|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:39:12 GMT 1
Szejkomat zobacz - powoli temat zaczyna żreć!
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:39:56 GMT 1
Czekamy teraz kto się podczepi
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:44:25 GMT 1
Z moich notatek z wczorajszego wieczora wynika mi, że najbardziej nie spodobali mi się Magnusen (post: "Ciekawie, edycja trwa 9 minut a tu już 2 głosy na lincz. Dzieje się, nie powiem" - podczas gdy w rzeczywistości GÓWNO się działo, 1 str. zapisana kreacyjnymi postami, imo to może być klasyczny mafiozo, który aż za bardzo chce pokazać miastu, że sam intensywnie szuka winnych) i Karetka (post "Nie podjudzaj sikso z różowymi włosami" - wyjątkowo nerwowa reakcja na sugestię strzału snajperskiego w niego). Również na minus Stankiewicz i Shakeomat za dość nieudolne zaczepki, szczególnie ten pierwszy (post: "Jacek Jaworek swój chłop. Tyle się ukrywał, że w krew weszły mu interakcje samemu ze sobą"). Na plus Riquelme, Zagubiony (grzebanie w starszych edycjach, zwrócił uwagę na słabego posta karetki), Jaworek i Leosia (chociaż w przypadku tej 2 mam po jednym "zgrzycie", ale to paradoksalnie pewnie świadczy właśnie na ich korzyść, typowi miastowi, którzy grają swobodnie i przez to od czasu do czasu puszczą bąka zalatującego mafijnym smrodem). Ponadto Jaworek jest psychopatą i wcale nie dlatego, że zamordował drugiego człowieka, tylko dlatego, że najwidoczniej zna na pamięć posty sprzed circa 50 edycji (ok. 10 lat). Zaznaczam, że niestety pewnie z połowy tych Waszych głupot nawet nie przeczytałem, a z pozostałej połowy - połowę niedokładnie, ale myślę, że teraz tempo edycji się trochę unormuje (na wysokim, ale możliwym do okiełznania poziomie), do tego nadchodzi weekend. Z Bogiem. Co sądzicie o tym poście? Autorzy najlepszych odpowiedzi zgarną immunitet
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 12:44:47 GMT 1
Roman Gmerke nie bierze udziału w zabawie
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 12:52:31 GMT 1
Duch Trójmiasta mówi mi, by nie ufać graczom:
Shakeomat Biedronka Young Leosia Karlos Magnusen Jill Bitten Windmill Anastazja
Zobaczę co zrobię z tą informacją.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 12:56:22 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 12:56:22 GMT 1
I ty promocję chciałeś...
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 12:56:52 GMT 1
Po ostatnim poście Shakeomatu można puścić muzykę z archiwum x
A za aspekty językowe Taco bym się nie czepiał. W tym przypadku to nieelegancko trochę.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 13:05:01 GMT 1
I ty promocję chciałeś... Duch Trójmiasta to nie ja.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 13:08:15 GMT 1
Z moich notatek z wczorajszego wieczora wynika mi, że najbardziej nie spodobali mi się Magnusen (post: "Ciekawie, edycja trwa 9 minut a tu już 2 głosy na lincz. Dzieje się, nie powiem" - podczas gdy w rzeczywistości GÓWNO się działo, 1 str. zapisana kreacyjnymi postami, imo to może być klasyczny mafiozo, który aż za bardzo chce pokazać miastu, że sam intensywnie szuka winnych) i Karetka (post "Nie podjudzaj sikso z różowymi włosami" - wyjątkowo nerwowa reakcja na sugestię strzału snajperskiego w niego). Również na minus Stankiewicz i Shakeomat za dość nieudolne zaczepki, szczególnie ten pierwszy (post: "Jacek Jaworek swój chłop. Tyle się ukrywał, że w krew weszły mu interakcje samemu ze sobą"). Na plus Riquelme, Zagubiony (grzebanie w starszych edycjach, zwrócił uwagę na słabego posta karetki), Jaworek i Leosia (chociaż w przypadku tej 2 mam po jednym "zgrzycie", ale to paradoksalnie pewnie świadczy właśnie na ich korzyść, typowi miastowi, którzy grają swobodnie i przez to od czasu do czasu puszczą bąka zalatującego mafijnym smrodem). Ponadto Jaworek jest psychopatą i wcale nie