|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:49:42 GMT 1
JESZCZE POPRZEDNIEJSZA EDYCJA?
Posłuchalem wspaniałego miasta i 7 innych osób i zgodzilem sie na przyspieszony lincz na sobiexD
I posluchalem wspanialego miasta i nie bronilem icalem i dusza Sentencja i niejako tez zgodzilem sie na zlinczowanie jego
NO WSPANIAŁE BYŁO TO SLUCHANIE INNYCH
Faktycznie! Dwie edycje pod rzad posluchalem innych! i dwa razy mafia dzieku temu wygrala
wiec sorry Jaca, to nie ja mam wyjebane ego, bo dwa razy poszedlem z miastowymi xD i chuj, dwa razy grap rzez to przegrana
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:50:38 GMT 1
I całkowicie i kompletnie w tych dwoch poprzednich edycjach gdzie gralem, calkowicie, pomijalem swoje info i swoje przeczucie i swoja gre i po prostu zaufalem miastu, ze inni gracze albo inni gracze jako miasto, są lepsi i maja lepsze info i lepiej wiedza co zrobic
I JAK SIE SKONCZYLO JACA? XD
więc chujowy emocjonalny personalny argument robisz
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:51:48 GMT 1
Tym razem albo przegram przez własne decyzje (odglanawianie i moja decyzja w meczówce) albo przez nie wygram. Nie widze powodu słuchac sie zmanipulowanego przez mafie miasta
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:52:13 GMT 1
A argument o ego nie przejdzie xD bo dwie poprzednie gry posypywalem głowę popiolem i grzecznie spelnialem rozkazy miasta
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:54:29 GMT 1
Aczkolwiek szanuje Jaca, jezeli nie jestes mafioza, ze zalezy Ci na wygranej i mimo mojej twardoglowosci próbowales mnie przekonac do swojej strategii love <3 Jak podasz mi plan na meczówkę z glonami - jestem gotowa zmienic zdanie, póki co żaden członek miasta nie podał, a mafii to w opór pasuje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 14, 2023 23:55:50 GMT 1
Przy okazji - odglanawianie daje 48h Taco na ogarniecie sniegu (jezeli nie kłamie jako mafia by nie być aktywnym obecnie) Przy okazji - odglanawianie daje też szanse (poprzez pressing) glonom sie zreflektować na poważnie :> i zrobic z siebie super aktywó, bo jezeli zaprobujemy ich styl gry ich nie zabijajac, to w mewczóce nadal beda sobie glosowali byle jak
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:00:02 GMT 1
Ja tam wierze, że taka Mucha to mogłaby tutaj spokojnie wjechać skitranymi w wordzie 20 stronami tekstu i lepiej teraz niz później
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:00:57 GMT 1
Skąd w was tyle agresji kochani! Kochajmy sie i cieszmy z byle gówna Więc cieszmy się z byle gówna, i zlinczujmy glony, zamiast spalać się na szukaniu mafii wsrod 11 graczy, w tym 3 mafiozów i 3 glonów (moga sie krzyzować)
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:01:50 GMT 1
Moim zdaniem, musicie mi teraz po prostu zaufać i pójść za moją koncepcją. Trzon miasta uformował się zeszłej nocy, nawet jeśli Stankiewicz i Jill w ostatniej chwili w to zwątpili.
Trzy mafie są w grupie: Szejk, Wiadomy, Anastazja, Guimo, Capibarra, Jaworek.
Muchę chyba pomijam. To by była przesada.
Moim zdaniem, glon jest w mafii tylko jeden, a więc albo Capibarra, albo Guimo.
Jaworek najmniej prawdopodobny.
Najbezpieczniej uderzyć jutro w kogoś z trójki: Anastazja, Szejk, Wiadomy. W tej trójce są dwie mafie. Trzecia to - moim zdaniem - glon albo Jaworek.
