|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:00:31 GMT 1
Mam do Was dwa słowa: Jill BittenJill Bitten, Bartek Zmarzlik, Ebenezer Rojt, tak? Podaj, Jasiu, lepiej swoje uniewinnienia, żeby pomóc Jan Ewangelista w opracowaniu metodyki.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:00:34 GMT 1
nie no, fajnie, że czytasz, poczytaj to może skumasz o co chodzi To moze rzuc jakas wskazowke, bo sobie jeszcze zla ideologie dorobie. dorabiaj se jaką chcesz, pogadamy jak wyrobisz zdanie
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 23:01:02 GMT 1
Mordeczko, ja byłam jedną z pierwszych osób, która przyjebała się do Juana i wysłała w niego głos, a to że końcówkę dnia Magnus miał tragiczną, to jest zupełnie inna kwestia. W ogóle co to jest za absurdalny argument, że widziałam usuniętego posta Juana by jestem z nim w mafii? W tę grę gra od początku 30 osób, każdy mógł to zauważyć. Nie ma na to żadnych dowodów, można było to turbo łatwo zbyć, a dla ciebie jest to poszlaka na mnie w mafii XD szanujmy się. Pytałam ciebie zresztą na dwie godziny przed linczem, dlaczego uważasz, że Carlsen jest niewinny. Nie raczyłeś odpowiedzieć. Dlaczego, skoro wiedziałeś i widziałeś że leci, nie walczyłeś o niego w temacie? Nie wrzuciłeś chociaż jakiejś poszlaki chociaż, jeżeli nie miałeś czasu na długą analizę? no i mowilem ze jestem w pracy ale jak moglem to probowalem jak moglem odmowic ten lincz - tlumaczenie by nic nie zrobilo bo i tak te osoby ktore glosowaly na magnus nie ufali mnie kontekst jest wazny Kurwa mać. Specjalnie się pytałam, bo chociaż uważałam, że do tej pory miałeś średnie typy (ja np.), to jeżeli wyskakujesz z taką pewnością o niewinności gracza, to chciałam te argumenty poznać. A jeżeli byłeś tak bardzo przekonany o jego niewinności, ale stwierdziłeś "a chuj, i tak to nic nie da", to ja bym się na twoim miejscu podejściem nie chwaliła.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:01:39 GMT 1
Dla mnie jedno jest pewne. W mafii jest Red. Skoro ja zauważyłem, że Magnus jest niewinny, to on by również to zrobił i chociaż zasugerował mocniej, że może zmienimy kurs, także Red mafiozo szykuj się! Post edycji jak dotąd. No ja mam teorię, że Red już wyjebable.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:01:40 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:01:50 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:01:50 GMT 1
To moze rzuc jakas wskazowke, bo sobie jeszcze zla ideologie dorobie. dorabiaj se jaką chcesz, pogadamy jak wyrobisz zdanie Pusciles pierda i sie licho tlumaczysz, wiec pal wrotki z odbijaniem pileczki.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 23:02:46 GMT 1
Taco spoko piszesz nie przejmuj się hejterami odpał tzn pokaż mi swojego najlszepgo songa skoro prosza po angielsku to dam ci troche young hems z cafe belgi www.youtube.com/watch?v=9QU4vPoiaAg
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:02:54 GMT 1
no i mowilem ze jestem w pracy ale jak moglem to probowalem jak moglem odmowic ten lincz - tlumaczenie by nic nie zrobilo bo i tak te osoby ktore glosowaly na magnus nie ufali mnie kontekst jest wazny Kurwa mać. Specjalnie się pytałam, bo chociaż uważałam, że do tej pory miałeś średnie typy (ja np.), to jeżeli wyskakujesz z taką pewnością o niewinności gracza, to chciałam te argumenty poznać. A jeżeli byłeś tak bardzo przekonany o jego niewinności, ale stwierdziłeś "a chuj, i tak to nic nie da", to ja bym się na twoim miejscu podejściem nie chwaliła. Na obronę Taco tylko powiem, że jak coś próbował podziałać to był wyśmiewany generalnie.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 23:03:04 GMT 1
Jill Bitten, Bartek Zmarzlik, Ebenezer Rojt, tak? Podaj, Jasiu, lepiej swoje uniewinnienia, żeby pomóc Jan Ewangelista w opracowaniu metodyki. Po co ty tak próbujesz ciągnąć mnie za język? Nie widzisz, że Cię nie szanuję?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:03:18 GMT 1
Taco, ode mnie naprawdę mocny props za próbę gry i przede wszystkim chęć do pisania po polsku, szacunek wielki, ale już całkowicie obiektywnie - uważam, że będzie Ci ekstremalnie trudno wyjść z pozycji comic reliefa do końca rozgrywki. Wyjebane mam na Twoje typy, ale chętnie poczytałbym z kolei metodologię, więc może byłbyś skłonny się podzielić?
