|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 0:05:56 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 0:05:56 GMT 1
I jeszcze twierdzenie, że dość napisałeś dzisiaj na podstawie tych wysrywów to jakiś giga wygibas. Ale moja opinia jest taka: Obserwować, nie ufać, nie dawać drajwować, ale żyj se GlonieO co chodzi z Glonem?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 0:07:29 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 0:07:29 GMT 1
Czyli JRR mafia według Ciebie? Zgodnie z pierwszym mottem Ebenezera: nie mam absolutnej pewności. Najbliżej jednak subiektywnie na ten moment: w mafii JRR i Magnus.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:08:26 GMT 1
Pijo nie pisał dużo, ale bardzo konkretnie i miał mocne ataki. Teraz kolejność taka, że najpierw cytat, potem komentarz do niego. odezwał się, król spontanicznośic i autentyczności xd
Tak, pokaż nam jak będziesz eliminował mafię xddd
Ale tu cytujesz jego post kreacyjny Autentycznie wyglądający i sensowny atak w mojego głównego podejrzanego. cytując klasyka gdybym chciał kogoś przed tym ostrzec zrobiłbym to na mafijnym, a nie pokazywał wszystkim, że widzę podchody Magnussena pod podobną akcję jak w poprzedniej edycji pomiędzy jednym mniej doświadczonym graczem w tym gronie a drugim bardziej doświadczonym, którzy po takiej luźnej konwersacji okazali się być mafiozami. Ale może rzeczywiście pospieszyłem się z pisaniem tego. Tyle, że ja zawsze piszę to co widzę. Nawet jeśli trochę to szkodzi udowodnieniu moich tez. A chwilę później opieprzyłeś Parabolę, że zwrócił uwagę JRR że milczenie jest złotem. Cytując "kiedy w każdym przypadku miastu opłaca się by dalej to robił". W moim kajecie jest to takie samo zachowanie. Bardzo przytomna uwaga, skumał temat, który poruszyłem i potem wytknął Stankiewiczowi niekonsekwencje. Tak wiem, że mafiozo też mógł zrozumieć to co napisałem i napisać podobny post, ale po prostu Pijo bardziej wygląda mi na myślącego mieszkańca niż kombinującego mafiozę. Skąd myśl, że pisałem o grze? A tak na poważnie to na przykład takie gównoposty:
Jacek Faworek przeca niewinny. Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania? Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Większość uniewinnienia Ojca Pijo dla mnie kręci się wokół sensownego ataku na Stankiewicza (jednego z niewielu naprawdę sensownych ataków). Było sporo ataków, ale większość w ramach pressingu dla samego pressingu. Gdy widzę ataki Ojca Pijo widzę głębszą myśl po prostu.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:09:22 GMT 1
Ebenezer Rojt to prawdziwy Izraelita, w którym nie ma podstępu.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:10:55 GMT 1
Zostawcie piwo Magnus na razie, trochę się mota, ale może być gitem mimo wszystko.
Ten Juan do wyjebania jest no i nie ma co dyskutować. Ebenezera to bym jebnęła snajperem, jakbym nim była (bez względu na przynależność), bo się nie da tego czytać. Jak odruchowo skipuję kogoś posty, to nie jest dobry znak.
