|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:42:58 GMT 1
Towarzysze miastowi i mafijni, oskarżanie mnie o tzw. glonowanie czy nieaktywność podczas gdy gra dopiero się zaczęła, podczas gdy moje posty niepozbawione są przemyśleń własnych i niczyich innych na temat zarówno mafii, jak i niewinności zakrawa o kpinę i żarty ze zdrowego rozsądku.Celem mej gry nie jest szermierka słowna, uporczywe czepianie się poszczególnych współgraczy czy pisanie jednozdaniowych quasianaliz ! Ot, zdarzył mi się jeden czy drugi swawolny post, korciło mnie, by zażartować z Pana Bartka, że notoryczne skręcanie w lewo musi sprawiać mu problemy w serwisie randkowym tinder, ale staram się trzymać meritum i czytać ! Przede wszystkim czytać ! A tam szukać dziwnych zachowań oraz przede wszystkim, jak mówiłem, odcedzać dobre od złego. Wrócił ye, moi drodzy, zauważyliście? Nie ! Bo ględzicie! A on wrócił, odhaczył, nic nie napisał, ale później powie: "byłem! Jestem aktywny!", przemaglujcie jego posty pod względem merytoryki - nie ma tam nic! Nic! Ukłony Uwaga na temat Ye celna, natomiast w Twoich postach też niestety nie ma za wiele, za to słów mają dużo. Piszesz, że szukasz dziwnych zachowań i odcedzasz dobre od złego, to podaj jakiś przykład. Co znalazłeś, co zauważyłeś?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 11:45:32 GMT 1
Wybaczcie za nieaktywność, ale na wykładzie, niedaleko mnie, siedzi rzadki okaz 10/10.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 11:45:55 GMT 1
Strzel fotę z urkycia i wrzuć.
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 11:51:08 GMT 1
Towarzysze miastowi i mafijni, korciło mnie, by zażartować z Pana Bartka, że notoryczne skręcanie w lewo musi sprawiać mu problemy w serwisie randkowym tinder, ale staram się trzymać meritum i czytać ! Panie Romanie, nie doceniłem Pańskiej klasy jako poważnego biznesmena i blogera. Pragnę tylko nadmienić, że Pański żarcik nie do końca byłby merytoryczny - my żużlowcy co prawda jedziemy w lewo, ale... skręcając kierownicę w prawo! Tak że z Tinderem nie ma u mnie żadnych problemów, wręcz przeciwnie, sam jestem dzięki Tinderowi na dziś umówiony z niezłą - nomen-omen- szprychą 10/10, jakąś studentką kulturoznawstwa. Ze sportowym pozdrowieniem, Panie Romanie!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:54:35 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:54:35 GMT 1
Wybaczcie za nieaktywność, ale na wykładzie, niedaleko mnie, siedzi rzadki okaz 10/10. Creep
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 11:56:33 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 11:56:33 GMT 1
Ktoś chciał nicki
Zagubiony ok Jan ok Karetka ok
Magnum ujdzie
Ye not ok Zmarzlik not Capibara not Leosia not
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 11:57:38 GMT 1
Dobra kurwa miałem czekać do pełnej godziny ale za bardzo mnie korci Obserwuję te wymianę i bardziej przychylam się do opinii Zagubionego niż Anastazji. Anastazja nerwowo mam wrażenie zareagowała, Zagubiony gra klasycznie (chociaż mocno niesympatycznie, ale taki vibe), a Anastazja jakby go karci i wymyślą nowometę, według której ten powinien grać. Anastazja mówi, że jest hiperaktywna, ale faktycznie był to głównie shitposting z Janem po nocach. Roman Gerke - nie chcę go urazić, ale może być jakimś potencjalnym przyczajonym mafiozą, co mu kazali na mafijnym trochę się poaktywować, żeby nie glonował, więc ten wali sporadycznie dłuższego posta, żeby się "odhaczyć" i fajrant. Nadal nie wiem, co z JRR i Magnusem, JRR nagle z top podejrzanego do top bezpiecznego i nikt go nie wspomina? Chyba że Losco jednoznacznie twierdzi, że czysty. A Magnus mógłby się rozpisać więcej. No i trochę lipa, że tyle glonów, bo to jak trochę bawienie się w saperów i przecinanie losowo kabelków. W zależności od winy/niewinności Zmarzlika jest to: - mafijny post - post, do którego bardzo łatwo można się przyjebać w bezpieczny sposób (no bo mafijny post, mam podejrzanego na podstawie rozsądnych przesłanek). Tymczasem został całkowicie zlany w temacie, kurwa dlaczego?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 12:04:08 GMT 1
Problem ze Zmarzlikiem jest taki, że on generalnie pisze mafijnie i dziwi mnie, że taki Shakeomat uważa, że Zmarzlik gra luźno i dobrze wypada.
