|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 18:00:57 GMT 1
ej, ye, a czemu w sumie dwie mafie w tamtej grupce, bo mi to uciekło a robię akurat coś innego
|
|
|
Post by ye on Mar 13, 2023 18:03:12 GMT 1
jak wyjdzie więcej to będę praktycznie nieomylny a nie czuje takiej legendarnej siły w sobie żeby tak sądzić
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 13, 2023 18:03:20 GMT 1
Spokojny dzisiaj dzień w mieście prawda? Żadnych krzyków ani hałasów
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 18:04:38 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 18:04:38 GMT 1
Spokojny dzisiaj dzień w mieście prawda? Żadnych krzyków ani hałasów Mucha szmaciarzu dawaj typy na mafię. W trybie na teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 18:05:20 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 18:05:20 GMT 1
Problem w tym, że ty jedziesz tak całą rozgrywkę. A jak ktoś ci to poczytuje jako zarzut, to strasznie się irytujesz i kontratakujesz swoich przeciwników, zamiast dać jakiś materiał na winę innych według ciebie. Popatrz jak bronił się Anturaż w d1 w zeszła edycję - gdyby miasto było bardziej ogarnięte, powinno z niego zejść te 5 minut przed końcem. Jak na razie twoja obrona daje mi motywację do zmiany głosu na ciebie. Przecież to się wzajemnie nakręca i wszyscy jedziemy tak samo. Ilu zawodników prowadziłeś do linczu w tej grze? Zajebiste brawa za szybką i skuteczną dojebkę do Riquelme i bycie istotnym czynnikiem do zliczowania go, ale poza tym rozsądkiem i naturalnością Ty też nie robisz od tego czasu żadnej specjalnej pracy w mieście. Z resztą jak większość zawodników tutaj, jak zobaczyłem przed chwilą post karetki to byłem zaskoczony że jeszcze gra. Naturalnie zagrać, fajnie się uniewinnić, mafia nie morduje wyjebane jajca Uważasz że karetka ma potencjał mafię?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:09:22 GMT 1
mucha, ale strzel dobrze dzisiaj, bo ostatnio to maniana maks
|
|
|
Post by ye on Mar 13, 2023 18:14:00 GMT 1
Przecież to się wzajemnie nakręca i wszyscy jedziemy tak samo. Ilu zawodników prowadziłeś do linczu w tej grze? Zajebiste brawa za szybką i skuteczną dojebkę do Riquelme i bycie istotnym czynnikiem do zliczowania go, ale poza tym rozsądkiem i naturalnością Ty też nie robisz od tego czasu żadnej specjalnej pracy w mieście. Z resztą jak większość zawodników tutaj, jak zobaczyłem przed chwilą post karetki to byłem zaskoczony że jeszcze gra. Naturalnie zagrać, fajnie się uniewinnić, mafia nie morduje wyjebane jajca Uważasz że karetka ma potencjał mafię? na teraz jej tam nie widze, ale widze prawdopodobieństwo, że za pare dni mogłaby się tam pojawić. W top3 niewinnych jej nie mam, nie wiem czy jest w top5
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 18:14:28 GMT 1
Z 3 godziny w nocy spałem i nie mam siły dzisiaj normalnie grać. Jednakże tylko dzisiaj.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 18:16:26 GMT 1
Poczytałem sobie trochę Jill Bitten i tak: zęsto kolejkuje (jak się okazało później) niewinnych " Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. " Pijo był zagubionym, Zmarzlika traktuję jako raczej niewinnego Do sprawdzenia w pierwszej kolejności: 11. Cyclop 16. Ojciec Pijo 24. windmill 17. Oceniacz Akrobacji – drogą eliminacji, ale też przejrzałem jego posty i jest tam strasznie mało treści w stosunku do: 1) ilości postów, 2) możliwości samego gracza (bez odnoszenia się do tożsamości, nie mam bladego pojęcia kto to, po prostu odniosłem wrażenie, że gra na zaciągniętym ręcznym) 27. Anastazja 25. Bartek Zmarzlik Tutaj jeszcze niewiadoma Anastazja Reasumując, w gronie Cyclop/Ojciec Pijo/windmill/Oceniacz Akrobacji/Bartek Zmarzlik/Anastazja obstawiam 3 mafie, napisałbym nawet "minimum 3 mafie", ale za łatwo by było pewnie i jak znam życie jednak trochę się mylimy po tym d1 i ze 2 typów nas robi w bambuko nieco bardziej umiejętnie, niż nam się na ten moment wydaje. Tutaj znowu duża grupa niewinnych + zagubiony i Anastazja Jak nie chcecie Zmarzlika to polecam windmilla. Sprawdziłem sobie jeszcze tę dzisiejszą analizę na Jana i tutaj mamy pewną manipulacje. Wycięte są tylko wypowiedzi Jana, brakuje kontekstu dialogu jaki prowadzi. W sprawie Stankiewicza dostał odpowiedź odnośnie jego interakcji początkowych z JRR i Pijo, w sprawie dzisiejszego pomysłu ograniczonych grup do głosowania poszedł na kompromis z bodaj Parabolami, stąd po jakimś czasie podał inną trójkę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 18:19:22 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 18:19:22 GMT 1
