|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:32:38 GMT 1
Dwie różne sprawy - nie te same gównoposty sprawiły że Stankiewicz stał się w moich oczach podejrzany. Wydaje mi się że gość wysypał się z za dużą wiedzą jeśli chodzi o przynależność graczy. Do tego maskuje te swoje pierdy i brak logiki zwykłą arogancją i słynnym badaniem reakcji, z którego tak naprawdę nic nie wychodzi. A post Shakeomatu po prostu mi się spodobał, reakcja normalnego miastowego, słusznie wyciągnięty wniosek. Sam bym tak zareagował. Hola, hola, najpeirw napisałeś, że Stankiewicz puszcza brzydkie bąki czy coś takiego. Potem zacytowałeś kilka jego postów. Postów charakterystycznych dla tego gracza niezależnie od jego przynależności, ale tego nie musisz wiedzieć. A potem sam zrobiłeś jedną z rzeczy, które sam wymieniłeś jako gównoposty. Może Stankiewicz pisał, że Jaworek niewinny, bo mu się spodobał jakiś jego post i była to normalna reakcja miastowego? Nie, bo sobie zamienił to w żart przekręcając jego nick. Może sobie z tego wyjść rakiem w każdym momencie.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 16:32:38 GMT 1
O, ale póki jeszcze jestem: Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Ten post to faktycznie takie pierdololo, coś napisać, pośrednio oskarżyć dwie osoby, ale kurwa, sugerowanie, żeby snajper miał strzelać w typów po rozmowie pierwszego dnia to top kek xD Swoją drogą, to co, inni niewinni to już nie powinni się tej konwersacji przyglądać?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 16:32:46 GMT 1
Gościu ale Ty rozumiesz że te głosy nie mają znaczenia, czy trzeba Ci kapitalikami napisać? zachowanie ma znaczenie. To, że się buduje furtki do takiego a nie innego grania w przyszłości ma znaczenie. To jest najważniejsze. A jeśli ktoś z jednej strony "udaje" dociśnięcie gracza na świeczniku by zbudować sobie furtkę do głosowania na niego, a z drugiej głosuje na mnie i potem cała jego gra oparta jest na udowodnieniu całemu swiatu, że to ja jestem winny - to jest to dla mnie podejrzane.
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 16:32:52 GMT 1
A, poprzedniej zabawy nikt nie wygrał. Cytowany post uniewinnia Bill Jitten, a wy totalnie nie wiecie o co biega i piszecie, że jest mafijny
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:34:44 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:34:44 GMT 1
O, ale póki jeszcze jestem: Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. Ten post to faktycznie takie pierdololo, coś napisać, pośrednio oskarżyć dwie osoby, ale kurwa, sugerowanie, żeby snajper miał strzelać w typów po rozmowie pierwszego dnia to top kek xD Swoją drogą, to co, inni niewinni to już nie powinni się tej konwersacji przyglądać? To ostatnie zdanie to fikołek, bo wypowiedź wcale tego nie implikuje, jest po prostu rodzajem wskazówki który wynika ze stylu gry Stanka. Przeczytaj se spokojnie, a nie łap co Ci tam wpadnie. Ale miło, że jesteś.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 16:36:06 GMT 1
Hola, hola, najpeirw napisałeś, że Stankiewicz puszcza brzydkie bąki czy coś takiego. Potem zacytowałeś kilka jego postów. Postów charakterystycznych dla tego gracza niezależnie od jego przynależności, ale tego nie musisz wiedzieć. A potem sam zrobiłeś jedną z rzeczy, które sam wymieniłeś jako gównoposty. Może Stankiewicz pisał, że Jaworek niewinny, bo mu się spodobał jakiś jego post i była to normalna reakcja miastowego? Nie, bo sobie zamienił to w żart przekręcając jego nick. Może sobie z tego wyjść rakiem w każdym momencie. jasne, że sobie z tego wyjdę jeśli Jaworek zacznie kurwić logikę i pisać rzeczy poniżej potencjału, które uznam za mafijne. Jego wejście w rozgrywkę mi się spodobało, w przeciwieństwie do wejścia w rozgrywkę twojego, Magnusena czy Riquelme.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 16:36:27 GMT 1
