|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 10:44:45 GMT 1
Nie bardzo czaję o co chodzi, ale u Ye widzę 3 posty na liczniku, a u Anastazji 0.
Anastazja mój czlowiek w ogóle.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:45:03 GMT 1
radzilabym zwrocic uwage na tego typu postu, bo Zagubiony chce dac sobie wolnosc od linczu na kawnie postow i umieszczac sie w domysle wsrod innych co bardziej nadaktywnych graczy, gdzie przeciez ma ich tyle co ja, oj nieladnie zagubiony Przecież Ty masz interakcje sama ze sobą oraz jeszcze ze 2 osobami, to trochę coś innego. Poza tym przecież reszta graczy może mnie olać i zlinczować, proponuję Ci nakręcić na mnie lincz dzisiaj. Będzie to o tyle łatwe, że idę dziś na imprezę i nie będę się bronił. ja za pietnascie minut wychodze juz na imprezke ale widze ze jak wczoraj przy znajomyhc bede musiala na fonie siedziec bo oglosilam ze mnie nie bedzie specjalnie dzisiaj i wskakuja oj wskakuja od pierwszych postow rano
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:45:13 GMT 1
niewinni to silni i niewzruszeni, a mafiozi tylko beda szukac pretekstu by znalezc sie w gronie madrzejszych czy tych co przeciez ich nie mozna najebać 3 strony postów po nocy gadając z dwiema osobami a potem porównywać się do mnie to zachowanie podłe, na zaproszenie do Baila Ella Records to nie zasługuje
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:46:13 GMT 1
lepiej takie posty niz twoje komentujace rozgrywke
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:46:48 GMT 1
tez moge dzisiaj sobie siasc przy jedzonku i pisac co inni robia a potem wnosic o widzenie ilosci postow
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:47:16 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 10:47:16 GMT 1
Zagubiony faktycznie agresywny
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:48:16 GMT 1
Przecież Ty masz interakcje sama ze sobą oraz jeszcze ze 2 osobami, to trochę coś innego. Poza tym przecież reszta graczy może mnie olać i zlinczować, proponuję Ci nakręcić na mnie lincz dzisiaj. Będzie to o tyle łatwe, że idę dziś na imprezę i nie będę się bronił. ja za pietnascie minut wychodze juz na imprezke ale widze ze jak wczoraj przy znajomyhc bede musiala na fonie siedziec bo oglosilam ze mnie nie bedzie specjalnie dzisiaj i wskakuja oj wskakuja od pierwszych postow rano Czemu "musiała"? Co takiego Cię zmusza do śledzenia gry? Skoro moja taktyka na dziś Ci się nie podoba, to może zaproponuj swoją.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 10:48:26 GMT 1
Drogi Shakeomacie Biedronki,
na szybko, to możesz mi wytrzepać seteczkę wiśnióweczki, by dzionek nabrał cieplejszych barw.
Przyjaciółmi są na razie Juan, przemądrzały Ebenezer i chyba jednak pan Jacek Jaworski (przepraszam za wczorajsze insynuacje).
Szukamy graczy-przemykaczy, aktywnych, podekscytowanych, a nie grających, stąd oczy me zwracam ku Ye, windmillowi czy Anastazji. Czekam na Kapibarkę (śliczna !) czy muchę bez uchę, ale dajmy im czas, na spokojnie, wielu nas, obowiązki ganiają, a nie każdy może sobie pozwolić na swawolne pisanie swoich myśli. Pośród aktywnych graczy nieświeżo pachnie Karlos.
Logiczne fikołasy, kłótnie i cudawianki w dniu pierwszym to zwykle miasto w trybie uroborosa, więc dajmy się tym rozgorączkowanym pokłócić, a my postójmy buteleczką, tylko opróżnijmy czym prędzej, by zdzielić którego, gdy przyjdzie czas . Hej !