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:04:38 GMT 1
Anastazja jeszcze jedna taka uwaga i wypierdalasz z chórków
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:08:31 GMT 1
Problem ze Zmarzlikiem jest taki, że on generalnie pisze mafijnie i dziwi mnie, że taki Shakeomat uważa, że Zmarzlik gra luźno i dobrze wypada. Na jakiej podstawie wysnułeś, że Shakeomat jest kimś kogo zdanie warto brać pod uwage?
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:09:17 GMT 1
Bo z kontekstu wypowiedzi wynika, że masz go za niewinnego OGARA
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 12:12:28 GMT 1
Nadinterpretujesz. Nie wiem, czy warto brać pod uwagę zdanie Szejkomatu. Nie mam na razie opinii na temat jego przynależności i tego czy to ogar. Po prostu chciałbym się dowiedzieć, skąd taki pogląd na Zmarzlika, skoro kilka osób uważa dokładnie na odwrót.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 12:12:35 GMT 1
Towarzysze miastowi i mafijni, oskarżanie mnie o tzw. glonowanie czy nieaktywność podczas gdy gra dopiero się zaczęła, podczas gdy moje posty niepozbawione są przemyśleń własnych i niczyich innych na temat zarówno mafii, jak i niewinności zakrawa o kpinę i żarty ze zdrowego rozsądku.Celem mej gry nie jest szermierka słowna, uporczywe czepianie się poszczególnych współgraczy czy pisanie jednozdaniowych quasianaliz ! Ot, zdarzył mi się jeden czy drugi swawolny post, korciło mnie, by zażartować z Pana Bartka, że notoryczne skręcanie w lewo musi sprawiać mu problemy w serwisie randkowym tinder, ale staram się trzymać meritum i czytać ! Przede wszystkim czytać ! A tam szukać dziwnych zachowań oraz przede wszystkim, jak mówiłem, odcedzać dobre od złego. Wrócił ye, moi drodzy, zauważyliście? Nie ! Bo ględzicie! A on wrócił, odhaczył, nic nie napisał, ale później powie: "byłem! Jestem aktywny!", przemaglujcie jego posty pod względem merytoryki - nie ma tam nic! Nic! Ukłony Uwaga na temat Ye celna, natomiast w Twoich postach też niestety nie ma za wiele, za to słów mają dużo. Piszesz, że szukasz dziwnych zachowań i odcedzasz dobre od złego, to podaj jakiś przykład. Co znalazłeś, co zauważyłeś? A choćby to, żeś pan wstał, panie Zagubiony w jakimś diabolicznym nastroju, na tyle podłym, że strach łeb wychylać, bo przyleziesz pan i będziesz wymyślał. A nie z takimi fircykami przychodziło mi się mierzyć, o nie, kiedyś w Krynicy Morskiej przebywałem z piękną dziewczyną. Staliśmy w kolejce po lody w stylu włoskim, gdy przypałętał się jakiś cham i caps ją za zad ! Jak się nie odwinąłem! jak nie machnąłem! Tak padł jak długi, odchodziliśmy jeszcze z pełnymi wafelkami, a on jeszcze zastanawiał się, gdzie niebo, gdzie ziemia Ale, panie Zagubiony, nie o tym chciałem. Stawiał pan tezę - żartem pewnie lub zaczepnie, kto wie - że kolega Ebenezer jest winny. Spytany przez oskarżonego, odparłeś wymijająco, zabawnie. A Ebenezer... Cóż, jak zwykle: mędrkuje, radzi, uczy, najczęściej bawi. Aczkolwiek jakby mniej konkretny niż zwykle, nie wiem, czy to ta poranna pora, czy to białogłowa tak mu zamąciła, że wrócił i szuka atencji miast szukać mafii. Jakież masz przemyślenia wobec niego, przyjacielu? Good or evil? Nie jest to cel, bynajmniej ! Przynajmniej nie dziś! Lecz ta aktywność dziś... Jakby nie jego, jakby tylko z chęci wystawienia peryskopu, by sprawdzić nasze nastroje.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 12:13:48 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 12:13:48 GMT 1
Nadinterpretujesz. Nie wiem, czy warto brać pod uwagę zdanie Szejkomatu. Nie mam na razie opinii na temat jego przynależności i tego czy to ogar. Po prostu chciałbym się dowiedzieć, skąd taki pogląd na Zmarzlika, skoro kilka osób uważa dokładnie na odwrót. Taka czutka. Porównajmy go chociażby z Karlsonem. Niebo a ziemia.
