|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 23:25:03 GMT 1
przecież kurwa ty próbujesz doprowadzić do sytuacji, kiedy mamy lynch or lose mając mniej informacji, niż jakbyśmy mieli lynch or lose po sprawdzeniu powiedzmy 2 aktywnych graczy, gdzie tu wyjeżdzasz z poprzednią edycją xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:25:25 GMT 1
Zgłaszam także wniosek formalny, by cmentarz zaproponowal (jezeli cmentarz uzna ze odglanawianie nie jest korzystne), co zrobic z glonami w meczówce Bo na dzisiaj latwo powiedziec ze nie powinnismy bic glonów, ale co z meczówką! Uważam, że bylibyśmy w stanie ustalić trójkę graczy nie-glonów, w której to trójce będzie minimum jedna mafia. Wyłączam na chwilę snajpera z rozważań. Uważam, że zabicie takiej trójki daje co najmniej taki sam wynik matematyczny jak zabicie trzech glonów, a informacja o tym kto w tej trójce był winny daje informacje o tym, kto będzie drugi - o ile w tej trójce nie byłoby dwóch innych. Zabicie trójki z glonów no powiedzmy że daje ten sam wynik matematyczny (1 mafia mniej) i kurwa wiesz tyle co dzisiaj. eot Matematycznie to samo, a tracimy mniej energii, mniej czasu, robimy mniej konfliktow i miasto sie miłuje <3
dzieki, thats my point
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:26:24 GMT 1
przecież kurwa ty próbujesz doprowadzić do sytuacji, kiedy mamy lynch or lose mając mniej informacji, niż jakbyśmy mieli lynch or lose po sprawdzeniu powiedzmy 2 aktywnych graczy, gdzie tu wyjeżdzasz z poprzednią edycją xDDDDDDDDDDDDDDDDDDD a Ty próbujesz doprowadzic do sytuacji gdzie 3 glonów, która ma wyjebane na informacje, bedzie decydowac o wygranej albo przegranej
GDZIE TU WJEZDZASZ Z ARGUMENTEM O INFORMACJACH XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD mamy 200 stron tematow a Capibara, Mucha i Guimo wysmiali w ogole mozliwosc przeczytania rozgrywki
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:27:03 GMT 1
Wole miec mniej informacji i decydowac z aktywnymi miastowymi, niż miec wiecej informacji, ktore nie zostana użyte. Prove me wrong
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 14, 2023 23:27:13 GMT 1
Anastazja proszę odnieś się do moich obliczeń, z których wynika, że oddając 3strzały w osoby z piątki Szakeomat, Taco, Wiadomo, Jan, Jaś. Masz ponad 50% szans na trafienie mafii. mafiacorner.boards.net/post/34239/thread
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:27:39 GMT 1
A poza tym mafia mnie nie odjebie do meczówki, więc jeżeli chcesz by było wiecej informacji i jestes gotowy tracic czas by jakas ameba umysłwoa decydowała za ciebie (Np. ja), to napsiz 10 analiz, wezme je pod uwage podczas meczówki xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:29:34 GMT 1
Dobra Anastazja, ale co jeśli uwzględnić uniewinnienia. Ja i Jaworek miasto. 2 z 3 glonów też, więc tymczasowo możemy całą trójkę wywalić z równania. Zostaje nam więc 6 graczy do wyboru w tym 2 mafie, a mamy w dwa dni 3 strzały. 6. Shakeomat Biedronki 7. Taco Hemingway 13. Wiadomo, niewinny 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista 30. Spóźnialski Jasiu Przy czym ty teoretycznie wiesz, że jesteś niewinna, czyli powinno być ci na rękę pchać miasto w oddanie w 2 dni, 3 strzałów w grupę Shakeomat, Taco, Wiadomo, Jan, Spóźnialski. Masz ponad 50% szans idąc tą drogą. Wstępnie się z tym zgadzam. Mamy 50%. Ale w meczówce, i to w dwie meczówki pod rząd - o wygranej miasta decydują glony. Jaki masz plan na meczówkę w takim rozstawie graczy?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:29:50 GMT 1
Jestem gotowa w kazdej chwili zrezygnowac z odglanawiania, jak mi podacie plan na meczówkę z glonami
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:32:17 GMT 1
Moj plan daje nam hipotetycznie mniejsze szanse teraz, ale daje nam wieksze szanse podczas meczówki. A co najważniejsze - podczas meczówki o wygranej nie decyduja glony, a my, przez co nie <wszystkie argument z postu o argumentach)
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 14, 2023 23:32:28 GMT 1
Dobra to już to robię tylko daj mi chwilę. Bo tu są konkretniejsze kalkulacje potrzebne
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:33:07 GMT 1
Pamietajcie ze jako miasto jesteśmy miastowymi razem i wspłpracujemy xD Jeżeli potem będzie mafia flexowała nad moim grobem mowiac "ale jestesmy zajebisci, zabijalismy snajperem i mordem aktywnych, a wy sami zostawialiscie glony i dzieki naszemu SUPER PLANOWI WYGRALISMY GRE, a teraz sobie walniemy analizy na nas-samych, jak zajebiscie gralismy w miescie" to pozdro xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:34:50 GMT 1
Ach, no i nastepny argument.