dlatego, że zamordował drugiego człowieka, tylko dlatego, że najwidoczniej zna na pamięć posty sprzed circa 50 edycji (ok. 10 lat). Zaznaczam, że niestety pewnie z połowy tych Waszych głupot nawet nie przeczytałem, a z pozostałej połowy - połowę niedokładnie, ale myślę, że teraz tempo edycji się trochę unormuje (na wysokim, ale możliwym do okiełznania poziomie), do tego nadchodzi weekend. Z Bogiem. Co sądzicie o tym poście? Autorzy najlepszych odpowiedzi zgarną immunitet Ty to masz łeb na karku, odpowiem swoim postem, tylko sobie zmień "Zmarzlik" na "Bitten". W zależności od winy/niewinności Zmarzlika jest to: - mafijny post - post, do którego bardzo łatwo można się przyjebać w bezpieczny sposób (no bo mafijny post, mam podejrzanego na podstawie rozsądnych przesłanek). Tymczasem został całkowicie zlany w temacie, kurwa dlaczego?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 13:09:58 GMT 1
A za aspekty językowe Taco bym się nie czepiał. W tym przypadku to nieelegancko trochę. Ja się nie czepiam, tylko stwierdzam, że boleśnie mi się to czyta, wyrażam swoje odczucie po prostu.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 13:16:28 GMT 1
Ale za wszystko inne już Taco można się czepiać, bo póki co dramat.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 13:21:13 GMT 1
To co? Masówka na Taco?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 13:21:42 GMT 1
Z moich notatek z wczorajszego wieczora wynika mi, że najbardziej nie spodobali mi się Magnusen (post: "Ciekawie, edycja trwa 9 minut a tu już 2 głosy na lincz. Dzieje się, nie powiem" - podczas gdy w rzeczywistości GÓWNO się działo, 1 str. zapisana kreacyjnymi postami, imo to może być klasyczny mafiozo, który aż za bardzo chce pokazać miastu, że sam intensywnie szuka winnych) i Karetka (post "Nie podjudzaj sikso z różowymi włosami" - wyjątkowo nerwowa reakcja na sugestię strzału snajperskiego w niego). Również na minus Stankiewicz i Shakeomat za dość nieudolne zaczepki, szczególnie ten pierwszy (post: "Jacek Jaworek swój chłop. Tyle się ukrywał, że w krew weszły mu interakcje samemu ze sobą"). Na plus Riquelme, Zagubiony (grzebanie w starszych edycjach, zwrócił uwagę na słabego posta karetki), Jaworek i Leosia (chociaż w przypadku tej 2 mam po jednym "zgrzycie", ale to paradoksalnie pewnie świadczy właśnie na ich korzyść, typowi miastowi, którzy grają swobodnie i przez to od czasu do czasu puszczą bąka zalatującego mafijnym smrodem). Ponadto Jaworek jest psychopatą i wcale nie dlatego, że zamordował drugiego człowieka, tylko dlatego, że najwidoczniej zna na pamięć posty sprzed circa 50 edycji (ok. 10 lat). Zaznaczam, że niestety pewnie z połowy tych Waszych głupot nawet nie przeczytałem, a z pozostałej połowy - połowę niedokładnie, ale myślę, że teraz tempo edycji się trochę unormuje (na wysokim, ale możliwym do okiełznania poziomie), do tego nadchodzi weekend. Z Bogiem. Co sądzicie o tym poście? Autorzy najlepszych odpowiedzi zgarną immunitet Ja bym o tym poście chciał pogadać z Bittenem, gdy się pojawi na forum, żeby mieć jego odpowiedzi na szybko, a nie że jego post pojawi się 2h od mojego pytania i nie będzie wiadomo czy się kitrał przez tyle czasu, myśląc nad każdym słowem, czy akurat przyszedł i od razu odpisał. Tak więc Jill Bitten daj znać jak będziesz.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 13:22:59 GMT 1
Dzień dobry jadę do pracy ale czytając szybko myślę że Ye też jest możliwy mafia teraz. Żadne inne opinie nie zmieniły za bardzo Przecież ten post jest tak strasznie wymuszony że to się w głowie nie mieści. Skoro jedziesz do pracy i czytasz to czemu uważasz że Ye jest też możliwa mafia? W zasadzie możliwa mafia jest wśród wszystkich graczy. Nie no beznadziejny wpis.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 13:23:47 GMT 1
