|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:07:26 GMT 1
no dobra, to mamy 3 pewnych niewinnych, czekamy na reszte
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:08:46 GMT 1
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:09:00 GMT 1
masz szanse zrobić plejsa miastowego 1 raz w tej grze
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:10:04 GMT 1
Anastazja Spóźnialski Jasiu Jacek Jaworek Wojskowa Karetka Shakeomat Biedronki Jan Ewangelista Capibara Mucha Bez Ucha
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:10:06 GMT 1
jan to jednak wie jak mi poprawić humor, a taki byłem rozżalony na te edycje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:11:34 GMT 1
jan/mucha/capibara tu sa wszystkie mafie konformista mowisz?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:12:19 GMT 1
jan/mucha/capibara tu sa wszystkie mafie konformista mowisz? nie rozumiem
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:15:03 GMT 1
no wybierasz sobie konformistyczna, łatwą do wytypowania mafie, bez pisania jakichkolwiek analiz, opinii, argumentacji, nie przepraszasz za nieobecnosc, w ogóle nic nie piszesz, znikasz jak sliwka w kompot, w ogóle ciebie nie ma, a jak duzo osob Ciebie prosilo o jakis content, to zniknales, a teraz sie pojawiles i nic
czy mam Ci to po angielsku napisac?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:19:58 GMT 1
w ogóle jak czytam posty taco to ma 100 przegladu pola xD ech ale to nic nie znaczy, too niczym nie swiadczy
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:20:53 GMT 1
z drugiej strony Taco był najbardziej anty-glonnym członkiem miasta, ALE PRZYPADKIEM zniknal, gdy zaczelam wielka kampanie anty-glonna :/
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:22:04 GMT 1
Z trzeciej strony jak glony sie uaktywniły to okolo w tym momencie Taco mial jakis pro-glonowy element + zaczal mnie prosic bym dał glonom podsumowanie albo ich tak mocno nie cisnął
KURWA
Tako, czemu zrobiles taki zwrot z anty-glonów na pro-glony?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:22:45 GMT 1
Mam teraz wielką schizę w efekcie potwierdzenia xD
Ze taco wybral taktyke na anty-glony, bo wiedzial ze to nie bedzie popularne
a gdy ja jako miastowy to spopularyzowałam, to taco musial sie bokiem z tego wycofac, zwłaszcza gdy pewna czesc glonów zaczela grac
gdzie wczesniej optowal by Snajper strzelał w glony czy HWDG czyli wiadomo co w dupe glonom xD
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:24:05 GMT 1
no wybierasz sobie konformistyczna, łatwą do wytypowania mafie, bez pisania jakichkolwiek analiz, opinii, argumentacji, nie przepraszasz za nieobecnosc, w ogóle nic nie piszesz, znikasz jak sliwka w kompot, w ogóle ciebie nie ma, a jak duzo osob Ciebie prosilo o jakis content, to zniknales, a teraz sie pojawiles i nic czy mam Ci to po angielsku napisac? nie mam czasu na analiz, moj powod jest prosty jak zawsze - lista jest w kolejnosci jak bardzo mysle ze ta osoba jest miastem.
wsm polowa z tego listu to jest jakis egopost od ciebie, jestem tu i sie staram jak moge a zachowujesz jakby musialem ty byc dla ciebie. bylo toksycznie i mniej mi sie chcialo grac i ostatnio bylem zajety w robocie.
jan pomagal linczowac tyle z miasta juz i po prostu nic co tam pisze dla mnie daje wajb ze jest z miasta
i po prostu reszta czuje ze z miasta to zostaja glony
prosta matma
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:26:37 GMT 1
Czemu chciales zabijac glony a potem z tego zrezygnowales?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:27:05 GMT 1
Czemu idealnie się u Ciebie unormowały warunki pogodowe i twoja praca - akurat gdy jest rozważana twoja kandydatura do linczu?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:27:41 GMT 1
Z trzeciej strony jak glony sie uaktywniły to okolo w tym momencie Taco mial jakis pro-glonowy element + zaczal mnie prosic bym dał glonom podsumowanie albo ich tak mocno nie cisnął KURWA Tako, czemu zrobiles taki zwrot z anty-glonów na pro-glony? jaki zwrot ?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 1:30:34 GMT 1
Przez większość gry chciałeś zabijać glony i je mocno hmm krytykowałeś
Gdy glony sie uaktywniły - przestałeś je krytykować a nawet chcialeś im pomóć
I gdzies tutaj plus minus wsezdles z glosowaniem na ewangeliste
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:48:08 GMT 1
Przez większość gry chciałeś zabijać glony i je mocno hmm krytykowałeś Gdy glony sie uaktywniły - przestałeś je krytykować a nawet chcialeś im pomóć I gdzies tutaj plus minus wsezdles z glosowaniem na ewangeliste bo jak nie mamy az tyle szans to trzeba byc ostroznym odglonowac
nikt nie glosowal na capibare, guimo, lub muche w tym czasie to wybralem ten ktory mial juz glosy
i oczywiscie ze pomagalem jak sie uaktywnily??? po co mowic ze glony zle jak chcesz i tak od razu zabijac jak poprawiaja brak grania - badz powazna.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:50:06 GMT 1
tylko bo pomagram grac to nie znaczy ze automatycznie mowie ze sa z miasta, po prostu chce informacje od nich.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 1:53:28 GMT 1
jak chcecie tak zrobic, mozna ustalic kolejnosc oddawanie glosow - wiem ze jestesm podejzany to jestm dobry kandydat jako pierwszy glos. jak zle wybram przynajmniej gra sie skonczy i bede wolny xD
jak nie ja, to jeden z jan/mucha/capibara
|
|