|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 23:45:37 GMT 1
To be fair, to wystarczy spojrzeć na historię postów Zagubionego, mówi sama za siebie. Gość do wszystkiego i wszystkich się pruje. Do karetki: "po chuj ten post?", do ebenezera: "po co cytujesz swojego pierda?". Ja śmieszkowo wytykałem nieobecność Jana Ewangelisty, to też się spruł i stąd podstawa jego oskarżeń wobec mnie. Brzmi, jakbyśmy mieli mu każdy post wysyłać do recenzji i wtedy decydowałby, czy jest godny wstawienia, czy nie. Jak to świadczy o mojej winie lub niewinności? Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:45:53 GMT 1
Karlos, czekam na Twój ruch.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:46:23 GMT 1
Jak to świadczy o mojej winie lub niewinności? Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze. Brawo. Bartek Zmarzlik pierwszym, który korzysta z mojego motta numer jeden na tę rozgrywkę.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 23:46:48 GMT 1
Jak to świadczy o mojej winie lub niewinności? Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze. A jakby lincz się toczył między mną i JRR, to na kogo byś oddał głos?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 23:47:19 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 23:47:19 GMT 1
Karlos, czekam na Twój ruch. Ale szachowy? Bo jak metaforyczny to chyba już dość dzis napisałem.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:47:46 GMT 1
Nie podoba mi się ta gra Riquelme na przeczekanie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 23:47:46 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 9, 2023 23:47:46 GMT 1
Ye ma status online, a tutaj się nie udziela. Hmm, może śledzi poprzednie edycje... Boski plan jest online bez przerwy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:49:23 GMT 1
Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze. Brawo. Bartek Zmarzlik pierwszym, który korzysta z mojego motta numer jeden na tę rozgrywkę. To ciekawe, bo na zupełnie drugim biegunie jest Karlos, który se pionki przesuwa w stronę winności i niewinności jak chce.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 23:51:03 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 9, 2023 23:51:03 GMT 1
Parabole jedyna osoba która boli pupa ze ją oskarżam, ciekawe.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 23:51:17 GMT 1
Zniechęciła mnie do gry Jill trochę. Pisać dalej tak jak wcześniej czy dać se tymczasowo spokój? Lepiej wypisz ze 3 podejrzanych i ze 3 niewinnych na ten moment. Jest mój miecz w tej prośbie.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 23:51:31 GMT 1
Brawo. Bartek Zmarzlik pierwszym, który korzysta z mojego motta numer jeden na tę rozgrywkę. To ciekawe, bo na zupełnie drugim biegunie jest Karlos, który se pionki przesuwa w stronę winności i niewinności jak chce. Gdybym zorganizował konkurs sztuczności, Karlos Magnuszew zająłby po tych czterech godzinach pierwsze miejsce.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 9, 2023 23:54:35 GMT 1
Nijak, nie jestem w stanie stwierdzić, czy jesteś winny czy niewinny tak szczerze. A jakby lincz się toczył między mną i JRR, to na kogo byś oddał głos? Na JRR.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 23:56:13 GMT 1
Zniechęciła mnie do gry Jill trochę. Pisać dalej tak jak wcześniej czy dać se tymczasowo spokój? Lepiej wypisz ze 3 podejrzanych i ze 3 niewinnych na ten moment. Podejrzani: Riquelme, Anastazja, której spokój mnie zaintrygował, ale nie uniewinnił jej, Jasiu. Niewinni: Parabole, Pijo, Magnus Argumenty w następnym poście.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 9, 2023 23:59:57 GMT 1
A jakby lincz się toczył między mną i JRR, to na kogo byś oddał głos? Na JRR. Czyli JRR mafia według Ciebie?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 0:00:10 GMT 1
Wybiła północ. Z tej okazji motto #2.
W takich właśnie okolicznościach dochodzi niespodziewanie, w atmosferze wielkopostnej pokuty, do parodystycznego zniesienia podziału pracy; moment był doskonale dobrany, gdyż parodii tej towarzyszy powszechny proces zaniku wszelkich prawdziwych kompetencji. Zagubiony zostaje miastowym, żużlowiec staje się mędrcem, Parabole dzielą się swoimi upodobaniami literackimi, Capibara szefuje, Shakeomat Biedronki snuje filozoficzne refleksje na temat poszczególnych etapów glonowania jako szczebli historii powszechnej. [...] Takie malownicze przykłady oznaczają również, że nikomu nie można już ufać przez sam wzgląd na jego profesję. Nie zmieniła się za to największa ambicja spektakularności zintegrowanej: z mafiozów uczynić miastowych, a z miastowych – mafiozów.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:01:08 GMT 1
Parabole jedyna osoba która boli pupa ze ją oskarżam, ciekawe. Zupełnie nie, zastanawiające, że w poście, który nie zawiera nic oprócz prawdy, zwracasz uwagę akurat na tę kwestię. Tak se patrzę co robisz w ogóle, i. Tutaj pytanko: Pierwsi niewinni Magnussen i Leosia Czemu tak sądzisz? A potem już strzały z obrzyna: Chciałbym wypomnieć Anastazji, że zajarana odświeżała temat, żeby napisać pierwszego posta, a potem znikła. Na bank czyta teraz. A za to Karetka, którego zresztą mam za rozsądnego gracza na razie, mi plusuje, totalnie zapomniałem o tym- też to zauważyłem ale raz praca a dwa tyle postów tu leci że bez szans o wszystkim pamiętać. Też bym chciał poznać odpowiedź na to pytanie. A, no i dalej się nie dowiedziałem czemu jestem niewinny zdaniem Juana. Karetka TOBIE plusuje. Ale przecież ja napisałem to samo w tym samym momencie, hm. Anastazja to typ gracza, którego nie można linczować w L1!!! Pełna zgoda, miejmy nadzieję, że jednak coś więcej napisze, jak ją zlinczujemy, to już nie napisze xd Anki nie można linczować i chuj. Gdzie argument. Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. Już trójeczki. Gdzie argument. Karetka nielinczowalna, Stankiewicz absolutnie tez. Karetka znowu props, Stankiewicz props. Gdzie argument do Stankiewicza. Możesz przeczytać początek gry ? Czytając czułem że Jacek był miał dobre posty I bym powiedział że jest miastem - Juan to jest JRR? Będę wdzięczny jakbyś powiedział o jakim poscie/postach mówisz. Mogę się totalnie mylić, totalnie Cię nie atakuję tym pytaniem, tylko chce wiedzieć co konkretnie masz na myśli Post dupochron do Taco. No nie podoba mi się Twoja gra zupełnie. Jeśli miałbym kogoś porównać do Karlusona byłby to: Percy Weasley
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 0:01:49 GMT 1
Motto #1 mówi o uczciwości intelektualnej i poszukiwaniu prawdy. Motto #2 o podziale pracy w mieście. Za pomocą tych narzędzi oraz udowadniania kompromitacji i badania przypadków słabości ludzkich zamierzam znaleźć mafię w tej edycji.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:03:42 GMT 1
Na podstawie ostatniego posta Paraboli cofam swoje uniewinnienie Magnusa.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:03:58 GMT 1
I jeszcze twierdzenie, że dość napisałeś dzisiaj na podstawie tych wysrywów to jakiś giga wygibas.
Ale moja opinia jest taka:
Obserwować, nie ufać, nie dawać drajwować, ale żyj se Glonie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:05:55 GMT 1
Nadchodzi godzina, owszem już jest, kiedy to prawdziwi wymiatacze przystępują do rozgrywki.
|
|