|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:05:55 GMT 1
Dobra, jutro deklaracja Jasia i Karetki (mam nadzieje)
I zastanawiamy sie czy linczować między glonami czy Taco
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:27:00 GMT 1
dzięki a coś o grze? anastazja, romek czy magnus? co sądzisz o tym poście jaśka? Z tej trójki Magnus ale tak jak pisze dzisiaj bym szedł w stronę capibary czy innej muchy ale to chyba nie przejdzie Zgadzam się z nim, że należy uderzać w plankton, reszty przez grzeczność nie skomentuję takie stare czasy gdy shakeomat chciał walic w plankton, ciekawe ze potem podczas kampani odglonowienia był cicho hmm
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:27:45 GMT 1
Jak nam zaraz kilku graczy odpadnie za pasywność to się dopiero problemy zrobią jak dla mnie takie fillerskie posty są strasznie scummy
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:28:07 GMT 1
strasznie przejety ten shakeomat xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:28:44 GMT 1
Ojciec Pio Nie będę nic cytował bo se można wejść w jego posty, dużo tego nie ma - oparł swoją grę głównie na konflikcie z Stankiewiczem - nie pasowała mu interakcja pomiędzy nim a Riquelme i Magnusenem - wykazuje zdecydowanie większe zainteresowanie powiązaniem Riquelme-Stankiewicz niż Magnusen-Stankiewicz - pisze nawet otwarcie, że niewinność Stankiewicza zwiększa szanse na niewinność Riquelme ergo wina Stankiewicza (jego głównego podejrzanego) powinna zwiększyć szansę na winę Riquelme - jest w temacie ale ustosunkowuje się tylko do glona CYClopa - głosuje na Magnusena gdy mógł jeszcze równie dobrze paść Riquelme Teraz, zakladajac wine Shakeomatu, pytanie czy chcial walnac Pio bo wygodny cel, a okazalo sie ze tutaj jest nagle zagubiony?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:30:23 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Załóżmy, że Pijo jest snajperem (chociaż powiem szczerze nie wierzę do końca, ale nie będę tu mafii podpowiadał). W tym gronie musi być jeszcze jakiś mafioza oprócz JRR. I w sumie był tylko Pijo i nikt wiecej - wiec Shakeomat bedac mafia i nie wiedziac o Pijo, powinien tak pisac bo to rotuje miasto na zabicie miastowego (z puli albo szukanie go) Zmarzlik - winny Pijo - winny JRR - winny
Stankiewszi Leosia, Rojt, Paraboel, BItten, Wadomo - wsyscy polecieli
Hmmmm
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:30:36 GMT 1
Wczoraj wysmażyłem turbo analizę na Ojca - jeśli założymy, że jest niewinny to dobrą reakcję na moją analizę miał Jacek Jaworek. Zamiast się podpiąć to miał uwagi, nietrafione, ale jednak uwagi. turbo analizę
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:31:30 GMT 1
Jill Bitten trochę podpinkowo leci cały czas, po linii najmniejszego oporu kurwa, ale sobie znalazł powód na głos xD (po tym poscie zaglosowal na Bitena)
po takiej samej linii najmniejszego oporu leci Shakeomat, niefajna hipokryzja
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:33:18 GMT 1
Nie było mnie wczoraj w okolicach linczu, ale czy w pewnym momencie nie było bliżej pojedynu Ebenezer-Zmarzlik i ewentualne przerzuty głosów nie były po to żeby ratować Zmarzlika tylko Ebenezera? xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:34:10 GMT 1
Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny To kogo tu jeszcze mafia puściła? a ten znowu podbija ten sam temat 4 mafiozy w tym gronie, lol, realizuje plan na przestrzeni 3 dni! (10-11-12)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:34:59 GMT 1
Nie moge tego zacytowac ale Mar 13 2023 at 12:57pm via mobile shakeomat bez emocji, bez wpisow, bez opinii glosuje sobie na ye
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:35:32 GMT 1
Ej Szejkomat a zerkniesz na to, co rano o Tobie pisałam? No widziałem ale nie wiem do czego mam się odnieść. Jak mnie uważasz za główną to trudno, przecież nie będę krzyczał tu zrobiłem to, tu zrobiłem to xd w sumie taka olewka leosi, xd widzialem ale sie nie odniosem, mafijna nonszalanca
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:36:07 GMT 1
