|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:00:12 GMT 1
Mimo bólu, który sprawia mi Parabola w ostatnich godzinach, nie mam go za mafiozę.
Uniewinniam też Karetkę i Young Leosie.
Jaworek gra troszkę za pięknie, ale raczej też niewinnie.
Stankiewicza odjebać jakby dożył końcówki.
Reszta bez znaczenia... tylko para Jill/Shake nie ma prawa racji bytu
Anastazja i Jan już mogą
|
|
|
Post by Volverin on Mar 13, 2023 22:00:31 GMT 1
ZABÓJSTWA:parabole - Niewinny, bezrolnyYoung Leosia - Niewinny, bezrolnyTESTAMENTY:Young Leosia: kshaq ufajcie parabolom, stankiewiczowi w drugiej kolejności szejkomat, jill, karetka reszta do wyjebania, Zmarzlik, Jan, Jasiu, Jaca musi polecieć przed meczówką imo za to dzisiaj, taco chyba też z glonów najbardziej to mucha, potem capibara do odstrzału wiadomo niewinny jest niewinny z fartem parabole: możliwe, że zwyczajnie chcieli Was właśnie jeszcze bardziej wpuścić w Zmarzlika Anastazja ye Rojt JRR Pijo (Zmarzlik/ktoś bardzo mocny) powodzonka!
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:00:46 GMT 1
Też kurwa wrzuam mój testament jezeli bawimy się w takie akcje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:02:37 GMT 1
GLONOBICIE, VOLUMNE 2
Kolejka dowolna: Capibara, Mucha, Guimo, Zmarzlik
Póki glony nie odpadną, mafia będzie sobie kontrolowała lincze, a potencjalna meczówka trafia w ręce glonów. Nie ma sensu tak grać.
Vetuje to. Proponuje zabić glony i wtedy wrócić do normalnej gry.
Jeżeli nie chcesz, trudno. Ja będę głosował tylko na glony i czekał aż glony odpadną, zanim wrócę do aktywnej gry pisanej. Szkoda mi życia na edycję (w którą włożylem całe serce) z 6 mafiozami, 4 samobójstwami, 4 glonami, czyli 16 osobowym miastem vs 14 anty-miastowych graczy. Wybierajcie glony w dowolnej kolejności.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:04:14 GMT 1
kurwa co tu się dzieje
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:04:57 GMT 1
liczyłem, że jakimś cudem mnie odjebią dzisiaj xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:04:59 GMT 1
A Volvowi to polecam na nastepną edycję zrobić jakiś set-balansujący-się-wokół-samobójstw by miasto nie miało auto-przegranej, bo po chuj człowiek wsadza w to kilkadziesiąt godzin, by nie mieć szansy przez osoby, które mają wypierdolone na gre.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 22:05:12 GMT 1
Czy to kurwa Parzysty Snajper morduje niewinnych lepiej niż mafia?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:06:45 GMT 1
Nic mi tak nie odbiera chęci na te jebaną mafię, jak jebanie się z glonami. Od 14 edycji kurwa to samo i zero rozwiązań i ignorowanie problemu fundamentalnego w samej teorii grania. 22 dorosłych chłopa, zarzyna się w fikcyjnej zabawie, by 8 innych dorosłych chłopa komus rozpierdalało coś, co jest hobbystyczne i dla czystej przyjemności. Sadyzm i masochizm.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:07:53 GMT 1
Snajper parzysty jest kawałem gnoja
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:08:53 GMT 1
Jak nie chcecie bym was wkurwiał moją kampanią Anty-Glonową, to mogę nawet jebnąć techniczne samobójstwo jeżeli będzie taka wola wiekszosci miasta, ale nie widze innej opcji. Tylko i tylko to.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:10:05 GMT 1
jezus ja dopiero teraz zrozumiałem, że ktoś z pary parabole/leosia poleciał od naszego snajpera
ja pierdolę jak snajperem jest mucha to wniosek o dożywotni ban na mafię
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:10:44 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:10:44 GMT 1
dobra to coś zmienia jak parabole to nie mafia ale wsm I tak plan jest na następne 2 dni
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:11:31 GMT 1
jaki jest plan?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:11:37 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:11:37 GMT 1
jezus ja dopiero teraz zrozumiałem, że ktoś z pary parabole/leosia poleciał od naszego snajpera ja pierdolę jak snajperem jest mucha to wniosek o dożywotni ban na mafię Nie chciałem mówić bo info dla mafii ale też takie myśli miałem LOL
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:12:11 GMT 1
GLONOBICIE, VOLUMNE 2
Kolejka dowolna: Capibara, Mucha, Guimo, Zmarzlik
Póki glony nie odpadną, mafia będzie sobie kontrolowała lincze, a potencjalna meczówka trafia w ręce glonów. Nie ma sensu tak grać.
Vetuje to. Proponuje zabić glony i wtedy wrócić do normalnej gry.
Jeżeli nie chcesz, trudno. Ja będę głosował tylko na glony i czekał aż glony odpadną, zanim wrócę do aktywnej gry pisanej. Szkoda mi życia na edycję (w którą włożylem całe serce) z 6 mafiozami, 4 samobójstwami, 4 glonami, czyli 16 osobowym miastem vs 14 anty-miastowych graczy. Wybierajcie glony w dowolnej kolejności.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:12:46 GMT 1
jezus ja dopiero teraz zrozumiałem, że ktoś z pary parabole/leosia poleciał od naszego snajpera ja pierdolę jak snajperem jest mucha to wniosek o dożywotni ban na mafię Jak snajperem jest Mucha i robi to specjalnie to jest mocnym graczem paradoksalnie. Tylko po co coś takiego robić. Anastazja, ale jest spora szansa, że Glony i tak polecą, tzn Capibara z tego co widzę gra normalnie już, ale pozostali cały czas zgarniają punkty.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:12:48 GMT 1
ale wytłumacz mi po co ty chcesz bić glona jak masz zmarzlika xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:12:58 GMT 1
Zmarzlik to glon.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:14:44 GMT 1
Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu
Jeśli Zmarzlik kitra rolę to na Windmallu jest więcej mafii niż tylko Zmarzlik.
|
|