|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:17:32 GMT 1
Nie podoba mi się RomanGmerke, pasuje mi dobrze na takiego cichociemnego mafiozę.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 10:20:31 GMT 1
EbenezerzeCzym się Twoim zdaniem skompromitowałem? Każdy się skompromitował. Twoich kompromitacji, podobnie jak kompromitacji kilku innych graczy, nie zamierzam jednak na ten moment wytykać, bo to będzie szkodliwe dla miasta. Potrzebujemy niewinnych. Tamten post to było bowiem nic innego jak uniewinnienie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 10:25:49 GMT 1
Ebenezer sobie powinien Smerfa ważniaka w avatar ustawić.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:26:08 GMT 1
Uważam, że przy tak dużej edycji oraz obecności snajperów naprawdę dzisiejszy lincz powinien być przeprowadzony mądrze. Mamy aż 6 mafiozów, więc nawet jak podejrzany jest ktoś z aktywnych i dających nadzieję na chociaż jedno z dwojga: uniewinnienie lub bycie ogarem, to naprawdę można zostawić takiego na później i szukać 4-5 pozostałych mafiozów.
Dlatego też z mojej perspektywy lincz na takich Parabolach, Jaworku, Stankiewiczu, Rojcie, Karetce czy Janie Ewangeliście, w dniu dzisiejszym to byłoby zupełne nieporozumienie. Potem jeszcze się przyjrzę, na kogo na pewno bym nie głosował.
Generalnie jebałbym dziś po graczach pokroju Anastazji, Muchy bez ucha, Akrobaty, RomanaGmerke, ale ewentualnie z tych aktywniejszych mógłbym iść w Zmarzlika. Muszę jeszcze poczytać Ojca Pijo, żeby wyrobić sobie zdanie czy Stankiewicz ma dobrego nosa czy bredzi.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 10:30:12 GMT 1
Baza!
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:32:53 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 10:32:53 GMT 1
No ale to nie jest nic odkrywczego.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:33:03 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 10:33:03 GMT 1
Co nie znaczy że się nie zgadzam.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:33:46 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 10:33:46 GMT 1
Przecież "czekanie na pierd, żeby przyatakować" to jest opis obecnej gry Zmarźlika, co ty pierdolisz szejkomat Wczoraj rzucał typami kto jest spoko, kogo zostawić, a to wszystko w przerwach od kreacyjnych postów. Łatwo się uniewinnia wiadomo kiedy Coś tam pierdnął do Zagubionego, ale jak dostał kontrę to grzecznie wrócił do budy. Jedyne jego konkretne ataki, to w Juana, który już był na świeczniku i JRR, który też był grillowany. Definicja podczepki kolego z Biedry. Gdzie tu fajne flow i kombinacja? No imo ma ten luz w interakcjach, nie ma żadnej niepewnej reakcji. Uwaga do Zagubionego była celna, odpowiedź na tę jego niby kontrę lepsza niż ta cała kontra. Na pewno nie jest do linczowania dzisiaj, nie jest to chyba gracz z najwyższej półki, więc jeśli jest winny to może popełnić jakiś błąd wczesniej niż później.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 10:34:31 GMT 1
Jacuś co ty się tak tych glonów uczepiłeś. Jak zwykle po czasie dochodzicie do dawno znanych wniosków.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 10:35:13 GMT 1
Szanowni Leosiu i Juanie!
Pragnę przypomnieć, że usuwane posty to błąd (tzw. bug) forum. Juan mógł nic nie usuwać, Leosi się mogło tak wydawać i oboje macie rację, nie ma potrzeby, by prowadzić tę prowadzącą donikąd swarę. Zresztą nawet jak usunął, to cóż?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:37:28 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 10:37:28 GMT 1
Szanowni Leosiu i Juanie! Pragnę przypomnieć, że usuwane posty to błąd (tzw. bug) forum. Juan mógł nic nie usuwać, Leosi się mogło tak wydawać i oboje macie rację, nie ma potrzeby, by prowadzić tę prowadzącą donikąd swarę. Zresztą nawet jak usunął, to cóż? Roman top3 winnych i niewinnych szybko
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:37:42 GMT 1
Roman, a jakbyś tak wypisał kilku podejrzanych?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 10:37:42 GMT 1
No wśród tych much bez ucha można losować, więc na scenę zapraszam Anastazje, ojców pijo i szejkomaty tego świata.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:37:51 GMT 1