A, Taco niewinny, szejkomat niewinny, parabole też
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:11:18 GMT 1
Parabole są niewinne choćby ze względu na atak na Magnusa, też tak jak w przypadku ojca Pijo jeden z niewielu dotychczas sensownych ataków. Ponadto bije od niego jakaś taka naturalna chęć szukania. Nie zrozumcie mnie źle, to nie tak, że ja go uniewinniam na całą grę, ale po prostu dotychczas jest w topce uniewinnionych.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:11:57 GMT 1
Bartek Zmarzlik z całą pewnością jest graczem zagubionym. Pytanie tylko: mafiosą czy miastowym?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:12:36 GMT 1
Ebenezer Rojt to prawdziwy Izraelita, w którym nie ma podstępu. O, mamy żyda, Kanye bijcie się
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:12:45 GMT 1
I wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zadanie pytania Karlusonowi przez osoby które uniewinnia: Dlaczego?Chcesz se wzbudzać sympatię, bo Ci na tym zależy long term, czy wzbudzać sympatię, bo jesteś asekuracyjny i nie potrafisz grać inaczej niż tworząc z miejsca frontu Moi vs Wrogowie.Jednocześnie Stankiewicz bez interakcji z Karlusonem, za to przemyślenia co do karetki całkiem podobne: Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny. To nic nie znaczy oczywiście na ten moment, nie wyciągałbym żadnych grubych wniosków, ale trzy rzeczy bym chciał zobaczyć: a) Co sądzi Stankiewicz o Karlusonie i co Karluson o Stankiewiczu, szczególnie, że mu rzucił niewinnością w ryja - wiadomo, pierwszy dzień, można se rzucać dużo, ale znaj proporcjum mocium panie; b) Czemu Stanki forsuje Ojca Pijo i chce na niego zrobić wajchę głosową, kiedy nikt jeszcze o tym innym nie wspomniał; c) Czy poniższy cytat odnosi się do konkretnej sytuacji z tej edycji (pociąg na Riquelme?), czy jest teorią? Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 0:13:04 GMT 1
Pijo nie pisał dużo, ale bardzo konkretnie i miał mocne ataki. Teraz kolejność taka, że najpierw cytat, potem komentarz do niego. Ale tu cytujesz jego post kreacyjny Autentycznie wyglądający i sensowny atak w mojego głównego podejrzanego. A chwilę później opieprzyłeś Parabolę, że zwrócił uwagę JRR że milczenie jest złotem. Cytując "kiedy w każdym przypadku miastu opłaca się by dalej to robił". W moim kajecie jest to takie samo zachowanie. Bardzo przytomna uwaga, skumał temat, który poruszyłem i potem wytknął Stankiewiczowi niekonsekwencje. Tak wiem, że mafiozo też mógł zrozumieć to co napisałem i napisać podobny post, ale po prostu Pijo bardziej wygląda mi na myślącego mieszkańca niż kombinującego mafiozę. Skąd myśl, że pisałem o grze? A tak na poważnie to na przykład takie gównoposty:
Większość uniewinnienia Ojca Pijo dla mnie kręci się wokół sensownego ataku na Stankiewicza (jednego z niewielu naprawdę sensownych ataków). Było sporo ataków, ale większość w ramach pressingu dla samego pressingu. Gdy widzę ataki Ojca Pijo widzę głębszą myśl po prostu. Mógłbyś rozwinąć ostatnie zdanie?
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 0:13:19 GMT 1
Kurwa 30 stron do nadrobienia nie malo, ale w sumie to spodziewalem sie, ze z 50 bedzie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:14:02 GMT 1
I wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zadanie pytania Karlusonowi przez osoby które uniewinnia: Dlaczego?Chcesz se wzbudzać sympatię, bo Ci na tym zależy long term, czy wzbudzać sympatię, bo jesteś asekuracyjny i nie potrafisz grać inaczej niż tworząc z miejsca frontu Moi vs Wrogowie.Jednocześnie Stankiewicz bez interakcji z Karlusonem, za to przemyślenia co do karetki całkiem podobne: Niemniej Wojskową Karetkę plusuję za niekurwienie logiki i wrzucam do kategorii: nielinczowalny. To nic nie znaczy oczywiście na ten moment, nie wyciągałbym żadnych grubych wniosków, ale trzy rzeczy bym chciał zobaczyć: a) Co sądzi Stankiewicz o Karlusonie i co Karluson o Stankiewiczu, szczególnie, że mu rzucił niewinnością w ryja - wiadomo, pierwszy dzień, można se rzucać dużo, ale znaj proporcjum mocium panie; b) Czemu Stanki forsuje Ojca Pijo i chce na niego zrobić wajchę głosową, kiedy nikt jeszcze o tym innym nie wspomniał; c) Czy poniższy cytat odnosi się do konkretnej sytuacji z tej edycji (pociąg na Riquelme?), czy jest teorią? Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania? No i w świetle powyższego trójkąta BARDZO mi się nie podoba post Karetki o Pijo. A Riquelme dupa cicho. Juan, wyłaź z kieszeni Lehmanna i dawaj do nas.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:14:52 GMT 1
I wydaje mi się, że dobrym pomysłem byłoby zadanie pytania Karlusonowi przez osoby które uniewinnia: Dlaczego?Chcesz se wzbudzać sympatię, bo Ci na tym zależy long term, czy wzbudzać sympatię, bo jesteś asekuracyjny i nie potrafisz grać inaczej niż tworząc z miejsca frontu Moi vs Wrogowie.Jednocześnie Stankiewicz bez interakcji z Karlusonem, za to przemyślenia co do karetki całkiem podobne: To nic nie znaczy oczywiście na ten moment, nie wyciągałbym żadnych grubych wniosków, ale trzy rzeczy bym chciał zobaczyć: a) Co sądzi Stankiewicz o Karlusonie i co Karluson o Stankiewiczu, szczególnie, że mu rzucił niewinnością w ryja - wiadomo, pierwszy dzień, można se rzucać dużo, ale znaj proporcjum mocium panie; b) Czemu Stanki forsuje Ojca Pijo i chce na niego zrobić wajchę głosową, kiedy nikt jeszcze o tym innym nie wspomniał; c) Czy poniższy cytat odnosi się do konkretnej sytuacji z tej edycji (pociąg na Riquelme?), czy jest teorią? No i w świetle powyższego trójkąta BARDZO mi się nie podoba post Karetki o Pijo. A Riquelme dupa cicho. Juan, wyłaź z kieszeni Lehmanna i dawaj do nas. Aczkolwiek sama gra Karetki do tej pory fajno, i jestem fanem, więc to powiedzmy pierwszy mój kamyczek w ogródku, zaraz to sobie przeczytam dokładniej.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:15:44 GMT 1
I jeszcze twierdzenie, że dość napisałeś dzisiaj na podstawie tych wysrywów to jakiś giga wygibas. Ale moja opinia jest taka: Obserwować, nie ufać, nie dawać drajwować, ale żyj se GlonieO co chodzi z Glonem? Przeczytałem poprzednią edycję i widzę podobieństwa między graczami.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 0:17:11 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 0:17:11 GMT 1
Ja też uważam, że Karetka spoko, jedyny minusik za wyjście z tożsamości, ale to mógł też być trolling, chuj wie. Na razie gracz nie do linczowania i tak, a jak JRR mafia, to w ogóle zielony. Ergo, trzeba zajebać Juana.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 0:17:15 GMT 1
Dobra po dwoch stronach jednak zmieniam zdanie. Ciezko bedzie przez to przebrnac.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 0:17:35 GMT 1
Przeczytałem poprzednią edycję i widzę podobieństwa między graczami. Te kropki się nie łączą. Przeczytaj też cmentarz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 0:18:17 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 0:18:17 GMT 1
Przeczytałem poprzednią edycję i widzę podobieństwa między graczami. W sensie, że Magnus gra jak Glon w zeszłej edycji? Czyli niewinny?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:18:57 GMT 1
Musimy grać metodycznie. Proponuję, żebyśmy podzielili graczy na trzy grupy: 1) mędrców - najaktywniejszych, z największym potencjałem 2) plankton - pasywnych, na pograniczy pasywności, nic nie wnoszących 3) plebejuszy - średniaków
Na tym etapie nie głosujmy na mędrców. To oczywiście nazwa umowna, bo do tej grupy zaliczyłbym np. Ebenezera Rojta, a - powiedzmy sobie szczerze - żaden z niego mędrzec.
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 0:18:58 GMT 1
Dobra po dwoch stronach jednak zmieniam zdanie. Ciezko bedzie przez to przebrnac. Musimy wprowadzic limit ilosci slizgerow.
|
|