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 23:04:36 GMT 1
przepraszam ale zapomnialem ze mialem mecz dzisial na pokemony i musze zakonczyc czytanie na teraz - wroce za godzinke lub 2. o7 moze bedzie spokoj jak wroce
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 23:04:50 GMT 1
to tylko śmieszkowanie z twojego mędrkowania, które w moim mniemaniu jest nie tak dobre jak sądzisz
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:05:11 GMT 1
dorabiaj se jaką chcesz, pogadamy jak wyrobisz zdanie Pusciles pierda i sie licho tlumaczysz, wiec pal wrotki z odbijaniem pileczki. przyszedłeś se znikąd i oceniasz jak wyjadacz (bez dotychczasowych podstaw do tego), więc daję ci okazję do zastanowienia się nad tym co się działo i napisania jakie jest twoje zdanie, a nie narzucania mojego punktu widzenia zamiast tego wychodzisz z takim gówienkiem smutne maks
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:07:20 GMT 1
Taco jakby mniej napierdalał a więcej tłumaczył to by było fajniej
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 23:07:30 GMT 1
Taco, ode mnie naprawdę mocny props za próbę gry i przede wszystkim chęć do pisania po polsku, szacunek wielki, ale już całkowicie obiektywnie - uważam, że będzie Ci ekstremalnie trudno wyjść z pozycji comic reliefa do końca rozgrywki. Wyjebane mam na Twoje typy, ale chętnie poczytałbym z kolei metodologię, więc może byłbyś skłonny się podzielić?
wsm jest to tak ze patrze na wytlumaczenie na posty/interakje i po czasie ja eliminuje je. wsm mial posty magnus takie ktore po prostu nie myslalem ze byly od punktu mafii - wsm - ze nie myslalem ze znal kto byl miastem i kto nie.
najprostrzy wytlumaczenie jest to ze na waiby dzalam
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:07:51 GMT 1
Podaj, Jasiu, lepiej swoje uniewinnienia, żeby pomóc Jan Ewangelista w opracowaniu metodyki. Po co ty tak próbujesz ciągnąć mnie za język? Nie widzisz, że Cię nie szanuję? Badam Cię, choć mam Cię za miastowego.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:08:59 GMT 1
Po co ty tak próbujesz ciągnąć mnie za język? Nie widzisz, że Cię nie szanuję? Badam Cię, choć mam Cię za miastowego. Dla lepszej mapy gry. Mapa gry będzie dla mnie kluczowa teraz.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:09:31 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 23:09:31 GMT 1
Dla mnie parabola bardziej komik niż taco A jeśli to serio jakiś wschodni kolega i tak daje radę to jest szef
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:09:33 GMT 1
wsm jest to tak ze patrze na wytlumaczenie na posty/interakje i po czasie ja eliminuje je. wsm mial posty magnus takie ktore po prostu nie myslalem ze byly od punktu mafii - wsm - ze nie myslalem ze znal kto byl miastem i kto nie.
najprostrzy wytlumaczenie jest to ze na waiby dzalam no dobra Taco, ja rozumiem, myślę, że dużo osób tu działa na wajby, ale zaręczam, że będzie ci cholernie trudno przekonać kogokolwiek tylko i wyłącznie taką podstawą bo, powtarzam, nie ma świata w którym dałoby się założyć, że NIEWINNY KSIĄDZ będzie miał wyjebane na swój lincz w d1, w momencie jak zwykłe ujawnienie dawałoby karty do ręki miastu a odbierało mafii - cokolwiek by nie mówiły cichociemne zjeby jak oceniacz akrobacji
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:11:13 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 23:11:13 GMT 1
Ale na chuj ty go teraz przekonujesz ze będzie miał kogoś trudno przekonać o co ci chodzi
|
|