Pytanie czy to kolejkowanie niewinnych to mafijne zachowanie? Jak dla mnie mafiozi jakichś swoich gdzieś tam mimochodem przemycają. O ile nie idą full, jak jakiś Kulesza
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 18:20:25 GMT 1
Kolejkowanie jest mafijne
|
|
|
Post by ye on Mar 13, 2023 18:21:53 GMT 1
w sumie uniewinniałem ją na podstawie bycia 1 dnia w opozycji do całego miasta, ale jeśli jest się całą grę w opozycji do miasta to nie wiem czy można to traktować jako czynnik uniewinniający
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 18:25:57 GMT 1
Bartek, już napisałeś kilka razy o tym, że spośród chyba dwóch celów dwa razy spudłowałeś (a może 0/3, no mniejsza, w każdym razie niewielka próba). Wyobraźmy sobie, że dzisiaj nie polecisz, bo pójdziemy w glona albo nawet zbiorą się szable na Ebezenera, wszystko jedno. Co zyskamy na tym, że zostaniesz w rozgrywce? I skąd do kurwy taka przepaść w postach, które piszesz na spokojnie, a tymi pisanymi na gorąco? "Co zyskamy na tym, że zostaniesz w rozgrywce?" - głupio mi to pisać, ale chyba niedużo xD mogę powiedzieć, że w d3 i d4 będę szukał mafii jak szalony, ale wątpię, że będę się w stanie z tego wywiązać, patrząc po moim performance, zwłaszcza jakby Zagubiony też wyszedł jako niewinny "I skąd do kurwy taka przepaść w postach, które piszesz na spokojnie, a tymi pisanymi na gorąco?" - nie zauważam tego, może telefon vs kąkuter kurwa no jebaniec sobie ze mną normalnie pisze xD sadzi i pisze per kąkuker, potem zmienia głos za trzy dziewiąta, a potem na drugi dzień wstaje rano i mu się smutno zrobiło, że jaca go zapytał po chuj mu taki gracz ostatni raz widziałem coś takiego jak się zetknąłem ze sprawą rozwodową (fuj) i pani się przypomniało że przez lata mąż się nad nią znęcał i poszła na psiarnię z tego tytułu na 3 dni przed złożeniem pozwu o rozwód
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:28:07 GMT 1
no ale co mamy z tym zrobić, jest jak jest, jak się magicznie pojawi to przecież wiadomo jaki plan działania
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:29:09 GMT 1
ja zacząłem uważać, że te wszystkie dziwne i niespotykane w naszej normalnej rozgrywce wydarzenia są siłą tej edycji - utrudniają miastu robotę oczywiście, ale też automatycznie robią wyzwanie ciekawszym
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:29:27 GMT 1
no bo czy ktoś kiedykolwiek widział gracza który odpierdala tak jak Muszek?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:33:48 GMT 1
Jacek, czy to jest moment, że powinienem napisać że można Ci stuprocentowo ufać maksymalnie do jutra (jeśli mafijny snajper przeżyje oba lincze i nasz strzał), a tym samym możliwie trochę przedłużyć Ci żyćko, czy zawrzeć to w testamencie bo dzisiaj to w sumie chuj wie kto leci? Tak samo im dalej w las tym mniej będziemy mieli miłych myśli o paru innych, więc bardzo fajnie byłoby zajebać unieszkodliwić tego snajpera jak najszybciej, bo ufam że odglonianie się samo zadzieje. Czy snajper by odpierdalał taką szopkę odgrywał takie jasełka jak dzisiaj ye? Nie wiem.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:37:54 GMT 1
Czy mafia dzisiaj może siedzieć po cichu, zobaczyć co ze snajperem i ewentualnie dać nam się samemu pozabijać patrząc po tym jakie były tendencje jeszcze wieczorem i rano? Tak.
No ale milczy chyba tylko Karetek.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 18:42:36 GMT 1
Pytanie czy to kolejkowanie niewinnych to mafijne zachowanie? Jak dla mnie mafiozi jakichś swoich gdzieś tam mimochodem przemycają. O ile nie idą full, jak jakiś Kulesza Leosia, a Ty możesz coś więcej napisać o Bitten poza tym co w Ride or Die? Ja bym się poczuł zobowiązany.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 18:44:33 GMT 1
Ale to jest imo Wiadodmo/Bitten, nie obaj, razem zmienili głosy w d1 na Magnusa w samej końcówce.
|
|