Może niech Magnus jako aktywny niewinny zarządzi na kogo idzie masówka.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:36:48 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:36:48 GMT 1
A, poprzedniej zabawy nikt nie wygrał. Cytowany post uniewinnia Bill Jitten, a wy totalnie nie wiecie o co biega i piszecie, że jest mafijny Ta baba jest po prostu religijna podobnie jak jej mąż Wielki Chad Joe, a Ty od razu z jakimś księdzowaniem wyjeżdżasz.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:37:54 GMT 1
Ja widzę że macie inny pomysł na Anastazję niż zagubienie, ale z chęcią bym poczytał coś mocniejszego od Zagubionego na jej temat. Uczciwie mówiąc - nie chce mi się pisać dłuższej analizy, nie mam na to czasu, bo zaraz wychodzę z pracy, jem obiad i idę chlać, więc i tak mnie przy linczu nie będzie. Ale w skrócie: Anastazja wyraźnie czekała na edycję, ale postanowiła po przywitaniu się schować. Potem najebała w nocy postów (tak jakby chciała wejść do grona aktywnych, ale bez wchodzenia w dużą liczbę interakcji), a jak robiąc plan na dziś zaliczyłem ją do celów dobrych do linczu, bo mało aktywnych, to zaczęła pruć mordę, że manipuluję i chcę w ten sposób przetrwać, po czym stwierdziła, że i tak jestem niewinny. No mnie takie zachowanie trochę śmierdzi mafią, ale może to po prostu jakiś miastowy z zaburzeniami. Tylko problem jest taki, że typ powołuje się na poprzednie edycje, więc to nie jest jakiś debiutant czy osoba, która od dawna nie grała z nami, tylko ktoś kto jest w miarę na bieżąco. I tyle się ostatnio mówiło o dobrej selekcji celów na lincz a typ skupia się na tym, żeby się kłócić o to czy powinna być grupa nietykalna w dniu pierwszym czy nie. Za to jakiej analizy graczy jak na lekarstwo. Jako że wychodzę i mogę nawet z telefonu nie zerkać od 18, to nie będę nakręcać jakoś mocno tego linczu na niej, ale głos na razie zostawiam. Dla mnie dalej fajny cel do odjebania.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:44:20 GMT 1
A, poprzedniej zabawy nikt nie wygrał. Cytowany post uniewinnia Bill Jitten, a wy totalnie nie wiecie o co biega i piszecie, że jest mafijny Kurde, zacząłem pisać posta, że nie masz racji i w czasie jego pisania, analuzując jeszcze raz ten post, wyszło mi, że jednak ja się zakręciłem jak tampon w piździe i widziałem w poście Bitten jakieś kwadratowe jaja, których tam nie ma.
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:45:50 GMT 1
Gościu ale Ty rozumiesz że te głosy nie mają znaczenia, czy trzeba Ci kapitalikami napisać? zachowanie ma znaczenie. To, że się buduje furtki do takiego a nie innego grania w przyszłości ma znaczenie. To jest najważniejsze. A jeśli ktoś z jednej strony "udaje" dociśnięcie gracza na świeczniku by zbudować sobie furtkę do głosowania na niego, a z drugiej głosuje na mnie i potem cała jego gra oparta jest na udowodnieniu całemu swiatu, że to ja jestem winny - to jest to dla mnie podejrzane. Robisz dokładnie to samo typie. A głos jest na ciebie, bo uważam że jesteś winny - razem z jednym z dwójki Magnusen/JRR, tylko nie jestem pewien który z tej dwójki. Powtarzając za klasykiem "nie spodobało mi się wasze wejście w grę".
Ja również dziś piję, więc przy linczu może mnie nie być.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 16:45:54 GMT 1
A, poprzedniej zabawy nikt nie wygrał. Cytowany post uniewinnia Bill Jitten, a wy totalnie nie wiecie o co biega i piszecie, że jest mafijny Kurde, zacząłem pisać posta, że nie masz racji i w czasie jego pisania, analuzując jeszcze raz ten post, wyszło mi, że jednak ja się zakręciłem jak tampon w piździe i widziałem w poście Bitten jakieś kwadratowe jaja, których tam nie ma. czy jest tam może mowa o zagubionym?