Przecież dobrze wiesz, gdzie. Sam się zresztą przyznałeś (chociaż powiedziałeś, że dwa, a tego drugiego akurat nie widziałam - po prostu przyjęłam za pewnik, skoro jeden i tak zniknął). Twój posting dzisiaj rano wyglądał całkiem fajnie, po co to palenie jana na dokładkę? Nie usunąłem żadnego postu, po prostu sobie z Ciebie zażartowałem xd żenaduwa gościu był post bardzo podobny do tego Zmarzlika, gdzie pisałeś, że nie rozumiesz szachów, to przesuwanie drewnianych bierek, czy coś tam zamiast tego usunąłeś i pierdolnąłeś w Zagubionego, który po prostu nabił sobie podobnie nieszkodliwą interakcję graniem z Magnusem partyjki - co jest bardziej nieładne, niż samo usunięcie tego posta przejrzałem temat 3 razy i tego nigdzie nie widzę, więc po prostu palisz jana a jak mi podasz linka, to oficjalnie popełnię publiczne sidorpukku i jednocześnie złożę oficjalną petycję o zmianę zbugowanego forum
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:38:44 GMT 1
Anastazja miała chujowe wejście w temat, spoko końcówkę (chociaż niecelną imo) - ja bym dała jej szansę, ale dzisiaj musi być jej trochę więcej
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:40:08 GMT 1
Uważam, że przy tak dużej edycji oraz obecności snajperów naprawdę dzisiejszy lincz powinien być przeprowadzony mądrze. Mamy aż 6 mafiozów, więc nawet jak podejrzany jest ktoś z aktywnych i dających nadzieję na chociaż jedno z dwojga: uniewinnienie lub bycie ogarem, to naprawdę można zostawić takiego na później i szukać 4-5 pozostałych mafiozów. Dlatego też z mojej perspektywy lincz na takich Parabolach, Jaworku, Stankiewiczu, Rojcie, Karetce czy Janie Ewangeliście, w dniu dzisiejszym to byłoby zupełne nieporozumienie. Potem jeszcze się przyjrzę, na kogo na pewno bym nie głosował. Generalnie jebałbym dziś po graczach pokroju Anastazji, Muchy bez ucha, Akrobaty, RomanaGmerke, ale ewentualnie z tych aktywniejszych mógłbym iść w Zmarzlika. Muszę jeszcze poczytać Ojca Pijo, żeby wyrobić sobie zdanie czy Stankiewicz ma dobrego nosa czy bredzi. radzilabym zwrocic uwage na tego typu postu, bo Zagubiony chce dac sobie wolnosc od linczu na kawnie postow i umieszczac sie w domysle wsrod innych co bardziej nadaktywnych graczy, gdzie przeciez ma ich tyle co ja, oj nieladnie zagubiony
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:40:44 GMT 1
bedzie mnie tyle ile mnie bedzie, a bylo mnie tyle co ciebie leosia, ale wy robicie teraz wygodna tendencja na mnie jak mysleliscie ze spalam, bo juz 4-5 osob sie podczepilo, haha
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:43:06 GMT 1
niewinni to silni i niewzruszeni, a mafiozi tylko beda szukac pretekstu by znalezc sie w gronie madrzejszych czy tych co przeciez ich nie mozna
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:43:54 GMT 1
Uważam, że przy tak dużej edycji oraz obecności snajperów naprawdę dzisiejszy lincz powinien być przeprowadzony mądrze. Mamy aż 6 mafiozów, więc nawet jak podejrzany jest ktoś z aktywnych i dających nadzieję na chociaż jedno z dwojga: uniewinnienie lub bycie ogarem, to naprawdę można zostawić takiego na później i szukać 4-5 pozostałych mafiozów. Dlatego też z mojej perspektywy lincz na takich Parabolach, Jaworku, Stankiewiczu, Rojcie, Karetce czy Janie Ewangeliście, w dniu dzisiejszym to byłoby zupełne nieporozumienie. Potem jeszcze się przyjrzę, na kogo na pewno bym nie głosował. Generalnie jebałbym dziś po graczach pokroju Anastazji, Muchy bez ucha, Akrobaty, RomanaGmerke, ale ewentualnie z tych aktywniejszych mógłbym iść w Zmarzlika. Muszę jeszcze poczytać Ojca Pijo, żeby wyrobić sobie zdanie czy Stankiewicz ma dobrego nosa czy bredzi. radzilabym zwrocic uwage na tego typu postu, bo Zagubiony chce dac sobie wolnosc od linczu na kawnie postow i umieszczac sie w domysle wsrod innych co bardziej nadaktywnych graczy, gdzie przeciez ma ich tyle co ja, oj nieladnie zagubiony Przecież Ty masz interakcje sama ze sobą oraz jeszcze ze 2 osobami, to trochę coś innego. Poza tym przecież reszta graczy może mnie olać i zlinczować, proponuję Ci nakręcić na mnie lincz dzisiaj. Będzie to o tyle łatwe, że idę dziś na imprezę i nie będę się bronił.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:43:55 GMT 1
a jak sie takich piecu czy szesciu znajdzie, a przeciez pewnie drugie tyle miastowych sie moze pod to podlaczyc, to sie robi niewesolo z linczowaniem mafii
|
|