|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:00:24 GMT 1
Właśnie wróciłem do domu. Mam pewną uwagę do Ciebie. A ja pytanie do Ciebie: co sądzisz o grze JRR w tej edycji.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 16:02:25 GMT 1
Van Gaal posadził Riquelme na ławce, dlatego nie widać Argentyńczyka na boisku. Nomen omen Katar nie pomógł. Liczę na zdecydowanie więcej od Riquelme. Ebenezer, w kogo waliłbyś ogółem? Jak widzisz tego Magnusa i JRRa? Zwłaszcza pod kątem drugiego motta: "Takie malownicze przykłady oznaczają również, że nikomu nie można już ufać przez sam wzgląd na jego profesję. Nie zmieniła się za to największa ambicja spektakularności zintegrowanej: z mafiozów uczynić miastowych, a z miastowych – mafiozów. " Karlos Magnusen kompromituje się. Szachista staje się zagubionym chaotykiem. Riquelme wypada nieco lepiej, ale przewiduję, że jak wróci, to będzie narzekał na to, że napisaliśmy milion postów. Enganche staje się forstoperem.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:03:01 GMT 1
Ojciec PijoShakeomat Biedronki niewinny. Czemu napisałeś takiego posta, skoro wcześniej uznałeś podobny post Stankiewicza za "brzydkiego bąka" lub "gównoposta"? Skąd myśl, że pisałem o grze? A tak na poważnie to na przykład takie gównoposty:
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 16:05:50 GMT 1
@zagubiony
Jestem trochę zagubiony, wiesz? Najpierw przez dwie strony walczysz z anastazją, która jest ewidentnie zagubiona, i tłumaczysz jej, dlaczego nie warto linczować dzisiaj mniej zagubionych graczy, tych z potencjałem na wniesienie czegoś i odnalezienie się, a potem proponujesz lincz na Taco, o którego potencjale niewiele wiemy, ale wiemy za to, że nie ma za dużo czasu. Wiemy też, że będzie go miał w przyszłości (tak zadeklarował). Powiesz mi więcej?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:09:01 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 16:09:01 GMT 1
Troche nie mam czasu czytać tego, liczyłem że 50 stron to cała edycja nie będzie miała, jestem przyzwyczajony do zupełnie innego tempa gry i wszyscy tu jesteście dla mnie mocną niewiadomą.
Ma ktoś do mnie jakieś pytania?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:09:38 GMT 1
Dwie różne sprawy - nie te same gównoposty sprawiły że Stankiewicz stał się w moich oczach podejrzany. Wydaje mi się że gość wysypał się z za dużą wiedzą jeśli chodzi o przynależność graczy. Do tego maskuje te swoje pierdy i brak logiki zwykłą arogancją i słynnym badaniem reakcji, z którego tak naprawdę nic nie wychodzi.
A post Shakeomatu po prostu mi się spodobał, reakcja normalnego miastowego, słusznie wyciągnięty wniosek. Sam bym tak zareagował.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:14:02 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:14:02 GMT 1
Troche nie mam czasu czytać tego, liczyłem że 50 stron to cała edycja nie będzie miała, jestem przyzwyczajony do zupełnie innego tempa gry i wszyscy tu jesteście dla mnie mocną niewiadomą. Ma ktoś do mnie jakieś pytania? :/
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:15:06 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:15:06 GMT 1
Ja widzę że macie inny pomysł na Anastazję niż zagubienie, ale z chęcią bym poczytał coś mocniejszego od Zagubionego na jej temat.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 16:16:39 GMT 1
Przecież to był oczywisty głos dla rozruszania rozgrywki i w celu sprawdzenia reakcji. A tego że Juan zacznie później pisać mafijne pierdy przewidzieć nie mogłem. Aż takich zdolności profetycznych nie mam. Właśnie dlatego, że nie podejrzewam cię o zdolności przewidywania przyszłości uznałem to za podejrzane. Bo tak jak napisałem, ok głos z dupy - dla żartu, dla jaj, dla słynnego sprawdzenia reakcji - rozumiem. Ale nie odpowiedziałeś mi na pytanie - skoro tak to czemu zwracałeś uwagę na jego następne "interakcje", które były zwykłymi postami, na które nikt nie zwróciłby uwagi? Po prostu jak potem Lasco przywołał te "mafijne" posty JRRa to wróciłem do tego i uznałem, że jest tu szansa na twoją za dużą wiedzę. I owszem, nie mogłeś przewidzieć postów JRRa - ale to działa w dwie strony. Jeśli bylibyście razem w mafii to też mogłeś zostać zaskoczony.
