|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:11:36 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 17:11:36 GMT 1
W ogóle to przypominam, że zaoferowalam ze za głosy na Windmilla zajme sie jakimkolwiek tematem wytyczonym przez tych, co glosowali na Windmilla I jedyna osoba, ktora mi cokolwiek napisala - to Leosia To pokazuje jak ludzie wyjebane maja podczas tej edycji xd Wiadomo niewinny Opóźniony Jan Szejkomat Za i przeciw Robi się szefie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:16:49 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 17:16:49 GMT 1
I zmieniam głos bo nie przeczytam obrony niewinnych, a nie będę się dokładał do linczu na Ye
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 17:18:59 GMT 1
Dlaczego nie? i Dlaczego shakomat?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:23:02 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:23:02 GMT 1
Poranny Fifi wraca do gry
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:24:04 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:24:04 GMT 1
A GLONOWANIE CYNICZNE TO FAJNE? Dziś dołączam do glonów Glony, do boju!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:25:22 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:25:22 GMT 1
Dobra widzę że opcje są chujowe
by się skuszil na capibare
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:32:07 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:32:07 GMT 1
najbardziej by chciałem głosować zmarzlika bo nie ufam taki snajper który strzela dowolnie
Proc tych dwóch to obojętnie dopóki nie mam je jako miasto - nie pamiętam wszystkich imion.
parabole chyba pada z miasta i ewangelista jest teraz raczej miastem niż nie
Jest mi ciężko analyzowac/tlumaczyc sie w tym języku to najbardziej tylko mogę wam dawac wajby
będę mógł później wrócić do wszystkich moich opin I wytłumaczyć to się nie martwię za bardzo ale wiem że to wkurwiam innym ze nie tłumaczę się teraz XD sorry
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 17:33:15 GMT 1
ja czekam aż ye znajdzie te mafię po 15 Kurwa mać jak ty mi podnosisz ciśnienie Może jeszcze kolejny raz dojeb mi niskim wpływem na rozgrywkę? Wszyscy teraz jak jebane gołębie siedzicie i zmieniacie głos na wiadomo niewinny a przez cały dzień w temacie nie widziałem jednego jebanego argumentu oprócz tego jednego wielkiego ogólnika którego napisał Stankiewicz a tam też ciężko mówić o zarzutach. I siedzicie tak i pierdolicie swoje głupoty Ty mnie niby podejrzewasz ale oczywiście ze masz głowę na karku i coraz mniej i teraz myślisz ze będziesz mi stawiał wymagania? Może mam za wszystkich dookoła robić robotę żeby potem ponosić tego przykre konsekwencje? A jak nie to będę w Twoich oczach winny i będziesz na mnie głosował? W dupie mam taką role w mieście Tak mnie wkurwiles ze na tą chwile wejdę sobie w gagatków których wyselekcjonowałem metodą eliminacji na mid-game żeby sprawdzić ich posty. Jeżeli dokopie się do czegoś ciekawego to będę redagował to na postać swojego final posta testamentowego. Jeżeli zobaczę od chociaż jakieś części z was argumenty, cytaty, przemyślenia dlaczego głosujecie na przykład na Wiadomego w tej chwili to wyrzucę od siebie to co ja znalazłem o tej samej postaci. Nie będę z siebie robił jebanej małpy która mimo, że ma w życiu aż nadto do roboty to będzie wykonywać prace w internecie dla 15stu leniwych kutasów którym chce się tylko bieżąco pisać głupoty na temacie forumowym - bo w takiej formule jedyne co to zabiera mi to przyjemność z rozgrywki. Tyle, jeżeli będziecie grali jak gołębie, dostaniecie testament Jak zaczniecie coś dawać od siebie to ja zacznę produkować I pisze to jako zarzut nie tylko do Ciebie ale do wszystkich którzy dzisiaj dużo napisali a mało zrobili. Ty jak mówisz swoich podejrzanych przeczytałeś po 5 razy. Nie wiem zatem gdzie są Twoje przemyślenia na temat niewinnego spóźnionego Jasia czy szejkomatu. I nie mówię tu o winny/niewinny. Liczy się burza mózgów i argumenty i Ty akurat o tym wiesz you had one job
