|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:56:24 GMT 1
i takcih tez grup nie bedzie chyba ze chcecie by sobie mafiozi liczyli inczy i glosy i kto pod kogo i jak na kogo by im bylo milo i dobrze
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:57:09 GMT 1
bo jestem aktywna a mnie dajesz wsrod nieaktywnych ot taka manipulacja a nawet siebie nie wpiusujesz aktywnych tylko chcesz by to domyslem poszlo a cala ta twoja taktyka by swoja pupe uratowac taka manipulacja ot Tak, jedynym moim celem jest, żeby reszta stwierdziła "Och, ten Zagubiony to mądrze gada, super taktyka, ale zapomniał o sobie, to jego oczywiście też dodajmy." i na liście do nieruszania wpisałem samych kolegów z mafii.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:58:02 GMT 1
Anastazja props, Zagubiony po co ta agresja od rana? Co jest złego w agresji?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:58:03 GMT 1
no i spalony latwo poszlo, zacznij grac a nie wymyslac durne powody do ochrony tych co napisali pare postow pierwszego wieczoru gdzie same strzaly na slepo
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 10:58:32 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 10:58:32 GMT 1
Chórzystka moja kochana co odpierdala Haha
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 10:58:37 GMT 1
nawet daddy Jan to pisal, w przyplywie otwartosci i cynizmu, ze to ma tyle znaczenia co prawie wcale
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:58:56 GMT 1
ja nie krytykuje taktyki, a manipulacje, ale probujesz sie widze wykrecic bokiem cwaniaczku Ale jaką, kurwa, manipulację? Wskaż mi ją! Bo albo taktyka jest dobra i zostawiamy aktywnych, albo jest zła i zaproponuj swoją oraz napisz dlaczego jest zła. I nie, nie jesteś dla mnie aktywna, ale zamiast stać się aktywna i wejść do grupy nielinczowalnych w ten sposób to wolisz skamlać i pierdolić. Zagubiony ale serio pytam, bo ta odpowiedź twoja jest nieproporcjonalnie agresywna do tego, co pisze Nastka. Skąd to ci się wzięło?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 10:59:11 GMT 1
Zagubiony jak dla mnie na razie najlepszy miastowy, w stu procentach zgadzam się z nim, że są grupy, których linczować nie warto i powinniśmy takie założenie przyjąć. Żebyśmy nie odjebali takiego gówna jak w ostatnich dwóch edycjach
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 10:59:17 GMT 1
Anastazja props, Zagubiony po co ta agresja od rana? Co jest złego w agresji? To, że jest nieproporcjonalna do tego, co się dzieje. Ktoś by powiedział: na pokaz.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 10:59:22 GMT 1
nie ma zadnych grup nielinczowalnych i linczowalnych ustalmy to sobie na starcie a jezeli za takie slowa polece to wiadomo komu to na reke Chyba tylko mafii jest na rękę odjebanie pierwszego dnia w linczu kogoś, kto dnia trzeciego już byłby uniewinniony i trzeba byłoby poświęcić mord.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 11:01:46 GMT 1
Nie wiem czy się uniewinnię przez najbliższe 3 dni, ale cały czas się staram.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:01:48 GMT 1
nie ma zadnych grup nielinczowalnych i linczowalnych ustalmy to sobie na starcie a jezeli za takie slowa polece to wiadomo komu to na reke Chyba tylko mafii jest na rękę odjebanie pierwszego dnia w linczu kogoś, kto dnia trzeciego już byłby uniewinniony i trzeba byłoby poświęcić mord. Chyba tylko mafii jest na reke zrobienie grup nielinczowalnych, w ktore latwo sie moga wkrecic dnia pierwszego gdy ich najwiecej, by trzeciego dnai miec juz pewna pozycje jak w edycjach poprzednich, a mordami walic w innych stwarzajacych sie niewnnych i w ten sposob kontrolowac tempo gry
