|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:15:18 GMT 1
A, i wszyscy, którzy krytykowali mnie, Leosie i Ye za walenie na glony to albo mafia, albo debile, albo debile kontrolowani przez mafię. Tak czy siak przeczytajcie sobie testament reda i złotą zasadę Żurasa - odwalić glony i mozna zacząć grać.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:15:41 GMT 1
GLONOBICIE, VOLUMNE 2
Kolejka dowolna: Capibara, Mucha, Guimo, Zmarzlik
Póki glony nie odpadną, mafia będzie sobie kontrolowała lincze, a potencjalna meczówka trafia w ręce glonów. Nie ma sensu tak grać.
Vetuje to. Proponuje zabić glony i wtedy wrócić do normalnej gry.
Jeżeli nie chcesz, trudno. Ja będę głosował tylko na glony i czekał aż glony odpadną, zanim wrócę do aktywnej gry pisanej. Szkoda mi życia na edycję (w którą włożylem całe serce) z 6 mafiozami, 4 samobójstwami, 4 glonami, czyli 16 osobowym miastem vs 14 anty-miastowych graczy. Wybierajcie glony w dowolnej kolejności. Nowa strona, przypominam plan na nastepne 48h.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:16:09 GMT 1
Mi to pasuje, bo jutro i głównie w środę mam mało czasu.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:16:17 GMT 1
Można przyśpieszony na Zmarzliku Panie MG?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:16:30 GMT 1
Mój wstępny plan, z którym chcę się przespać, zanim go będę forsować.
Jeżeli zmarzlik ma rolę, Anastazja. Jeżeli zmarzlik nie ma roli, Ewangelista. W tle majaczący wiadomo niewinny jako potencjalny kontrkandydat.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:16:41 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:16:41 GMT 1
tęsknię za magnusem I ye'm
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:17:03 GMT 1
Wiadomo niewinny się bardzo miasto zachował dzisiaj
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:17:31 GMT 1
Wiadomo niewinny się bardzo miasto zachował dzisiaj Niby jak?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:17:53 GMT 1
tęsknię za magnusem I ye'm Jak będziesz miał chwilę to przejrzyj posty karetki, just in case.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:20:11 GMT 1
I kurwa widze po glosowaniu ze Volv jeszcze aktywnie kurwa pomaga mafii, która ma wsparcie 8-wyjebanych-na-gre-miastowych Red, słucham jak skomentuejsz te edycje i bedziesz jeszcze krytykował miasto za słabe granie czy robił jakiekolwiek chujo-analizy, i pewnie bedizse zmowil "hehe, miasto źle grało" xDDDDDDDDD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:20:36 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:20:36 GMT 1
Mój wstępny plan, z którym chcę się przespać, zanim go będę forsować. Jeżeli zmarzlik ma rolę, Anastazja. Jeżeli zmarzlik nie ma roli, Ewangelista. W tle majaczący wiadomo niewinny jako potencjalny kontrkandydat. teraz ze fakt jest że mam za dużo osób bez glonów aby mieć wszystkich mafii to teraz muszę Cię zapytać, co od Anastazji bylo mafijne bo może coś mi brakuje (No wsm nie czytałem całej gry bo nie potrafię czytać tak szybko jak umiem po angielsku) Mam plan na następne 2-3 linczy ale dalej to już nie wiem za bardzo
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:21:43 GMT 1
No i przy okazuje okazuje sie ze moje zasad sa w chuj lepsze. ja prowadze mafie? Nikt nie abusuje afkowania i punktów karnych bo od razu by polecial na krzywa morde za to. Volv prowadiz mafie? Oczywiscie mafia abusuje regulamin xD a potem volv mowi o "dobrej woli" wszystkich grajacyh, gdy mafia wykorzystuje zasady by nie grać w gre, tylko grac na chujowym regulaminie a potem kurwa beda sie jarac ze wygrali edycje i beda sobie sciskali rece i udawali jaka to wyrównana gra była i hehe jakie dobre plejsy robili
Tyle z takich chujowych zasad xDD oczywiscie ja ciagle mowie ze gracze abusuja te punkty karne i nie ma zadnego sensu robic jakihckolwiek punktów jawnych karnych ani obiektywnego "nagradzania" z nimi od strony MG bo sie robi taka gówniana hucpa, gdize nie gramy nawet w mafie.
i widze ze chuj, wracamy do starych zasad w bawienie sie w techniczne naduzywanie zasad, cofka do prehistorii
Gdzie jest ta dobra wola graczy stojących po stronie mafii? Skoro chce wygrać w nieetyczny sposób xD nawet nie grajac w mafie, tylko exploitujac regulamin
moze kurwa ja tez przypadkiem wejde na adminowskie konto xDDD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:22:50 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 13, 2023 22:22:50 GMT 1
Bo widzę wszystkich innych jako miasto. Proste wytłumaczenie. Tak gram I zawsze łapie przynajmniej 75% mafii w ten sposób. Powiedz mi kto ma być na tej liście a kto nie To można mieć dyskusję Dlaczego widzisz Guimo i Shakeomat jako niewinnych? Guimo to glon a shakeomat to wsm miałem jako super miasto d1 I nic tam nie mówił że to myślałem że trzeba to zmieniać. Czuje po prostu że podchodzi do gry naturalnie I każdy raz widzę jego posty to nic złego
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:26:57 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:26:57 GMT 1
Wiadomo niewinny się bardzo miasto zachował dzisiaj Niby jak? Trzymał głos na Zmarzliku bez świrowania pawiana
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:28:01 GMT 1
Trzymał głos na Zmarzliku bez świrowania pawiana I to jest dla Ciebie wystarczający argument?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:28:04 GMT 1
a zmarzlik to powinien dostac dozywotni zakaz grania na tym forum, bo pluje na morde innym graczom, i nawet nie kreacjom, ale doslownie graczom skoro skurwil sie jak szmata byleby mafia dostała 1 dzien do przodu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:28:21 GMT 1
ide sobie zapalic xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:28:51 GMT 1
musze kontrolowac punkty karne by sobie zostawic wystarczająca ilość personalnych wjazdów na m.in zmarzlika
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:29:07 GMT 1
Czy Anastazja mogła by udać ten rant? Ja bym mógł. Ponadto Anastazja coraz dłużej trzyma się bez wpływu na rozgrywkę i pisze o tych glonach jak dwie edycje temu o testamencie Reda pisał Słowacki. Idealny pretekst żeby nie musieć podawać swoich typów.
Anastazja miała jeden bardzo istotny wpływ na rozgrywkę. Przeforsowanie Windmilla w miejsce Zmarzlika.
|
|
|
Post by capibara on Mar 13, 2023 22:29:50 GMT 1
jezus ja dopiero teraz zrozumiałem, że ktoś z pary parabole/leosia poleciał od naszego snajpera ja pierdolę jak snajperem jest mucha to wniosek o dożywotni ban na mafię imo parabola był troche podejrzany od początku
|
|