Mam pytanie. Może nadinterpretuję, ale proszę o wyjaśnienie. 1) Kolega Ebeebe popełnił taki wpis z luźnym wymienieniem nicków. Powstała lista graczy, których kompromitacji i przypadków słabości ludzkich, dla dobra Miasta, nie będę na razie wytykał. Andrzej Stankiewicz Parabole Jan Ewangelista Shakeomat BiedronkiSam Losco I Bartek Zmarzlik. Parabole zajmują się pressingiem. Ewangelista opracowaniem metodyki. Zmarzlik uczciwością intelektualną. Stankiewicz, Shakeomat i Losci niech sami przydzielą sobie rolę zgodnie z teorią podziału pracy w mieście. Lista oczywiście będzie ulegać zmianie. Do linczu pierwszego raczej będzie się poszerzać, potem różnie. 2) w odpowiedzi na to pierdolony Jaskiniowiec zapytał, czym się skompromitował - aby usłyszeć, że tamten post to uniewinnienie. Mniemam, że chodzi o wszystkie osoby tam wymienione. EbenezerzeCzym się Twoim zdaniem skompromitowałem? Każdy się skompromitował. Twoich kompromitacji, podobnie jak kompromitacji kilku innych graczy, nie zamierzam jednak na ten moment wytykać, bo to będzie szkodliwe dla miasta. Potrzebujemy niewinnych. Tamten post to było bowiem nic innego jak uniewinnienie. 3) Wtem Ebeebe daje kolejny post, tym razem z listą graczy, którym nie ufać. Duch Trójmiasta mówi mi, by nie ufać graczom: Shakeomat BiedronkaYoung Leosia Karlos Magnusen Jill Bitten Windmill Anastazja Zobaczę co zrobię z tą informacją. Na obu listach znajduje się uż. Shakeomat Biedronka. Hm.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 13:25:15 GMT 1
Z moich notatek z wczorajszego wieczora wynika mi, że najbardziej nie spodobali mi się Magnusen (post: "Ciekawie, edycja trwa 9 minut a tu już 2 głosy na lincz. Dzieje się, nie powiem" - podczas gdy w rzeczywistości GÓWNO się działo, 1 str. zapisana kreacyjnymi postami, imo to może być klasyczny mafiozo, który aż za bardzo chce pokazać miastu, że sam intensywnie szuka winnych) i Karetka (post "Nie podjudzaj sikso z różowymi włosami" - wyjątkowo nerwowa reakcja na sugestię strzału snajperskiego w niego). Również na minus Stankiewicz i Shakeomat za dość nieudolne zaczepki, szczególnie ten pierwszy (post: "Jacek Jaworek swój chłop. Tyle się ukrywał, że w krew weszły mu interakcje samemu ze sobą"). Na plus Riquelme, Zagubiony (grzebanie w starszych edycjach, zwrócił uwagę na słabego posta karetki), Jaworek i Leosia (chociaż w przypadku tej 2 mam po jednym "zgrzycie", ale to paradoksalnie pewnie świadczy właśnie na ich korzyść, typowi miastowi, którzy grają swobodnie i przez to od czasu do czasu puszczą bąka zalatującego mafijnym smrodem). Ponadto Jaworek jest psychopatą i wcale nie dlatego, że zamordował drugiego człowieka, tylko dlatego, że najwidoczniej zna na pamięć posty sprzed circa 50 edycji (ok. 10 lat). Zaznaczam, że niestety pewnie z połowy tych Waszych głupot nawet nie przeczytałem, a z pozostałej połowy - połowę niedokładnie, ale myślę, że teraz tempo edycji się trochę unormuje (na wysokim, ale możliwym do okiełznania poziomie), do tego nadchodzi weekend. Z Bogiem. Co sądzicie o tym poście? Autorzy najlepszych odpowiedzi zgarną immunitet Sądzę że Bitten jest bardzo czujnym obserwatorem który jak na razie stoi z boku i stara się przybrać rolę komentatora.
Nie rzuciło mi się w oczy żeby wchodziła w bezpośrednie interakcje i postaram się to w dalszej grze obserwować. Niemniej warto potrzymać trochę dłużej przy życiu.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 13:25:49 GMT 1
Ebenezer, tlumacz się!
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 13:27:38 GMT 1
Mówiłam od początku, że Ebenezer do wyjebania. Ileż można czytać mafijnych list, na dodatek tym nadętym tonem. Więcej radości w życiu, Ebi!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 13:29:19 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 13:29:19 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 13:29:54 GMT 1
Nie mam pytania, chciałem zdobyć waszą uwagę.
|
|