|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 9:40:19 GMT 1
Sensu, Jacku, sensu, hehe.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 9:40:49 GMT 1
W mafii Losco. Cały czas atakuje tylko jeden typ, bez argumentów, na podstawie prostych manipulacji. Niezwykle wygodne, jak na mafiozę, do tego temat przechodzi na mieście bez słowa, nikogo nie interesuje zaczepianie akurat tego gracza. Dlaczego? Pisał jeszcze o Taco! Nie piszę tego postu tylko, aby ktoś mógł napisać, że bronie Losco, ale dlatego, że zwracam uwagę na twoje kłamstwo oraz też chciałbym zwrócić uwagę na żółtego Taco
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 9:42:06 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 9:42:06 GMT 1
Zapraszam do wspólnego trzepania
|
|
|
Post by windmill on Mar 10, 2023 9:42:07 GMT 1
Jacku, do ilu trzeba odliczyć, abyś się dobrze ukrył? Zawsze mnie to zastanawiało A ty do ilu musisz odliczyć, żeby zacząć szukać mafii? jeszcze się nie doliczyłem ;/
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 9:44:29 GMT 1
A ty do ilu musisz odliczyć, żeby zacząć szukać mafii? jeszcze się nie doliczyłem ;/ Nawet jednej mafiozy? Coś chyba musiałeś przemielić wiatrak?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 9:46:35 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 9:46:35 GMT 1
Zagubiony tymi beznadziejnymi typami (ja, Zmarzlik) pokazuje się, mówi mafii: jestem. Czego nie zauważam w jego postach? Mogę za siebie tylko odpisać. Fajny ma flow, wszystkie wypowiedzi spójne i logiczne, widać, że kombinuje, a nie tylko czeka na jakiś "pierd" żeby przyatakować.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 9:47:16 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 9:47:16 GMT 1
Zarzucam kandydaturę Ye na dzisiejszy lincz i wracam do pracy. Proszę o tym temacie dyskutować.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 9:47:17 GMT 1
Ale zostawiamy na jakiej podstawie. Przypominam, że usunął posty. I to dwa. Ty tego nie lubisz. Gdzie Ci niby usuwałem posty? Przecież dobrze wiesz, gdzie. Sam się zresztą przyznałeś (chociaż powiedziałeś, że dwa, a tego drugiego akurat nie widziałam - po prostu przyjęłam za pewnik, skoro jeden i tak zniknął). Twój posting dzisiaj rano wyglądał całkiem fajnie, po co to palenie jana na dokładkę?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 9:49:55 GMT 1
Czego nie zauważam w jego postach? Mogę za siebie tylko odpisać. Fajny ma flow, wszystkie wypowiedzi spójne i logiczne, widać, że kombinuje, a nie tylko czeka na jakiś "pierd" żeby przyatakować. Przecież "czekanie na pierd, żeby przyatakować" to jest opis obecnej gry Zmarźlika, co ty pierdolisz szejkomat
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 9:52:36 GMT 1
Mogę za siebie tylko odpisać. Fajny ma flow, wszystkie wypowiedzi spójne i logiczne, widać, że kombinuje, a nie tylko czeka na jakiś "pierd" żeby przyatakować. Przecież "czekanie na pierd, żeby przyatakować" to jest opis obecnej gry Zmarźlika, co ty pierdolisz szejkomat Wczoraj rzucał typami kto jest spoko, kogo zostawić, a to wszystko w przerwach od kreacyjnych postów. Łatwo się uniewinnia wiadomo kiedy Coś tam pierdnął do Zagubionego, ale jak dostał kontrę to grzecznie wrócił do budy. Jedyne jego konkretne ataki, to w Juana, który już był na świeczniku i JRR, który też był grillowany. Definicja podczepki kolego z Biedry. Gdzie tu fajne flow i kombinacja?
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 9:55:10 GMT 1
Juan Roman Riquelme Fajnie że zacząłeś pisać coś bardziej konkretnego. Wcześnie dziś wstałeś? Bo tak z samego rana tyle przeanalizować to naprawdę szacunek. Uczepiłem się Ciebie bo na moje waliłeś wyświechtanymi tekstami które zapaliły moją lampkę ostrzegawczą. Postanowiłem to wykorzystać i trochę Cię docisnąć. Wieczorem zniknąłeś co oczywiście rozumiem bo też nie siedzę po nocach jak niektórzy tylko wolę się wyspać. Dzisiaj napisałeś fajnie tylko nie mam pewności czy jest to naturalne czy przygotowane w ten sposób żeby było bardziej przemyślane od wczorajszych tekstów pisanych na gorąco. Trochę na zasadzie podejrzanego który na chwilę woli się zamknąć i odciągnąć od siebie podejrzenia gdy ochłonie. Niemniej masz małego plusa za to że coś zrobiłeś a nie liczysz na przeamiebienie.
