parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:50:36 GMT 1
no ale to musisz coś od siebie dać, a nie takie, że ktoś ją proponował i generalnie szanse są, a jeszcze pewnie nie będzie wbijała i się broniła przed linczem chcesz ją zajebać, bo wierzysz, że jest winna, czy chcesz ją zajebać, bo znowu wlazłeś pierwszy w kolejkę? to diametralna różnica, bo ja np chciałbym jej zrobić kuku, żeby zminimalizować ryzyko, ale nie dam chuja uciąć że jest zagubionym czy w mafii powinieneś teraz być ryszardem lwie serce, przeczytać rozgrywkę, walczyć o siebie, ciskać gromami, a to takie 'eee, nie chcem ginonć wienc wezmem typ od najbardziej ogarnietych graczy' parabolom smutno Trzeba było mi dać chwilę na poczytanie postów, już odpisałem, nie chciałbym pójść dzisiaj w tym kierunku, moim zdaniem jest on niekorzystny dla miasta. no ale czemu? masz jeszcze czas ROZDZIERAJ SZATY
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 18:51:12 GMT 1
Moim zdaniem, Anastazja to kreacja
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 18:51:57 GMT 1
Moim zdaniem, Anastazja to kreacja
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:52:05 GMT 1
wydział walki z przestępczością niezorganizowaną paraboli dotarł do obrazu z kamerki magnuma
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:52:45 GMT 1
Moim zdaniem, Anastazja to kreacja dobra jrr niewinny jak damy mu czas to po trzech dniach powie że tacos to dzban
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 18:55:47 GMT 1
I się robi lincz Riquelme vs Magnusen
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:55:49 GMT 1
przepraszam magnuma za tego downa, ale jak czytam jego posty to musze sobie w oczy lać aceton litrami
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 18:55:55 GMT 1
Na tle takiego Magnusa to Capibara, Windmill i Kolega od motorów rewelacyjnie sobie poradzili z pressingiem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 18:57:00 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 18:57:00 GMT 1
przepraszam magnuma za tego downa, ale jak czytam jego posty to musze sobie w oczy lać aceton litrami Przykro ze tak uważasz, ale nie wiem skąd taki odbiór moich postów.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:57:25 GMT 1
przepraszam magnuma za tego downa, ale jak czytam jego posty to musze sobie w oczy lać aceton litrami wiem że nie od wszystkich tutaj nazwano podparyskie lotnisko zaczynające się na o, a kończące na orly, więc krótkie wyjaśnienie poniżej:
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 18:59:50 GMT 1
Kill - Parabole Marry- the game of chess Fuck - Hans Niemann W nawiązaniu do tego, Karolu - czy mógłbyś dla mnie, pewnie też w dużej mierze dla siebie, zrobić taką małą analizkę, nie musi być na sto fajerek, bardziej 3-4-5 zdań. o. 1) najbardziej niewinni dla ciebie (3 osoby); 2) najbardziej winni dla ciebie (3 osoby); 3) kogo linczować dzisiaj w kolejności trzech, bo 3) wcale nie musi się pokrywać z 2) i ja wtedy obiecuję że zdanie mogę zmienić w zakresie 90 do 360 stopni
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:00:08 GMT 1
to nie musi być nerwowe wertowanie postów, może być zwyczajnie co czujesz
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:00:39 GMT 1
Moim zdaniem, Anastazja to kreacja coś jeszcze dodasz?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:01:28 GMT 1
ZagubionyTy całkiem już odpuściłeś se tę Anastazję dzisiaj? I melanżujesz? Dlaczego? Tzn. ja mam swoje domysły, ale przecież nie będę Ci ułatwiał. )
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:02:23 GMT 1
Na świeczniku jest też ten Ojciec Pijo, nie do końca mi się podoba to, że nie zajmuje się zbyt wieloma graczami (właściwie to tylko trójkątem stankiewicz, ja, szachista) i od niedawna cyklopem, ale to co pisze mi się raczej skleja, nie chciałbym go wyrzucać przed szachistą, ale jeśli będę musiał to w to pójdę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:02:31 GMT 1
via mobile
Post by Ojciec Pijo on Mar 10, 2023 19:02:31 GMT 1
Chyba już sie nie doczekam odpowiedzi od cyclopa, schował się do borki przed linczem, nie on jeden. Idę pić. Może jesli się nie upije to zajrzę z tel.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:02:50 GMT 1
magnum zmieniłem na ciebie ale to tylko forma dopingu
wyobraź sobie że jestem chyżą cycatą blondyną i macham ci pomponami
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:03:44 GMT 1
Moim zdaniem, Anastazja to kreacja coś jeszcze dodasz? spoko spoko, co Ty taki nerwowy ostatnio parabole. Ja sobie spokojnie czytam i wrzucam przemyślenia
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:03:49 GMT 1
Na świeczniku jest też ten Ojciec Pijo, nie do końca mi się podoba to, że nie zajmuje się zbyt wieloma graczami (właściwie to tylko trójkątem stankiewicz, ja, szachista) i od niedawna cyklopem, ale to co pisze mi się raczej skleja, nie chciałbym go wyrzucać przed szachistą, ale jeśli będę musiał to w to pójdę. jak to na świeczniku? czym jest świecznik według ciebie w takim razie? co oznacza że będziesz musiał to w niego pójdziesz? jak będzie szansa, że ciebie odwalą i będzie się decydować między wami? co cię może zmusić do takiej decyzji?
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:03:52 GMT 1
No witam. Podróż z Lublina do Gorzowa jednak trwała dłużej, niż się spodziewałem, dało się jednak nadrobić wątek, mimo drobnych turbulencji, jednak Tomasz Gollob za sterami
Cieszę się, że tęsknił za mną Zaginiony. Oczywiście Zaginiony to kochliwy człowiek, widzę, że gdy mnie nie było, zdążył znaleźć kilka innych obiektów westchnień. Cóż.
Muszę przyznać, że miasto nie przestaje mnie zaskakiwać. Wczoraj utarły się kandydatury JRRa i Szachisty, potem była tonu chaosu wprowadzonego przez Zaginionego i Anastazję, multum innych kandydatur and where did that bring you? Back to those two.
Sam sugerowałem tę dwójkę, za co byłem przyparty do muru. Tam siedzi mafiozo z cygarem.
Którego z nich wybrać? Nie miałem pewności (motto #1): nie bez powodu zapytałem o opinię Ebenezera. Ebenezer wskazał wprost: zamaskowany szachista. Szkoda, że nie uwzględnił w swojej armacie mojego pressingu wobec Magnusa, gdy wytknąłem mu nieścisłość wobec parabola. (Przypomnę: magnum najpierw mówił, że parabol mocno mafijny, potem "yyy jednak nie sorki heheszki", bo parabol zagłosował na anastazję).
Pozdrawiam, Trzykrotny mistrz świata na żużlu Bartosz Zmarzlik
|
|