parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:04:12 GMT 1
spoko spoko, co Ty taki nerwowy ostatnio parabole. Ja sobie spokojnie czytam i wrzucam przemyślenia włączyłem w końcu ten komputer, jaworke dzisiaj dość już zrobił samemu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:04:52 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 10, 2023 19:04:52 GMT 1
Panowie ilu członków mafii podpina się pod masówke na Karlsonie?
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:05:40 GMT 1
- plus dla Taco, że będąc pod dość konkretną presją trzyma się zjebanej kreacji, - plus dla ye za poniższe, nie linczowałbym dziś absolutnie. Mafiozo ye siedzi w norze i cieszy się, że się słabo poniosło, a nie jeszcze podjudza. Plusik też za posta z 16:49. Zarzucam kandydaturę Ye na dzisiejszy lincz i wracam do pracy. Proszę o tym temacie dyskutować. Coś słabo się poniosło, zapraszam do dyskusji - post totalnie o niczym, dlaczego autor miał potrzeba go napisać? Przydałby się ten licznik. Popieram przedmówcę. Volv, jeżeli nie chcesz mieszać w trakcie dnia, to zawsze możesz go odpalić po linczu. Chwilowo zerkam na was jednym okiem. Walka ze złem to robota na pełen etat, jednak w przerwie od pracy nadrobię te setki postów. Do tego czasu pozostaję neutralny. Jako bohater nie mogę ranić niewinnych obywateli bez wyraźnego powodu. - masakrycznie sztuczna i wymuszona twórczość Jasia na górze 40 strony Pisał jeszcze o Taco! Nie piszę tego postu tylko, aby ktoś mógł napisać, że bronie Losco, ale dlatego, że zwracam uwagę na twoje kłamstwo oraz też chciałbym zwrócić uwagę na żółtego Taco jeszcze się nie doliczyłem ;/ Nawet jednej mafiozy? Coś chyba musiałeś przemielić wiatrak? - minus dla Karetki za poniższe, wg mnie miastowy gra najlepiej jak potrafi i ewentualne uniewinnienie się jest niejako efektem ubocznym, a tu Karetka prezentuje podejście zupełnie od drugiej strony, p.t. "staram się wyglądać niewinnie", bardzo charakterystyczne dla mafiozów Nie wiem czy się uniewinnię przez najbliższe 3 dni, ale cały czas się staram. - pomijając resztą twórczości Magnusena to co to jest za post w ogóle? O ile się nie mylę szukamy 6 mafii, nie 1, a gość pisze, że zrezygnowanie z jednego podejrzanego mu zupełnie przekreśla szyki? Zresztą jakie szyki? Na dodatek jeśli dobrze rozumiem najpierw go podejrzewa (i to najwidoczniej dość mocno), po czym na podstawie jego jednego posta zmienił o nim zdanie o 180 stopni? xD przecież tu się nic z niczym nie zgadza Może kogoś zaskoczę a może nie, ale tym postem parabol zszedł z mojej trójki do odstrzału. Będę musiał się mocno zastanowić bo to mi zupełnie przekreśla szyki. - Pio bardzo sztucznie w tym długim poście na dole 38 strony, - osobiście, najbardziej w mieście ufam póki co Leosi, Losco i chyba Shakeomatowi, - Stankiewicz, Zagubiony i Jaworek raczej są niewinni, ale mam poważne wątpliwości czy słuchanie ich wyjdzie miastu na dobre, - glonów jest więcej, niż bym przypuszczał oceniając po samym tempie rozgrywki, a nie spojrzawszy uprzednio nieco dokładniej na listę graczy.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:05:47 GMT 1
Na świeczniku jest też ten Ojciec Pijo, nie do końca mi się podoba to, że nie zajmuje się zbyt wieloma graczami (właściwie to tylko trójkątem stankiewicz, ja, szachista) i od niedawna cyklopem, ale to co pisze mi się raczej skleja, nie chciałbym go wyrzucać przed szachistą, ale jeśli będę musiał to w to pójdę. jak to na świeczniku? czym jest świecznik według ciebie w takim razie? co oznacza że będziesz musiał to w niego pójdziesz? jak będzie szansa, że ciebie odwalą i będzie się decydować między wami? co cię może zmusić do takiej decyzji? spojrzałem na to, kto ma ile głosów według poprzedniego postu i tych, którzy mają przynajmniej dwa zakwalifikowałem, jako świecznik
I to oznacza dokładnie to, co napisałeś, jak będzie się toczyło między nami. wiesz to, to po co pytasz xd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:05:56 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 19:05:56 GMT 1
spoko spoko, co Ty taki nerwowy ostatnio parabole. Ja sobie spokojnie czytam i wrzucam przemyślenia Gdzie tu nerwowość?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:06:12 GMT 1
Panowie ilu członków mafii podpina się pod masówke na Karlsonie? anastazja ci nie powie, bo jeszcze jej nie dali dostępu do forum
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:06:23 GMT 1
w sumie dlatego zapytałeś panowie
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:06:35 GMT 1
sprytne, loko
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:07:22 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 19:07:22 GMT 1
Panowie ilu członków mafii podpina się pod masówke na Karlsonie? anastazja ci nie powie, bo jeszcze jej nie dali dostępu do forum Ye capibara, tutaj jedna mafia, myślę że Ye ale warto both odjebac
