|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:52:51 GMT 1
>cytuj parę postów bez kontekstu partii >"patrz na cały obraz" No ale czego ja oczekuję, skoro moje propsy w stronę Losco uznałeś za uderzenia w jego stronę xD ja patrze na co jest mozliwe, byle jakie wytlumaczenie. to jest ciesciowo pewnie dlaczego znalazlem magnus'a jako miasto i inny nie potrawili.
dlaczego, w twoim zdaniu, jestes niewinna? daj mi jakies posty ktore bys powiedziala ze by nie zrobilas jako mafia
Mordeczko, ja byłam jedną z pierwszych osób, która przyjebała się do Juana i wysłała w niego głos, a to że końcówkę dnia Magnus miał tragiczną, to jest zupełnie inna kwestia. W ogóle co to jest za absurdalny argument, że widziałam usuniętego posta Juana by jestem z nim w mafii? W tę grę gra od początku 30 osób, każdy mógł to zauważyć. Nie ma na to żadnych dowodów, można było to turbo łatwo zbyć, a dla ciebie jest to poszlaka na mnie w mafii XD szanujmy się. Pytałam ciebie zresztą na dwie godziny przed linczem, dlaczego uważasz, że Carlsen jest niewinny. Nie raczyłeś odpowiedzieć. Dlaczego, skoro wiedziałeś i widziałeś że leci, nie walczyłeś o niego w temacie? Nie wrzuciłeś chociaż jakiejś poszlaki chociaż, jeżeli nie miałeś czasu na długą analizę?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:52:52 GMT 1
ja nie wiem, czuję się jakby mi stan tymiński chciał sprzedać garnki
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:53:59 GMT 1
Moot point, ja wiem, że słusznie mnie uniewinniasz (tzn. do tej pory nie wiedziałem, ze mnie uniewinniasz), bo wiem, że jestem niewinny. No ale właśnie o to mi chodzi żeby inni gracze się wypowiedzieli czy są za uniewinnieniem ciebie i Jill Bitten, z uwagi na to jak absurdalne by było w ostatniej chwili zmieniać z Romana na Karlosa. Przez to, że ty jesteś zainteresowanym w temacie to akurat twoja wypowiedź mi nie była potrzebna.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:54:05 GMT 1
celność w d1 nie ma nic do rzeczy, więc idź się brandzlować tym magnusem w ciszy i spokoju fakt, że uważałeś go za niewinnego wręcz świadczy wprost przeciwnie do tego co próbujesz kreować, bo magnus wypełnił z 90% punktów podręcznika 'jak nie grać w mafię na początku' i 100% z punktów sequela 'jak nie grać w mafię na początku jak jesteś rolnym' a wróżów tu nie ma Piekny obrot z podwojna sruba. Do pelnych pubktow zabraklo wspomnienia, ze i tak nalezalo go zlinczowac. czytałeś coś, czy se tak jednostkowo zagajasz, bo akurat masz czasik?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:54:43 GMT 1
karetka miasto z tego interakcji z tym się zgadzam, ale przecież wystarczy spojrzeć na całość jego gry skoro tu jestes - co myslalesz o Juan'ie kiedy on cie wkurwil na poczatku?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:55:32 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 22:55:32 GMT 1
Piekny obrot z podwojna sruba. Do pelnych pubktow zabraklo wspomnienia, ze i tak nalezalo go zlinczowac. czytałeś coś, czy se tak jednostkowo zagajasz, bo akurat masz czasik? No czytam wlasnie, ale takiej okazji nie moglem przepuscic. Moze pozniej cos skrobne. Jak masz jakies pytania to chetnie sie ustosunkuje.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:55:43 GMT 1
Moot point, ja wiem, że słusznie mnie uniewinniasz (tzn. do tej pory nie wiedziałem, ze mnie uniewinniasz), bo wiem, że jestem niewinny. No ale właśnie o to mi chodzi żeby inni gracze się wypowiedzieli czy są za uniewinnieniem ciebie i Jill Bitten, z uwagi na to jak absurdalne by było w ostatniej chwili zmieniać z Romana na Karlosa. Przez to, że ty jesteś zainteresowanym w temacie to akurat twoja wypowiedź mi nie była potrzebna. Trzeci raz pisze, że gdyby nie te zmiany to by nie było takie pewnie, że leci Magnus. Mógł się zjawić jeszcze jakiś Spóźniony jasiek minute przed linczem i dupa zbita. Żaden argument uniewiniający te zmienione głosy.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:55:47 GMT 1
