|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:31:54 GMT 1
I wiemy to na 100% - mafiosa w zyciu nie wpadlby na taka innowacyjna propozycje Na procent nie. Z moich wyliczeń wynika, że na 74,8. Mogę się jednak mylić, bo liczyłem na szybko.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:33:02 GMT 1
Przeczytałem poprzednią edycję i widzę podobieństwa między graczami. W sensie, że Magnus gra jak Glon w zeszłej edycji? Czyli niewinny? Ma pewne cechy charakterologiczne które uznaję za zbieżne. W życiu się nie skalam uniewinnieniem na podstawie s'tylu gry jak w Edycji XYZ'. Dlatego też nie podoba mi się poniższa wykładnia: +1 Jasiu, a z grupą plebejską wyjeżdżają jedynie mafiozi dodatkowo przebrzydli Z tym mogę się częściowo zgodzić. Sam wymyśliłem to określenie i akurat byłem wtedy w mafii, więc do dnia dzisiejszego rzeczywiście tylko mafiozi "wyjeżdżali z grupą plebejską".
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 0:33:04 GMT 1
Parabole jedyna osoba która boli pupa ze ją oskarżam, ciekawe. Zupełnie nie, zastanawiające, że w poście, który nie zawiera nic oprócz prawdy, zwracasz uwagę akurat na tę kwestię. Tak se patrzę co robisz w ogóle, i. Tutaj pytanko: A potem już strzały z obrzyna: A za to Karetka, którego zresztą mam za rozsądnego gracza na razie, mi plusuje, totalnie zapomniałem o tym- też to zauważyłem ale raz praca a dwa tyle postów tu leci że bez szans o wszystkim pamiętać. Też bym chciał poznać odpowiedź na to pytanie. A, no i dalej się nie dowiedziałem czemu jestem niewinny zdaniem Juana. Karetka TOBIE plusuje. Ale przecież ja napisałem to samo w tym samym momencie, hm. Pełna zgoda, miejmy nadzieję, że jednak coś więcej napisze, jak ją zlinczujemy, to już nie napisze xd Anki nie można linczować i chuj. Gdzie argument. Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. Już trójeczki. Gdzie argument. Karetka nielinczowalna, Stankiewicz absolutnie tez. Karetka znowu props, Stankiewicz props. Gdzie argument do Stankiewicza. Będę wdzięczny jakbyś powiedział o jakim poscie/postach mówisz. Mogę się totalnie mylić, totalnie Cię nie atakuję tym pytaniem, tylko chce wiedzieć co konkretnie masz na myśli Post dupochron do Taco. No nie podoba mi się Twoja gra zupełnie. Jeśli miałbym kogoś porównać do Karlusona byłby to: Percy Weasley
Ten co się podczepił pod Jacusiowykrywacz mafiozów i teraz chce śmietankę spijać xD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:34:20 GMT 1
Chociaż Janek z luzem wjechał, szkoda byłoby jakby okazał się efezmeryda.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:35:11 GMT 1
Mam wrażenie że w tej edycji rozumiem co drugi post. I albo to skutek uboczny efektywnej (i efektownej) kreacji albo strasznie pierdolicie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:35:19 GMT 1
Tak uznał za stosowne. Co to w ogóle za pytanie? Ja pewnie w ogóle nie zagłosuję, często tak robię pierwszego dnia. I co? Też będziesz mnie wywoływać do tablicy?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 0:35:38 GMT 1
Tak uznał za stosowne. Co to w ogóle za pytanie. Ja pewnie w ogóle nie zagłosuję, często tak robię pierwszego dnia. I co? Też będziesz mnie wywoływać do tablicy. No będę, a co? A ty co go bronisz, niech sam się obroni
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:36:13 GMT 1
Trochę to nie na miejscu.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 0:36:17 GMT 1
Moje dwa ostatnie typy czyli Anastazja i Jasiu to bardziej niepokój niż typy. Co do obu jestem tak na 90% przekonany, że grają dużo lepiej niż pokazują i widać u nich duży spokój, a jednocześnie małą chęć gry (U Jasia trochę większą). Anastazja zwłaszcza kompletnie zbyła mój głos, wyśmiała nas, że piszemy tak jak piszemy i sobie poszła XD. Trzeba naciskać tych dwóch graczy.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 0:37:12 GMT 1
Zrównywanie Jasia i Anastazji? Trochę to nie na miejscu.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:37:20 GMT 1
Anastazja to chyba jest w autobusie do huty właśnie.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:37:23 GMT 1
Mam wrażenie że w tej edycji rozumiem co drugi post. I albo to skutek uboczny efektywnej (i efektownej) kreacji albo strasznie pierdolicie Ciesz się, że nie piszę jednak starożytną greką, bo miałem taki zamiar.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:37:38 GMT 1
I słucha akordów.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:38:02 GMT 1
Podejrzewam, że wtedy Ebenezer zrozumiałby cztery słowa na całą edycję, a reszta nic.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 0:38:43 GMT 1
Zagubiony fajny ziom, zadaje se pytania i notuje w kajeciku, a pewnie niedługo wykurwi analizę na sto fajerek.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:38:52 GMT 1
Durowych? Mollowych? Zmniejszonych? Septymowych? Sekstowych? Zwiększonych?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 0:38:58 GMT 1
Spóźnialski Jasiu znajduje się w gronie zawodników, których w dniu pierwszym linczować nie wolno, nawet jak pokaże zrzuty ekranu, że jest w mafii.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 0:39:52 GMT 1
Tak uznał za stosowne. Co to w ogóle za pytanie. Ja pewnie w ogóle nie zagłosuję, często tak robię pierwszego dnia. I co? Też będziesz mnie wywoływać do tablicy. No będę, a co? A ty co go bronisz, niech sam się obroni Taka praca.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 0:40:31 GMT 1
No będę, a co? A ty co go bronisz, niech sam się obroni Taka praca. Co się tutaj odewangelia? już odpowiedziałem na to pytanie xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 0:40:38 GMT 1
via mobile
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 0:40:38 GMT 1
A bo trzecim byłem rzekomo ja i się zastanawiałem, czy teraz to dopiero czwarty, czy kogoś przeoczyłem. Jak chcesz to ci to rozpiszę. Ale jutro bo dzisiaj mi się nie chce. Ale tam takiego smroda walnąłeś z tym wracaniem do wcześniejszych edycji, to se ciebie wrzuciłam do listy roboczej. I co zrobisz, nic nie zrobisz Rozpisz dzisiaj przed linczem, bo potem może być za późno, jak mnie albo Ciebie snajper odjebie. No a wracanie do posta Lipszyca było wspaniałym zagraniem.
|
|