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:07:23 GMT 1
via mobile
Post by Karlos Magnusen on Mar 10, 2023 19:07:23 GMT 1
Kill - Parabole Marry- the game of chess Fuck - Hans Niemann W nawiązaniu do tego, Karolu - czy mógłbyś dla mnie, pewnie też w dużej mierze dla siebie, zrobić taką małą analizkę, nie musi być na sto fajerek, bardziej 3-4-5 zdań. o. 1) najbardziej niewinni dla ciebie (3 osoby); 2) najbardziej winni dla ciebie (3 osoby); 3) kogo linczować dzisiaj w kolejności trzech, bo 3) wcale nie musi się pokrywać z 2) i ja wtedy obiecuję że zdanie mogę zmienić w zakresie 90 do 360 stopni Najbardziej niewinni: Zdecydowanie na 1000% Karetka, strasznie naturalnie gra i pisze sensowne rzeczy które wyglądają jakby miały pomóc miastu. Poza tym Zagubiony, który wygląda mi na mniej lotnego gracza i zdziwiłbym się jakby był w stanie utrzymać taką kreację jako mafia. Do tego Ebenezer, trzeba by mieć jaja ze stali IMO by tak grac jako mafia, a jako miastowy qyglada mi zupełnie naturalnie. Mam bardzo duży problem i z Tobą i z Jackiem, potrafię nakreślić w głowie zarówno sensowny obraz każdego z was jako bardzo ogarniętego mafiozo jak i bardzo ogarniętego miastowego. Dlatego też do was nie strzelam. Trzecim takim graczem jest ten cały Stankiewicz. Oczywistą mafią na dziś jest dla mnie Juan. Gdybym nie mógł głosować na niego, dziś strzelalbym albo w Anastazje, albo zacząłbym grillowanie tego rajdowca.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 19:08:02 GMT 1
Przecież ten mój post o uniewinnieniu w 3 dni to jest żart nawiązujący, do któregoś z poprzednich postów. I też do tego, że ja w ogóle nie gram tak żeby się uniewinnić xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:08:12 GMT 1
via mobile
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 19:08:12 GMT 1
Szanowni !
Podbramkowa sytuacja w domu - nie wiem, czy będę do linczu
Zmieniam na Taco, pókim przy aparacie
Jak wrócę, to będę
Kłaniam się
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:08:18 GMT 1
spoko spoko, co Ty taki nerwowy ostatnio parabole. Ja sobie spokojnie czytam i wrzucam przemyślenia Gdzie tu nerwowość? no takie ogólne poganianie. Parabole już któryś raz to robi a w stosunku do mnie to chyba z szósty
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:09:25 GMT 1
Szanowni ! Podbramkowa sytuacja w domu - nie wiem, czy będę do linczu Zmieniam na Taco, pókim przy aparacie Jak wrócę, to będę Kłaniam się Panie Romanie, mocny głos. Ja osobiście byłem fanem pana Taco Hemingwaya, jednak po jego utworze atakującym Polskę ("Polskie tango") i nasz polski, narodowy węgiel, stałem się antyfanem. Kłaniam się również!
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 19:09:54 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 19:09:54 GMT 1
Dajcie mi typy pod fuck kill marry please bo zapomniałam o tym
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 19:10:21 GMT 1
jak to na świeczniku? czym jest świecznik według ciebie w takim razie? co oznacza że będziesz musiał to w niego pójdziesz? jak będzie szansa, że ciebie odwalą i będzie się decydować między wami? co cię może zmusić do takiej decyzji? spojrzałem na to, kto ma ile głosów według poprzedniego postu i tych, którzy mają przynajmniej dwa zakwalifikowałem, jako świecznik
I to oznacza dokładnie to, co napisałeś, jak będzie się toczyło między nami. wiesz to, to po co pytasz xd
kurwa mać T E G Ł O S Y J E S Z C Z E P R A W I E N I C N I E Z N A C Z Ą wbijcie se to do głowy w końcu
|
|
|
Post by Bartek Zmarzlik on Mar 10, 2023 19:10:28 GMT 1
Z Ewangelistą se po nocach pofuckujesz, jak ostatnio.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 19:11:43 GMT 1
spojrzałem na to, kto ma ile głosów według poprzedniego postu i tych, którzy mają przynajmniej dwa zakwalifikowałem, jako świecznik I to oznacza dokładnie to, co napisałeś, jak będzie się toczyło między nami. wiesz to, to po co pytasz xd
kurwa mać T E G Ł O S Y J E S Z C Z E P R A W I E N I C N I E Z N A C Z Ą wbijcie se to do głowy w końcu No chciałem przyjąć jakieś kryterium co do tego, o kim warto się wypowiedzieć. Masz lepsze?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 19:12:01 GMT 1
kurwa mać T E G Ł O S Y J E S Z C Z E P R A W I E N I C N I E Z N A C Z Ą wbijcie se to do głowy w końcu No chciałem przyjąć jakieś kryterium co do tego, o kim warto się wypowiedzieć. Masz lepsze? może np. bycie w mafii
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 19:12:43 GMT 1
Przecież ten mój post o uniewinnieniu w 3 dni to jest żart nawiązujący, do któregoś z poprzednich postów. I też do tego, że ja w ogóle nie gram tak żeby się uniewinnić xD A to jeżeli tak to przepraszam bardzo.
|
|