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:37:24 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:37:24 GMT 1
Bym powiedział że jak zabiłemy wiadomo to w końcu obudzą się ale wiem że to nie prawda ale I tak bez dowodu jest 0% szans dla mnie coś zrobić xd
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:38:14 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 17:38:14 GMT 1
A co do Wiadomego, to czy mamy motyw przewodni tej rozgrywki polegający na uniewinnianiu ludzi po napisaniu płaczliwego posta? Szkoda że ktokolwiek w mieście mógłby się tak zachować, ale jesli to nie jest samobójca jak Zmarzlik, to przykro mi, trzeba walić. Natomiast odnośnie Ye - tak sobie wyobrażam jego minę jak pisał tego posta: 😐. No naprawdę, maksymalny poziom irytacji jak u robota.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:39:19 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 17:39:19 GMT 1
najbardziej by chciałem głosować zmarzlika bo nie ufam taki snajper który strzela dowolnie Proc tych dwóch to obojętnie dopóki nie mam je jako miasto - nie pamiętam wszystkich imion. parabole chyba pada z miasta i ewangelista jest teraz raczej miastem niż nie Jest mi ciężko analyzowac/tlumaczyc sie w tym języku to najbardziej tylko mogę wam dawac wajby będę mógł później wrócić do wszystkich moich opin I wytłumaczyć to się nie martwię za bardzo ale wiem że to wkurwiam innym ze nie tłumaczę się teraz XD sorry Takos, ode mnie masz dyspensę na zajebiste posty po angielsku.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:43:05 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 17:43:05 GMT 1
najbardziej by chciałem głosować zmarzlika bo nie ufam taki snajper który strzela dowolnie Proc tych dwóch to obojętnie dopóki nie mam je jako miasto - nie pamiętam wszystkich imion. parabole chyba pada z miasta i ewangelista jest teraz raczej miastem niż nie Jest mi ciężko analyzowac/tlumaczyc sie w tym języku to najbardziej tylko mogę wam dawac wajby będę mógł później wrócić do wszystkich moich opin I wytłumaczyć to się nie martwię za bardzo ale wiem że to wkurwiam innym ze nie tłumaczę się teraz XD sorry Takos, ode mnie masz dyspensę na zajebiste posty po angielsku. Volv zakazał Young Hems aby grał, Tylko możecie mieć taco
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 17:49:02 GMT 1
Taco a z tych żywych i aktywnych (nie capibara, guido, mucha) to w kogo byś walił? tak ze dwa nicki
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 17:49:40 GMT 1
A co do Wiadomego, to czy mamy motyw przewodni tej rozgrywki polegający na uniewinnianiu ludzi po napisaniu płaczliwego posta? Szkoda że ktokolwiek w mieście mógłby się tak zachować, ale jesli to nie jest samobójca jak Zmarzlik, to przykro mi, trzeba walić. Natomiast odnośnie Ye - tak sobie wyobrażam jego minę jak pisał tego posta: 😐. No naprawdę, maksymalny poziom irytacji jak u robota. Nie ma mowy o uniewinnianiu mnie, nie mogę przetrwać do meczówki (czy w ogóle do linczu, w których się już będzie robiło gorąco). Nie miałem zamiaru się uniewinniać, miałem zamiar wyjaśnić skąd się wzięła moja słaba gra w tej edycji. Czy padnę w linczu, czy przez strzał snajpera, różnicy mi to nie robi, do tego czasu jestem w grze i mam zamiar grać na tyle aktywnie, na ile będzie to możliwe.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:51:12 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 17:51:12 GMT 1
