|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:23:22 GMT 1
Dla mnie teoria, żeby kombinować jakoś dookoła szukania zagubionego to jest na ten moment ślepa uliczka. Najprawdopodobniej taki gracz po prostu na czilku sobie gra i szczerymi chęciami szuka mafii i sobie typuje, żeby wyglądać możliwie najbardziej naturalnie. Jako Zagubiony potwierdzam tę teorię.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 14:24:01 GMT 1
Moim zdaniem Ojciec Pijo dobrze rokuje, za szybko byście chcieli wszystko. W sumie możliwe, że nie potrzebnie zmniejszam pressing tym postem.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:24:15 GMT 1
Moim zdaniem Ojciec Pijo dobrze rokuje, za szybko byście chcieli wszystko. Dobrze rokuje jako gracz czy na mafiozę?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 14:25:18 GMT 1
Dobrze rokuje jako gracz, który będzie miał coś ciekawego do powiedzenia i dzięki temu będzie można z wyższym prawdopodobieństwem poprawnie ocenić czy jest w mafii czy nie.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:29:01 GMT 1
Jak chcecie znać powody, dla których poszczególni gracze znaleźli się w grupie nielinczowalnej, a więc nie zostali wymienieni, proszę o pytania. Jestem transparentny. Czemu Jill Bitten jest nie do ruszenia na dziś?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 14:32:00 GMT 1
Jak chcecie znać powody, dla których poszczególni gracze znaleźli się w grupie nielinczowalnej, a więc nie zostali wymienieni, proszę o pytania. Jestem transparentny. Czemu Jill Bitten jest nie do ruszenia na dziś? Dużo treści jak na mało postów. Podoba mi się to.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 14:33:08 GMT 1
Czemu Jill Bitten jest nie do ruszenia na dziś? Dużo treści jak na mało postów. Podoba mi się to. Nawet jak jest mafią.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:35:50 GMT 1
Czemu Jill Bitten jest nie do ruszenia na dziś? Dużo treści jak na mało postów. Podoba mi się to. Możesz wskazać (zacytować) tę treść?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:41:47 GMT 1
Bolą mnie oczy i zęby, gdy czytam posty Taco. Jest to uwaga stricte językowa i nie ma żadnego odniesienia do jego winy lub niewinności. L+ratio Że co?
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 14:41:55 GMT 1
Dużo treści jak na mało postów. Podoba mi się to. Możesz wskazać (zacytować) tę treść? Wejdź sobie na każdy post Bittena to będziesz mieć. Jesli nie widzisz to już nie mój problem. W jej grze jest bardzo dużo treści ale bardzo mało bezpośrednich interkacji.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:45:06 GMT 1
Możesz wskazać (zacytować) tę treść? Wejdź sobie na każdy post Bittena to będziesz mieć. Jesli nie widzisz to już nie mój problem. W jej grze jest bardzo dużo treści ale bardzo mało bezpośrednich interkacji. 1. Pytanie nie było do Ciebie. 2. Część tej treści to jakieś bzdury, więc dziwi mnie ten rzekomy zachwyt. Typ napisał jednego mafijnego posta i ponarzekał na spam oraz zapytał się, czemu chcemy linczować JRR.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 14:50:57 GMT 1
Wejdź sobie na każdy post Bittena to będziesz mieć. Jesli nie widzisz to już nie mój problem. W jej grze jest bardzo dużo treści ale bardzo mało bezpośrednich interkacji. 1. Pytanie nie było do Ciebie. 2. Część tej treści to jakieś bzdury, więc dziwi mnie ten rzekomy zachwyt. Typ napisał jednego mafijnego posta i ponarzekał na spam oraz zapytał się, czemu chcemy linczować JRR. 1. Ale ja się lubię wpierdałać. 2. Czy ja pisałem o jakimś zachwycie? Po prostu jest to osoba która pisze niedużo ilościowa ale "jakościowo". "Jakościowo" w tym przypadku mam na myśli że daje dużo obserwacji dotyczących konkretnych graczy. I wolę czytać coś takiego niż setki postów o hehe dupe hehe maryni hehe.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 14:52:38 GMT 1
via mobile
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 14:52:38 GMT 1
Sam Losco dobrze wytłumaczył mój punkt widzenia.