Założmy, że słuchacie kochanej Anastazji i odglanawiamy od samego początku:
Mord na księdzu? Mamy pierwszego księdza bo zabilismy w tamto miejsca glona. Mord na Ye? Mamy nadal ye bo zabilismy w tamto miejsce glone. Strzał snajperem w parabole? Mamy nadal parabole bo zabilismy w tamto miejsce glona.
Czyli W OBECNEJ SYTUACJI: mielibismy Ye, Parabole, Księdza... zamiast Muchy, Capibary i Guimo.
Wnosze o wniosek formalny, by cmentarz sie wypowiedzial, czy lepiej miec tych 3 miastowych (Ye, Parabole, Ksiadz) czy Muche, Capibare i Guimo XD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:36:41 GMT 1
To ze teraz musze po was sprzątać, to prosze na swoje plecy ciężar ten ładować, a nie robić ze mnie winnej czy chujowej, że chce odglanawiać - gdy miasto odjebało giga-ważnego miastowego, 1 fajnego miastowego (ye), a snajper tylko do tego sie przylozyl strzalem w Parabole.
Ja obecne jestem latarnia i ostoją zrobienia porządku w miescie, bo zwajchowalam tylko na zabicie Winda, co faktycznie przenioslo lincz z Zmarzlika, ALE ZADNEJ ROZNICY NAM NIE ZROBILO BO NIE BYL SNAJPEREM. A dodatkowo mozemy analizowac lincz Windmillowy czy jakikolwiek mafiozo wtedy rotował i ratował swojego kolege ;p
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:38:50 GMT 1
I swoja droga, to nasz miastowy snajper jeszcze zyje - wez nadrób swoje strzelanie na rozkaz Ewangelisty w Parabole i walnij wreszcie w glona. To że Ty nie zabiles glona - sprawia, że musimy cały dodatkowy dzien poswiecic na odglanawianie, PRZY ZALOZENIU, ze tym razem odglonowisz z nami i ze tym razem nie walniesz w super aktywnego i super niewinnego miastowego, gdy jakis mafizoow (ewangelista) krzyknie "EJ WAL W MIASTOWEGO NA MOJA ODPOWIEDZIALNOSC"
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:39:57 GMT 1
Jak sobie miastowy snajper wyobrazal rozgrywke strzelajac w parabole
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:40:20 GMT 1
Sorraski, nie ma miejsca tutaj na yolo-akty, trzeba wyczyscic miasto i grac, a nie liczyc na farta. Tego mnie uczyli tutaj na Łukaszu poważne kozaki
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:41:37 GMT 1
Dobra to już to robię tylko daj mi chwilę. Bo tu są konkretniejsze kalkulacje potrzebne jasne, i dziekuje ze starasz sie dla miasta, udowadniasz tylko tym swoja niewinnosc <3333333
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:42:43 GMT 1
No i jak wiecie z poprzednich dni i poprzednich edycji, ja faktycznie jestem w stanie poswiecic 1/2 dnia na granie w mafie xD jakkolwiek moje decyzje moga byc słabe i błedne No mysle ze z dwojga zlego lepsze to niz opieranie sie na glonach i ich decyzjom
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 23:43:27 GMT 1
zabicie zmarzlika d2? po co, zabiliśmy dzięki temu glona zabicie jrr przez snajpera w d1? po co, mogliśmy zabić wtedy glona
czyli W OBECENEJ SYTUACJI mielibyśmy 5 żywych mafiozów, ale glony by nam nie przeszkodziły w meczówce
i tak kurwa, wiem że sprowadzam teraz sytuację do absurdu, ale od początku tej strony ta dyskusja nie ma nic wspólnego z grą w mafię ty po prostu nie umiesz dyskutować, bo od samego początku nie dopuszczasz do siebie tego, co próbuje ci przedstawić inna osoba i to kurwa nie jest pierwszy raz, bo w poprzedniej edycji było to samo i z tego co słyszałem, w przeszłości też tak było, kurwa wszyscy mamy duże ego ale jak ci trzy/pięć/siedem osób próbuje coś przekazać, to czasem coś w tym może być. a jak te trzy/pięć/siedem osób jednak ci przyzna rację, to właśnie wychodzę na pajaca jebanego, ale trudno bo jeszcze możemy się różnić i zastanawiać czy lepiej mieć więcej info i więcej niepoznawalnych niewiadomych w grze, czy mniej info i pulę graczy o których każdy może się wypowiedzieć, ok ale teraz to kurwa odlatujemy z misją ratunkową na poszukiwanie łajki
i tym razem już serio eot, ja jutro przedstawię swój plan na jutrzejszy dzień, chcesz to prezentuj te glony, tylko mi już kurwa nie świeć czcionką 48 i różowym kolorem po oczach, bo trudniej mi się to scrolluje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:45:49 GMT 1
W poprzedniej edycji bylem jedyna osoba z miasta, która uniewinniała Ranyoldsa, w waznym momencie, i stawalem za nim w konflikcie 2v2, gdy reszta miasta sie przyglądała albo ten konflikt podbijała (mafia)
I moim głownym błędem było posłuchanie "innych" (Glona i Greena i kogos tam jeszcze) i obiecanie im, że Raynoldsa zlinczuje, jezeli lincz na Greenie nic nie da
Chcesz mi wypominac poprzednie edycje? Bo poki co wypominasz tam, gdzie sluchalem innych miastowych i skonczylo sie giga sraczką ;/
|
|