|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:35:53 GMT 1
Tak tbh Taco to jest solidny kandydat dla Snajpera, tylko problem jest taki, że jak ustalimy w temacie, kogo ma Snajper ładować, to przecież mafia ma kamizelkę. Więc no ogółem to chyba nici z ustalania co ma snajper robić i raczej trzeba po prostu zdać się na dobre wyczucie sytuacji naszych rolnych.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:37:17 GMT 1
Z drugiej strony jakby go wybroniło no to przecież może drugi snajper dobitke zrobić.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:37:20 GMT 1
Tym lepiej, będzie ciekawy lincz. "ciekawy" to też otwiera drzwi na debilne wyniki Zdefiniuj debilne wyniki linczu.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:38:31 GMT 1
Z trzeciej strony właśnie zaczynamy wekend to nie będą go godziny pracy jutro ograniczać.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:42:48 GMT 1
Ebenezer, jesteś?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 15:46:09 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 15:46:09 GMT 1
Tak tbh Taco to jest solidny kandydat dla Snajpera, tylko problem jest taki, że jak ustalimy w temacie, kogo ma Snajper ładować, to przecież mafia ma kamizelkę. Więc no ogółem to chyba nici z ustalania co ma snajper robić i raczej trzeba po prostu zdać się na dobre wyczucie sytuacji naszych rolnych. Byku, ale kamizelka to jednorazowy consumable więc zmarnowanie jej przez mafię na Taco to byłby dla miasta cud nad Wisłą, a dla obywatela USA drugie Alamo.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 15:50:43 GMT 1
Zagubiony, Marcus, co robimy?
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 15:52:05 GMT 1
Zagubiony, Marcus, co robimy? A to nie na mafijne miało iść?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:52:25 GMT 1
Zagubiony, Marcus, co robimy? Tworzymy Radę Miastowych Pijusów i idziemy na browara.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:53:03 GMT 1
Zagubiony, Marcus, co robimy? A to nie na mafijne miało iść? Ja to zrozumiałem jako nawiązanie do posta Taco, że mamy wybrać cel na lincz.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 15:54:20 GMT 1
A to nie na mafijne miało iść? Ja to zrozumiałem jako nawiązanie do posta Taco, że mamy wybrać cel na lincz. Ale dlaczego go tłumaczysz, sam nie umie?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:54:55 GMT 1
Byłoby turbo śmiesznie jakby cała trójka Karlson, Magnus, i Shakeomat była w mafii
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 15:55:06 GMT 1
Właśnie wróciłem do domu. Mam pewną uwagę do Ciebie.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 15:55:54 GMT 1
Byłoby turbo śmiesznie jakby cała trójka Karlson, Magnus, i Shakeomat była w mafii Komizmu całej sytuacji dodaje, że Karlson i Magnus to jedna osoba
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 15:56:35 GMT 1
Ja to zrozumiałem jako nawiązanie do posta Taco, że mamy wybrać cel na lincz. Ale dlaczego go tłumaczysz, sam nie umie? Szkoda byłoby mi prądu na tłumaczenie się na taką zarzutkę tbh
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 15:56:36 GMT 1
Przecież to był oczywisty głos dla rozruszania rozgrywki i w celu sprawdzenia reakcji. A tego że Juan zacznie później pisać mafijne pierdy przewidzieć nie mogłem. Aż takich zdolności profetycznych nie mam. Właśnie dlatego, że nie podejrzewam cię o zdolności przewidywania przyszłości uznałem to za podejrzane. Bo tak jak napisałem, ok głos z dupy - dla żartu, dla jaj, dla słynnego sprawdzenia reakcji - rozumiem. Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie - skoro tak to czemu zwracałeś uwagę na jego następne "interakcje", które były zwykłymi postami, na które nikt nie zwróciłby uwagi? Po prostu jak potem Lasco przywołał te "mafijne" posty JRRa to wróciłem do tego i uznałem, że jest tu szansa na twoją za dużą wiedzę. I owszem, nie mogłeś przewidzieć postów JRRa - ale to działa w dwie strony. Jeśli bylibyście razem w mafii to też mogłeś zostać zaskoczony.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 15:56:42 GMT 1
Byłoby turbo śmiesznie jakby cała trójka Karlson, Magnus, i Shakeomat była w mafii Komizmu całej sytuacji dodaje, że Karlson i Magnus to jedna osoba Kurczę to podobnie jak Jan, Juan, Roman i Riquelme
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 15:57:26 GMT 1
"ciekawy" to też otwiera drzwi na debilne wyniki Zdefiniuj debilne wyniki linczu. Szanuję za agresywny pressing i rozległe interakcje, ale niektórym zawodnikom nie warto zadawać pytań, bo to zaśmieca rozgrywkę.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 15:58:14 GMT 1
Ja to zrozumiałem jako nawiązanie do posta Taco, że mamy wybrać cel na lincz. Ale dlaczego go tłumaczysz, sam nie umie? Podobnie jak Sam Losco lubię się wpierdalać. Byłoby turbo śmiesznie jakby cała trójka Karlson, Magnus, i Shakeomat była w mafii Komizmu całej sytuacji dodaje, że Karlson i Magnus to jedna osoba Tak samo jak Juan, JRR oraz Riquelme, których Karetka myli.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 15:58:49 GMT 1
Chciałbym powiedzieć, że Roman Gmerek to gracz czystych intencji, który doskonale realizuje moje motto numer #1. Roman Gmerek poszukuje prawdy.
|
|