jestem trochę rozespany, ale NIE KUMAM twojej logiki. Moim zdaniem teraz sztucznie próbujesz obronić swoją tezę o tym, że coś w moim zachowaniu na początku rozgrywki było podejrzane, sugerując, że od razu skupiłem się na jednym graczu, który później zagrał mafijnie i mogłem to zrobić niezaleznie od tego czy jestem z nim w mafii czy nie xD Chłopie ja w międzyczasie zaczepiłem ze 3 innych grajków. Głównie skupiłem się na Magnusenie, którego tożsamość jak się okazało źle rozszyfrowałem, co było powodem dla którego chciałem by bliżej przyjrzeć się temu jak będzie konwersował z JRR. W międzyczasie JRR wpadł z postem, w którym Magnusena nazwał od razu niewinnym, co go postawiło na świeczniku, między innymi przez post jaki Ty sam napisałeś. Teraz nie skupiasz się na tym, by szukać podejrzanych, a na tym by na siłę udowodnić swiatu, że ja mam coś za uszami. Taka twoja gra śmierdzi mi mafią.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:17:35 GMT 1
@zagubiony Jestem trochę zagubiony, wiesz? Najpierw przez dwie strony walczysz z anastazją, która jest ewidentnie zagubiona, i tłumaczysz jej, dlaczego nie warto linczować dzisiaj mniej zagubionych graczy, tych z potencjałem na wniesienie czegoś i odnalezienie się, a potem proponujesz lincz na Taco, o którego potencjale niewiele wiemy, ale wiemy za to, że nie ma za dużo czasu. Wiemy też, że będzie go miał w przyszłości (tak zadeklarował). Powiesz mi więcej? xD Ty tak na serio? Przecież ja napisałem, żeby odjebać Taco dla jaj, po tym jak sam Taco stwierdził, że mam do spółki z Szejkomatem oraz Szachistą wybrać cel na lincz.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 16:18:03 GMT 1
@zagubiony Jestem trochę zagubiony, wiesz? Najpierw przez dwie strony walczysz z anastazją, która jest ewidentnie zagubiona, i tłumaczysz jej, dlaczego nie warto linczować dzisiaj mniej zagubionych graczy, tych z potencjałem na wniesienie czegoś i odnalezienie się, a potem proponujesz lincz na Taco, o którego potencjale niewiele wiemy, ale wiemy za to, że nie ma za dużo czasu. Wiemy też, że będzie go miał w przyszłości (tak zadeklarował). Powiesz mi więcej? xD Ty tak na serio? Przecież ja napisałem, żeby odjebać Taco dla jaj, po tym jak sam Taco stwierdził, że mam do spółki z Szejkomatem oraz Szachistą wybrać cel na lincz. A to sory, nie skumałem xd
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 16:18:20 GMT 1
Dwie różne sprawy - nie te same gównoposty sprawiły że Stankiewicz stał się w moich oczach podejrzany. Wydaje mi się że gość wysypał się z za dużą wiedzą jeśli chodzi o przynależność graczy. Do tego maskuje te swoje pierdy i brak logiki zwykłą arogancją i słynnym badaniem reakcji, z którego tak naprawdę nic nie wychodzi. A post Shakeomatu po prostu mi się spodobał, reakcja normalnego miastowego, słusznie wyciągnięty wniosek. Sam bym tak zareagował. Na jakiej podstawie Ci się to wydaje i o jakich graczy dokładnie Ci chodzi? Bo może to Ty teraz zdradzasz, że wpadłem na trop któregoś z twoich kolegów z mafii.
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:21:56 GMT 1
Czyli nie mogę pisać, że nie podoba mi się twoja gra, bo ci się to nie podoba? Idź pan w chuj. Uważam, że wjebałeś się tym postem: Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Magnus albo JRR są w mafii, ta interakcja była w ogóle nie znacząca. Pierwsi niewinni Magnussen i Leosia Czemu tak sądzisz? Wskazałeś ją z dupy, wyłuszczyłeś. I albo JRR jest mafii albo Magnus. Takie mam przeczucie. Nikt normalny by o tym nie wspomniał ani nie wskazał.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 16:25:39 GMT 1
Raczej zbyt aktywny dziś nie będę, generalnie w tym tygodniu pracuje na zmiany popołudniowo-nocne (18-2) i różnie bywa z graniem w pracy, czasem jest luz, czasem średnio. Jak będę miał czas, to będę nadrabiał w robo, jak nie, to po pracy, na weekend powinienem być już up to date.
Nie wiem jeszcze, co zrobię ze swoim głosem, najprawdopodobniej zobaczę jakie dwie osoby są faworytami, przeczytam ich posty i jak stwierdzę, że któryś faktycznie jebie mafią, to zagłosuję. Jak uznam, że nie jebią, to będę miał problem, ale coś wymyślę.
