|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:14:38 GMT 1
Jutro będę tylko do południa, do 14 maksymalnie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:14:38 GMT 1
Ale na chuj ty go teraz przekonujesz ze będzie miał kogoś trudno przekonać o co ci chodzi
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 23:15:44 GMT 1
No ale właśnie o to mi chodzi żeby inni gracze się wypowiedzieli czy są za uniewinnieniem ciebie i Jill Bitten, z uwagi na to jak absurdalne by było w ostatniej chwili zmieniać z Romana na Karlosa. Przez to, że ty jesteś zainteresowanym w temacie to akurat twoja wypowiedź mi nie była potrzebna. Trzeci raz pisze, że gdyby nie te zmiany to by nie było takie pewnie, że leci Magnus. Mógł się zjawić jeszcze jakiś Spóźniony jasiek minute przed linczem i dupa zbita. Żaden argument uniewiniający te zmienione głosy. Ale piszesz też, że gdyby te głosy pozostały na Hosie Romanie, to by było blisko, ale całe clue jest takie, że zostały zmienione właśnie dlatego, że została zarządzona próba ratowania Romana. To już sam Rejt pisał, że te głosy były niepotrzebne xD Anyhoo, nie mam zamiaru drzeć szat o to, bo jako argument to co najwyżej dodatek do reszty, sam w sobie niewiele znaczy.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:16:51 GMT 1
Ale na chuj ty go teraz przekonujesz ze będzie miał kogoś trudno przekonać o co ci chodzi No żeby zmienił formę przekazu trochę, nie? Ja rozumiem że barier językowych nie przeskoczy, ale trochę bardziej mógłby jednak się skupić na tłumaczeniu, a mniej na tezach.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:17:14 GMT 1
przecież nie ma sensu gadać z ye, karetka
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:18:20 GMT 1
przecież nie ma sensu gadać z ye, karetka Powiększa się ta grupa.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:19:11 GMT 1
przecież nie ma sensu gadać z ye, karetka Powiększa się ta grupa. no ja uważam, że bardzo smutna edycja ale mam tendencje do takiego myślenia w trakcie, więc zobaczymy po
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:22:24 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 23:22:24 GMT 1
Chłop leci strumień świadomości robi w tym momencie miastu dobrą robotę a w tym czasie jakiś parabolaż mędzi mu, że nie będzie mu ciężko przekonać ludzi .Nikt rozsądny nie wymaga od hemingwaya żeby przekonywał i przewodził miastu Prześpij się lepiej parabola i weź z niego przykład bo odbija palma trochę
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:23:32 GMT 1
Chciałbym współpracować ze Spóźnialskim Jasiem.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 23:24:20 GMT 1
Możemy zrobić wiele w tej edycji. W tej konkretnie.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:26:57 GMT 1
Chłop leci strumień świadomości robi w tym momencie miastu dobrą robotę a w tym czasie jakiś parabolaż mędzi mu, że nie będzie mu ciężko przekonać ludzi .Nikt rozsądny nie wymaga od hemingwaya żeby przekonywał i przewodził miastu Prześpij się lepiej parabola i weź z niego przykład bo odbija palma trochę daj se siana byku, nikomu dobrej roboty nie robi i myślę, że wszyscy o tym wiedzą
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:27:35 GMT 1
jak chcesz strumień świadomości to trzeba cozmo zawołać
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:28:43 GMT 1
Pusciles pierda i sie licho tlumaczysz, wiec pal wrotki z odbijaniem pileczki. przyszedłeś se znikąd i oceniasz jak wyjadacz (bez dotychczasowych podstaw do tego), więc daję ci okazję do zastanowienia się nad tym co się działo i napisania jakie jest twoje zdanie, a nie narzucania mojego punktu widzenia zamiast tego wychodzisz z takim gówienkiem smutne maks Mordo piszesz jakies kurwa glupoty to zwracam uwage i prosze o twoj punkt widzenia, zanim zaloze ze jestes debilem albo mafioza. Co to ma kurwa za znaczenie skad ja przyszedlem?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:29:20 GMT 1