magnus nawet nie podjął próby obrony, magnus poszedł sobie przed linczem, magnus nie wspomniał że jest rolnym jako ostatnia deska ratunku
mimo że próbowałem nad tym pracować przez jakieś 2,5h
a potem przyjdzie se taki glon i będzie poczwórnego axla oceniał
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:56:08 GMT 1
czytałeś coś, czy se tak jednostkowo zagajasz, bo akurat masz czasik? No czytam wlasnie, ale takiej okazji nie moglem przepuscic. Moze pozniej cos skrobne. Jak masz jakies pytania to chetnie sie ustosunkuje. nie no, fajnie, że czytasz, poczytaj to może skumasz o co chodzi
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:56:28 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 22:56:28 GMT 1
Może Mistrz Gry powinien pozwolić Taco Hemingwayowi wyjątkowo na pisanie po angielsku, hmm? Ej dzięki za pół miałam o tym to taco niewinny na rwdazu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:56:38 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 22:56:38 GMT 1
Na teraz
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:56:44 GMT 1
ja też muszę poczytać szczerze mówiąc, a jacek to pewnie całego excela już zapisał
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:56:55 GMT 1
Mam do Was dwa słowa: Jill Bitten
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:57:45 GMT 1
Dla mnie jedno jest pewne. W mafii jest Red. Skoro ja zauważyłem, że Magnus jest niewinny, to on by również to zrobił i chociaż zasugerował mocniej, że może zmienimy kurs, także Red mafiozo szykuj się! Post edycji jak dotąd.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:58:33 GMT 1
ja patrze na co jest mozliwe, byle jakie wytlumaczenie. to jest ciesciowo pewnie dlaczego znalazlem magnus'a jako miasto i inny nie potrawili.
dlaczego, w twoim zdaniu, jestes niewinna? daj mi jakies posty ktore bys powiedziala ze by nie zrobilas jako mafia
Mordeczko, ja byłam jedną z pierwszych osób, która przyjebała się do Juana i wysłała w niego głos, a to że końcówkę dnia Magnus miał tragiczną, to jest zupełnie inna kwestia. W ogóle co to jest za absurdalny argument, że widziałam usuniętego posta Juana by jestem z nim w mafii? W tę grę gra od początku 30 osób, każdy mógł to zauważyć. Nie ma na to żadnych dowodów, można było to turbo łatwo zbyć, a dla ciebie jest to poszlaka na mnie w mafii XD szanujmy się. Pytałam ciebie zresztą na dwie godziny przed linczem, dlaczego uważasz, że Carlsen jest niewinny. Nie raczyłeś odpowiedzieć. Dlaczego, skoro wiedziałeś i widziałeś że leci, nie walczyłeś o niego w temacie? Nie wrzuciłeś chociaż jakiejś poszlaki chociaż, jeżeli nie miałeś czasu na długą analizę? no i mowilem ze jestem w pracy ale jak moglem to probowalem jak moglem odmowic ten lincz - tlumaczenie by nic nie zrobilo bo i tak te osoby ktore glosowaly na magnus nie ufali mnie kontekst jest wazny
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:58:33 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 22:58:33 GMT 1
Taco spoko piszesz nie przejmuj się hejterami odpał tzn pokaż mi swojego najlszepgo songa
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:59:01 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 22:59:01 GMT 1
No czytam wlasnie, ale takiej okazji nie moglem przepuscic. Moze pozniej cos skrobne. Jak masz jakies pytania to chetnie sie ustosunkuje. nie no, fajnie, że czytasz, poczytaj to może skumasz o co chodzi To moze rzuc jakas wskazowke, bo sobie jeszcze zla ideologie dorobie.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 22:59:09 GMT 1
ja też muszę poczytać szczerze mówiąc, a jacek to pewnie całego excela już zapisał w sumie to nic nie zrobiłem
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 22:59:22 GMT 1
Mam do Was dwa słowa: Jill BittenJill Bitten, Bartek Zmarzlik, Ebenezer Rojt, tak?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:59:54 GMT 1
Skąd pomysł, że umieściłem Cię w tej grupie?
|
|