|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 15:12:12 GMT 1
Niemniej pospieszyłeś się, Romanie, bo jeszcze dzisiaj pierwszy wpis na blogu!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:14:50 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:14:50 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole
wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia
Zagiubony Magnus Shakeomat
są dla mnie dobre wybory
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:20:00 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 15:20:00 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia Zagiubony Magnus Shakeomat są dla mnie dobre wybory Dlaczego chcesz zabić mnie? Idziesz tą samą drogą co Riquelme wczoraj. Lepiej zacznij pisać konkrety bo inaczej to zbyt daleko nie zajedziesz. Nie wnosisz zbyt wiele do gry a Twoja kreacja jest strasznie męcząca i nieśmieszna. Gdybyś był moim dzieckiem w wieku niemowlęcym to podrzuciłbym Cię do okna życia. Wybacz za agresję ale inaczej nie umiem Ci wyperswadować mojego punktu widzenia. A kontroqanie podejrzeń jest bardzo proste. "Jesteś głupi” "Nie to ty jesteś glupi". Daremne to. Ogarnij się bo nie chcę bawić się i poświęcać czas na zabawy z postaciami Twego pokroju.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:20:04 GMT 1
Ale to Ty masówkę chcesz urządzić? Powinniśmy wybrać dość szeroką grupę graczy podejrzanych i mało przydatnych i niech każdy linczuje w zgodzie ze swoim sumieniem.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 15:21:29 GMT 1
Gmerke pod płaszczykiem kreacji kurwi logikę aż miło. Jedno pisze, inaczej głosuje. Drogi Andrzeju ! Jak słusznie zauważyłeś, pisałem rano - po wywołaniu do tablicy przez Zaginionego - o domniemanej niewinności Ebenezera. Niemniej, czego już nie zauważyłeś, od rana minęło 12 godzin, wystąpiła po nim seria dziwnych postów Ebenezera, do których odniosłem się raz po raz pierwszy pytając Zaginionego o jego stosunek do Ebenezera (i implikując dziwność jego zachowań), a po wtóre w poście powyżej (którego mogłeś w momencie pisania swojego posta nie widzieć). Nie widzę w tym zatem nic nadzwyczajnego, jestem człowiekiem polegającym na intuicji i elastycznym. Poza tym, trzymanie się za wszelką cenę własnego zdania, gdy co chwila pojawiają się nowe poszlaki byłoby niemądre, a co gorsza, szkodliwe. Głos mój, jak na razie jest wiążący, lecz nie zmienia to faktu, że być może i tak go zmienię, bo np. Taco Hemingway dalej będzie popiardywał lub pojawi się ktoś wymagający szybszej reakcji. Pozdrawiam i życzę miłego piątku, Roman Ebenezerze, dziękuję za odpowiedź, niestety uznaję ją za niesatysfakcjonującą. Ściskam
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:22:01 GMT 1
Albo w sumie dobra, skoro Taco chce, żebym przejął przywództwo w mieście i wyznaczył cel, to mogę to zrobić.
Tak więc dzisiaj linczujemy TACO HEMINGWAYA!!!
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 15:22:10 GMT 1
Post Scriptum Ebenezerze, czekam zatem na wpis.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:22:23 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:22:23 GMT 1
Mogę dac listę około 23:00 jak czytam wszystkich (jak będę przy kompie) , jest mi przykro że nie mam za bardzo czasu na granie ):
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:24:09 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:24:09 GMT 1
Ale to Ty masówkę chcesz urządzić? Powinniśmy wybrać dość szeroką grupę graczy podejrzanych i mało przydatnych i niech każdy linczuje w zgodzie ze swoim sumieniem. by się zgadzał jakby były około 15 osób ale mamy 30 I nikt się za bardzo nie zgadza
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:24:24 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia Zagiubony Magnus Shakeomat są dla mnie dobre wybory Magnus i Shakeomat jako aktywny gracz widziany przez większość jako niewinny XDD Zwłaszcza Shakeomat mnie rozpierdala w tym zestawieniu
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:25:57 GMT 1
Ale to Ty masówkę chcesz urządzić? Powinniśmy wybrać dość szeroką grupę graczy podejrzanych i mało przydatnych i niech każdy linczuje w zgodzie ze swoim sumieniem. by się zgadzał jakby były około 15 osób ale mamy 30 I nikt się za bardzo nie zgadza Tym lepiej, będzie ciekawy lincz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:27:27 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:27:27 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia Zagiubony Magnus Shakeomat są dla mnie dobre wybory Magnus i Shakeomat jako aktywny gracz widziany przez większość jako niewinny XDD Zwłaszcza Shakeomat mnie rozpierdala w tym zestawieniu też bym Cię dodam to tej listy ale miałeś zbyt słaby start No to z czym nie zgadzasz?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 15:28:51 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia Zagiubony Magnus Shakeomat są dla mnie dobre wybory Ale ty chcesz zabić kogoś z trójki Zagubiony-Magnus-Shakeomat czy ktoś z nich miałby wybrać cel na dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:29:02 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:29:02 GMT 1
by się zgadzał jakby były około 15 osób ale mamy 30 I nikt się za bardzo nie zgadza Tym lepiej, będzie ciekawy lincz. "ciekawy" to też otwiera drzwi na debilne wyniki
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:29:36 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:29:36 GMT 1
dziś chce zabić tylko między losco+parabole wsm myślę że powinien ktoś który jest najaktywny + widziany jako miasto przez większość wybrać kogo linczujemy bo z 30 osób jest ciężko dojść do porozumienia Zagiubony Magnus Shakeomat są dla mnie dobre wybory Ale ty chcesz zabić kogoś z trójki Zagubiony-Magnus-Shakeomat czy ktoś z nich miałby wybrać cel na dzisiaj? Myślę że z tych trzech żaden jest z mafi I nie myślę że zmienię zdanie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:30:56 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 15:30:56 GMT 1
Tacuś, a napiszesz coś dlaczego tak myślisz czy Ci synaps braknie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:31:11 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 15:31:11 GMT 1
koniec przerwy wrócę około 22
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:32:23 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 15:32:23 GMT 1
Kurtyna.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 15:34:15 GMT 1
Nie no polska gościnność nie pozwala mi zlinczować ekspatrioty pierwszego dnia.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 15:34:32 GMT 1
Ja pierdole Taco, wracaj do rapowania lepiej
Wybieranie Magnusa na lidera miasta to XD
|
|