|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:09:43 GMT 1
nawet włosow zrobic nie moge bo trzeba wyjasniac typow a nawet wam zdjecia nie wrzuce bo tutaj nawet zdjec z fona wrzucac nie mozna
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:11:07 GMT 1
jaka spina typie nie bede na ciebie krecic linczu bo nie uwazam cie za mafie ale skoro ty zamierzasz krecic lincz na tych co ci nie przypadli do gustu to wez sie zglos na cel snajpera mafijnego bo tylko bedziesz wkurwial miasto A to ta gra nie polega na tym, żeby linczować graczy, którzy nie przypadli swoją grą do gustu w rozumieniu, że grają podejrzanie?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 11:11:15 GMT 1
I capibara to jak wy tutaj mówicie glon mafijny (na teraz( Jutro na godzinę przed linczem wyjaśnię dla snajpera nieparzystego i całego miasta co o tym świadczy, jezeli nic się nie zmieni, (a pewnie się zmieni - ale to dobrze tylko będzie dla nas, więc oby się uaktywnił) wyjaśnij teraz
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:12:50 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 11:12:50 GMT 1
Zarzucam kandydaturę Ye na dzisiejszy lincz i wracam do pracy. Proszę o tym temacie dyskutować. Coś słabo się poniosło, zapraszam do dyskusji Wiele to mówi o naszym społeczeństwie
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:13:24 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 11:13:24 GMT 1
Obserwuję te wymianę i bardziej przychylam się do opinii Zagubionego niż Anastazji. Anastazja nerwowo mam wrażenie zareagowała, Zagubiony gra klasycznie (chociaż mocno niesympatycznie, ale taki vibe), a Anastazja jakby go karci i wymyślą nowometę, według której ten powinien grać. Anastazja mówi, że jest hiperaktywna, ale faktycznie był to głównie shitposting z Janem po nocach.
Roman Gerke - nie chcę go urazić, ale może być jakimś potencjalnym przyczajonym mafiozą, co mu kazali na mafijnym trochę się poaktywować, żeby nie glonował, więc ten wali sporadycznie dłuższego posta, żeby się "odhaczyć" i fajrant.
Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej.
No i trochę lipa, że tyle glonów, bo to jak trochę bawienie się w saperów i przecinanie losowo kabelków.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:14:50 GMT 1
Shakeomat Biedronki niewinny. Czemu napisałeś takiego posta, skoro wcześniej uznałeś podobny post Stankiewicza za "brzydkiego bąka" lub "gównoposta"? Skąd myśl, że pisałem o grze? A tak na poważnie to na przykład takie gównoposty:
Jacek Faworek przeca niewinny. Jak często analizoliderowanie doprowadzało do szybkiego linczowania? Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:14:58 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 11:14:58 GMT 1
Tej mordziaty, ja wiem, że bez tożsamości i ten teges, ale powiedz ty mi no orientacyjnie ile lat temu ty byłeś ostatnio w mafii z tym Karlsonem? jakiś tydzień temu To nie jest możliwe.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:15:54 GMT 1
stara meta to przegrala gre miastu w dwoch poprzednich edycjach (jak teraz patrze to w sumie piec edycji pod rzadk w sumie to sie nie dziwie ze miastu tu przegrywa bo jak takie typy jak zagubiony graja co edycje to ciezka sprawa) chyba ze liczymy te wygrana dzieki niegraniu dwoch mafiozow jako wygrana miasta a nie miasta zblaznienie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:16:59 GMT 1
I capibara to jak wy tutaj mówicie glon mafijny (na teraz( Jutro na godzinę przed linczem wyjaśnię dla snajpera nieparzystego i całego miasta co o tym świadczy, jezeli nic się nie zmieni, (a pewnie się zmieni - ale to dobrze tylko będzie dla nas, więc oby się uaktywnił) wyjaśnij teraz chcialbys, niech sie zaktywizuje, nie bede przekrslac graczy po wesolym czwartku
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:17:44 GMT 1
jaka spina typie nie bede na ciebie krecic linczu bo nie uwazam cie za mafie ale skoro ty zamierzasz krecic lincz na tych co ci nie przypadli do gustu to wez sie zglos na cel snajpera mafijnego bo tylko bedziesz wkurwial miasto A to ta gra nie polega na tym, żeby linczować graczy, którzy nie przypadli swoją grą do gustu w rozumieniu, że grają podejrzanie? to w koncu chcesz linczowac tych, ktorzy graja podejrzanie czy tych co maja malo postow i mala aktywnosc? bo jezeli zmieniles zdanie to dziekuje, bo chyba moja reakcja zadziala bo zaczynasz dobrze myslec
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:18:46 GMT 1
snajper niech wali w nieaktywnych zamiast robic herostrzaly miasto niech linczuje podejrzanych lepszej szansy na to nie bedzie na tym forum
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:18:49 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 11:18:49 GMT 1