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:18:12 GMT 1
Wrócił ye, moi drodzy, zauważyliście? Nie ! Bo ględzicie! A on wrócił, odhaczył, nic nie napisał, ale później powie: "byłem! Jestem aktywny!", przemaglujcie jego posty pod względem merytoryki - nie ma tam nic! Nic! Ale, panie Zagubiony, nie o tym chciałem. Stawiał pan tezę - żartem pewnie lub zaczepnie, kto wie - że kolega Ebenezer jest winny. Spytany przez oskarżonego, odparłeś wymijająco, zabawnie. A Ebenezer... Cóż, jak zwykle: mędrkuje, radzi, uczy, najczęściej bawi. Aczkolwiek jakby mniej konkretny niż zwykle, nie wiem, czy to ta poranna pora, czy to białogłowa tak mu zamąciła, że wrócił i szuka atencji miast szukać mafii. Jakież masz przemyślenia wobec niego, przyjacielu? Good or evil?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 12:19:55 GMT 1
romangmerkeZarówno Ebenezer jak i JRR to dla mnie gracze z grupy "nie oczyszczam, ale dziś bić ich nie chcę". Tylko tak naprawdę wczoraj to sobie żartowałem na temat Ebenezera (w sensie, że ten mój post z tezą to była kopia posta jednego z uczestników jakiejś starej edycji, niestety nie pamiętam której), tak naprawdę nie miałem go w gronie podejrzanych. Natomiast parę jego ruchów mi się nie podoba. To nie jest taki wszędobylski i luźniutki Ebenezer jak zazwyczaj. Zdecydowanie trzeba go obserwować i dociskać. Z kolei JRR faktycznie wczoraj mi śmierdział. Dziś gra lepiej i uważam, że są lepsze cele niż on, ale mam mieszane uczucia w jego kwestii - nie wiem czy podbijając kilka moich wypowiedzi przymila się i podczepia jak rasowa mafia, czy faktycznie w tej edycji po prostu myślimy tak samo.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 12:21:04 GMT 1
Nadinterpretujesz. Nie wiem, czy warto brać pod uwagę zdanie Szejkomatu. Nie mam na razie opinii na temat jego przynależności i tego czy to ogar. Po prostu chciałbym się dowiedzieć, skąd taki pogląd na Zmarzlika, skoro kilka osób uważa dokładnie na odwrót. Taka czutka. Porównajmy go chociażby z Karlsonem. Niebo a ziemia. Dla mnie obaj piszą sztywno i sztucznie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 12:30:48 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 12:30:48 GMT 1
Rozumiem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 12:33:41 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 12:33:41 GMT 1
Dzień dobry jadę do pracy ale czytając szybko myślę że Ye też jest możliwy mafia teraz.
Żadne inne opinie nie zmieniły za bardzo
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 12:37:21 GMT 1
Bolą mnie oczy i zęby, gdy czytam posty Taco. Jest to uwaga stricte językowa i nie ma żadnego odniesienia do jego winy lub niewinności.
|
|