A co do Wiadomego, to czy mamy motyw przewodni tej rozgrywki polegający na uniewinnianiu ludzi po napisaniu płaczliwego posta? Szkoda że ktokolwiek w mieście mógłby się tak zachować, ale jesli to nie jest samobójca jak Zmarzlik, to przykro mi, trzeba walić. Natomiast odnośnie Ye - tak sobie wyobrażam jego minę jak pisał tego posta: 😐. No naprawdę, maksymalny poziom irytacji jak u robota. Nie ma mowy o uniewinnianiu mnie, nie mogę przetrwać do meczówki (czy w ogóle do linczu, w których się już będzie robiło gorąco). Nie miałem zamiaru się uniewinniać, miałem zamiar wyjaśnić skąd się wzięła moja słaba gra w tej edycji. Czy padnę w linczu, czy przez strzał snajpera, różnicy mi to nie robi, do tego czasu jestem w grze i mam zamiar grać na tyle aktywnie, na ile będzie to możliwe. To jak masz i tak paść, to dawaj swoje najlepsze typy i dlaczego. Jakby jutra miało nie być. Nieważne, czy uważasz że będą niecelne czy celne, daj jakiś materiał na dalszą rozgrywkę od siebie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:52:47 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 13, 2023 17:52:47 GMT 1
Nie no, Wiadomo, to nie było osobiste, ja nie mam Ci za złe i jeśli chcesz grać dzisiaj mimo wszystko to tylko szacuneczek, bardziej jednak miałem na myśli ogólny kontekst - że byłoby lekkomyślnym i niebezpiecznym dla miasta stworzyć tu precedens.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 17:56:04 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 17:56:04 GMT 1
ja czekam aż ye znajdzie te mafię po 15 Kurwa mać jak ty mi podnosisz ciśnienie Może jeszcze kolejny raz dojeb mi niskim wpływem na rozgrywkę? Wszyscy teraz jak jebane gołębie siedzicie i zmieniacie głos na wiadomo niewinny a przez cały dzień w temacie nie widziałem jednego jebanego argumentu oprócz tego jednego wielkiego ogólnika którego napisał Stankiewicz a tam też ciężko mówić o zarzutach. I siedzicie tak i pierdolicie swoje głupoty Ty mnie niby podejrzewasz ale oczywiście ze masz głowę na karku i coraz mniej i teraz myślisz ze będziesz mi stawiał wymagania? Może mam za wszystkich dookoła robić robotę żeby potem ponosić tego przykre konsekwencje? A jak nie to będę w Twoich oczach winny i będziesz na mnie głosował? W dupie mam taką role w mieście Tak mnie wkurwiles ze na tą chwile wejdę sobie w gagatków których wyselekcjonowałem metodą eliminacji na mid-game żeby sprawdzić ich posty. Jeżeli dokopie się do czegoś ciekawego to będę redagował to na postać swojego final posta testamentowego. Jeżeli zobaczę od chociaż jakieś części z was argumenty, cytaty, przemyślenia dlaczego głosujecie na przykład na Wiadomego w tej chwili to wyrzucę od siebie to co ja znalazłem o tej samej postaci. Nie będę z siebie robił jebanej małpy która mimo, że ma w życiu aż nadto do roboty to będzie wykonywać prace w internecie dla 15stu leniwych kutasów którym chce się tylko bieżąco pisać głupoty na temacie forumowym - bo w takiej formule jedyne co to zabiera mi to przyjemność z rozgrywki. Tyle, jeżeli będziecie grali jak gołębie, dostaniecie testament Jak zaczniecie coś dawać od siebie to ja zacznę produkować I pisze to jako zarzut nie tylko do Ciebie ale do wszystkich którzy dzisiaj dużo napisali a mało zrobili. Ty jak mówisz swoich podejrzanych przeczytałeś po 5 razy. Nie wiem zatem gdzie są Twoje przemyślenia na temat niewinnego spóźnionego Jasia czy szejkomatu. I nie mówię tu o winny/niewinny. Liczy się burza mózgów i argumenty i Ty akurat o tym wiesz Problem w tym, że ty jedziesz tak całą rozgrywkę. A jak ktoś ci to poczytuje jako zarzut, to strasznie się irytujesz i kontratakujesz swoich przeciwników, zamiast dać jakiś materiał na winę innych według ciebie. Popatrz jak bronił się Anturaż w d1 w zeszła edycję - gdyby miasto było bardziej ogarnięte, powinno z niego zejść te 5 minut przed końcem. Jak na razie twoja obrona daje mi motywację do zmiany głosu na ciebie.