Wstałem rano i udałem się na trening na torze żużlowym w Lublinie. Jednak śniegu nawaliło, więc nie szło robić wzium w lewo, mogłem jednak nadrobić wątek. Ewangelistę ciepło przyjąłem mimo spoźnienia, ten mnie w zamian chyba uniewinnił, ale dał do zrozumienia, że jestem takim wioskowym głupkiem i nie warto mnie słuchać. No nieźle. To już wolałbym być winnym, ale inteligentem jak Ebenezer. Na ten moment, jak pisałem wcześniej, nie podobają mi się Magnus i JRR. Magnus jakoś wcześnie wysnuwał ostre tezy, Ok, jeśli w trójcę Jacek, Parabole, Juan nie ma 2 mafiozow to ja jestem graczem nie w szachy, tylko warcaby. Prosiłbym o strzał gdzies w tej trójce naszego szanownego snajpera. I mam wrażenie, że parabol jest niewinny, więc dziwi mnie takie walenie Magnusa w niego. JRR śmierdział, jak Losco go przycisnął, ale faktycznie po postach Jaworka mam wrażenie, że za łatwo by poszło i trochę dałem się ponieść "dużo plusów, plusuję, dużo minusów, minusuję". Ogólnie rozgardiasz na bani. Ebenezer, w kogo waliłbyś ogółem? Jak widzisz tego Magnusa i JRRa? Zwłaszcza pod kątem drugiego motta: "Takie malownicze przykłady oznaczają również, że nikomu nie można już ufać przez sam wzgląd na jego profesję. Nie zmieniła się za to największa ambicja spektakularności zintegrowanej: z mafiozów uczynić miastowych, a z miastowych – mafiozów. " Ciągle się boję, że potem po edycji będę czytał te swoje typy i będzie "kurka, co za debil, ja pienię". Magnus, weź coś napisz. Co sądzisz o anastazji i producencie podkładów muzycznych kanye west? Nic nie sądzę, sądzę że za wcześnie na strzelanie po planktonie. Jeśli już musiałbym strzelać w kogos kogoś takich nieaktywnych, to Anastazja jest strasznie dziwna, ale może pocprostu taka osoba dziwna.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 11:19:35 GMT 1
Moim zdaniem Snajper to dzisiaj lepiej jakby nikogo nie ruszał xD Naprawdę nie chce mi się chłopów z pola bitwy zwozić dziś.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:23:23 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 11:23:23 GMT 1
Wypierdolmy dziś tę Anastazję, co? W edycji z zagubionym trzeba być trochę ostrożniejszym pod kątem wszelkich 'dodań', 'dołączeń', 'rozszerzeń', blablabla. No i zero pożytku. Może kogoś zaskoczę a może nie, ale tym postem parabol zszedł z mojej trójki do odstrzału. Będę musiał się mocno zastanowić bo to mi zupełnie przekreśla szyki.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 11:25:04 GMT 1
Nie rozumiem Magnus, mówisz, że za wcześnie na strzelanie w plankton, a jak twój naczelny podejrzany parabol chce strzelać w plankton, to go uniewinnia?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:29:48 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 11:29:48 GMT 1
A, i to co pisałem o Anastazji jako planktonie nie uwzględniało kilku ostatnich stron i już jest nieważne. Odpisywałem na bieżąco nadrabiając.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:30:22 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 11:30:22 GMT 1
Nie rozumiem Magnus, mówisz, że za wcześnie na strzelanie w plankton, a jak twój naczelny podejrzany parabol chce strzelać w plankton, to go uniewinnia? Zmarzlik za tego posta też raczej niewinny
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:34:32 GMT 1
A to ta gra nie polega na tym, żeby linczować graczy, którzy nie przypadli swoją grą do gustu w rozumieniu, że grają podejrzanie? to w koncu chcesz linczowac tych, ktorzy graja podejrzanie czy tych co maja malo postow i mala aktywnosc? bo jezeli zmieniles zdanie to dziekuje, bo chyba moja reakcja zadziala bo zaczynasz dobrze myslec Chcę linczować podejrzanych spośród mało aktywnych, dając czas tym podejrzanym aktywnym na pokazanie, że jednak wpadli na listę podejrzanych niesłusznie. To chyba było oczywiste od samego początku, od pierwszego posta w tej sprawie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:36:17 GMT 1
Karlos, czemu zmieniłeś na Juana?
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 11:40:51 GMT 1
Towarzysze miastowi i mafijni,
oskarżanie mnie o tzw. glonowanie czy nieaktywność podczas gdy gra dopiero się zaczęła, podczas gdy moje posty niepozbawione są przemyśleń własnych i niczyich innych na temat zarówno mafii, jak i niewinności zakrawa o kpinę i żarty ze zdrowego rozsądku.Celem mej gry nie jest szermierka słowna, uporczywe czepianie się poszczególnych współgraczy czy pisanie jednozdaniowych quasianaliz ! Ot, zdarzył mi się jeden czy drugi swawolny post, korciło mnie, by zażartować z Pana Bartka, że notoryczne skręcanie w lewo musi sprawiać mu problemy w serwisie randkowym tinder, ale staram się trzymać meritum i czytać ! Przede wszystkim czytać ! A tam szukać dziwnych zachowań oraz przede wszystkim, jak mówiłem, odcedzać dobre od złego.
Wrócił ye, moi drodzy, zauważyliście? Nie ! Bo ględzicie! A on wrócił, odhaczył, nic nie napisał, ale później powie: "byłem! Jestem aktywny!", przemaglujcie jego posty pod względem merytoryki - nie ma tam nic! Nic!
Ukłony
|
|