Poczytałem sobie trochę Jill Bitten i tak: zęsto kolejkuje (jak się okazało później) niewinnych " Karlos Magnusen [9] – Bartek Zmarzlik, Ojciec Pijo, Andrzej Stankiewicz, Young Leosia, Ebenezer Rojt, Juan Roman Riquelme, parabole, Jill Bitten, Wiadomo niewinny Z tej 9 to bym walił najpierw w Pijo, potem Zmarzlik/Rojt. " Pijo był zagubionym, Zmarzlika traktuję jako raczej niewinnego Do sprawdzenia w pierwszej kolejności: 11. Cyclop 16. Ojciec Pijo 24. windmill 17. Oceniacz Akrobacji – drogą eliminacji, ale też przejrzałem jego posty i jest tam strasznie mało treści w stosunku do: 1) ilości postów, 2) możliwości samego gracza (bez odnoszenia się do tożsamości, nie mam bladego pojęcia kto to, po prostu odniosłem wrażenie, że gra na zaciągniętym ręcznym) 27. Anastazja 25. Bartek Zmarzlik Tutaj jeszcze niewiadoma Anastazja Reasumując, w gronie Cyclop/Ojciec Pijo/windmill/Oceniacz Akrobacji/Bartek Zmarzlik/Anastazja obstawiam 3 mafie, napisałbym nawet "minimum 3 mafie", ale za łatwo by było pewnie i jak znam życie jednak trochę się mylimy po tym d1 i ze 2 typów nas robi w bambuko nieco bardziej umiejętnie, niż nam się na ten moment wydaje. Tutaj znowu duża grupa niewinnych + zagubiony i Anastazja Jak nie chcecie Zmarzlika to polecam windmilla. Sprawdziłem sobie jeszcze tę dzisiejszą analizę na Jana i tutaj mamy pewną manipulacje. Wycięte są tylko wypowiedzi Jana, brakuje kontekstu dialogu jaki prowadzi. W sprawie Stankiewicza dostał odpowiedź odnośnie jego interakcji początkowych z JRR i Pijo, w sprawie dzisiejszego pomysłu ograniczonych grup do głosowania poszedł na kompromis z bodaj Parabolami, stąd po jakimś czasie podał inną trójkę. chujo analiza (aczkolwiek jedna z nielicznych) by wajchowac na jill bitten
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:37:03 GMT 1
jesteś gitem i mogę iść za tb dzisiaj no ja z dwójki ye wiadomo wolałbym w tego drugiego dziś shakeomat ma dwojke niewinnych: ye i wiadomo - obu do zajebania xD i jeszcze wykorzystuje zaufanie Jaca (nie wiem skad) by go nakrecac na slaby lincz na Ye
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:37:39 GMT 1
W sensie to musiało byś ukartowane, jak zaczęliśmy schodzić z Wiadomo, żeby nie było za dużo to nagle wajcha na ye poszła. wow, pisanie truizmów, scummy as fuck, dodatkowo strasznie w chuja sobie leci znowu rotując w wiadomo xD (by w nastepnych dniach go zlinczowac co sie wydarzylo, i jeszcze ponoc za Jaca, a nie szejkomatem)
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:38:23 GMT 1
liczyłem, że jakimś cudem mnie odjebią dzisiaj xd HE HE HE WIECIE BO LICZYLEM ZE
HE HE HE MNIE ZABIJĄ
iks de
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:38:46 GMT 1
Wiecie kto nigdy nie wrzucil swojego testamentu, chociaz chcial zostac zabity (no oprócz mnie, ale ja wiedzialem ze mnie nie zabija xD)?
szejkomat
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:40:09 GMT 1
Mi to pasuje, bo jutro i głównie w środę mam mało czasu. najwazniejsze lincze z perspektywy szejka = szykujemy podbitke na nieobecnosc xD
podobnie jak Taco
mam przypomniec meczówkę ze studniówką?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:41:43 GMT 1
Trzeba już pewne rzeczy zakładać, nie ma ludzi krystalicznie czystych, więc zakładam, że Jaworek jest niewinny - wczorajszym błędem bardzo podkopał swoją pozycję, był jednym z graczy z najlepszą opinią w mieście. Wątpię żeby to było celowe zagranie, gra nie warta świeczki. znowu sobie robienie za kolegi Jaca
dodatkowo - trzeba pewne rzeczy zakladac
a shakeomat obwieszcza 14 marca to co juz kilka dni temu tam przebakiwal - ze Jaca niewinny xd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 4:42:18 GMT 1
Chodzi Ci o sugestię Jaworka z przygotowaniem sobie zmieniania głosów? IMO nie. I według mnie też im szybciej ktoś zmienił, tym lepiej, a im później (lub wcale), tym gorzej. Tę teorię potwierdza też to, że jako pierwsi zmienili: parabole (niewinny), Karetka (według mnie mocno niewinny i w oczach większości też), ja niewinny, no ale tego nie możecie wiedzieć (choć chyba też coraz więcej osób zdaje się to dostrzegać), tuż po mnie Jaworek, którego z gry też mam za niewinnego, potem Jasiu, Leosia (też jeszcze o 20) i potem już o 21:01 trochę bez sensu ye i Ewangelista, ale ten pierwszy potencjalnie ratował sam siebie przed zlinczowaniem, więc łatwiej to zrozumieć. Bardziej niż o głosy "powrotne" na Zmarzlika chodzi mi o te głosy, które sprawiały, że na ye było ich coraz więcej, ostatnie już były zupełnie niepotrzebne. Gdyby było ich mniej mafii byłoby trudniej obronić Zmarzlika (wystarczyłby np. Parabol i ktoś jeden szybszy). Te głosy powrotne o których piszesz to może być random kolejność zupełna. Ktoś z mafii mógł sobie przygotować głos i o 21.00.05 wysłać a ktoś niewinny mógł się po ludzku zajebać. Ważniejsze imo jest zachowanie przed 21! jakies pierdu-pierdu na temat głosów/roszad/kolejnosci
wszystko nieistotne imho
|
|