|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:43:13 GMT 1
Nie wyłącznie, ale rzeczywiście uważam, że jest to istotne, bym nie padł dzisiaj niewinny. Znowu, w herolinczu w d1 Najbardziej w mieście ufam Zagubionemu i Parabolom. Proponowali wcześniej Anastazję o ile pamiętam, jako dobry typ na dzisiaj. Przyznam szczerze, że nie dużo od niej czytałem, spróbuję się trochę przebić. mocne ale co, bo nie rozumiem
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 18:43:14 GMT 1
Taco imo niewinny
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:43:24 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 18:43:24 GMT 1
Magnus do wyjebania za ten popołudniowy posting
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:43:27 GMT 1
Rada dla snajpera - obserwuj sztuczną konwersację Magnussena z Riquelme na najbliższych stronach. teraz w sumie tez możesz obserwować Szachista do wyjebania czy jednak niewinny?
|
|
|
Post by ye on Mar 10, 2023 18:43:37 GMT 1
Na 85%
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:44:25 GMT 1
Skoro otwarcie przyznajesz, że nie czytasz postów, to nazywanie wykurwienia cię w linczu herolinczem zakrawa na nieśmieszny żart, bo hero z ciebie żaden <słonko>
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:45:23 GMT 1
jacek jaworke mvp
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:45:28 GMT 1
Skoro otwarcie przyznajesz, że nie czytasz postów, to nazywanie wykurwienia cię w linczu herolinczem zakrawa na nieśmieszny żart, bo hero z ciebie żaden <słonko> no to akurat spore naginanie logiki Jacku i przyjebanie się tylko po to, żeby się przyjebać. Serio, nie ma co robić w temacie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:45:29 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 18:45:29 GMT 1
Ok, jeśli miałem wątpliwości jakieś jeszcze co do JRR to już nie mam xd to jak mi odpisal.... I to jak się broni ze "ja niewinny nie chce byście niewinnego wieszali"... no, to chyba sprawa już załatwiona kto dzis leci.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:46:53 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 18:46:53 GMT 1
Ok, jeśli miałem wątpliwości jakieś jeszcze co do JRR to już nie mam xd to jak mi odpisal.... I to jak się broni ze "ja niewinny nie chce byście niewinnego wieszali"... no, to chyba sprawa już załatwiona kto dzis leci. No ty
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:47:28 GMT 1
Magnus do wyjebania za ten popołudniowy posting Ale czy dzisiaj już
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:48:00 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 18:48:00 GMT 1
Magnus do wyjebania za ten popołudniowy posting Ale czy dzisiaj już Imo tak
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:48:36 GMT 1
Najbardziej w mieście ufam Zagubionemu i Parabolom. Proponowali wcześniej Anastazję o ile pamiętam, jako dobry typ na dzisiaj. Przyznam szczerze, że nie dużo od niej czytałem, spróbuję się trochę przebić. no ale to musisz coś od siebie dać, a nie takie, że ktoś ją proponował i generalnie szanse są, a jeszcze pewnie nie będzie wbijała i się broniła przed linczem chcesz ją zajebać, bo wierzysz, że jest winna, czy chcesz ją zajebać, bo znowu wlazłeś pierwszy w kolejkę? to diametralna różnica, bo ja np chciałbym jej zrobić kuku, żeby zminimalizować ryzyko, ale nie dam chuja uciąć że jest zagubionym czy w mafii powinieneś teraz być ryszardem lwie serce, przeczytać rozgrywkę, walczyć o siebie, ciskać gromami, a to takie 'eee, nie chcem ginonć wienc wezmem typ od najbardziej ogarnietych graczy' parabolom smutno
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:48:58 GMT 1
ale magnuma tez bym wyjebał
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:49:04 GMT 1
Ja bym w Anastazję dzisiaj ABSOLUTNIE nie uderzał
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:49:13 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 18:49:13 GMT 1
Właśnie albo MVP nasz albo mafii. Ale jedno z dwojga, zgadzam się.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 18:49:35 GMT 1
teraz w sumie tez możesz obserwować Szachista do wyjebania czy jednak niewinny? ja bym jednego potraktował linczem, a drugiego miastowym snajperem. Obaj piszą mafijnie i obaj do końca gry raczej nie zrobią dla miasta niczego pozytywnego.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:50:02 GMT 1
Najbardziej w mieście ufam Zagubionemu i Parabolom. Proponowali wcześniej Anastazję o ile pamiętam, jako dobry typ na dzisiaj. Przyznam szczerze, że nie dużo od niej czytałem, spróbuję się trochę przebić. no ale to musisz coś od siebie dać, a nie takie, że ktoś ją proponował i generalnie szanse są, a jeszcze pewnie nie będzie wbijała i się broniła przed linczem chcesz ją zajebać, bo wierzysz, że jest winna, czy chcesz ją zajebać, bo znowu wlazłeś pierwszy w kolejkę? to diametralna różnica, bo ja np chciałbym jej zrobić kuku, żeby zminimalizować ryzyko, ale nie dam chuja uciąć że jest zagubionym czy w mafii powinieneś teraz być ryszardem lwie serce, przeczytać rozgrywkę, walczyć o siebie, ciskać gromami, a to takie 'eee, nie chcem ginonć wienc wezmem typ od najbardziej ogarnietych graczy' parabolom smutno Trzeba było mi dać chwilę na poczytanie postów, już odpisałem, nie chciałbym pójść dzisiaj w tym kierunku, moim zdaniem jest on niekorzystny dla miasta.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:50:03 GMT 1
magnum albo ma downa albo naprawdę jedyne co jest w stanie przeczytać w rozgrywce to bezpośrednie odniesienie do niego
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:50:35 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 18:50:35 GMT 1
Z grubsza, niestety mam internet wolniejszy od Waszej prędkości uderzenia w klawisze :/ Strzał w małomównych jest najlepszą opcją (tak, wiem, że sam się do nich zaliczam). Wczoraj czytałeś rozgrywkę przynajmniej do 23 strony, dzisiaj również byłeś już o 10 rano więc coś przeczytać musiałeś. Już jakby zostawić to przy tym to przeczytałeś więcej niż ja, więc jakieś wnioski powinieneś mieć i to takie bez jednoczesnej asekuracji "uderzajcie w małomównych, mimo że ja też tam jestem, patrzcie jak się poświęcam wystawiając się do strzału".
Napisz coś ciekawego.
|
|