Z rzeczy, które przeczytałem - pierwsze 10 stron, plus minus - pierwszy post szachisty wybitnie chujowy, Sam Losko z rigczem, no ale na tym bazować się specjalnie nie da. Już prędzej oleję pierwsze 40 stron na razie i nadrobię je jak będę się czuł masochistycznie.
Pozdrawiam cieplutko, zameldowałem się i odmeldowuję się na razie, wpadnę w trakcie pracy.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 16:27:36 GMT 1
Napisałem chyba wystarczająco jasno dlaczego zachowanie Magnusena mi się nie spodobało. To jego oskarżałem na początku o bycie w mafii, w dużej mierze w oparciu o złe rozszyfrowanie tożsamości. A może nie tyle oskarżałem, co chciałem zobaczyć jak się zachowa. Tyle, że na haczyk zaczepiony na Magnusena złapała się rybka o nicku Juan Roman Riquelme. I tutaj - uwaga - od razu zapaliła mi się lampka, że w mafii może być Pijo z JRR po tym jak ten pierwszy napisał post w stylu "kłopoty JRR" po czym nie zagłosował na niego (zostawił sobie jednak do tego otwartą furtkę w razie jakiejś masówki).
Jestem wyczulony na takie sztuczne interakcje na początku rozgrywki.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:29:08 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:29:08 GMT 1
Gościu ale Ty rozumiesz że te głosy nie mają znaczenia, czy trzeba Ci kapitalikami napisać?
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 16:29:19 GMT 1
Ja bym nie naciskał na snajpera w pierwszych dniach rozgrywki. I nie zgadzam się z tym żeby w Anę celować. W sensie w ebenezera też bym nie celował. Dzisiaj wolałbym się skupić na tych co pisali ale nie stworzyli większych powiązań. Moim zdaniem Ana pomimo tajemniczości dała kilka interakcji z Zagubionym czy Leosią. Wolałbym sprawdzić na przykład takiego Taco. Przynajmniej na ten moment. Chociaż Riquelme też powinien coś popracować zanim dojdzie do linczu. Przez brak licznika mam problemy z odróznieniem niezywych z tymi którzy napisali 2-3 posty. Ktoś ma jakąs listę takich nazwisk? Jebie mi ten post fest. W głowie każdego miastowego jakoś się te kreacje szufladkują, czujemy wewnętrzną awersje do ludzi których podejrzewamy, czasem mamy ku temu powody i argumenty czasem nie a tutaj typ u góry podaje klucz - pisali, ale nie stworzyli powiązań, dlatego uniewinnia Ane Tym samym kluczem jako kandydatów na lincz podaje Taco i nakazuje Riquelme się napracować żeby z tego grona wypadł. To wszystko jest tak suche i wyprane z własnej inwencji, że o ja piernicze o ja pierdole Skoro mówi Riquelme, że ma się napracować to tak jakbyśmy potencjalnemu mafiozie którego mamy na celowniku(top 2 winnych?) w jasny sposób przekazali, że ma najebać trochę interakcji żeby zejśc z tego celownika zejść. Chyba warto wejść w posty gienka Loski, zapraszam do zabawy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:29:49 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:29:49 GMT 1
Przesiadam się na laptopa, ale będzie oro zaraz.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:29:53 GMT 1
Dwie różne sprawy - nie te same gównoposty sprawiły że Stankiewicz stał się w moich oczach podejrzany. Wydaje mi się że gość wysypał się z za dużą wiedzą jeśli chodzi o przynależność graczy. Do tego maskuje te swoje pierdy i brak logiki zwykłą arogancją i słynnym badaniem reakcji, z którego tak naprawdę nic nie wychodzi. A post Shakeomatu po prostu mi się spodobał, reakcja normalnego miastowego, słusznie wyciągnięty wniosek. Sam bym tak zareagował. Hola, hola, najpeirw napisałeś, że Stankiewicz puszcza brzydkie bąki czy coś takiego. Potem zacytowałeś kilka jego postów. Postów charakterystycznych dla tego gracza niezależnie od jego przynależności, ale tego nie musisz wiedzieć. A potem sam zrobiłeś jedną z rzeczy, które sam wymieniłeś jako gównoposty. Może Stankiewicz pisał, że Jaworek niewinny, bo mu się spodobał jakiś jego post i była to normalna reakcja miastowego?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 16:31:28 GMT 1
Przesiadam się na laptopa, ale będzie oro zaraz. Gejmingowy laptop?
|
|