|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:30:36 GMT 1
No i potencjalne specjalnie wjebanie się w punkty karne wyzywając Zmarzlika żeby pokazać, że z nim nie jest.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:30:39 GMT 1
wypierdalaj z tematu capibara
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:31:12 GMT 1
Zapytam wprost bo w sumie wyjebane, czy ty w niego strzeliłeś?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:31:58 GMT 1
Kurestwo promowane w tej grze z każdej strony
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 22:32:57 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 13, 2023 22:32:57 GMT 1
Trzymał głos na Zmarzliku bez świrowania pawiana I to jest dla Ciebie wystarczający argument? Za tym, że zachował się jak miasto? Tak
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:35:49 GMT 1
I to jest dla Ciebie wystarczający argument? Za tym, że zachował się jak miasto? Tak ale cała reszta otoczki jego gry nie ma dla Ciebie znaczenia, trzymał głos na Zmarzliku więc jest niewinny? ale fakt, ze w g2 posłał głos na jego przeciwnika już nie ma znaczenia? Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:39:04 GMT 1
Kurestwo promowane w tej grze z każdej strony
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 13, 2023 22:39:20 GMT 1
Hej.
Chciałem tylko powiedzieć, że niestety mam rolę, i dlatego porównywałem siebie do Magnusa i dlatego spodziewałem się identycznej reakcji, nie chciałem jednak ujawnić roli, żeby chociaż mafii nie ułatwić zadania szukania snajpera po ludziach i jeszcze bardziej Wam nie napsuć.
Ufałem tylko Rojtowi (Tobie dziękuję i Twoje posty też mnie przekonały, żeby dziś jeszcze działać), Losce i Janowi (dzięki za brak braku wiary w moją niewinność), Rojta i Losci już nie ma, ale został Jan, niestety posłuchałem go i strzeliłem w parabolę, zielony.
Strzeliłem w Oceniacza, bo to jedyna osoba, jaką podejrzewałem tamtego dnia. Jak zobaczyłem, że mnie nie zlinczowaliście, to dałem post 5 sekund przed czasem, zeby nie zmarnować roli i dać miastu jeszcze jeden strzał.
Ujawniam się z rolą, bo jednak moje przeżycie jak widać wyszło na gorzej niż nieujawnianie i najwyraźniej się do roli snajpera nie nadaję, więc lepiej mnie zlinczujcie jutro, bo moje strzały snajperskie to 1 zielony i 1 zielony snajper (zawrotna skuteczność).
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 22:39:36 GMT 1
Po za glonami to kto jest w mafii anastazja?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 22:41:08 GMT 1
Czy Anastazja mogła by udać ten rant? Ja bym mógł. Ponadto Anastazja coraz dłużej trzyma się bez wpływu na rozgrywkę i pisze o tych glonach jak dwie edycje temu o testamencie Reda pisał Słowacki. Idealny pretekst żeby nie musieć podawać swoich typów. Anastazja miała jeden bardzo istotny wpływ na rozgrywkę. Przeforsowanie Windmilla w miejsce Zmarzlika. Pewnie by mogła, ale nie udaje, ni chuja
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:41:33 GMT 1
Hej. Chciałem tylko powiedzieć, że niestety mam rolę, i dlatego porównywałem siebie do Magnusa i dlatego spodziewałem się identycznej reakcji, nie chciałem jednak ujawnić roli, żeby chociaż mafii nie ułatwić zadania szukania snajpera po ludziach i jeszcze bardziej Wam nie napsuć. Ufałem tylko Rojtowi (Tobie dziękuję i Twoje posty też mnie przekonały, żeby dziś jeszcze działać), Losce i Janowi (dzięki za brak braku wiary w moją niewinność), Rojta i Losci już nie ma, ale został Jan, niestety posłuchałem go i strzeliłem w parabolę, zielony. Strzeliłem w Oceniacza, bo to jedyna osoba, jaką podejrzewałem tamtego dnia. Jak zobaczyłem, że mnie nie zlinczowaliście, to dałem post 5 sekund przed czasem, zeby nie zmarnować roli i dać miastu jeszcze jeden strzał. Ujawniam się z rolą, bo jednak moje przeżycie jak widać wyszło na gorzej niż nieujawnianie i najwyraźniej się do roli snajpera nie nadaję, więc lepiej mnie zlinczujcie jutro, bo moje strzały snajperskie to 1 zielony i 1 zielony snajper (zawrotna skuteczność). ty tez wypierdalaj z tematu