Jill Bitten sprzyja przejrzystości rozgrywki, a w ten sposób działa na niekorzyść mafii!
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 14:54:43 GMT 1
1. Pytanie nie było do Ciebie. 2. Część tej treści to jakieś bzdury, więc dziwi mnie ten rzekomy zachwyt. Typ napisał jednego mafijnego posta i ponarzekał na spam oraz zapytał się, czemu chcemy linczować JRR. 1. Ale ja się lubię wpierdałać. 2. Czy ja pisałem o jakimś zachwycie? Po prostu jest to osoba która pisze niedużo ilościowa ale "jakościowo". "Jakościowo" w tym przypadku mam na myśli że daje dużo obserwacji dotyczących konkretnych graczy. I wolę czytać coś takiego niż setki postów o hehe dupe hehe maryni hehe.
1. Co do zasady jest to spoko, ale tu właśnie chciałbym dostać odpowiedź od Rojta, bo chciałbym ocenić przy okazji również jego. 2. Właśnie tej jakości tam nie dostrzegam i chciałbym, żeby ktoś mi wskazał ją palcem. Wolałbym Rojta, ale jak się wyrywasz, to możesz Ty.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 15:05:09 GMT 1
Sam Losco dobrze wytłumaczył mój punkt widzenia. Jill Bitten sprzyja przejrzystości rozgrywki, a w ten sposób działa na niekorzyść mafii! Jak w kontekście tego, drogi Ebenezerze, wyglądają twoje niewiele wnoszące jednozdaniowe posty, niepotrzebne zarzutki z życia prywatnego (gdzież w tym klasa!) czy też niepoparte niczym listy winnych/niewinnych tudzież błyskotliwe wspominki nt. stopnia glonizacji poszczególnych graczy ? Bo - szczególnie ta druga rzecz - wygląda na dość nerwowe zaznaczanie obecności. Zaskakująco niewiele u Ciebie merytoryki, mój Ebenezerze, czy przede wszystkiem ! własnych, uzasadnionych (!) myśli i poszukiwań, jakimi raczyłeś nas w poprzednich edycjach. Brakuje mi tego, bo bywałeś irytujący, ale przydatny, a teraz jesteś tylko irytujący. Racz ,proszę ,odnieść się do tej wypowiedzi. Twój przyjaciel, Roman.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 15:09:23 GMT 1
Gmerke pod płaszczykiem kreacji kurwi logikę aż miło. Jedno pisze, inaczej głosuje.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:10:19 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 15:10:19 GMT 1
Gmerke pod płaszczykiem kreacji kurwi logikę aż miło. Jedno pisze, inaczej głosuje. Te głosy teraz to mają taką wartość jak Twoje posty.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 15:10:35 GMT 1
Sam Losco dobrze wytłumaczył mój punkt widzenia. Jill Bitten sprzyja przejrzystości rozgrywki, a w ten sposób działa na niekorzyść mafii! Jak w kontekście tego, drogi Ebenezerze, wyglądają twoje niewiele wnoszące jednozdaniowe posty, niepotrzebne zarzutki z życia prywatnego (gdzież w tym klasa!) czy też niepoparte niczym listy winnych/niewinnych tudzież błyskotliwe wspominki nt. stopnia glonizacji poszczególnych graczy ? Bo - szczególnie ta druga rzecz - wygląda na dość nerwowe zaznaczanie obecności. Zaskakująco niewiele u Ciebie merytoryki, mój Ebenezerze, czy przede wszystkiem ! własnych, uzasadnionych (!) myśli i poszukiwań, jakimi raczyłeś nas w poprzednich edycjach. Brakuje mi tego, bo bywałeś irytujący, ale przydatny, a teraz jesteś tylko irytujący. Racz ,proszę ,odnieść się do tej wypowiedzi. Twój przyjaciel, Roman. Nic banalniejszego, przyjacielu. Nie zależy mi na zbyt szybkim całkowitym uniewinnieniu, dlatego bawię się kreacją i formą.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:10:59 GMT 1
Roman w sedno. Jednak nie zlinczowałbym dziś Romana.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:11:07 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 15:11:07 GMT 1
Jedyny na propsie to oczywiście Spóźnialski Jasiu.
|
|