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:50:46 GMT 1
Kurde, zacząłem pisać posta, że nie masz racji i w czasie jego pisania, analuzując jeszcze raz ten post, wyszło mi, że jednak ja się zakręciłem jak tampon w piździe i widziałem w poście Bitten jakieś kwadratowe jaja, których tam nie ma. czy jest tam może mowa o zagubionym? Nie, o Karetce i starych edycjach.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 16:51:06 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 10, 2023 16:51:06 GMT 1
A Anastazja gra w nocy bo tylko wtedy może.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 16:51:42 GMT 1
zachowanie ma znaczenie. To, że się buduje furtki do takiego a nie innego grania w przyszłości ma znaczenie. To jest najważniejsze. A jeśli ktoś z jednej strony "udaje" dociśnięcie gracza na świeczniku by zbudować sobie furtkę do głosowania na niego, a z drugiej głosuje na mnie i potem cała jego gra oparta jest na udowodnieniu całemu swiatu, że to ja jestem winny - to jest to dla mnie podejrzane. Robisz dokładnie to samo typie. A głos jest na ciebie, bo uważam że jesteś winny - razem z jednym z dwójki Magnusen/JRR, tylko nie jestem pewien który z tej dwójki. Powtarzając za klasykiem "nie spodobało mi się wasze wejście w grę".
Jak ewentualna niewinność Stankiewicza wpływa na twoją opinię o dwójce Magnusen/JRR?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:52:59 GMT 1
Postów charakterystycznych dla tego gracza niezależnie od jego przynależności, ale tego nie musisz wiedzieć. A to swoją drogą, nie każdy gra z wami non stop. Ja nie mam pojęcia jak gra gość za kreacją Stankiewicza i nie wiem czemu uważacie, że skoro typ gra tak samo niezależnie od przynależności to należy mu odpuścić i pozwolić na więcej niż innym.
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 10, 2023 16:55:13 GMT 1
Postów charakterystycznych dla tego gracza niezależnie od jego przynależności, ale tego nie musisz wiedzieć. A to swoją drogą, nie każdy gra z wami non stop. Ja nie mam pojęcia jak gra gość za kreacją Stankiewicza i nie wiem czemu uważacie, że skoro typ gra tak samo niezależnie od przynależności to należy mu odpuścić i pozwolić na więcej niż innym. Uważam, że to go zwyczajnie w żaden sposób nieuniewinnia, ale też nie uwinnia.
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 16:55:44 GMT 1
Ja widzę że macie inny pomysł na Anastazję niż zagubienie, ale z chęcią bym poczytał coś mocniejszego od Zagubionego na jej temat. Ale w skrócie: Anastazja wyraźnie czekała na edycję, ale postanowiła po przywitaniu się schować. Potem najebała w nocy postów (tak jakby chciała wejść do grona aktywnych, ale bez wchodzenia w dużą liczbę interakcji), a jak robiąc plan na dziś zaliczyłem ją do celów dobrych do linczu, bo mało aktywnych, to zaczęła pruć mordę, że manipuluję i chcę w ten sposób przetrwać, po czym stwierdziła, że i tak jestem niewinny. No mnie takie zachowanie trochę śmierdzi mafią, ale może to po prostu jakiś miastowy z zaburzeniami. Tylko problem jest taki, że typ powołuje się na poprzednie edycje, więc to nie jest jakiś debiutant czy osoba, która od dawna nie grała z nami, tylko ktoś kto jest w miarę na bieżąco. W mojej opinii gdyby Anaztazja była w mafii to na 90% poszłaby do odciny i nie zabierała sobie potencjalnego winnego w którego może napierdalać - szczególnie jeśli Zagubiony jest niewinny
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 16:56:20 GMT 1
Robisz dokładnie to samo typie. A głos jest na ciebie, bo uważam że jesteś winny - razem z jednym z dwójki Magnusen/JRR, tylko nie jestem pewien który z tej dwójki. Powtarzając za klasykiem "nie spodobało mi się wasze wejście w grę".
Jak ewentualna niewinność Stankiewicza wpływa na twoją opinię o dwójce Magnusen/JRR? Zmienia moje postrzeganie tej dwójki na korzyść JRR.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 17:02:44 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 17:02:44 GMT 1
Może niech Magnus jako aktywny niewinny zarządzi na kogo idzie masówka. Czy ja coś zgubiłem? To już nie wieszamy Juana?
|
|