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:50:01 GMT 1
ja za pietnascie minut wychodze juz na imprezke ale widze ze jak wczoraj przy znajomyhc bede musiala na fonie siedziec bo oglosilam ze mnie nie bedzie specjalnie dzisiaj i wskakuja oj wskakuja od pierwszych postow rano Czemu "musiała"? Co takiego Cię zmusza do śledzenia gry? Skoro moja taktyka na dziś Ci się nie podoba, to może zaproponuj swoją. ja nie krytykuje taktyki, a manipulacje, ale probujesz sie widze wykrecic bokiem cwaniaczku
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 10:50:29 GMT 1
Nie wiem czy też tak macie, ale u graczy Roman Riquelme, Jill Bitten i Ye widzę po kilka postów, a u innych 0.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:50:59 GMT 1
czytasz w ogole temat karetka czy nie
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 10:51:00 GMT 1
Nie usunąłem żadnego postu, po prostu sobie z Ciebie zażartowałem xd żenaduwa gościu był post bardzo podobny do tego Zmarzlika, gdzie pisałeś, że nie rozumiesz szachów, to przesuwanie drewnianych bierek, czy coś tam zamiast tego usunąłeś i pierdolnąłeś w Zagubionego, który po prostu nabił sobie podobnie nieszkodliwą interakcję graniem z Magnusem partyjki - co jest bardziej nieładne, niż samo usunięcie tego posta przejrzałem temat 3 razy i tego nigdzie nie widzę, więc po prostu palisz jana a jak mi podasz linka, to oficjalnie popełnię publiczne sidorpukku i jednocześnie złożę oficjalną petycję o zmianę zbugowanego forum Moim zdaniem mylisz mnie z kimś, nigdy nie napisałem takiego postu
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:52:00 GMT 1
Szukamy graczy-przemykaczy, aktywnych, podekscytowanych, a nie grających, stąd oczy me zwracam ku Ye, windmillowi czy Anastazji. Czekam na Kapibarkę (śliczna !) czy muchę bez uchę, ale dajmy im czas, na spokojnie, wielu nas, obowiązki ganiają, a nie każdy może sobie pozwolić na swawolne pisanie swoich myśli. Pośród aktywnych graczy nieświeżo pachnie Karlos. Ten przecinek tutaj to chyba na chybił trafił wstawiony. A cały post Gmerke mi się nie podoba, taki sztuczny trochę.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 10:53:05 GMT 1
czytasz w ogole temat karetka czy nie Nie zauważyłam, że on to włączył i wyłączył po chwili. Myślałem, że włączył, ale z zastrzeżeniem, że dopiero od jutra będzie naliczane.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:53:50 GMT 1
Gmerke na razie ciągle mocno w kreacji, ale ten windmill to imo spoko cel dla jakiegoś snajpera, o ile dzisiaj nie wejdzie w jakieś sensowniejsze interakcje.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:54:10 GMT 1
Czemu "musiała"? Co takiego Cię zmusza do śledzenia gry? Skoro moja taktyka na dziś Ci się nie podoba, to może zaproponuj swoją. ja nie krytykuje taktyki, a manipulacje, ale probujesz sie widze wykrecic bokiem cwaniaczku Ale jaką, kurwa, manipulację? Wskaż mi ją! Bo albo taktyka jest dobra i zostawiamy aktywnych, albo jest zła i zaproponuj swoją oraz napisz dlaczego jest zła. I nie, nie jesteś dla mnie aktywna, ale zamiast stać się aktywna i wejść do grupy nielinczowalnych w ten sposób to wolisz skamlać i pierdolić.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:54:13 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 10:54:13 GMT 1
Zarzucam kandydaturę Ye na dzisiejszy lincz i wracam do pracy. Proszę o tym temacie dyskutować. Coś słabo się poniosło, zapraszam do dyskusji
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:54:54 GMT 1
bo jestem aktywna a mnie dajesz wsrod nieaktywnych ot taka manipulacja a nawet siebie nie wpiusujesz aktywnych tylko chcesz by to domyslem poszlo a cala ta twoja taktyka by swoja pupe uratowac taka manipulacja ot
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:55:33 GMT 1
nie ma zadnych grup nielinczowalnych i linczowalnych ustalmy to sobie na starcie a jezeli za takie slowa polece to wiadomo komu to na reke
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:56:12 GMT 1
Anastazja props, Zagubiony po co ta agresja od rana?
|
|