ty grasz nie dla dobra miasta, a dla siebie tylko, i grasz na humorach i emocjach tych, co beda pol zycia poswiecali dzisiaj na mafie, bo to przeciez takie stwierdzenia co kazdy je powinien spropsowac co nie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:03:31 GMT 1
moze zawolajmy z powrotem Jana bo on dobrze analizuje i niech zrobi male gremium miastowe co sobie decydowac bedzie, co wy na to, jak mowimy o chujowych pomyslach, dobra ja lece bo nie bede sie tutaj z cwaniakami klocic co graja dla siebie tylko i tego by pozyc, a nie by miasto wygralo
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:04:14 GMT 1
widzimy sie na fonach milej pracki
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:04:19 GMT 1
Ale jaką, kurwa, manipulację? Wskaż mi ją! Bo albo taktyka jest dobra i zostawiamy aktywnych, albo jest zła i zaproponuj swoją oraz napisz dlaczego jest zła. I nie, nie jesteś dla mnie aktywna, ale zamiast stać się aktywna i wejść do grupy nielinczowalnych w ten sposób to wolisz skamlać i pierdolić. Zagubiony ale serio pytam, bo ta odpowiedź twoja jest nieproporcjonalnie agresywna do tego, co pisze Nastka. Skąd to ci się wzięło? Bo tak ogólnie mam bojowy nastrój, wkurzają mnie ludzie w pracy, którzy nie rozumieją prostych rzeczy i Anastazja analogicznie nie rozumie prostych rzeczy tutaj, więc wkurza mnie tak samo jak wcześniej wymienieni ludzie i jeszcze mi o nich przypomina. Ja tam dalej uważam, że przy tak dużej liczbie graczy, a także liczebności mafiozów przyda się odpowiednia selekcja przed pierwszym linczem. A Anastazja mi pierdoli, że robię to, bo chcę być bezpieczny, tak jakbym był zagrożony. Z kolei ona poczuła się strasznie urażona, że trafiła do grupy do zlinczowania i zamiast grać tak, żeby z tej grupy wyjść, to zaczęła dyskusję o zasadności umieszczania jej tam. Mnie się to zwyczajnie nie podoba.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:05:08 GMT 1
ty ostatni bedziesz na pewno do decydowania o takich grupach, zwlascza gdy tak personalnie i emocjonalnie ten pomysl traktujesz
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:05:18 GMT 1
i z fartem
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:07:00 GMT 1
Chyba tylko mafii jest na rękę odjebanie pierwszego dnia w linczu kogoś, kto dnia trzeciego już byłby uniewinniony i trzeba byłoby poświęcić mord. Chyba tylko mafii jest na reke zrobienie grup nielinczowalnych, w ktore latwo sie moga wkrecic dnia pierwszego gdy ich najwiecej, by trzeciego dnai miec juz pewna pozycje jak w edycjach poprzednich, a mordami walic w innych stwarzajacych sie niewnnych i w ten sposob kontrolowac tempo gry
ty grasz nie dla dobra miasta, a dla siebie tylko, i grasz na humorach i emocjach tych, co beda pol zycia poswiecali dzisiaj na mafie, bo to przeciez takie stwierdzenia co kazdy je powinien spropsowac co nie
Ale przecież ja mówię tylko o pierwszym dniu i nie wiem, czego tu nie rozumiesz. Chyba lepiej wyjebać kogoś chujowego a nie kogoś, kto się przyda. I dalej nie wiem, gdzie u mnie widzisz jakiś egoizm i granie pod siebie, jak ja właśnie robię wszystko, żeby grę uporządkować na korzyść miasta i NIGDZIE nie napisałem, żeby mnie oszczędzać. Śmiało, nakręć na mnie dzisiaj lincz, zachęcam.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:08:31 GMT 1
ty ostatni bedziesz na pewno do decydowania o takich grupach, zwlascza gdy tak personalnie i emocjonalnie ten pomysl traktujesz To jak Twoim zdaniem ma wyglądać dzisiejszy dzień. Kogo byś zlinczowała, podaj 3 nicki z argumentami. Kto z kolei jest kiepskim celem na lincz i dlaczego? Znowu przydałoby się kilka nicków.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:09:11 GMT 1
jaka spina typie nie bede na ciebie krecic linczu bo nie uwazam cie za mafie ale skoro ty zamierzasz krecic lincz na tych co ci nie przypadli do gustu to wez sie zglos na cel snajpera mafijnego bo tylko bedziesz wkurwial miasto
|
|