Dla tak dużej edycji dobrze jednak byłoby włączyć licznik postów bo jest teraz cięzko odseparować osoby z kilkoma postami od tych co nie piszą kompletnie nic. Rozważcie to plis.
Ebenezerze Czym się Twoim zdaniem skompromitowałem?
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 9:58:25 GMT 1
W mafii Losco. Cały czas atakuje tylko jeden typ, bez argumentów, na podstawie prostych manipulacji. Niezwykle wygodne, jak na mafiozę, do tego temat przechodzi na mieście bez słowa, nikogo nie interesuje zaczepianie akurat tego gracza. Dlaczego? Pisał jeszcze o Taco! Nie piszę tego postu tylko, aby ktoś mógł napisać, że bronie Losco, ale dlatego, że zwracam uwagę na twoje kłamstwo oraz też chciałbym zwrócić uwagę na żółtego Taco Dlaczego tłumaczysz się zanim ktokolwiek cokolwiek Ci zarzucił. I masz dość dobre rozeznanie w grze skoro od razu wykorzystałeś "nie tak łatwo dostrzegalny" prztyczek w stronę Taco. Dlaczego zatem oddałeś jakieś z dupy głosy i nie ustawiłeś nawet avatara? Proszę ustaw go.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 10:00:56 GMT 1
Nie no. Może jakaś ankieta o włączeniu licznika tych postów? Lista graczy będzie dużo czytelniejsza. Ja jestem za nawet kosztem tych 40 stron które by w ich skład nie weszły.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 10:02:30 GMT 1
Cofam decyzję o liczniku jednak, od tej strony jak się nalicza to już trochę bez sensu i bardziej może mieszać niż pomagać. Namieszałem, pokręciłem i spadam. Gramy dalej. Jest bardzo dużo postów. Ciężko mi potem przesiać listę graczy według aktywności bo tych co napiszą 4-5 na dzień wrzucę do wora z tymi co nic nie piszą. Rozważ ankietę.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:09:35 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 10:09:35 GMT 1
Wypierdolmy dziś tę Anastazję, co? W edycji z zagubionym trzeba być trochę ostrożniejszym pod kątem wszelkich 'dodań', 'dołączeń', 'rozszerzeń', blablabla. No i zero pożytku. Ej Nastka jesteś w mafii? Jakbyśmy się miały na ig to byś wiedziała kim jestem Hm.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 10:12:10 GMT 1
Anastazja coś za dużo wie, jak na młodocianą szachistkę bez matury.
Piszę, jak coś, z auli wykładowej, więc nie będę się teraz rozwijał na wszystkie tematy. Wrócę do wszystkich pytań i nawiązań później.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:12:55 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 10, 2023 10:12:55 GMT 1
Przydałby się ten licznik. Popieram przedmówcę. Volv, jeżeli nie chcesz mieszać w trakcie dnia, to zawsze możesz go odpalić po linczu.
Chwilowo zerkam na was jednym okiem. Walka ze złem to robota na pełen etat, jednak w przerwie od pracy nadrobię te setki postów. Do tego czasu pozostaję neutralny. Jako bohater nie mogę ranić niewinnych obywateli bez wyraźnego powodu.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:15:43 GMT 1
1. Też jestem za licznikiem postów. 2. Jasiu ma avatar, co Ty pierdolisz, Sam, że niby nie ma? 3. Juan dzisiaj fajniej pisał i znów będę zmieniał głos. 4. Smutno mi, że uż. Wiadomo, niewinny się nie pojawił, nawet głosem w niego walnąłem kreacyjnie i liczyłem na jakieś fajne kreacyjne posty a tu chuj. A miałem zamiar pisać, że jako Zagubiony sprzyjam mafii, więc nie chcę przypadkiem zlinczować kolegi, a jedyna osoba, która jest w miejście to Wiadomo, niewinny, bo hehe wiadomo, że niewinny.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 10:17:10 GMT 1
Gdzie Ci niby usuwałem posty? Przecież dobrze wiesz, gdzie. Sam się zresztą przyznałeś (chociaż powiedziałeś, że dwa, a tego drugiego akurat nie widziałam - po prostu przyjęłam za pewnik, skoro jeden i tak zniknął). Twój posting dzisiaj rano wyglądał całkiem fajnie, po co to palenie jana na dokładkę? Nie usunąłem żadnego postu, po prostu sobie z Ciebie zażartowałem xd
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 10:17:18 GMT 1
Będę musiał w późniejszej części rozgrywki odbyć dłuższą rozmowę z Zagubionym, aby określić jego przynależność. Na ten moment nie do ruszenia.
|
|