Taco to raczej wolny elektron, miastowy. Jeśli jest w mafii, to pasuje mi tylko do układu z Anastazją, ale tego już nie zweryfikujemy, nie mamy czasu.
Co do mnie, nie zamierzam tu rozdzierać szat. Jak ktoś ma paranoję i uważa, że nie mam prawa dotrwać do końca, że koniecznie trzeba mnie sprawdzić, to zróbmy to teraz, w najbliższym linczu, a nie w decydującym momencie, będziecie mieć więcej czasu, żeby zastanowić się nad moimi typami już ze świadomością, że jestem niewinny. Zmniejszamy tym nasze szanse, będziemy mieli jedną próbę mniej, ale z dwojga złego to lepsza opcja.
Jak są jakieś pytania, jestem jeszcze czas jakiś do dyspozycji. Jutro też zresztą będę.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:03:48 GMT 1
Plan na meczówkę z glonami poproszę.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:04:42 GMT 1
Ode mnie?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:06:05 GMT 1
Tak
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:06:31 GMT 1
Zakładajac ze ani mafia (snajperem i mordem), ani miasto (snajperem) nie odstrzeli, założmy, niewinnej Muchy i drugiego niewinnego Glona z twojego rozstawienia
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:06:38 GMT 1
No ja bym zaryzykował i uniewinnił Muchę.
Guimo chyba przed Capibarrą. W sensie: bardziej prawdopodobny mafioza. Ale za to nie biorę już odpowiedzialności niczym za Parabolę.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:08:59 GMT 1
Czemu Egze tak bardzo pomylił się z Tobą?
I nie lepiej snajperować było Guimo i Capibare, zamiast Paraboli? I parabole zabić, np. analizą i przekonaniem miasta do winy Parabole i np. dać mu szanse sie obronic i udowodnic swoja niewinnosc, albo np... przekonac się o swojej (czyli Twojej Ewangelisto) błędnej postawie? Wszak Parabole jest chetny grać i z Tobą pisać. A przecież takie 3 glony z Tobą nie popisza i nie przekonasz sie na podstawie rozmowy z nimi, czy są winni czy nie. Przynajmniej nie tak mocno jak z Parabolami hihihi
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:09:11 GMT 1
Do niewinności Muchy przekonywał mnie też kol. Stankiewicz, ale wtedy pisał też mi, że uważa mnie za niewinnego. Nie mam pojęcia, czy zmienił zdanie, czy w punkcie wyjścia prowokował.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:10:30 GMT 1
No i jeszcze jedno. Skoro na twoja odpowiedzialnosc zabilismy Parabole snajperem... To jaka jest teraz konsekwencja twojej nieudanej decyzji?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 0:13:25 GMT 1
Najbezpieczniej uderzyć jutro w kogoś z trójki: Anastazja, Szejk, Wiadomy. W tej trójce są dwie mafie. Trzecia to - moim zdaniem - glon albo Jaworek. Problem w tym, że tam najprawdopodobniej nie ma żadnej mafii. Najmniej przekonany jestem co do Szejka, ale ty albo Spóźnialski/Taco (cholera go wie tak naprawdę, sam już nie wiem co myśleć) bardziej mi pasujecie do tego grona.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 0:14:18 GMT 1
Z Parabolą raczej nie było w tej sprawie dyskusji. Strasznie zafiksował się na mnie po tej odezwie Jaworka i akcji Zmarzlika. Określiłem to jako zaćmienie umysłowe. Paraboli nie ufał też Stankiewicz, do którego zacząłem się wtedy mocno przekonywać. Szczerze mówiąc, nie zmartwiło mnie odpadnięcie Paraboli, ale też nie róbcie już ze mnie człowieka, który powie tylko słowo, a będzie wykonana wola jego. Przez miejskiego snajpera. Nie wydaje mi się, bym miał aż tak wielki autorytet.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 0:15:03 GMT 1
No przeciez wspaniały wielki analityku - twoje słowo jest świętością!
|
|