|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 14:35:46 GMT 1
Taco zdajesz sobie sprawę, że praktycznie odbierasz nam możliwość decydowania pomiędzy tobą i Shakeomatem jeśli jako pierwszy zagłosujesz na Muchę?
A nie masz gwarancji, że zagłosujemy na Muchę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 14:41:18 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 14:41:18 GMT 1
więcej kierowałem miasto w dobrym kierunku według
w d1 bylem przeciw lincz magnus'a w d2 chciałem w glonach linczowac w d3 byłem za linczowanie zmarzlika+ przeciw Ye W d4 nic nie było do dyskusji W d5 też byłem przeciw wiadomo
Jak chcesz mówić że to ja mafia kieruje miasto tak to dla mnie śmiesznie I rozwiązujemy ten problem dzisiaj
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 14:43:08 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 14:43:08 GMT 1
Taco zdajesz sobie sprawę, że praktycznie odbierasz nam możliwość decydowania pomiędzy tobą i Shakeomatem jeśli jako pierwszy zagłosujesz na Muchę? A nie masz gwarancji, że zagłosujemy na Muchę. Bądź szczęśliwy że już głosu nie oddałem bo mam respekt waszej mety, jakby robił jak chciałem to by już głosowałem I dyskusja to czy linczujemy mnie czy mucha już.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 14:48:34 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 14:48:34 GMT 1
Jak myślicie że ja I mucha to oba jesteśmy miastem to głosujcie szybko
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 15:05:47 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 15:05:47 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 15:51:22 GMT 1
Ja bym dzisiaj wybierał między: - Taco, bo nie wierzę aby taka zbieżność celów w mordzie była przypadkowa, - Muchą, bo nie wierzę, że miastowy mógłby być taką kurwą w muszej skórze
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 15:51:47 GMT 1
Zyje zyje, caly dzien poza domem i właśnie zalogowalem sie na gierke
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 15:51:59 GMT 1
Jak tam sytuacja wygląda?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 15:56:52 GMT 1
no tak jak napisałem wyżej
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 15:57:08 GMT 1
Mucha kogo byś zlinczował, zakładając, że nie jesteś z mafii? A kogo byś zamordował jako mafioza - kto twoim zdaniem najlepszym i najbardziej miastowym? Na początku mocno byłem stargetowany na Anastazje z uwagi na ten lincz w strone windmilla, co było wg mnie niezrozumiałe skoro typ grał bardzo podobnie do mnie czyli odzywał się tylko w momencie wywołania do tablicy i w sposób niezbyt konkretny ani wnoszący cokolwiek. Karetka na początku też mi troche zalatywała mafiozą, tak samo jak Jaca Jaworek. Jan ewangelista jak pisałem 2 dni temu też jakiś taki zbyt miło grający mam wrazenie i tez przeszło mi przez myśl, że mógłby być mafijnym nicponiem. Ciężko byłoby mi się określić na jedną konkretną osobę, zaraz sprobuje troche ponadrabiać i jakieś wnioski wysunąć, ale na ten moment mam jeden. Mucha może i latająca i wkurwiająca, ale na pewno nie inwazyjna gnida z mafii
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 15:57:29 GMT 1
Ja bym dzisiaj wybierał między: - Taco, bo nie wierzę aby taka zbieżność celów w mordzie była przypadkowa, - Muchą, bo nie wierzę, że miastowy mógłby być taką kurwą w muszej skórze Dlaczego kurwą?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 15:59:37 GMT 1
Dla mnie to dość celne na określenie na umyślne psucie zabawy innym uczestnikom gry internetowej, w której uczestnictwo jest dobrowolne.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 16:01:44 GMT 1
Ciekawe co teraz zrobi mistrz gry, bo w zależności od jego przynależności: a) nazwałem mafijną muchę mafią, b) nazwałem miastową muchę kurwą.
ciekawe czy dostanę punkty karne.
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 16:02:58 GMT 1
Mi się też tak wydaję, dlatego ja swój głos oddałbym w Muchę. Czytam czytam i no Jasiu, chyba ktoś muchą morde chce sobie wytrzeć. To też mi śmierdzi
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 16:04:29 GMT 1
Dla mnie to dość celne na określenie na umyślne psucie zabawy innym uczestnikom gry internetowej, w której uczestnictwo jest dobrowolne. A czy uczestniczenie jest dobrowolne, przymusowe, czy ma specjalne wymagania które należy spełnić? Bo z tego co mi wiadomo to ta 3 opcja z której postanowiłem korzystać w dni w których cały dzień byłem bez możliwości większego zaangazowania się w nasze miastowe losy
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 16:06:52 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 16:06:52 GMT 1
Nie mam czasu się bronić bo jestem w pracy, niech dowód tego że broniłaem Ye I wiadomo będzie wystarczy że zobaczycie że jestem miastem
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 16:07:40 GMT 1
Moim zdaniem w mafii są obaj, Taco ma snajpera i wypuścili muchę na ściągnięcie głosów na siebie. Ale mogę się mylić.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 16:09:29 GMT 1
jest to teoria do akceptacji, jak są obaj to może niech strzelają krzyżowo?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 16:13:05 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 16:13:05 GMT 1
Moim zdaniem w mafii są obaj, Taco ma snajpera i wypuścili muchę na ściągnięcie głosów na siebie. Ale mogę się mylić. Nie szukaj snajpera, bo a)jestem miastem, b) nie mamy tu szans aby znaleźć snajpera. Ja myślę że jan to snajper ale nie będę głosować tak że jest szansa Jakby byłem mafia I snajperem to by mówiłem zmarzlikowi aby distans robić że mną od d2 nie mogę udowodnić ale to ma sens że mafia to ma te 2 glony + jeden lider
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 16:13:38 GMT 1
Moim zdaniem w mafii są obaj, Taco ma snajpera i wypuścili muchę na ściągnięcie głosów na siebie. Ale mogę się mylić. Ciekawa teoria, aczkolwiek nie wiem co miałbym jeszcze dodać, aby oczyścić się z zarzutów bycia w mafii. Jedyne co pozostaje to logiczne myślenie i nie oddawanie się w każdą możliwą wersję jaką ktoś dopisze. Gdybym miał jakąkolwiek moc sprawczą to najbardziej skupiłbym się na tych co chcą mnie odstrzelić. Jan mocno targetujący, Spoznialski, Anastazja. Ta trojka coś tu w strone muchy uderzyć próbuje, ale niestety, jak to napisał wiatrak, ciężko trafić w wiatrak, w muchę tak samo, więc może nie marnujmy strzałów które ciężko trafić?
|
|