|
|
|
Post by ye on Mar 13, 2023 17:56:41 GMT 1
Ok Jaworek ma racje i jestem winny przynajmniej rozpocząć ten ping pong procesów myślowych Wiadomo,niewinny: +mocny komentarz i dojebanie Riquelme w momencie kiedy miał mniej głosów od Karlosa (dla mnie ten post to totalne fatality) Czy Riquelme faktycznie wziął sobie osoby, które mają na ten moment najwięcej głosów i wypowiedział się tylko o nich, bo, jak sam napisał, o kimś przecież musiał się wypowiedzieć? xD +zapowiedź swojej przerywanej gry, bieżące informowanie o chujowym stanie zajawki (to co przed chwilą to nie był pierwszy post typu narzekacz na brak czasu i chęci) +pierwszy głos na riquelme -zejście z Riquelme na Magnusa bez sensu w ostatnim momencie jak już wszystko było wiadomo [tragiczny komentarz, że celuje w 100% mafiozów?] -podebranie sobie dwóch najbardziej popularnych kandydatów od miasta a po zejściu na niewinnego mówienie, że Magnus to przeciez jego drugi typ -najwięcej zaangażowania w tej edycji pokazał podczas dyskusji ze mną o chujowych baitach +wcześniej przejawiał mną niezdrowe zainteresowanie więc mógł mieć ochote mnie maglować [naturalna progresja] -moim zdaniem mafia bardzo lubi się uczepić braku logiki i tylko o tym chciał ze mną dyskutować, ale jak pokazało życie nie on jeden. Szczerze? Dla mnie ta historia klei się w całość 60-40 niewinność i przy lepszym kandydacie przesuwałbym jego lincz dalej. Z drugiej strony mam świadomość, że pacjent nie ma już szans się wybronić i tak czy inaczej będzie wysoko w kolejce do odjebania i dam sobie ręki uciąć czy nie będzie najlepszym kandydatem Czekam na wasze komentarze i jeżeli też zaczniecie grać to następny pacjent zostanie wyciągnięty podczas meczu Hurkacz-Paul
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 17:57:31 GMT 1
Dam, dam, przeglądam właśnie posty typów, którzy wcześniej mi nie chodzili po głowie z jakichś powodów (Jill, Shakeomat).
Na teraz mogę napisać, że Anastazja jest dla mnie w 95% niewinna, głównie tożsamościowo, ale nie tylko. Zaczęła od męczącego, kreacyjnego trollingu, przeszła do bardziej ogarniętej gry, w której zachowywała się tak, jak oczekiwałbym, że ta osoba się zachowa (z odwalaniem glonów włącznie), teraz nieco spuściła z tonu i osiadła na laurach i gra znowu bardziej irytująco, zaczepnie, co już w ogóle mi się nie dodaje, gdyby miała być w mafii.
|
|
|
Post by ye on Mar 13, 2023 18:00:25 GMT 1
Problem w tym, że ty jedziesz tak całą rozgrywkę. A jak ktoś ci to poczytuje jako zarzut, to strasznie się irytujesz i kontratakujesz swoich przeciwników, zamiast dać jakiś materiał na winę innych według ciebie. Popatrz jak bronił się Anturaż w d1 w zeszła edycję - gdyby miasto było bardziej ogarnięte, powinno z niego zejść te 5 minut przed końcem. Jak na razie twoja obrona daje mi motywację do zmiany głosu na ciebie. Przecież to się wzajemnie nakręca i wszyscy jedziemy tak samo. Ilu zawodników prowadziłeś do linczu w tej grze? Zajebiste brawa za szybką i skuteczną dojebkę do Riquelme i bycie istotnym czynnikiem do zliczowania go, ale poza tym rozsądkiem i naturalnością Ty też nie robisz od tego czasu żadnej specjalnej pracy w mieście. Z resztą jak większość zawodników tutaj, jak zobaczyłem przed chwilą post karetki to byłem zaskoczony że jeszcze gra. Naturalnie zagrać, fajnie się uniewinnić, mafia nie morduje wyjebane jajca
|
|