no ja uważam, że bardzo smutna edycja ale mam tendencje do takiego myślenia w trakcie, więc zobaczymy po Nie no imo jest dobrze. Ja już przed linczem miałam poczucie mocno, że ci, którzy głównie się bronią to jeden bardziej mafijny od drugiego i się licytują. Szkoda, że padł ksiądz, ale naprawdę mieliśmy w d1 jako jednego z 2 głównych typów mafiozę. Imo w reszcie typów też wypadamy nieźle i mamy sporo interakcji wartościowych po tym linczu.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:31:27 GMT 1
przyszedłeś se znikąd i oceniasz jak wyjadacz (bez dotychczasowych podstaw do tego), więc daję ci okazję do zastanowienia się nad tym co się działo i napisania jakie jest twoje zdanie, a nie narzucania mojego punktu widzenia zamiast tego wychodzisz z takim gówienkiem smutne maks Mordo piszesz jakies kurwa glupoty to zwracam uwage i prosze o twoj punkt widzenia, zanim zaloze ze jestes debilem albo mafioza. Co to ma kurwa za znaczenie skad ja przyszedlem? ale ja mam totalnie w dupie co ty założysz, więc daję ci możliwość wyrobienia swojego własnego zdania już dwukrotnie napisałem co magnus odstawił, a ty dalej brniesz i masz wrażenie, że ja się poczuję zobligowany do odpisania ci na coś, co jest a) bezpośrednio wskazane, b) jest czytelne z rozgrywki więc wracaj do swojej oceny poczwórnego axla z dupy i daj mi spokój dopóki nie będziesz miał jakichś konkretów, bo ja ci nie dam wyrobić na sobie jakiejkolwiek pozycji po półtorej dnia glonowania
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:32:12 GMT 1
via mobile
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:32:12 GMT 1
no ja uważam, że bardzo smutna edycja ale mam tendencje do takiego myślenia w trakcie, więc zobaczymy po Nie no imo jest dobrze. Ja już przed linczem miałam poczucie mocno, że ci, którzy głównie się bronią to jeden bardziej mafijny od drugiego i się licytują. Szkoda, że padł ksiądz, ale naprawdę mieliśmy w d1 jako jednego z 2 głównych typów mafiozę. Imo w reszcie typów też wypadamy nieźle i mamy sporo interakcji wartościowych po tym linczu. Co wiecej, tak na czutke, mysle ze jest grupa wyzieleniajacych sie osob.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 23:32:48 GMT 1
Nie no imo jest dobrze. Ja już przed linczem miałam poczucie mocno, że ci, którzy głównie się bronią to jeden bardziej mafijny od drugiego i się licytują. Szkoda, że padł ksiądz, ale naprawdę mieliśmy w d1 jako jednego z 2 głównych typów mafiozę. Imo w reszcie typów też wypadamy nieźle i mamy sporo interakcji wartościowych po tym linczu. Co wiecej, tak na czutke, mysle ze jest grupa wyzieleniajacych sie osob. No mi i na czutke i na logikę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 23:33:15 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 23:33:15 GMT 1
deprecjonujesz go bo wpisał cię do potencjalnych winnych. gdybym kierował się wajbem jak on to tez bym cię tam wpisal. jego uniewinnienia są bardzi dobre, zbiegają się w niesamowitym stopniu z moimi a to samo napisała jeszcze prawdopodobnie niewinna karetka. I to jest robota wykonana dla miasta
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 23:33:57 GMT 1
deprecjonujesz go bo wpisał cię do potencjalnych winnych. gdybym kierował się wajbem jak on to tez bym cię tam wpisal. jego uniewinnienia są bardzi dobre, zbiegają się w niesamowitym stopniu z moimi a to samo napisała jeszcze prawdopodobnie niewinna karetka. I to jest robota wykonana dla miasta mam absolutnie w chuju gdzie mnie wpisał chciałbym natomiast usłyszeć argumenty
|
|
|
Post by Oceniacz Akrobacji on Mar 10, 2023 23:36:02 GMT 1
Mordo piszesz jakies kurwa glupoty to zwracam uwage i prosze o twoj punkt widzenia, zanim zaloze ze jestes debilem albo mafioza. Co to ma kurwa za znaczenie skad ja przyszedlem? ale ja mam totalnie w dupie co ty założysz, więc daję ci możliwość wyrobienia swojego własnego zdania już dwukrotnie napisałem co magnus odstawił, a ty dalej brniesz i masz wrażenie, że ja się poczuję zobligowany do odpisania ci na coś, co jest a) bezpośrednio wskazane, b) jest czytelne z rozgrywki więc wracaj do swojej oceny poczwórnego axla z dupy i daj mi spokój dopóki nie będziesz miał jakichś konkretów, bo ja ci nie dam wyrobić na sobie jakiejkolwiek pozycji po półtorej dnia glonowania Kurwa jak to jest bezposrednio wsakazane i czytelne z rozgrywki to wez to opisz w trzech slowach, a nie sie unosisz duma, bo glon cie wywolal do tablicy.
|
|