na Windmilla zajme sie jakimkolwiek tematem wytyczonym przez tych, co glosowali na Windmilla I jedyna osoba, ktora mi cokolwiek napisala - to Leosia To pokazuje jak ludzie wyjebane maja podczas tej edycji xd Wiadomo niewinny Opóźniony Jan Szejkomat Za i przeciw
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 17:07:22 GMT 1
ye, ty te posty na kolanie pisałeś? xD
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 17:07:54 GMT 1
Anastazja ma bardzo wygodną pozycję z tym ustawowym głosowaniem na Glony, bo praktycznie nie musi argumentować.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:08:48 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 17:08:48 GMT 1
ye, ty te posty na kolanie pisałeś? xD Tak
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 17:09:32 GMT 1
ye, ty te posty na kolanie pisałeś? xD Tak Widać, bo absolutnie nic z nich nie wynika, równie dobrze mogłeś nie wysyłać
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:11:15 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 17:11:15 GMT 1
Może musisz czytać między wierszami
|
|