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 22:41:59 GMT 1
XDDDD
|
|
|
Post by capibara on Mar 13, 2023 22:42:16 GMT 1
Anastazja idź se zapal może
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:42:29 GMT 1
wypierdalaj z tematu, prosze ponownie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:43:45 GMT 1
Po za glonami to kto jest w mafii anastazja? Szczegółów nie mogę jednak zdradzać, bo wyjdą fakty, które ułatwią mafii gre.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:45:22 GMT 1
Mój wstępny plan, z którym chcę się przespać, zanim go będę forsować. Jeżeli zmarzlik ma rolę, Anastazja. Jeżeli zmarzlik nie ma roli, Ewangelista. W tle majaczący wiadomo niewinny jako potencjalny kontrkandydat. teraz ze fakt jest że mam za dużo osób bez glonów aby mieć wszystkich mafii to teraz muszę Cię zapytać, co od Anastazji bylo mafijne bo może coś mi brakuje (No wsm nie czytałem całej gry bo nie potrafię czytać tak szybko jak umiem po angielsku) Mam plan na następne 2-3 linczy ale dalej to już nie wiem za bardzo W d2 były wg mnie trzy osoby, które są "winne" temu, że zabity był windmill, a nie Zmarzlik. Anastazja, która otwarcie proponowała walenie w glony i to samo robi teraz. Potem dwa posty Wiadomo niewinny i Jill Bittena. Mogło być tak, że mafia dostała prezent od miasta i wszyscy tutaj są niewinni, ale ktoś mógł tą rękę przyłożyć. Ja nie mam 100% przekonania, że Anastazja to mafia, tylko raz graliśmy po tej samej stronie i mnie strasznie wkurwiał wtedy forsowaniem swojej wizji gry, która jest dużo różna od tej mojej i teraz staram się uważać, żeby nie zrobić tego samego błędu i wciąż jestem rozdarty - bo teoretycznie "no ale ten łeb sobie znowu coś wymyślił i gada głupoty" jestem w stanie wytłumaczyć wszystko co mi nie pasuje, no ale kurwa sam nie wiem. Jeżeli Zmarzlik będzie miał rolę, to to może być za dużo. Ale to z pierwszego posta to tylko myśl i nie robię teraz kolejek.
|
|
|
Post by capibara on Mar 13, 2023 22:45:45 GMT 1
Po za glonami to kto jest w mafii anastazja? Szczegółów nie mogę jednak zdradzać, bo wyjdą fakty, które ułatwią mafii gre. Nie mogłem napisać, bo wyszło mi że Leosia była snajperem. Ale jednak moja teoria była nietrafna
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 22:46:00 GMT 1
Nie mogłem napisać, bo wyszło mi że Leosia była snajperem. Ale jednak moja teoria była nietrafna magiczne słowo pamietasz?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 22:47:28 GMT 1
Nie mogłem napisać, bo wyszło mi że Leosia była snajperem. Ale jednak moja teoria była nietrafna Skąd pomysł, że Leosia ma snajpera?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 22:48:37 GMT 1
Hej. Chciałem tylko powiedzieć, że niestety mam rolę, i dlatego porównywałem siebie do Magnusa i dlatego spodziewałem się identycznej reakcji, nie chciałem jednak ujawnić roli, żeby chociaż mafii nie ułatwić zadania szukania snajpera po ludziach i jeszcze bardziej Wam nie napsuć. Ufałem tylko Rojtowi (Tobie dziękuję i Twoje posty też mnie przekonały, żeby dziś jeszcze działać), Losce i Janowi (dzięki za brak braku wiary w moją niewinność), Rojta i Losci już nie ma, ale został Jan, niestety posłuchałem go i strzeliłem w parabolę, zielony. Strzeliłem w Oceniacza, bo to jedyna osoba, jaką podejrzewałem tamtego dnia. Jak zobaczyłem, że mnie nie zlinczowaliście, to dałem post 5 sekund przed czasem, zeby nie zmarnować roli i dać miastu jeszcze jeden strzał. Ujawniam się z rolą, bo jednak moje przeżycie jak widać wyszło na gorzej niż nieujawnianie i najwyraźniej się do roli snajpera nie nadaję, więc lepiej mnie zlinczujcie jutro, bo moje strzały snajperskie to 1 zielony i 1 zielony snajper (zawrotna skuteczność). Ja tego nawet nie skomentuję.
|
|